3.divisjon, Eliteserien, Fotball

LIVE: Det norske overgangsvinduet sommer 2019

Sarpsborg 08s sportssjef Thomas Berntsen har vært aktiv også i sommer.
Vi gir deg alt av rykter, nyheter og spekulasjoner fra det norske overgangsmarkedet!

Overgangsvinduet for proffspillere er i sommer kun åpent i august i år. Men allerede har spekulasjonene og ryktene begynt.

Sportshjørnet gir deg alt som skjer fra Eliteserien, OBOS-ligaen, 2.divisjon og 3.divisjon, i tillegg til det mest spennende som skjer med norske spillere i utlandet. Slik vi også gjorde i vinter.

Tips oss gjerne på Twitter, Instagram og Facebook, og følg oss for å få siste nytt.

SISTE NYTT:

31.august: Siste dag! Vi oppdaterer alt fra siste dag i en egen sak. Den finner du her.

30.august: Stabæk på jakt. Med litt over ett døgn igjen av overgangsvinduet har Stabæks sportslige leder Inge André Olsen håp om å lande en offensiv spiller, røper han til Budstikka. Noen flere hint vil han ikke gi, utover at spilleren ikke har vært i klubben tidligere.

30.august: Fra Godset til Grorud. Venstreback Andreas Nyhagen lånes ut fra Strømsgodset til opprykksjagende Grorud i 2.divisjon ut sesongen.

30.august: Sørløkk til Blink. Ranheims midtbanespiller Sondre Sørløkk lånes ut til opprykksjagende Stjørdals-Blink ut sesongen.

30.august: Sandnes Ulf vil ha Østensen. Spissen Even Østensen kom til Viking fra Staal sist sommer. Nå har Sandnes Ulf vært frampå i håp om sikre seg målsniken, melder Aftenbladet.

30.august: Arendal-duo til Lyn. Ulrik Reinaldo Berglann og Øyvind Knutsen ble fredag Lyn-spillere. Duoen kommer fra Arendal, og ble fristilt fra sørlendingene ettersom de skal studere i Oslo.

30.august: Solli til Jerv. Etter å ha solgt Kristoffer Tønnesen har Jerv funnet sin erstatter på venstrebacken. Jørgen Solli er hentet fra spill i trondheimsklubben Nardo.

30.august: Alba til FFK. Storscorer Riki Alba har scoret desidert flest mål i de fire øverste divisjonene i år med sine 26 fulltreffere for Lørenskog. Nå tar han steget opp én divisjon og skal forsøke å skyte Fredrikstad til opprykk.

30.august: Action i Brodd. Preben Erland (Madla) og Adonis Brahimi (Egersund) forlater stavangerklubben. Samtidig har de sikret seg en massiv forsterkning ettersom Jefferson De Souza kommer tilbake fra Nest-Sotra.

30.august: Stormo Halsen til Levanger. Midtbanespiller Joakim Stormo Halsen kommer fra Træff til Levanger.

30.august: To unggutter ut fra LSK. Erik Lyslo Rylandsholm går fra Lillestrøm til Kjelsås, mens Stian Sandberg returnerer til Gjelleråsen.

29.august: Makani ferdig i Mjøndalen. Den iranske keeperen Sosha Makani forlater norsk fotball. Mjøndalen hentet Miguel Vieria fra Ørn Horten som erstatter denne uka.

29.august: Aga til Grorud. U-landslagsspissen Oscar Aga lånes ut fra Stabæk til Grorud ut sesongen. 18-åringen har vært på banen i fire eliteseriekamper i år, og har scoret fem mål på to cupkamper.

29.august: Hauso til Oppsal. Den 18-årige midtstopperen Harald Martin Hauso har returnert til moderklubben Oppsal. Spilleren med flere aldersbestemte landskamper har spilt for Vålerenga de siste årene.

29.august: Levanger-duo sendes oppover. Trønder-Bladet melder at den svenske midtbanespilleren Andreas Peterson får lov til å gå til Nest-Sotra, mens Levanger er i forhandlinger med Kristiansund om et salg av lovende Horenus Taddese.

29.august: Trønderduo til Ranheim. To nye, unge trøndere er hentet til eliteserieklubben, som dermed fortsetter med sin ekstremt tydelige profil. Venstreback Robert Williams, med flere aldersbestemte landskamper og en fortid som Rosenborg-junior, hentes fra Stjørdals-Blink. Midtstopper Martin Lundal signeres fra Kongsvinger. Begge spillerne spiller høsten i sine nåværende klubber og kommer til Trondheim ved årsskiftet.

29.august: Svenske til Tromsø. Eric Smith (22) er snart klar for TIL, melder Nordlys og iTromsø. Han kommer fra belgiske Gent, og kan brukes både som midtstopper og defensiv midtbanespiller. Det er ventet at alt blir klart torsdag, og trolig er det snakk om et lån.

29.august: Mathew åpner for RBK. Ifeanyi Mathew er ennå Lillestrøm-spiller etter å ha returnert fra lån i Tyrkia. Tidligere har midtbanespilleren avslått en overgang til en annen norsk klubb, men nå sier han til Romerikes Blad at han er åpen for å gå til Rosenborg, som tidligere har vært interessert.

29.august: Tønnesen til Start. Venstreback Kristoffer Tønnesen har vært ryktet til nabo Start flere ganger tidligere, og onsdag ble overgangen fra Jerv klar for den ettertraktede 21-åringen.

29.august: Vieira til Mjøndalen. Den portugisiske keeperen Miguel Vieira tar steget opp fra 3.divisjonsfotball med Ørn Horten til Eliteserien. Han var på prøvespill før sesongen, og blir nå hentet til Nedre Eiker.

29.august: Duo forlater Nest-Sotra. Senai Hagos (Åsane) og Jefferson De Souza (hjem til Rogaland) forlater Hordaland etter å ha vært Nest-spillere en halv sesong.

29.august: Amang til Spania. Thomas Amang ble ingen suksess i Molde eller på lån i Kristiansund, og er nå solgt til Gimnastic på nivå tre i spansk fotball.

29.august: Haugesund låner ut duo til OBOS-ligaen. Ibrahim Shuaibu lånes ut til Kongsvinger, slik han også ble sist sesong. Samtidig er Anthony Ikedi lånt ut til Nest-Sotra. Begge avtalene gjelder ut sesongen.

29.august: Engan til Elverum. Kantspilleren Christoffer Engan er klar for Elverum. Han kommer fra Nardo, og flytter sørover etter å ha fått seg lærerjobb.

29.august: Ung islending til FFK. 18-årige Atli Barkason, med en fortid i Norwich, har signert en kontrakt ut sesongen med østfoldingene.

29.august: Haugstad tilbake i Grei. Målsniken Stig Haugstad er tilbake i osloklubben etter en halv sesong i Råde i 4.divisjon.

29.august: Apeland til Fløy. Venstreback Kaj-Stian Apeland har tilhørt KFUM i vår, men nå har han flyttet til Kristiansand og meldt overgang til Fløy.

29.august: Kleppa til Egersund. Sandnes Ulf låner ut 22-årige Herman Kleppa til Egersund for resten av sesongen.

27.august: Rosted klar for Brøndby! Midtstopper Sigurd Rosted har tirsdag signert for danske Brøndby. 25-åringen kommer fra belgiske Gent, hvor det har blitt mye tid på benken før og etter sommerferien. Kontrakten med Brøndby varer fram til sommeren 2023. Den tidligere Sarpsborg 08-stopperen har vært fast inventar på landslaget, men var ikke med da Lars Lagerbäck tok ut sin nyeste tropp tirsdag.

27.august: Lafferty klar for Sarpsborg 08. Som ventet ble den nordirske landslagsangriperen Kyle Lafferty klar for østfoldingene. Den 31-årige spissen har en lang rekke klubber på CV-en, og har signert en avtale ut sesongen.

27.august: Grødem til Danmark. Vålerenga har solgt 21-årige Magnus Grødem. Den offensive midtbanespilleren har signert for Velje på nivå to i Danmark.

27.august: Heintz til Odd? Ifølge Eurosport skal Odd være interessert i å hente Tobias Heintz på lån fra tyrkiske Kasimpasa, hvor han har er ett stykke fra laget. Skiensklubben trenger en erstatter for Moussa Njie, som er ute for resten av sesongen.

27.august: Tavakoli til KFUM. Laget fra Ekeberg har funnet sin erstatter for Moses Mawa. David Tavakoli er hentet fra oslonabo og divisjonskollega Skeid, hvor han har hamret inn mål i en årrekke – inkludert sju denne sesongen.

27.august: Fra Løten til Asker. Tidligere Nybergsund-spiller Ole Jørgen Rølsåsen Berg er tilbake i 2.divisjon. Den anvendelige offensive spilleren har signert for Asker.

26.august: Erlien til Ranheim. Vegard Erlien vender tilbake til Trondheim. Den tidligere Rosenborg-junioren har spilt for Sandnes Ulf i halvannet år, men har nå signert for Ranheim. Kontrakten hans varer ut 2022.

26.august: RBK vil ha Zachariassen! Ifølge TV 2 skal Rosenborg være i forhandlinger med Sarpsborg 08 om å få kjøpe Kristoffer Zachariassen. Men Eurosport melder at østfoldingene skal ha avslått budet fra trønderne, og at det er lite trolig at en overgang skjer nå.

Sarpsborg 08s sportssjef Thomas Berntsen bekrefter til Eurosport at de har avslått et bud på en spiller nå, og sier det er lite trolig at de selger noen nå.

26.august: Nordirsk landslagsspiss til Sarpsborg? Kyle Lafferty har 73 landskamper og 20 mål for Nord-Irland. Nå kan Østfold bli neste stoppested for 31-åringen, som har spilt for en rekke klubber, og som var i Rangers sist sesong.

Sarpsborg Arbeiderblad tok bilde av en spiller som var med Sarpsborg 08 til søndagens kamp mot Strømsgodset, og det ser ut til å være Lafferty som er avbildet. Sportssjef Thomas Berntsen er sparsommelig med kommentarer om spilleren til avisen.

I tillegg har Rangers (to perioder) har den 193 cm høye spissen blant annet spilt for Palermo, Norwich (én Premier League-kamp), Burnley og Hearts.

26.august: Ørn-keeper til Eliteserien. Ørn Hortens solide portugisiske sisteskanse Miguel Vieira har trolig gjort sitt i den brune drakta. Han ble takket av etter lørdagens kamp mot Frigg, ettersom han er i sluttforhandlinger med en klubb på øverste nivå, skriver Gjengangeren.

25.august: Maars klar for RBK! Landslagsspiss Bjørn Maars Johnsen ble lørdag presentert for Lerkendal-publikumet. Spissen kommer på lån fra nederlandske AZ Alkmaar ut sesongen. Spissen vraket dermed gullkamp med Bodø/Glimt for å komme til Trondheim.

25.august: Henriksen til Lerkendal? Ifølge TV 2 skal Rosenborg forsøke å hente Markus Henriksen tilbake på lån. Midtbanespilleren har vært linket til langt større klubber, men at det ikke har kommet noen løsning for Hull-spilleren gjør at RBK øynet

25.august: Øby tilbake i KBK. Midtbanespiller Olav Øby forlater KFUM etter en halv sesong. Han har signert for Kristiansund, hvor han også har spilt en gang tidligere.

25.august: Rösler til Nederland. En overgang som ble klar forrige uke. Den norske U19-landslagsstopperen Colin Rösler, sønnen til Uwe, er klar for NAC Breda. Han har spilt for Manchester Citys juniorlag.

