Langrenn, Ski

Northugs første TV2-oppdrag avslørt

Skistjernen skal til VM i Seefeld!

Da Petter Northug la opp før jul ble det også kjent at han skal jobbe for TV 2. Nå er det avslørt hva som blir den abdiserte skikongens første oppdrag for kanalen.

Kanalen skriver selv at Northug blir frontfigur for TV 2s sendinger fra mesterskapet. Sammen med Marius Skjelbæk, Siri Avlesen-Østli og Ida Moseng skal han være med på direktesendinger under mesterskapet.

LES OGSÅ: Her er Northugs ti største øyeblikk

– Nok en gang klarer jeg ikke å holde meg unna, så jeg skal ned til VM, ja. Vel å merke for TV 2 denne gangen. Jeg liker at det er litt drama, så jeg håper selvsagt vi får en del av det i skisporene i Seefeld. Jeg gleder meg masse til dette, sier Petter Northug til kanalens egen nettside.

Samarbeid med Johaug

Også etter VM blir Northug å se på skjermen, melder TV 2. I programmet «Landskampen» skal han sammen med Therese Johaug utfordre svenske skistjerner til duell i ulike øvelser.

Det blir fire stykker på hvert lag, og opptakene begynner i april.

– Jeg ser virkelig frem til en siste mulighet til å knuse svenskene! Sammen med Therese og flere andre skal jeg forhåpentligvis sørge for at norske tv-seere får mer å juble for, sier Northug.