Eliteserien, Fotball, OBOS-ligaen, PostNord-ligaen

LIVE: Overgangsvinduets siste dag

Ifeanyi Mathew er i Rosenborgs søkelys. Photo: Astrid Pedersen / BILDBYRÅN
Vi oppdaterer alt av rykter og overganger fra siste dag av det norske overgangsvinduet!

Ved midtnatt lørdag stenger overgangsvinduet for profesjonelle spillere i norsk fotball. Det bør sørge for en god del overganger lørdag kveld.

Vi gir deg alt som skjer utover kvelden. Oppdater siden for å lese siste nytt.
Tips oss gjerne om rykter eller overganger på Facebook eller Twitter!

Her er siste nytt:

Michael til Skeid. Vålerenga-spissen Peter Michael lånes ut til oslonaboen i OBOS-ligaen ut sesongen. Nigerianeren har vært ute med skade hele sesongen, men er på vei tilbake.

22.00: Start ville hente Schultze nå.

21.00: Grorud-kant til Stabæk! Da har vi en bekreftet overgang! Den kjappe målsniken Oliver Valaker Edvardsen, med en fortid i Vålerenga, er klar for Stabæk. Det melder Eurosport. Han skulle egentlig til USA for å studere, men nå venter Eliteserien istedet.

20.51: Evjen til City?! Wow. Ifølge Daily Mail skal Manchester City være interessert i å hente Bodø/Glimts unge komet Håkon Evjen i januar.

20.45: Skjer det noe snart? Foreløpig ikke all verden som har skjedd 195 minutter igjen nå.

18.40: Rolig i FKH? Sportslederen i Haugesunds Avis melder at det neppe kommer noen inn hos Haugesund i kveld.

18.38: Lewis til Fram. Tromsdalen-unggutten George Lewis er dagens andre signering av Fram Larvik.

17.01: Botheim-rykter. På Twitter går det løse rykter om at det kan bli et utlån av Erik Botheim. Sportshjørnet vet at norske klubber har forhørt seg om ham i sommer. Stabæk er blant klubbene som nå nevnes som aktuelle for Rosenborg-spissen. Det rimer også med at Stabæk håper å signere en offensiv spiller i kveld.

16.28: Ny Sandefjord-unggutt til Fram. Sander Risan Mørk lånes ut til 2.divisjonsklubben ut sesongen. Han har kun vært på banen i en cupkamp for Sandefjord denne sesongen.

16.25: Lynum til Elverum. Vi kan vel ikke si at markedet koker så langt – men det tar seg nok opp i kveld. En nyhet er at Jan Inge Lynum tar steget opp fra Orkla til Elverum i 2.divisjon.

14.18: Mjøndalen vurderer stopper. På Instagram har Vegard Hansen lagt ut et tydelig hint om at kontraktsløse Thomas Juel-Nielsen er aktuell for dem. Sportssjef Kenneth Karlsen bekrefter også til Eurosport at dansken er en mann de vurderer nå.

13.40: Doboyou til Melhus. Vi oppdaterer ned til 3.divisjon i dag. Mosa Douboyu fikk aldri sjansen i Levanger, og har nå gått til Melhus.

13.14: Vi tillater oss en liten digresjon. Siden vi har kommet så langt i den teknologiske utviklingen i 2019 er det nå slik at klubbene kan ordne overganger ved å bruke det fantastiske verktøyet internett. Alternativt det nesten like fantastiske verktøyet telefon om de skulle ha spørsmål til NFF.

Men vi skal ikke lengre tilbake enn rundt 10 år da det var annerledes. Da måtte komplette overgangspapirer leveres hos NFF på Ullevaal før midnatt. Noe som gjorde at klubber fra andre steder i landet ofte hadde stasjonert en person i Oslo klar til å forte seg til Ullevaal for å levere papirer.

12.43: Hvem må handle? Vi skal følge det som skjer på øverste nivå tettest. Og det er grunn til å tro at flere er på jakt i kveld.

Molde har tynn dekning i forsvar,Odd leter etter en kantspiller, og klarer Bodø/Glimt å sitte helt stille med tabellposisjonen de har? Rosenborg er åpenbart i markedet for en midtbanespiller.

Lengre ned på tabellen har Stabæk varslet at de håper på en signering i kveld. Haugesund er på spissjakt etter Ibrahima Wadjis lange dopingutestengelse, og det er ikke veldig overraskende om noe skjer i Mjøndalen og Kristiansund. Samtidig sitter mange klubber med spillere de gjerne lar gå, så lenge noen er interessert.

Dette kan bli en spennende kveld!

12.42: Dalhus til Loket. Knut-Idar Dalhus forlater Spjelkavik. Som mange andre sunnmøringer som kan sparke ball og bosetter seg i Oslo har han valgt Lokomotiv Oslo som sin neste klubb.

12.39: Finnsnes henter fra konkurrent. Skjervøy har imponert i år, men mister nå en ny nøkkelspiller. Martin Larsen Traasdahl, som har scoret ni mål, har signert for serieleder Finnsnes i samme 3.divisjonsavdeling. Tidligere har storscorer Ørjan Skallebø forlatt Skjervøy og gått til Tromsdalen.

12.28: Mathew til RBK – eller? VG meldte tidligere i dag at det så ut til å gå mot en overgang for Ifeanyi Mathew, som har sagt nei både i januar og tidligere i sommer. Men litt senere meldte Romerikes Blad at nigerianeren nok en gang har avslått trønderne, og nå ser ut til å bli på Åråsen.

12.24: Jeggo til Ulsteinvik. Midtbanespilleren Luc Jeggo, som spilte for Florø i flere sesonger, er nå klar for Hødd. Spilleren fra Australia har spilt fotball i en annen øynasjon, Færøyene, i vårr.

12.22: Eikeng til Nardo. Erik Eikeng har spilt litt for Odd 2 i år etter at han var i Florø i fjor. Nå har han flyttet til Trondheim for studier, og har signert for klubben fra herlige Nissekollen.

11.57: Dette har skjedd så langt! Vi har fulgt overgangsvinduet i hele sommer. Oversikten over alt som har skjedd finner du her.