25.august: Reppesgård til Ulf. Sandefjord-stopper Christer Reppesgård forlater Vestfold. Han debuterte for Sandnes Ulf denne helgen.

25.august: Duo ferdig i Arendal. Keeper Øyvind Knutsen og kantspiller Ulrik Berglann har kommet inn på studier i Oslo. Der er dermed enige med klubben om å terminere kontraktene sine.

25.august: Utenlandsk trio til Harstad. Etter å ha havnet under nedrykksstreken har Harstad bestemt seg for å ta grep. Ivan Moran (Argentina), Mirijan Imari (Kroatia) og Predrag Milakovic (Serbia) er hentet inn. Sistnevnte var også i klubben i 2019. En fjerde spiller skal også være på vei inn.

25.august: Engan ferdig i Nardo. Christoffer Engan har fått seg jobb på Østlandet, og forlater dermed Nissekollen etter 130 kamper for klubben.

25.august: En inn, en ut i Junkeren. Angriper David Mkrtchyan (Bergen Nord) kommer inn for bodøklubben, mens Tobias Hepsøe har signert for Lyn.

25.august: Martinussen til Ullern. Thomas Skog Martinussen, som forlot Brattvåg nylig, har signert for Ullern i 3.divisjon.

25.august: Dyngeland til Os. Angriperen Stian Dyngeland har signert for Os etter å ha flyttet vestover. Han spilte for Fram Larvik i vår.

25.august: Angriper til Vard. Claus Babo Niyukuri tar ett steg opp i divisjonssystemet fra Kopervik til 3.divisjonsspill med Vard.

25.august: Kleven til Årvoll. Tidligere Viking-junior Kai Anton Kleven har forlatt Flekkefjord og flyttet til Oslo for studier. Der har keeperen signert for Årvoll.

25.august: Trio til Ready. Erlend Ellingsen (Ullern), Vitalii Agapov (Meløy) og Franck Kouta (klubbløs i vår) har signert for klubben fra Oslo vest.

25.august: Berntzen til AaFK. Keeper Marius Berntzen ble før helgen klar for Aalesund etter en halv sesong med Strømmen.

22.august: Sætra til Strømmen. Strømsgodset fortsetter å kvitte seg med spillere. Nå har tredjekeeper Morten Sætra blitt utlånt til OBOS-ligaen ut høsten.

22.august: Ingen inder til Viking. Indiske Lallianzuala Chhangte har vist seg fram for Viking to ganger i år. Nå har stavangerklubben besluttet at 22-åringen ikke får kontrakt.

22.august: Pellegrino til Kristiansund! Amahl Pellegrino har ikke vært i kamptroppen til Strømsgodset de siste kampene. Nå melder Drammens Tidende at angriperen er på vei til Kristiansund. 29-åringen har to seriemål denne sesongen.

22.august: Hoven-brødrene gjenforenes. Spissen Kristoffer Hoven blir ifølge Sogn Avis presentert som ny Sogndal-spiller torsdag. 23-åringens lillebror Andreas signerte tidligere i sommer for nettopp Sogndal. Storebror har ikke helt klart å etablere seg i Eliteserien etter overgangen fra Hønefoss i vinter.

21.august: Bakenga til Ranheim! Ranheim henter trønderen Mushaga Bakenga fra Tromsø. Spissen kommer på lån ut sesongen, men har samtidig en kontrakt som går ut etter sesongen.

21.august: Breivik til Raufoss. Lovende Emil Breivik lånes ut fra Molde til Raufoss ut sesongen. Samtidig har han forlenget kontrakten sin med MFK ut 2022.

21.august: Aukland til FFK. Forsvarsspilleren Philip Aukland bytter ut Fram Larvik med Fredrikstad. Den tidligere Start-junioren er tiltenkt å brukes som høyreback i FFK, og har signert ut 2021.

21.august: Bjørnvåg tilbake i Moss. Midtstopper Aleksander Bjørnvåg vender tilbake til Østfold fra Alta. Tirsdag ble overgangen tilbake til hans tidligere klubb bekreftet.

19.august: Serber til Rosenborg? I serbisk media og på Twitter meldes det mandag heftig om mat Rosenborg skal ha fått godtatt et bud på Partizans 25-årige spiss Ognjen Ozegovic. Budet skal ha vært rundt 5 millioner kroner.

19.august: Dansk keeper til Haugesund. 20-årige Oskar Snorre skal spille for Haugesund ut sesongen. Han kommer på lån fra Lyngby. Det betyr trolig at Maciej Gostomski er ferdig i klubben, melder Haugesunds Avis.

19.august: Kantspiller til Stabæk. Den tidligere FC København-vingen Youssef Toutouh skal forsøke å bidra til at Stabæk berger plassen i høst. 25-åringen har spilt mesterliga med hovedstadslaget tidligere, men har vært i AGF Aarhus det siste året. Han kommer på lån ut sesongen.

19.august: Anene til Crewe. Chuma Anene har spilt for Jerv i vår på lån fra Midtjylland. Men nå er angriperen klar for Crewe Alexandra.

19.august: Östersund-spiller til Levanger. Den 20-årige kantspilleren Henrik Bellmann lånes ut fra klubben i Allsvenskan til trønderne ut sesongen.

19.august: Brann-nei til Tromsø. TIL har forhørt seg om Gilli Rolantsson, men Brann har takket nei til henvendelsen ettersom de ønsker å beholde den anvendelige spillere fra Færøyene.

17.august: Aase til Sotra. Peter Aase har meldt overgang fra Florø til Sotra. Den tidligere U-landslagsspilleren har også spilt for Åsane og Sogndal tidligere.

17.august: Sanneh til Moss. Backen Momodou Willy Hagren Sanneh (22) fra Sarpsborg FK tar steget to hakk opp fra 4.divisjon.

16.august: Glimt ønsker landslagsspiss! Med gull i sikte har Bodø/Glimt nå gått høyt ut i jakten på en spiss. Ifølge Avisa Nordland har de kontaktet AZ Alkmaar om lån av Bjørn Maars Johnsen. Det skal være snakk om et lån ut året. Men tankspissen har også interesserte klubber i flere andre land.

16.august: Kant klar for Enga. 20-årige Ousmane Camara er klar for hovedstadsklubben. Kantspilleren kommer fra AFC Eskilstuna i Allsvenskan, og blir en erstatter for Chidera Ejuke i Oslo. Han har signert en kontrakt ut 2022.

16.august: Spissbytte! Bunnlagene Sarpsborg 08 og Strømsgodset bytter angripere. Mos Abdellaoue tar turen til Østfold, mens Lars-Jørgen Salvesen drar til Drammen etter å ha vært en halv sesong i 08. Begge angriperne har signert kontrakter ut 2021.

16.august: Fremstad tilbake. Midtbanespiller Nicolay Fremstad er klar for Raufoss, som han også spilte for fram til og med 2017. Han har hatt kontrakt med Kongsvinger, men har vært i USA det siste året.

16.august: Mjølner-duo reiser hjem. Midtstopper Mathias Laudal (Mandalskameratene) og spiss Liban Abdi (Brodd) har forlatt Narvik og reist hjemover mot Norges sørvestlige fylker.

16.august: Henriksen til Turn. Ull/Kisas angriper Herman Henriksen lånes ut til opprykksjagende Eidsvold Turn i 3.divisjon ut sesongen.

16.august: Storebror Markovic også til Start? Adi Markovic viser seg fram for sørlendingene, skriver Fædrelandsvennen. Han har spilt i Bosnia i vår, men kan følge lillebror Eman hjem til Kristiansand.

16.august: Enga-keeper til Gjelleråsen. 18-årige Petter Karlsen lånes ut fra Vålerenga til Gjelleråsen i 3.divisjon ut sesongen.

16.august: Stopper til Lyn. Johannes Nygaard Nilsen har meldt overgang fra Vard til osloklubben.

16.august: Rolland til Vindbjart. Forsvarer Henrik Rolland bytter ut opprykkskamp i Stjørdals/Blink med spill i 3.divisjon.

16.august: Keeper til Junkeren. Jevgenijs Sazonovs er klar for sin fjerde nordnorske klubb. Han kommer fra Rana FK og debuterte for Junkeren torsdag.

15.august: Enda en Brann-spiss til Nest.18-årige Aune Heggebø låne ut til Nest-Sotra den kommende måneden. Dermed er han tredje Brann-angriper på lån hos naboen, som har mange skader i angrepsrekka. Samtidig henter Brann kantspiller Marius Bildøy tilbake fra lån i Åsane, skriver BA.

15.august: Herrem til Kalmar. Onsdagens mest overraskende nyhet var at Bodø/Glimt har solgt spissen Geir André Herrem til svenske Kalmar. De skal ha fått godt betalt for angriperen som kun hadde kontrakt ut sesongen, og takket dermed ja.

15.august: Svensk spiss til Mjøndalen. Jacob Bergström har hatt en bra sesong i Superettan for Mjällby. Nå er han klar for spill i Eliteserien med Mjøndalen. Overgangen fullføres i slutten av august.

15.august: Gabrielsen til Hellas? Molde-kaptein Ruben Gabrielsen er i søkelyset til AEK Athen, melder Romsdals Budstikke. Forsvareren har kontrakt som går ut etter sesongen.

15.august: Stenevik til Sogndal. Midtbanespiller Halldor Stenevik lånes ut fra Strømsgodset til Sogndal ut sesongen etter lite spilletid i Drammen.

15.august: Moberg aktuell for Brann. Ifølge BA skal Vegard Leikvoll Moberg være interessant for bergenserne. Han er fra Os og har utgående kontrakt i Bodø/Glimt.

15.august: Kachi til Odd. Sandnes Ulfs angriper Onyekachi Hope Ugwuadu (22) har signert for Odd fra og med nyttår. Nigerianeren har tidligere spilt for Sarpsborg 08.

15.august: Trio til Arendal. Kantspiller Håvard Meinseth (Sola), keeper Jonatan Byttingsvik (Levanger) og offensive Jeppe Illum (Vendsyssel) har alle signert for sørlendingene de siste dagene.

15.august: Trio til Sola. Aleksander Hinna (Staal), Svein Terje Sinland (Flekkefjord) og Ola Rønningen (Frøyland) har alle signert for 2.divisjonsklubben.

15.august: Sissoko trener med KBK. Den 18-årige midtbanespilleren Sambou Sissoko trener med Kristiansund denne uken. Han spilte U20-VM for Mali, skriver Tidens Krav.

15.august: Heiberg til Elverum. Martin Heiberg var viktig for Raufoss da de rykket opp i fjor, men har sittet mye på benken i år. Nå lånes han ut til Elverum ut sesongen.

15.august: Sanyang ønsket i KFUM. Ifølge Moss Avis skal osloklubben ha meldt sin interesse for Moss’ 22-årige angriper Alagie Sanyang, som har scoret sju mål denne sesongen.

15.august: Haugesund-duo til 3.divisjon. Ungguttene Espen Haraldseid og Andreas Støle-Hansen går fra FKH 2 til Os.

15.august: Herrem tilbake til Bergen. Ole Thomas Herrem (Madla) har flyttet nordover igjen. Han er nå klar for opprykksfavoritt Sandviken i 4.divisjon.

15.august: Jørgensen til Melbo. Marius Jørgensen (Sortland) har signert for 3.divisjonsklubben.

15.august: Amundsen tilbake i Ready. Roar Amundsen (Lillehammer) er klar for en ny periode i Ready, som han sist spilte for i 2015.

13.august: Tagseth klar for RBK. Talentfulle Edvard Tagseth ble presentert som Rosenborg-spiller i pausen av kampen mot Maribor. Den 18-årige trønderen har spilt for Liverpools aldersbestemte lag de siste to årene.

13.august: Aalesund ville ha Sandefjord-spiller. Ifølge Sandefjords Blad skal AaFK ha fått avslått et bud på høyrebacken Brice Wembangomo. Budet skal ha vært for lavt etter vestfoldingenes smak.

13.august: Meling til Celtic? Den Rosenborg-spilleren det er mest interesse for er venstreback Birger Meling. Adressa skriver at Celtic nå skal være interessert i Meling. Også i britiske medier er det meldt om interessen fra klubben som nylig solgte sin venstreback Kieran Tierney til Arsenal.

13.august: Løkberg klar for Viking. Etter mye om og men den siste tiden har Kristoffer Løkberg nå blitt klar for stavangerlaget. Det ble dermed kun en halv sesong i Brann etter overgang fra Ranheim i vinter for midtbanespilleren.

13.august: Barlow er klar. Tirsdag gikk låneavtalen for Manchester Unitedds Aidan Barlow gjennom. Han er dermed Tromsø-spiller ut sesongen.

13.august: Interesse for MKs storscorer. Joacim Holtan har scoret solide 19 mål på 15 kamper for opprykkede Mandalskameratene i 3.divisjon i år, inkludert 4 mot Vindbjart mandag. Nå skriver Fædrelandsvennen at det er interesse for spissen fra klubber i alle de fire øverste divisjonene. Viking skal være én av klubbene.

13.august: Brautaset til Bergen. Hødds Håkon Brautaset er ferdig i klubben ettersom han skal studere i Bergen.

12.august: Wingo til Molde. Anvendelige Henry Wingo er klar for serielederne. Amerikaneren har spilt med Magnus Wolff Eikrem i Seattle Sounders tidligere.

12.august: Arboine til Danmark. Sarpsborg 08s costaricanske forsvarsspiller Pablo Arboine lånes ut til Køge på nivå to i Danmark. 21-åringen har vært langt unna laget i Østfold.

12.august: Kantspiller til Vålerenga? Ifølge svenske Fotbollskanalen skal AFC Eskilstunas 20-årige kantspiller Ousmane Camara være nær en overgang til Vålerenga. Han er fra Guinea, og ble hentet til svensk ball forrige sesong.

12.august: Løkberg til Viking likevel? Kristoffer Løkberg ser nå likevel ut til å kunne havne i Stavanger. Bergens Tidende skriver at en overgang fra Brann til Viking, som så ut til å være lagt dødt, nå er langt mer aktuelt igjen.

12.august: Sarpsborg 08 nær spiss. Sportssjef Thomas Berntsen sier til Sarpsborg Arbeiderblad at klubben håper å ha på plass en ny spiss denne uka, etter at de nærmer seg enighet med én av angriperne de har vært i kontakt med. Han åpner også for at det kan bli to spisser inn før vinduet stenger.

12.august: Tromsø-duo aktuell for TUIL. 2000-modellene Erlend Nash og Runar Johansen har trent med OBOS-ligaklubben den siste tiden, skriver Nordlys. Også Lyngen/Karnes’ Joakim Einebakken Nilsen har trent med dem i det siste.

12.august: Danielsen tilbake i Staal. Klubben fra Jørpeland har gjort en god signering når Georg Danielsen returnerer etter å ha spilt for Vidar i to år.

12.august: Start dropper prøvespiller. Engelske Alfie Beestin har trent med sørlendingene i det siste, men med flere andre offensive brikker på plass dropper de å signere ham nå. Samtidig er Start på utkikk etter backer, skriver Fædrelandsvennen.

12.august: Moss vil ha prøvespillere. Aleksander Bjørnvåg (Alta) og Willy Hagren Sanneh (Sarpsborg FK) har imponert nok på treningsfeltet til at Moss ønsker å hente begge, skriver Moss Avis.

12.august: United-unggutt til Tromsø! Manchester Uniteds unggutt Aidan Barlow (19) være nær en låneavtale med Tromsø. Det skriver iTromsø etter at engelske journalister har meldt om låneavtalen på Twitter. Lånet skal være en del av avtalen som gjør at stortalentet Isak Hansen-Aarøen (14) har signert for United.

12.august: Dansk stopper til Enga. 30-årige Pierre Kanstrup har signert en avtale ut sesongen. Dansken har spit for Erzurumspor i Tyrkia det siste halvåret, og har blant annet spilt for Sønderjyske og AGF i hjemlandet.

12.august: Randulff til Madla. Den tidligere U-landslagsspilleren Emil Randulff går fra Vidar til Madla. Han har kun vært på banen i én kamp i 2.divisjon i år.

11.august: Amang til Spania. Thomas Amang ser ut til å være ferdig i norsk fotball. Spissen som har vært utlånt fra Molde til Kristiansund er i Spania for å snakke med en klubb, melder KBK-trener Christian Michelsen til Eurosport.

11.august: Ringstad til FKH. En overgang som falt i glemmeboka før helgen. Stian Ringstad har meldt overgang fra Strømsgodset til Haugesund. Venstrebacken debuterte fra start allerede i søndagens kamp mot Ranheim.

11.august: Duo til Gjøvik-Lyn. Henrik Fløgum (Raufoss) og Arne Ravndal (Sola) er klare for spill ved Mjøsas bredder. Begge debuterte i det overraskende 0-1-tapet mot Verdal lørdag.

11.august: Bendtner ønsket i Serie C? Den lille klubben Reggina på nivå tre i Italia skal ønske seg Rosenborgs danske tribunesliter Nicklas Bendtner. Ryktet kommer fra Citinow.it, og er sitert av italienske og danske medier.

11.august: Hevder Rosted er ønsket i Trondheim. Fra Belgia har det i helgen gått rykter i sosiale medier om at Rosenborg skal ha vært villige til å legge 25 millioner kroner på bordet for landslagsstopper Sigurd Rosted. Men det skal være liten grunn til å tro på ryktene, etter det vi erfarer.

11.august: Langset til Notodden. Spissen Magnus Langset har signert for Notodden. Han kommer fra Molde, og har tidligere hamret inn mål i 3.divisjon for Åssiden.

10.august: Christensen klar! Som ventet har Tobias Christensen blitt Molde-spiller. 2000-modellen ble bekreftet klar lørdag, og prisen på den offensive midtbanespilleren skal være opp mot 4 millioner. Han hadde kontrakt med Start til neste sommer, og sørlendingene måtte selge nå.

10.august: Løkberg ønsket i KBK? Ifølge Tidens Krav skal også Kristiansund nå ha meldt seg på i kampen om Branns midtbanespille Kristoffer Løkberg. Tidligere i sommer har både Viking og Løkbergs eks-klubb Ranheim vært interesserte.

10.august: Duo ferdig i KBK. Midtbanespiller Haris Cirak (GAIS) og keeper Andreas Vaikla (Norrköping) forlater Nordmøre og setter kursen mot Sverige. Cirak ønsket seg hjemover av personlige årsaker, mens Vaikla har fått tøff konkurranse i KBK.

10.august: Islending trener med Raufoss. 18-årige Atli Barkason er på OBOS-ligalagets treninger. Midtbanespilleren har vært en del av Norwich’ junioravdeling, og har også trent med Bodø/Glimt.

9.august: Sogndal selger storscoreren. Sigurd Hauso Haugen er klar for belgisk fotball. Han har signert for klubben La Royale Union Saint-Gilloise på nivå to i belgisk fotball.  

– Når ein utanlandsk klubb kjem på bana så kan ikkje me stoppa hans draum om å få lov til det, sier trener Eirik Bakke til Sogn Avis om spissen, som har 28 mål på 46 kamper for klubben.

9.august: Navarsete til Turn. Eidsvold Turn har signert Ready-spiller Henrik Navarsete. Stopperen har signert en kontrakt ut neste sesong.

9.august: Diomande til Ull/Kisa. Nok en Mjøndalen-angriper lånes ut til klubben fra Jessheim. Nå følger Vamouti Diomande etter Alfred Scriven. Også Diomande kommer på lån ut sesongen.

9.august: Spiss til Stabæk. Den danske angriperen Kasper Junker er klar for Stabæk. 25-åringen kommer på lån fra Horsens ut sesongen. Stabæk har også sikret seg kjøpsopsjon på angriperen.

9.august: Azofeifa til AaFK. Wilmer Azofeifa har fått lite spilletid i Sarpsborg 08. Nå leies midtbanespilleren fra Costa Rica ut til Aalesund for resten av sesongen. Serielederne i OBOS-ligaen har også fått med en kjøpsopsjon.

8.august: Tilbake i Turn. Nicklas Brenna Karlsen har spilt for Donn de siste årene. Nå har 23-åringen flyttet hjemover, og er klar for gamleklubben Eidsvold Turn.

8.august: Nysigneringer for Lyn. Muhammed Adams og Espen Omholt-Jensen er klare for Lyn. Midtbanespilleren Adams er 20 år og kommer fra Ready, som Lyn spiller mot i helgen. Keeper Omholt-Jensen kommer fra Bærum.

8.august: Novak til Grorud. Midtstopper Kristian Novak, med en fortid i Viking, forlater Sola. Han har signert en kontrakt ut 2020 med Grorud.

8.august: Fra grønt til grønt. Sanel Bojadzic har vært i militæret, men den tidligere Vidar- og Egersund-spilleren er nå klar for Brodd.

8.august: Duo til Ready. Kantspiller Cornelius Benscik (eks-Stabæk og -Asker) og forsvarer Nickolai Skants (Varegg) er klare for osloklubben.

8.august: Walker til Hødd. Ranheim-spiller Glenn Walker lånes ut til Hødd resten av sesongen. 21-åringen har kun vært på banen i en cupkamp for Ranheim i år.

8.juli: Skallebø til TUIL. Skjervøys storscorer Ørjan Skallebø har bestemt seg for å signere for Tromsdalen, melder Nordlys. Spissen var også ønsket på Tromsø-trening, noe som fortsatt kan skje som følge av klubbenes nære samarbeid.

8.august: Får vi en storovergang? I kveld stenger overgangsvinduet i England. Ryktene går på at Brighton skal ha lagt inn et enormt bud på Genks midtbanespiller Sander Berge i nærheten av 300 millioner kroner. Tidligere i sommer skal han ha takket nei til Sheffield United. Blir det en overgang i kveld?

8.august: Forsvarer ferdig i HBK. Magnus Johannessen har blitt enig med Hønefoss om å terminere kontrakten. Venstrebacken har 74 kamper for klubben.

7.august: Toppkeeper til Strømsgodset! Drammenserne fortsetter å være aktive på overgangsmarkedet i jakten på å berge plassen. Nå er målvakt Martin Hansen signert ut sesongen. Han spilte for Basel sist sesong, hvor det ble ni kamper. Han har også stått i Bundesliga og Æresdivisjonen, i tillegg til å ha vært eid av Liverpool tidlig i karrieren.

7.august: Thorhallsson til Halden. Midtbanespilleren Dagur Dan Thorhallsson har kun fått ett innhopp i Eliteserien for Mjøndalen etter å ha blitt hentet i vinter. Nå lånes 19-åringen ut til Kvik Halden resten av sesongen.

7.august: Markovic klar for Start. Den unge sørlendingen Eman Markovic er klar for Start. 20-åringen fra Lyngdal har en fortid i Molde, men har nå vært klubbløs en liten stund etter å ha forlatt den bosniske toppklubben Zrinjski Mostar. Angriperen var med Norge til U20-VM i mai, og har signert en kontrakt ut 2023.

7.august: Spissduo på Tromsø-trening. Skjervøys storscorer Ørjan Skallebø er aktuell for Tromsø etter en strålende sesong i 3.divisjon, melder iTromsø. Samtidig melder Nordlys at nigerianske Michael Ebuka Ohanu skal trene med klubben nå. 21-åringen spiller for MFM FC i toppdivisjonen i hjemlandet.

7.august: Narh til Bryne. Den hurtige angriperen Samuel Narh blir Bryne-spiller, melder Jærbladet. Han har spilt for avdelingskollega Kvik Halden og scoret tre mål i vår.

7.august: Rydje til Hønefoss. Skjetten-kaptein Lars Rydje er klar for Hønefoss. Forsvareren har en fortid i Kongsvinger, og 22-åringen har signert en kontrakt ut 2021 med avdelingskollegaen.

6.august: Bergqvist blir. Douglas Bergqvist så ut til å være ferdig i Haugesund, men nå har klubben kommer til enighet med Östersund om å forlenge lånet ut sesongen.

6.august: TIL vil ha Rolantsson? Ifølge iTromsø skal Branns anvendelige spiller Gilli Rolantsson være interessant for Tromsø. Færøyingen har fått mindre spilletid i Bergen denne sesongen.

6.august: Tagbajumi til Notodden. Spissen Marco Tagbajumi er tilbake i norsk fotball. Denne høsten er det OBOS-ligaspill med Notodden som venter for 31-åringen.

6.august: Martinsen reiser hjem. Petter Martinsen er ferdig i Bryne. Venstrebacken med fortid blant annet Løv-Ham, Nest-Sotra og Mjøndalen har fått jobb i Bjargs akademi, og 29-åringen flytter dermed til Bergen.

6.august: Duo til Nardo. Andreas Krokbø (Strindheim) og Magnus Gullhaug Fløholm (Odd 2) har signert for burgundertrøyene fra Nissekollen.

6.august: Store endringer i Træff. Stian Hagbø Olsen, Anders Stavnesli, Hermann Bolsønes Svendsen, Simen Varhaugvik, Edvard Khachatrjan og Joakim Stormo Halsen er alle ferdige i moldeklubben, melder RBNett. Ola Sjømæling og Jonathan Rinne er samtidig tilbake i klubben, mens Lars Josef Ranheim kommer fra Kristiansund.

6.august: Madsen tilbake i Turn. Joakim Madsen returnerer til Eidsvold Turn etter et halvt år hos nabo Eidsvold IF.

5.august: Frenderup til Blink. Keeper Nicklas Frenderup, med en fortid i Florø og Sandnes Ulf, er klar for Stjørdals-Blink. I topplaget erstatter han Thomas Lia, som har gått til Asker.

5.august: Dang klar for Jerv. Storscorer Alexander Dang forlater Nest-Sotra til fordel for Jerv umiddelbart. Sportshjørnet kunne fortelle at han hadde signert en kontrakt fra nyttår, men nå har klubbene blitt enige om kompensasjon for at han skal få skifte klubb nå.

5.august: Tagseth på prøvespill. Stortalentet Edvard Tagseth skal vise seg fram for nederlandske Groningen, og spiller treningskamp for dem mandag kveld. Samtidig har han ennå ikke fått noe tilbud fra Rosenborg, skriver Trønder-Avisa.

5.august: Christensen nærmere Molde. Sportshjørnet meldte at Tobias Christensen er nær overgang fra Start til Molde søndag. Nå melder Fædrelandsvennen at prisen er rundt 4 millioner, og at 19-åringen skal spille helgens viktige kamp mot Sandefjord før overgangen sluttføres.

5.august: Olafsen til Levanger. Midtstopper Simen Olafsen er klar for Levanger. Han har studert i USA de siste årene, men har nå vært en kort tur innom Grorud, før turen nå settes mot Trøndelag for den tidligere Vålerenga-junioren.

5.august: Flø til Grorud. Den tidligere U-landslagsspilleren Elias Flø er klar for Grorud. 19-åringen har spilt i Kristiansund det siste året. Samtidig er Petter Mathias Olsen nå permanent Grorud-spiller etter å opprinnelig ha vært lånt ut fra Lillestrøm.

5.august: Lokal storscorer til Arendal. Kristian Eriksen har scoret 18 mål for Express i 4.divisjon. Nå tar han steget to divisjoner opp til Arendal.

4.august: Christensen til Molde? I Kristiansand går ryktene om at stortalentet Tobias Christensen skal være på vei til Eliteseriens serieleder. Den offensive midtbanespilleren har en kontrakt som går ut neste sommer, og skal Start dermed kunne få igjen noe særlig for ham må han trolig selges nå. 19-åringen har scoret 5 mål i år, og spilte alle Norges kamper i U20-VM i mai.

4.august: Ranheim-bud på Løkberg. Ifølge Eurosport har Ranheim nå lagt inn et bud på Kristoffer Løkberg, som forlot dem for Brann i vinter. Viking fikk godtatt et bud denne uka, men ble ikke enig med midtbanespilleren om kontraktsbetingelsene.

4.august: Villarreal-spiller til Godset. Strømsgodset fortsetter å signere spillere. Denne gang er det Jack Ipalibo som kommer på lån fra Villarreal det neste året. 21-åringen fra Nigeria er midtbanespiller.

4.august: Birkelund reiser hjem. Sogndals midtbanespiller Eirik Birkelund flytter hjem til Bergen grunnet studier, etter det Sportshjørnet kjenner til. Det er en nyhet som garantert vi være interessant for klubbene i bergensregionen på nivå to, tre og fire.

4.august: Cornic til Bærum. Vålerenga G18-landslagsback Leo Cornic lånes ut til Bærum resten av sesongen. Han debuterte i 2-1-seieren over Alta søndag.

4.august: Hart til Råde. Tidligere Sarpsborg 08-spiller Magnus Hart forlater Drøbak-Frogn. Han har signert for ambisiøse Råde i 4.divisjon.

4.august: Henriksen til Senja. Runar Henriksen tar to steg opp fra 4.divisjon og Krokelvdalen når han nå er klar for Senja, melder iTromsø.

3.august: Vibe til Alta. Midtstopper Tobias Vibe var ønsket i gamleklubben Tromsdalen når han nå skulle returnere fra finsk fotball, men Vibe be istedet fristet av Alta i 2.divisjon, skriver iTromsø.

3.august: Spiss klar for Enga. Mayron George lånes ut fra Midtjylland til Vålerenga ut sesongenn. Costaricaneren spilte alle kampene for hjemlandet i Gold Cup nyllig.

3.august: Sunde til Asker. Spjelkavik-angriper Benjamin Sunde er klar for Asker. Han har scoret 17 mål siden han kom tilbake fra Fyllingsdalen sist sommer.

3.august: Greker til Gjelleråsen. Renato Ziko, med fortid i Apollon Larias, har flyttet ti Oslo, og tilfeldighetene førte ham til Li kunstgress, hvor 21-åringen har signert for Gjelleråsen.

3.august: Kamara tibake til USA? Ifølge Washington Post og ESPN er Ola Kamara aktuell for DC United , og dermred kkan bli spisskollega med Wayne Rooney. Hallvåret i kinesiske Shenzen har ikke vært vellykket for landslagsspissen.

3.august: Sørloth til Tyrkia. Alexander Sørloth ser ut til å få Trabzonspor som ny arbeidsgiver. Spissen ble møtt av en mannsterk og entusiastisk forsamling da han landet i Tyrkia i natt.

3.august: Interesse for Womgoor. Vito Wormgoor er trolig ferdig i Brann etter sesongen siden de ikke blir enige om ny kontrakt. Til BA sier han at AGF Aarhus og Panathinaikos er blant de interesserte klubbene.

3.august: Soltvedt ønsket i Åsane. Ifølge BA var Sogndal-kant Joachim Soltvedt ønsket i gamleklubben Åsane, men Sogndal valgte å ikke slippe ham nå.

3.august: Faye Lund blir. Keeper Jacob Faye Lunds utlån fra Rosenborg til Mjøndalen er forlenget ut august.

3.august: Kytiri til Lysekloster. Andreas Kytiri vender snuten hjemover etter å ha spilt for Kongsvinger 2 de siste sesongene.

3.august: Kovacs til Re. Vi koster på oss en liten nyhet fra 4.divisjon. Tidligere Tippliga-toppscorer Peter Kovacs har sporadisk spilt for Stoppen i fjor og i år, men har nå signert for vestfoldklubben Re på samme nivå.

2.august: Oldrup blir i Skien, enda en hentes?. Etter mye om og men er det klart at Fredrik Oldrup Jensen forlenger låneavtalen med Odd. Midtbanespilleren har nå signert en avtale ut sesongen.

Ifølge Telemarksavisa skal også Halmstads Chidiebere Nwakali, med en fortid i Start og Sogndal, være aktuell for Odd.

2.august: Meling-interesse. Rosenborg-back Birger Meling sier til Adressa at han kjenner til at det har vært interesse for ham i sommer. På Twitter ryktes det en mulig overgang til MLS.

2.august: Bjørkan-interesse. Ifølge Bodø Nu er to tyske klubber og nederlandske Groningen interessert i Bodø/Glimts venstreback Fredrik Bjørkan, som har hatt en strålende sesong.

2.august: Spiss på Enga-trening. Ifølge Eurosport var costaricanske Mayron George på Vålerengas trening fredag. Den duelsterke angriperen tilhører Midtjyllland.

2.august: Mendy til Godset. Backen Prosper Mendy er klar for Strømsgodset etter prøvespill. Han kommer fra nivå tre i Spania og kan også spile på kanten.

2.august: Løkberg-nei. Ifølge Stavanger Aftenblad strandet Kristoffer Løkbergs overgang fra Brann til Viking da han ikke ble enig med Viking om kontraktsbetingelsene.

2.august: Oppegård til PSV. Vålerengas 16-årige stortalent Fredrik Oppegård er klar for storklubben PSV. I første omgang er det en låneavtale på ett år med nederlenderne.

2.august: Fremstad til Raufoss? Til Oppland Arbeiderblad bekrefter Raufoss og Nicolai Fremstad at midtbanespilleren kan gjøre comeback i klubben. Han har spilt collegefotball i USA det siste året.

2.august: Midtbanebytte i Skeid. Charles Ezeh kommer inn på lån fra Lillestrøm. Han var på lån i HamKam i vår. Samtidig har Skeid og Mathias Dahl Abelsen blitt enige om å avslutte kontrakten etter en vårsesong med mye benkesliting for den tidligere Tromsdalen-spilleren. Det melder Dagsavisen.

2.august: Kitolano til Tromsø? Det har vært ryktet at Eric Kitolano går fra Ull/Kisa til Tromsø, og en overgang skal nå være nærmere. Det kan føre til at flypllasskubben henter André Sødlund fra Odds benk, melder Telemarksavisa.

2.august: Tidigere West Ham-junior trener med Sogndal. Henry Ochieng (20) viser seg fram i Sogndal, melder Sogn Avis.

2.august: Skjervøy-duo til TUIL? Storscorer Ørjan Skallebø og Johan Arntsen vurderer tilbud om å hoppe to hakk oppover i divisjonssystemet og spille for Tromsdalen i høst, melder Framtid i Nord.

2.august: Åsane låner ut trio. Stefan Aase (Lysekloster), August Selnes (Fyllingsdalen) og Andreas Fantoft (Sotra, lån forlenget) blir alle lånt ut fra oransjetrøyene i høst.

2.august: Dramé-comeback. Ibrahima Dramé gjør comeback for Hønefoss etter to år uten fotball. 23-åringen med fortid i Brann var lenge ute med skade. Også venstreback Jason Bli er nå klar for HBK.

2.august: Sellin er klar. Kjell Rune Sellin ble som ventet Strømmen-spiller. Spissen forlater Fredrikstad og har signert kontrakt ut 2020.

2.august: Hanssen blir i Mjølner. William Arne Hanssen har vært utlånt fra Bodø/Glimt til Mjølner. Nå har spissen signert en avtale ut 2020.

2.august: Westrheim blir. Joachim Westrheim har vært utlånt fra Nest-Sotra til Lysekloster. Nå har spissen signert en avtale ut 2020.

2.august: Burba til Brodd. Tidligere Viking-junior Klajdi Burba er tilbake i Stavanger etter å ha spilt for FC Drita i Kosovo denne våren.

2.august: Hustad til Nest. Branns nysignerte angriper Erlend Hustad lånes ut til nabo Nest-Sotra ut sesongen. Den tidligere Notodden-spissen skal da kjempe med Marcus Mehnert, også han utlånt fra Brann, om spilletid.

Lånet kan bidra til at Nest slipper Alexander Dang til Jerv. Som Sportshjørnet kunne fortelle onsdag skal Dang være enig med sørlendingene om kontrakt fra nyttår.

2.august: Hestad til Asker. Angriper Tobias Hestad (18) har scoret 10 mål på 11 kamper for Molde 2 i år. Nå har sønnen til Daniel Berg Hestad signert for Asker.

2.august: Haakenstad aktuell for belgisk klubb. Ifølge Romerikes Blad skal Lilllestrøm-back Mats Haakenstad ha vært aktuell for en klubb i Belgia nylig, men overrgangen ble ikke noe av.

1.august: Stopper til Haugesund. Ifølge danske BT og Haugesunds Avis skal 25-årige Pascal Gregor være nær ved å bli Haugesund-spiller på lån ut sesongen. Han har spilt en rekke kamper for Nordsjælland, men var sist i Helsingør.

1.august: Maigaard til Godset! Danske Mikkel Maigaard Jakobsen har vært ffantastisk for Raufoss i år, og står med 12 mål. Nå er midtbanespilleren klar for Strømsgodset. Han har signert en avtale ut 2021.

1.august: Sellin til Strømmen? Ifølge Romerikes Blad kan Kjell Rune Sellin snart melde overgang fra Fredrikstad til OBOS-ligaen. I FFK har det blitt endel benketid i vår, og nå er også Henrik Kjelsrud Johansen hentet inn.

1.august: Ogbu til Sogndal! Rosenborg-forsvarer Igoh Ogbu skal spille for OBOS-ligaklubben på lån ut sesongen. Nigerianeren var utlånt til Levanger i fjor.

1.august: Hoven til Sogndal? Iføge Drammens Tidene kan kantspiller Andreas Hoven være på vei til OBOS-ligaklubben. Han er nå utlånt til Nest-Sotra.

1.august: Augdal tilbake i Blink. Marius Augdal melder overgang fra Ranheim til Stjørdals-Blink, som han også var utlånt til i fjor. Midtbanespilleren fikk dermed ingen A-kamper for Ranheim.

1.august: Matland til HamKam. Venstreback Jo Nymo Matland har signert for OBOS-ligaklubben. Han har spilt for Brattvåg i år, men flyttet til Oslo nylig for å studere.

1.august: Endringer i Brodd. Lyns kantspiller Bjarte Hovland har flyttet hjemover til Rogaland, og skal nå være enig med Brodd. Samtidig forsviinner den polske duoen Adam Golunski og Adrian Szady tilbake til hjemlandet.

1.august: Brotangen tilbake i Kjelsås. Midtstopper Lars Brotangen er igjen klar for Kjelsås. Han kommer nå fra HamKam, men rakk også en tur innom Moelven i vår.

1.august: Kristiansen til Ullern. Midtbanespilleren Nicholas Kristiansen har signert for Ullern. Han spilte for Kjelsås i fjor, men har vært uten klubb i vår.

1.august: Boli solgt til ungarsk kubb! En liten bombe på første dag hvor overgangsvinduet er åpent! Stabæks storscorer Franck Boli er solgt til ungarske Ferencvaros.

-Her kan det bli Europa League eller Champions League, det er stas. Det er godt å være her. Ferencváros er det beste laget i Ungarn. Klubben har en stolt historie og har vunnet mange titler. Fasilitetene er veldig bra og alt virker å være veldig profesjonelt, sier han til klubbens nettsted.

Sportssjef Inge André Olsen sier følgende om overgangen:

-Det var en vanskelig beslutning, helt klart. Vi skulle gjerne hatt Franck her lenger. Men det var forskjellige hensyn vi måtte ta. Det var en betydelig sum penger som kom på bordet. I tillegg så har Franck levert og vært lojal mot klubben. Til slutt landet vi på at dette er en god løsning for begge parter. 

I fjor ble han toppscorer i Eliteserien med 17 mål. Så langt i år står han med 6 scoringer. I Ungarn bli han lagkamerat me Tokmac Nguen. Laget er videre i Champions League-kvalifiseringen, og skal møte Dinamo Zagreb i neste runde.

1.august: Dang aktuell for Jerv! Etter det Sportshjørnet kjenner til kan Nest-Sotras giftige spiss Alexander Dang være på vei til Jerv. Spissen har utgående kontrakt etter sesongen, og var utelatt fra troppen mot Aalesund i helgen. Da røpet han til BT at han vil vekk.

Nå kan løsningen bli en overgang til en annen OBOS-ligaklubb for 29-åringen, som ønsker å være fotballspiller på heltid. Han scoret 13 seriemål i fjor, mens det har blitt 4 så langt denne sesongen. Han skal være enig med Jerv om en overgang når kontrakten går ut ved nyttår, men for at han skal bli Jerv-spiller nå må klubbene bli enige.

1.august: Njie klar for Odd. Torsdag bekreftet Odd det mange har regnet med, at Moussa Njie er klubbens nye kantspiller. Han kommer på lån fra Partizan ut sesongen.

1.august: Løkberg aktuell for Viking. Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad melder at de sitter på opplysninger om at Viking er interessert i midtbanespiller Kristoffer Løkberg, som ble hentet fra Ranheim i vinter, men som har tilbrakt mye tid på benken i vår.

1.august: Pavelic til Sarpsborg 08. Østfoldingene gjorde onsdag sin sjette nysignering for sommeren. Høyreback Mario Pavelic kommer fra lån fra Rijeka, som Sarpsborg 08 slo ut i Europaligaen sist sesong.

1.august: Trio ferdig i Levanger. Svenskkene Granit Buzuku og Govend Haidar forlater LFK og flytter hjem. Også Mosa Doboyou er ferdig i klubben.

1.august: Ogungbaro ferdig, Kabran tilbake. Michael Ogungbaro har ikke slått til i Start, og nå er han enig med klubben om å terminere kontrakten. I vår har han vært lånt ut til gamleklubben Jerv. Samtidig er Kevin Kabran tilbake i Kristiansand etter utlånet til Elfsbog.

31.juli: Malmö-spiller aktuell for Vålerenga. Ifølge svenske Expressen kan Malmös kantspiller Romain Gall bli lån ut til Vålerenga resten av sesongen. Klubbene skal være enige, så det er opp til spilleren. Han kan da erstatte Chidera Ejuke i hovedstaden.

31.juli: Flere endringer i Egersund. I tilegg til at Jabinski forsvinner etter sesongen har forsvareren Manuel Gonzalez signert for en Serie D-klubb i Italia. Samtidig blir venstreback Juanma Corderoo i klubben, selv om han ble medt å være ferdig. Sander Remme og unggutten Marius Koldal blir imidlertid ikke med i høst.

31.juli: Jablinski til Ulf. Egersund-midtstopper Kevin Jablinski har signert en avtale med Sandnes Ulf fra nyttår, når kontrakten hans med den ambisiøse 2.divisjonsklubben går ut. Han kom fra Raufoss før årets sesong.

31.juli: Kristoffersen til Sogndal. Tromsdalens midtbanespiler Tomas Kristoffersen er klar for sin fjerde klubb i OBOS-ligaen på to år. Han har nå takket ja til Sogndal, og blir klar når vinduet åpner torsdag.

30.juli: Landslagsspiss til Viking! Finske Benjamin Källman blir stavangerlagets første sommerforsterkning. 21-åringen kommer på lån fra
Inter Turku ut sesongen, men Viking har opsjon på kjøp. Källman har spilt to landslaget, og sist sesong var han på lån i Dundee og Vendsyssel.

30.juli: Midtbanespiller til Sarpsborg 08! 30-årige Mate Males er østfoldingenes femte sommersignering i jakten på sikker plass. Han kommer fra rumenske Cluj, men kroaten har gjort seg sterkest bemerket i Rijeka, hvor han var kaptein da de vant seriegull. Males har signert en kontrakt ut 2020..

30.juli: Lumanza er tilbake! Det har vært ryktet en liten stund, og tirsdag ble det bekreftet at den solide midtbanespilleren Tortol Lumanza er tilbake i Stabæk, to år etter at han forlot klubben for å spille i tyrkisk fotball. Han har signert en fireårskontrakt nå.

29.juli: Azemi til Tromsø. Mandag be det klart at Vålerenga-spiss Fitim Azemi lånes ut til TIL ut sesongen. Spissen har vært mye på benken i osloklubben, og kommer til en klubb som lenge har vært på spissjakt.

29.juli: Mawa til Godset! Mandag ble KFUM-spiss Moses Mawa, som har scoret ti mål for osloklubben, klar for Strømsgodset. Spissen har signert en avtale ut 2022 med drammenserne, og skal forsøke å skyte dem til sikker plass i Eliteserien.

29.juli: Ranger til Glimt? Lillestrøm og Bodø/Glimt skal ifølge Romerikes Blad være enig om en overgang for Lars Ranger. Men at han er på lån i Ull/Kisa ut sesongen kompliserer en overgang for forsvareren.

29.juli: Opseth til Australia? Fra australske journalister på Twitter meldes det om en mulig overgang til Adelaide United for Kristian Fardal Opseth, som gikk fra Bodø/Glimt til tyrkiske Erzurumspor i sommer.

29.juli: Tidligere Real Madrid-talent trener med Kvik Halden. Yunus Gülnar har tidligere tilhørt storklubben. Nå trener 22-åringen med den norske 2.divisjonsklubben, melder Halden Arbeiderblad.

29.juli. Burke aktuell for Enga? Nettavisen skriver at spissen Cory Burke, som eies av Philadelphia Union i MLS, er aktuell for et lån til Vålerenga i høst.

29.juli: Schultze til Start. Sørlendingene henter hjem enda en spiller fra Sognal. Eirik Schultze har utgående kontrakt etter sesongen, og følger da etter Martin Ramsland til Start.

29.juli. Dang vil vekk. Storscorer Alexander Dang ble vraket i Nest-Sotras tropp i helgen. Nå sier han til BT at han ønsker å kunne leve av fotballen. Med kontrakt som går ut etter sesongen tyder mye på at han enten forsvinner nå eller i vinter.

29.juli: Nangis klar for Sarpsborg 08! Lørdag ble kantspilleren Lenny Nangis klar for østfoldingene. Franskmannen kommer fra greske Levadiakos, men har en rekke kamper på øverste nivå i Frankrike.

29.juli: Sandberg til Skeid. Lillestrøms lovende midtstopper Erik Tobias Sandberg skal spille for osloklubben på lån ut sesongen. Han er nylig tilbake på banen etter å ha slitt med en skade det meste av våren.

29.juli: Samuelsen snart ferdig i Odd. Jone Samuelsens tid i Skien er over etter sesongen, bekrefter han til Varden. Midtbanespilleren har vært i klubben i ni år.

29.juli: Lowe ønsket av Enga. Ifølge både Fædrelandsvennen og Nettavisen har Vålerenga fått avslått et bud på Starts jamaicanske midtstopper Damion Lowe. Start bekrefter å ha avslått bud, men uten å bekrefte avsender.

29.juli: Keeper til Haugesund? Danske Jakob Haugaard er på besøk hos FKH, melder Haugesunds Avis. Keeperen har tihørt Stoke de siste fire årene, men 27-åringen er nå klubbløs.

29.juli: Schriven til Ull/Kisa. Alfred Schriven lånes ut fra Mjøndalen til Ull/Kisa. Spissen hadde en strålende sesongoppkjøring, men har måtte nøye seg med å være innbytter i vår.

29.juli: Duo til Jerv. Michael Baidoo (Midtjylland) og Bjørnar Hove (Stjørdals-Blink) er klare for sørlendingene. Baidoo på lån ut året, mens Hove har signert toårskontrakt.

29.juli: Telo ferdig. Molde og backen Chrstiopher Telo, som har slitt med skader, har blitt enige om å terminere kontrakten.

29.juli: Elyounoussi til Fram. Anwar Elyounoussi lånes ut fra Sarpsborg 08 til Fram Larvik. Kantspilleren har fått noen sjanser i Eliteserien i år, men når østfoldingene nå forsterker stallen blir det langt fram til spilletid.

29.juli: Oviedo til FCK. Sunderland-back Brian Oviedo var ryktet å være aktuell for Rosenborg, men har nå signert for gamleklubben FC København istedet.

29.juli: Hjelde til Celtic. Leo Hjelde, sønn av tidligere Rosenborg- og Nottingham-stopper Jon Olav Hjelde, er klar for Celtic. 15-åringen har vært en del av Rosenborgs junioravdeling, men flytter nå til Glasgow.

29.juli: Rutlin til Fjøra. Sogndals keeper Kristian Rutlin har blitt et tredjevalg i år. Nå lånes han ut til nabo Fjøra i 3.divisjon.

29.juli: Thulin til Kråkerøy. Sarpsborg 08s unge tredjekeeper Sander Thulin spiller trolig høsten i 3.divisjon for Kråkerøy, ifølge Sarpsborg Arbeiderblad.

29.juli: Mæland trente med Brentford. Odds stoppertalent Bjørn Mæland trente nylig med londonklubben, skriver Telemarksavisa.

29.juli: Nei til Markovic. Eman Markovic har vist seg fram i Stavanger, men får ikke kontrakt med Viking.

29.juli: Brotangen ferdig i HamKam. Det ble en kort retur til HamKam for Lars Brotangen. Stopperen bekrefter at han er ferdig der. Nå går turen trolig til Oslo.

26.juli: Löfgren vender hjem. Brann-stopper Jesper Löfgren lånes ut til Mjällby, klubben han ble hentet fra i vinter, ut resten av sesongen. Stopperen har fått lite spilletid i Bergen.

26.juli: Ingen Ondrasek-retur. Spissen Zdenek Ondrasek var ønsket på lån i Tromsø, men det lot seg ikke gjøre med en avtale med «Kobraen». TILs sportssjef Svein-Morten Johansen bekrefter til Nordlys at jakten på spissen nå er lagt død.

26.juli: Njie nærmere Odd. Låneovergangen til kantspiller Moussa Njie fra Partizan til Odd ser ut til å nærme seg. Torsdag var han i Skien, meldte Varden.

26.juli: Lumanza-retur? Ifølge Eurosport kan det gå mot et overraskende gjensyn med Tortol Lumanza i Stabæk. Midtbanespilleren var strålende for bæringene i 2017, men hadde en konfliktfylt avskjed med klubben.

26.juli: Matland på FFK-prøve. Venstreback Jo Nymo Matland skal vise seg fram for Fredrikstad, melder Fredrikstad Blad. Han ble nylig løst fra kontrakten med Brattvåg grunnet studier i Oslo. Også Djugårdens Johan Andersson er FFK-aktuell, melder avisa.

26.juli: Brenden avslo Sogndal. Lillestrøm aksepterte et bud fra Sogndal på midtbanespiller Erik Brenden, men spilleren selv avslo en overgang. Det melder Romerikes Blad.

26.juli: Opsahl til Ull/Kisa. Dagen etter at lillebror Oskar ble lånt ut til Skeid har Vålerengas midtbanespiller Sakarias Opsahl signert en låneavtale med klubben fra Jessheim ut sesongen.

26.juli: Gleditsch tar fotballpause. HamKams venstreback Benjamin Gleditsch har slitt med skader, og gir seg etter en halv sesong på Hamar. Han ble hentet fra Grorud i vinter.

26.juli: Balstad med comeback. Backen Ulrik Balstad trappet ned til 6.divisjon etter forrige sesong, men har nå bestemt seg for å returnere til Elverum.

26.juli: Duo på Ulf-trening. Thomas Klemetsen Jakobsen (Vidar) og Scott Vatne (Frøyland) trener med Sandnes Ulf, melder Sandnesposten.

26.juli: Stava har signert. Som ventet ble Kristoffer Stava klar for Åsane. Sotra-spilleren har signert en toårskontrakt. Ut fra Åsane går Stian Nygard, som flytter til hovedstaden.

26.juli: Angriper til Tiller. Even Rogstad Kvalvær bytter ut Kvik i 4.divisjon med Tiller på nivået over.

25.juli: Stopper til Godset! Etter at en midtstopper har vært etterlyst av supporterne lenge har Strømsgodset nå endelig signert en. 22-årige Duplexe Tchamba kommer på lån fra Strasbourg det kommende året.

25.juli: Bransdal til Strømmen. Spissen Lasse Bransdal har signert en kontrakt med OBOS-ligalaget ut sesongen. Han kommer fra Oppsal, hvor det har blitt 5 mål i 2.divisjon i år.

25.juli: Kjelsrud Johansen til FFK! Henrik Kjelsrud Johansen går to steg nedover i divisjonssystemet når han returnerer til Fredrikstad. Det har blitt lite spilletid i Brann denne sesongen for kraftspissen, som scoret 11 mål for FFK i 2015.

25.juli: Berqvist ferdig i FKH. Ifølge Haugesunds Blad blir ikke stopper Douglas Bergqvists låneavtale med Haugesund forlenget ut høsten. Den blir imidlertid forlenget med en uke fra opprinnelig sluttdato 31.juli, så han får med seg kampene mot Stabæk og Sturm Graz.

25.juli: Markovic trener med Viking. U20-landslagsspiller Eman Markovic er på Vikings treningsfelt denne uka, skriver Aftenbladet. Han er klubbløs etter å ha spilt for Zrinjski Mostar det siste året.

25.juli: Matland ut, Wagner inn. Jo Nymo Matland er ferdig i Brattvåg. Backen med den giftige venstrefoten skal studere i Oslo. Inn hos sunnmøringene kommer den danske stopperen Victor Wagner, som har spilt i Nybergsund tidligere.

25.juli: Solvang Nilsen tilbake til Oppsal. Jørgen Solvang Nilsen gikk fra Oppsal til Elverum før sesongen. Nå har han valgt å returnere til osloklubben.

25.juli: Bjørnevåg aktuell for Moss. Alta-stopper Aleksander Bjørnevåg er invitert til å trene med gamleklubben Moss. Det ble først meldt i Altaposten at overgangen var i boks, men Moss -leder Klaus Hansen sier til Moss Avis at det i første omgang kun er snakk om et prøvespill.

25.juli: Groningen følger Vinjor. Ifølge Eurosport har nederlandske Groningen fulgt Kongsvingers midtbanespiller Martin Vinjor den siste tiden. Han har fått sin debut på U21-landslaget denne våren.

25.juli: Opsahl til Skeid. Vålerengas lovende 18-åringen Oskar Opsahl lånes ut til nabo Skeid ut høsten. Venstrebacken har fått spilletid i to cupkamper for Enga i år, i tillegg til å være fast i 3.divisjon.

25.juli: Einarsen til Sotra. Midtbanespilleren Arne Einarsen, med en fortid i Arendal og Sandnes Ulf, har signert for Sotra. Han kommer fra collegefotball i USA.

24.juli: Stabæk har avslått Boli-bud. Sportssjef Inge André Olsen bekrefter til Budstikka at Stabæk har fått inn et bud på storscorer Franck Boli. Olsen sier også at klubben håper å signere enda en ny spiller denne uka.

– Vi har fått et bud på Franck Boli som er av god størrelse, men det er ikke i den størrelsen vi ønsker. Derfor har vi avslått det, sier han til avisa.

24.juli: Pedersen tilbake til Hamar? Marcus Pedersen åpner for en retur til moderklubben HamKam, melder Hamar Arbeiderblad. Han skal allerede ha hatt samtaler med 1.divisjonsklubben. Både sportssjef Espen Olsen og trener Gaute Helstrup skal ha møtt 29-åringen den siste tiden.

– HamKam har kommet med en forespørsel om meg. Jeg kjenner mange i klubben. Det er normalt at vi snakker sammen, men ikke nødvendigvis om kontrakt og slikt. De har forhørt seg, og jeg har svart med mitt. Jeg utelukker ingenting, sier Pedersen til HA-sporten

24.juli: Olsen til Grorud. Petter Mathias Olsen er klar for serielederen i 2.divisjon. Han har vært utleid fra Lillestrøm til HamKam, men har fått lite spilletid på Hamar.

I Grorud erstatter venstrekanten toppscorer Oliver Valaker Edvardsen, som setter kursen mot USA.

24.juli: Vihmann får gå. Midtstopper Madis Vihmann er utlånt til Stabæk ut neste sesong, men klubben åpner nå for å la estlenderen gå i sommer. Ifølge The Scottish Sun skal St. Johnstone være interessert i Vihmann, som eies av Flora Talllinn.

24.juli: Vasyutin solgt. Som vendte er Sarpsborg 08-keeper Aleksandr Vasyutin solgt til Zenit. Målvakten fra St.Petersburg flytter dermed tilbake til hjembyen sin. Østfoldingene skal ha fått rundt 1 million euro for keeperen som ble hentet gratis sist sommer.

24.juli: Hay tilbake til AaFK. Kristoffer Hay skulle egentlig tilbringe hele sesongen på lån i Tromsdalen, men nå er han hentet tilbake til Aalesund. Skader på to stoppere gjør at han ble hentet tilbake til Sunnmøre.

24.juli: Stava til Åsane. Kristoffer Stava bytter ut Sotra med Åsane i 2.divisjon. Den anvendelige 20-åringen herjet i 3.divisjon i fjor, men har kun ett mål i år.

24.juli: Oviedo linkes til Rosenborg. Sunderlands costaricanske back Brian Oviedo skal være i Rosenborgs kikkert, melder engelske medier, deriblant lokalavisen Chronicle. Problemet er imidlertid lønna til 29-åringen, som skal være på mer enn én million i måneden.

24.juli: Trio forlater Fløya. Tromsøklubben mister tre viktige brikker i jakten på opprykk fra 3.divisjon. Martin Indal Andersen (Oslo), Martin Rydningen (USA) og Espen Berthung (Skarp) forlater klubben, melder iTromsø. Mikael Lange (Finnsnes) er foreløpig eneste navn inn.

24.juli: Inder tilbake til Viking. Lallianzuala Chhangte trente med Viking før sesongen. Nå skal kantspilleren igjen besøke Stavanger for å vise seg fram.

24.juli: Flere på Sogndal-blokka. Trener Eirik Bakke bekrefter til Sogn Avis at de har flere i kikkerten. Deriblant har årdølen Jonas Hestetun (Nest-Sotra) vært ønsket, men han valgte å takke nei til en overgang tidligere i sommer, som BA har skrevet om før.

24.juli: Sundgot ferdig i Hødd. Johannes Sundgot gir seg i Ulsteinsvik-klubben, og flytter til USA for studier.

24.juli: Lunde til Fjøra. Syril-spiller Per Eirik Lunde vender tilbake til Fjøra, som han spilte for i seks strake sesonger fram til i vinter.

23.juli: Rashani linkes til Fulham. Engelske Daily Mail hevder at forrige sesongs Premier League-lag skal være interessert i Odds kantspiller. Ifølge den engelske avisen skal rundt £500.000 (rett over 5 millioner kroner) være prisen for 26-åringen.

23.juli: Keeperbytte i Asker. Thomas Lia er klar for Asker. Han kommer fra overraskelseslaget Stjørdals-Blink etter at han bestemte seg for å flytte til Oslo. Samtidig er burvokter Lars Jendal tilbakekalt til HamKam etter å ha vært på lån i Asker i vår.

23.juli: Klemetsen Jakobsen tilbake til Vardeneset. Steffen Klemetsen Jakobsen har spilt for Vidar det siste året. Men nå returnerer spissen til VBK i 3.divisjon, hvor han scoret 11 mål på 12 kamper i fjor vår.

23.juli: Zahid klar for Panathinaikos. Ghayas Zahid skal spille for den greske storklubben kommende sesong. Den tidligere Vålerenga-spilleren er utlånt fra APOEL i ett år.

22.juli: Japaner klar for Stabæk! Kosuke Kinoshita har signert for Stabæk. Japaneren har trent med klubben den siste tiden, og har tidligere spilt under Jan Jönsson i Halmstad. Denne våren har 24-åringen spilt for belgiske Sint-Truidense.

22.juli: Jebali aktuell for RBK-retur? Issam Jebali forlot Rosenborg etter en halv sesong i Trondheim denne vinteren. Men nå er det aktuelt med en retur til Norden fra Saudi-Arabia, sier 27-åringen til FotbollDirekt.se. Han sier han har flere interessante tilbud, og både Rosenborg og danske Brøndby skal være interesserte i tunisieren.

21.juli: Stabæk-unggutt til Portugal! 16-åringen August Stana Frobenius er klar for den portugisiske storklubben Sporting. Forsvareren bytter dermed ut blaatt med Lisboa, hvor han går inn i klubbens akademi.

21.juli: Endringer i Stord. Islendingen Viktor Helgi Benediktsson er ferdig i klubben. Samtidig kommer Jakob Iversen, Petter Hilton og Johannes Kyvik Skard nå tilbake og er klare til å bidra i høst.

21.juli: Hamkam-keeper vender hjem. Marco Priis Jørgensen er ferdig i norsk fotball. Han vender hjem til Danmark hvor han har signert for Roskilde.

21.juli: Trio til Oppsal. Garib Gerkondani (Moss), Sander Birkeland (Kjelsås) og danske Martin Thomsen har alle signert for osloklubben før høstsesongen.

21.juli: Beckford til Gjøvik-Lyn. Den engelske kantspilleren Jay Beckford har scoret 8 mål for Lillehammer i vår. Nå tar han steget opp én divisjon og reiser noen mil sørover langs Mjøsa.

21.juli: Start følger Schulze. Sørlendingen Eirik Schulze har et halvt år igjen av Sogndal-kontrakten. Til Fædrelandsvennen bekrefter Starts sportssjef Tor-Kristian Karlsen at de følger midtbanespilleren.

21.juli: Keeper tilbake i Egersund. Ignas Driomovas var Egersund-keeper i 2017. Nå er litaueren tilbake, og han har signert en avtale ut neste sesong.

21.juli: Tre ferdig i Lysekloster. Kittiphong Pluemjai, Mbaye Touré og Mads Gerhard Rakner har alle gjort sitt i 3.divisjonsklubben, skriver Midtsiden.

19.juli: Keeperbytte i Sarpsborg 08. Samtidig går det mot et keeperbytte i Sarpsborg. Aleksandr Vasyutin har vært ryktet vekk en stund, og er nå ifølge Sarpsborg Arbeiderblad nær en overgang til Zenit. Fredag ble 28-årige Alexandre Letellier klar for østfoldingene. Franskmannen kommer på lån fra Angers ut høsten, og dermed er Vasyutin allerede erstattet.

19.juli: Ødegaard erstatter Bateau. Som ventet er Sarpsborg 08 aktive på overgangsmarkedet. Torsdag ble det bekreftet at den anvendelige forsvareren Magnar Ødegaard returnerer til klubben. Han har spilt for AIK i vår. Han blir på mange måter erstatter for Sheldon Bateau, som ifølge Sarpsborg Arbeiderblad skal ha signert for belgiske Mechelen.

19.juli: Duo på Molde-prøve. Gibril Sillah og Henry Wingo har vist seg fram i Molde den siste tiden. Spesielt amerikanske Wingo, som tilhører Seattle Sounders, kan være aktuell. Han kan brukes både som kant og back. Gambiske Sillah (19) er på et mer ordinært prøvespill, melder Romsdals Budstikke.

19.juli: Maars til Championship? Fra engelske medier meldes det at Nottingham og Barnsley begge skal være interessert i den norske landslagsspissen Bjørn Maars Johnsen.

19.juli: Trio til Leknes. Keeper Vegar Mateo Larsen (Lofoten) erstatter Bror Grøtterud, som har gått til Notodden. Samtidig er svenskene Lukas Eriksson og Alexander Hallin klare for 3.divisjonsklubben.

19.juli: Silfwer tilbake i brunt. Svenske Pontus Silfwer var god for Mjøndalen for to år siden. Nå er 27-åringen tilbake, etter at det ble benkesliting da Halmstad byttet trener i vår.

19.juli: Ny Brann-unggutt til Sogndal. Høyreback Kasper Bordvik forlater Bergen, og skal nå spille for Sogndal. 17-åringen gjør dermed som flere unge bergensere har gjort før ham, og drar til saftbygda. Han står med 10 kamper i 3.divisjon for Brann 2 i år.

19.juli: Horneland trenger ingen. I et intervju med Adressa sier Rosenborg-trener Eirik Horneland at det kan ende med en sommer uten signeringer i trønderklubben.

Samtidig er det ingen hemmelighet at en spiss og bedre dekning på backplass er noe klubben har vært på jakt etter.

19.juli: Hustad trolig til Nest. Erlend Hustad lånes trolig rett ut til Nest-Sotra etter overgangen fra Notodden til Brann. Fra før er en annen Brann-spiss i Marcus Mehnert utlånt til naboen.

19.juli: Njie er jaktet. Moussa Njie har til Nettavisen bekreftet at det kan gå mot en retur til norsk fotball i sommer etter en halv sesong i Partizan. Odd er nevnt, men også andre klubber skal ønske seg kantspilleren.

19.juli: Remmer til Belgia. Moldes høyreback Christoffer Remmers kontrakt gikk ut i sommer. Nå har han signert for Westerlo på nivå to i Belgia.

19.juli: Østigaard til Tyskland. Midtstopper Leo Skiri Østigaard er klar for St.Pauli på et sesonglangt lån fra Brighton. 19-åringen blir dermed lagkamerat med Mats Møller Dæhli.

19.juli: Floki ferdig. Start-spiss Kristjan Floki Finnbogason er klar for KR Reykjavik. Islendingen ble ingen suksess i Kristiansand, og nå er Martin Ramsland også klar for sørlendingene.

19.juli: Hestnes til Skeid. Midtbanespilleren Simen Hestnes er klar for Skeid. Han har studert i USA de siste årene, og 23-åringen har en fortid i Vålerengas junioravdeling.

19.juli: Franskmann på KIL-prøve. Glåmdalen melder at forsvareren Hendrick Cakin, som er venn med keeper Ali Ahamada, har trent med klubben denne uka. Høyrebacken har spilt for Reims.

19.juli: Stille i Ulf. Daglig leder Tom Rune Espedal sier til Sandnesposten at de ønsker stabilitet i spillergruppa, og at det trolig ikke blir noen nysigneringer i sommer.

19.juli: Trio blir i Fram. Herman Solberg Nilsen (Sandefjord), Ole Breistøl (Sandefjord) og Arnar Gudjonsson (Strømsgodset) har alle forlenget sine lån ut sesongen.

19.juli: Sa nei til Thailand. Lørenskogs solide back Keivan Ghaedamini har vært på prøvespill i Bangkok Glass, som topper tabellen på nivå to. Men 23-åringen sier til Romerikes Blad at han har takket nei til et kontraktstilbud.

19.juli: Kitolano er interessant. Tromsø skal ifølge Romerikes Blad være blant klubbene som har Ull/Kisas midtbanespiller Eric Kitolano i kikkerten.

19.juli: Engelskmann på Start-prøve. Alfie Beestin spilte mot Jerv, og vurderes av sørlendingene. Den offensive midtbanespilleren var på lån i Chesterfield (nivå 5) fra Doncaster sist sesong.

19.juli: Khacatjran til Vard. 22-årige Eduard Khachatrjan bytter ut Træff med Vard i 3.divisjon før høstsesongen.

19.juli: Ræstad til Brann. Den tidligere Molde-keeperen Herman Ræstad har signert en ettårskontrakt med bergenserne. Han har spilt for Midsund i 4.divisjon i vår, og er hentet inn til rekruttstallen.

19.juli: Duo tilbake i Asker. Max Hallgren (studier) og keeper Vegard Pedersen (Strindheim) har begge returnert til Føyka før høsesongen.

19.juli: Duo til Strindheim. Fredrik Lund (Finnsnes) og Torben Halvorsen (Byåsen) er begge klare for trondheimsklubben.

19.juli: To ferdig i Lørenskog. René Eriksen og Mikkel Nerland er begge ferdig i 3.divisjonsklubben etter en halv sesong.

19.juli: Forren til Orkla. Ola Morten Forren har studert i Danmark i to år. Nå har han praksis i Trondheim, og har da signert for gamleklubben igjen.

19.juli: Hopsdal ferdig i Åsane. Simen Hopsdal gir seg i bergensklubben etter en halv sesong. Studier, jobb og spill i 2.divisjon ble en for krevende kombinasjon.

19.juli: Olsen tilbake i Fjøra. Steffen Olsen, med fem år bak seg i Fjøra, vender tilbake til 3.divisjonsklubben etter å ha spilt for Studentspretten på nivået under i vår.

19.juli: Landslagsspiller tilbake i Enga. Etter ett år i FC København er G16-landslagsspiller Trygve Aarstad Solberg nå tilbake i Vålerenga.

19.juli: Aase til USA. Lyns kantspiller Haakon Aase har spilt 13 kamper i 3.divisjon for Lyn i år, men i august drar han til USA for å studere.

19.juli: Sakshaug-retur? Sindre Sakshaug har ikke fått all verden til spilletid i Levanger, og ifølge Trønder-Avisa er en retur på lån til gamleklubben Steinkjer aktuelt.

15.juli: Ejuke solgt. Det ble Heerenveen for Vålerengas nigerianske kantspiller. 21-åringen har signert en fireårskontrakt med nederlenderne etter en strålende høstsesong.

15.juli: Maars Johnsen til Østerrike? Det ble mye benkesitting for Bjørn Maars Johnsen i AZ Alkmaar denne sesongen, og landslagsspissen har åpnet for å bytte klubb igjen. Nå kan Rapid Wien bli hans neste arbeidsgiver, skrives det i østerriske medier.

15.juli: Duo ferdig i Egersund. Venstreback Juan Cordero flytter hjem til Spania, mens midtbanespiller Aleksandar Corovic trapper ned fotballsatsingen for studier.

15.juli: To prøvespillere i Jerv. Klubben fra Grimstad har et godt forholdt til Midtjylland. I helgens treningskamp mot Start hadde de Henry Uzochuckwu og Michael Baidoo på prøvespill fra den danske klubben.

15.juli: Narh ferdig i Kvik Halden. Spissen Samuel Narh signerte for østfoldingene før sesongen. Nå er han ferdig i klubben etter 14 kamper og 4 mål.

15.juli: Vinje til Blink. Nardos midtstopper Vebjørn Vinje har signert for Stjørdals-Blink. 24-åringen med fortid i Bodø/Glimt erstatter Bjørnar Hove hos overraskelseslaget Blink.

15.juli: To prøvespillere i HBK. Franske Bli Jason og Bærum-keeper Espen Omholt Jensen trener med Hønefoss nå, melder Ringerikes Blad.

15.juli: Franskmann til Halsen. Rocky Kotoke debuterte for 3.divisjonsklubben i helgen. Den 21-årige spissen har tidligere vært i St.Etiennes juniorakademi.

15.juli: To forlater Follo. Almin Rustic og Håkon Rasch (KFUM junior) forlater 3.divisjonsklubben, som samtidig jakter en keeper og stopper, skriver Østlandets Blad.

15.juli: Enga-unggutt til USA. Kevin Ogudugu har 21 kamper for Vålerenga 2. Nå har kantspilleren valgt å flytte til USA for å studere.

14.juli: Også Besiktas vil ha Ejuke? I går meldte vi at Heerenveen og Lazio har festet blikket på Vålerengas Chidera Ejuke. Nå melder SoccerNigeria at også den tyrkiske storklubben Besiktas er interessert i 21-åringen.

14.juli: Zahid på vei til Panathinaikos. Nettavisen viderebringer nyheten fra greske Gazzetta om at Ghayas Zahid kan bytte ut Kypros med Hellas. Den tidligere Vålerenga-spilleren, som nå spiller for APOEL, er sterkt ønsket i Panathinaikos.

13.juli: Flere forlater Vard. Haugesunds Avis melder at inkludert juniorer kan sju spillere forlate klubben for studier andre steder i sommer. Stian Barane (England), Arent-Emil Hauge (Kristiansand) og trolig Johannes Nygaard Nilsen er blant de som er på vei ut. Samtidig er Kjetil Vatland Olsen (Kopervik) nå klar.

13.juli: Ejuke på vei til Nederland! Vålerengas strålende midtbanespiller Chidera Ejuke kan være på vei vekk. Ifølge nederlandske Leeuwarder Courant er 21-åringeen på vei til Heerenveen.

Avisen skriver også at flere klubber har vist interesse for Ejuke, og nevner Lazio blant klubbene som skal ha vært inne i bildet. Men den italienske storklubben skal ha vært mest interessert i et lån.

12.juli: FKH og Stabæk interessert i back. Ifølge FotbollDirekt skal både Stabæk ha kastet sine øyne på den 22-årige Mjällby-backen Mohanad Jeahze. Han meldte overgang fra Brommapojkarna i vinter.

12.juli: Martinussen ferdig i Brattvåg. Thomas Martinussen skal studere i Oslo i høst. Derfor har den tidligere Aalesund-spilleren og Brattvåg nå blitt enige om å terminere kontrakten hans.

11.juli: Nederlender til Sarpsborg 08. 22-årige Bart Straalman har signert en avtale ut sesongen med østfoldingene. Han har tidligere vært kaptein for De Graafschap på øverste nivå i Nederland.

11.juli: Dabove til Grorud. Thierry Dabove lånes ut fra Raufoss ut sesongen. Den 22-årige kantspilleren har ikke fått all verden til spilletid etter at han ble hentet sist sommer.

11.juli: Flere i Grorud-kikkerten. Keeper Thomas Lia er ferdig i Stjørdals-Blink og flytter til Oslo. Han har nå trent med Grorud. Det samme har Vålerengas unge stopper Harald Martin Hauso, mens Senja-spiss Sebastian Jensen også nevnes som aktuell av Dagsavisen.

11.juli: Hardarson blir i Start. Etter å ha ledet klubben midlertidig i vår er det nå klart at islendingen Joey Hardarson forblir trener for sørlendingene videre. Han er i første omgang ansatt som klubbens trener ut sesongen.

11.juli: Thrandarson blir neppe. Aalesund-profil Aron Thrandarson har kontrakt ut sesongen. Til Sunnmørsposten sier agenten Magnus Magnuson at det er uaktuelt å forlenge den.

11.juli: Mathew avslo Rosenborg. Ifeany Mathews framtid er usikker. Han skal i utgangspunktet returnere til Lillestrøm etter lån i Osmanlispor 1.august. Ifølge TV 2 Sporten har han nylig avslått en overgang til Rosenborg, slik han også gjorde sist sommer.

11.juli: Pedersen ferdig i Godset. Ukas største og mest velkjente overgangsrelaterte sak. Marcus Pedersen og Strømsgodset har blitt enige om å rive i stykker kontrakten som egentlig varte ut 2019, og spissen står nå fritt til å finne seg en ny klubb.

11.juli: Hovstad til USA. Den lovende Jerv-stopperen Halvor Hovstad er ferdig i klubben. Han flytter nå over Atlanterhavet for å studere de neste årene.

11.juli: Markovic kan vende hjem. Eman Markovic er ferdig i Zrinjski Mostar etter ett år. Til Nettavisen utelukker ikke den norske U20-landslagsspilleren en retur til Eliteserien. Han spilte for Molde fram til forrige sommer.

11.juli: Retur for Grimstad. Nicolay Grimstad går tilbake til Bærum, etter at han gikk til nabo Asker i vinter. Der har det ikke blitt fast plass for venstrebacken.

11.juli: Vasyutin på vei vekk? Eurosport meldte mandag at Sarpsborg-keeper Aleksandr Vasyutin var nær en overgang til Rubin i hjemlandet, men keeperen selv sa til Sarpsborg Arbeiderblad at det ikke har vært kontakt mellom ham og klubben.

11.juli: Trio på FFK-trening. Forsvarerne Stian Leivik, Williams Danquah og Marc Bredal viser seg fram for Fredrikstad, melder Fredrikstads Blad. Leirvik har fortid i Sarpsborg 08, Bredal er fristilt fra Roskilde i hjemlandet Danmark, mens Danquah ble oppdaget av Per-Mathias Høgmo da han så etter spillere i USA.

11.juli: Lyn låner Enga-unggutt. Emmanuel Longe Grønner forlot Lyn og gikk til Vålerenga i 2017. Nå lånes 18-åringen ut til gamleklubben for resten av sesongen.

11.juli: Flere endringer i Lyn. Teknikeren Rune Isaksen har valgt å forsøke en ny start hos nabo Frigg. Samtidig er Christoffer Simensen tilbake i Lyn etter å ha vært ute med skade i vår.

11.juli: Duo til Rommen. To forsvarere debuterte for osloklubben i 3.divisjon torsdag. Fjorårets Kongsvinger-stopper Markus Skjellum og backen Erlend Saur (Korsvoll) spilte oppgjøret mot Stabæk 2.

11.juli: Storscorer til Vard? Haugesunds Avis melder at Kjetil Vatland Olsen er på vei til Vard fra Kopervik. Han har scoret 73 mål for 4.divisjonslaget de siste 3 ½ sesongene, inkludert 11 i år.

11.juli: Lillehammer-duo aktuell for Gjøvik-Lyn. Både stopper Oliver Mulders og kantspiller Jay Beckford har spilt for klubben fra OL-byen i vår. Nå kan de ta turen noen mil sørover langs Mjøsa før høstsesongen.

9.juli: Skytte til Stabæk! 22-årige Sammy Skytte spiller for Stabæk i høst. Midtbanespilleren var på lån i Horsens fra Midtjylland sist sesong

7.juli: Svendsen på vei til Danmark. Sander Svendsen har vært utlånt til Odd, som har håpet å beholde ham. Men nå melder Eurosport at angriperen, som er Hammarbys eiendom, ser ut til å signere for Odense i løpet av kort tid.

7.juli: Fagernes til Moss. 18-årige Magnus Fagernes har meget solide 41 mål på 69 kamper for Drøbak/Frogn. Nå tar målsniken steget en divisjon opp, ettersom han har signert for Moss i 2.divisjon.

7.juli: Lønn Jenssen til Bergen. Samtidig mister Moss en spiller når den solide backen Ola Lønn Jenssen drar til Bergen for å studere. Ny klubb er ikke klart, men det overrasker oss stort om ikke klubbene i 2.- og 3.divisjon der ønsker seg ham.

7.juli: Isaksen til Frigg. Lyns Rune Isaksen er klar for nabo Frigg. Den elegante midtbanespilleren har ikke vært på banen denne sesongen og har trøblet med skader, men bytter nå osloklubb.

7.juli: Martinsen til Hinna. Det ble kun en halv sesong i Brodd for Rasmus Martinsen. Den tidligere Viking-spilleren har fått jobb i Hinna, og melder samtidig overgang til 4.divisjonsklubben.

7.juli: Risa er ønsket. Rosenborg skal fortsatt være interessert i Odds solide og anvendelige venstreback Birk Risa. Men nå skal også Brøndby være inne i bildet. Ifølge VG skal danskene ha lagt inn et bud på 6 millioner for 21-åringen.

5.juli: Børkeeiet klar for Brøndby. Som ventet ble Tobias Børkeeiet klar for Brøndby. Midtbanespilleren, som har spilt for Stabæk hele livet, kan koste danske 15 millioner, men det er inkludert flere klausuler.

5.juli: Kristiansund vil hente hjem Stokke! Etter det Sportshjørnet erfarer kan Benjamin Stokke være på vei tilbake til KBK, ett år etter at han forlot klubben og dro til danske Randers. Kristiansund jakter en spiss, og 28-åringen som scoret 16 mål på 50 kamper for klubben skal være øverst på ønskelista.

5.juli: Børkeeiet på vei til Brøndby! Ifølge Eurosport er Stabæks midtbanespiller Tobias Børkeeiet i Danmark for å gjennomføre den medisinske sjekken før en overgang til Brøndby kan gjennomføres.

5.juli: Leite ønsket i Danmark. Haugesunds Avis har skrevet at midtbanespiller Bruno Leite har pådratt seg interesse fra en dansk klubb. Nå skriver Midtjyllands Avis at det er nyopprykkede Silkeborg som har vært interessert i 24-åringen.

5.juli: Serbecic lånes ut. Rosenborgs midtstopper Besim Serbecic skal spille for FK Sarajevo fram til 30.juni neste år. De ble seriemestere i Bosnia sist sesong, og møter Celtic i Champions League-kvalifiseringen.

5.juli: Nielsen ønsket i Mjøndalen? Ifølge Bold.dk kan Fredrikstads danske stopper Mats Nielsen havne i Eliteserien. Han har kontrakt som går ut etter sesongen, og Mjøndalen skal være blant flere interesserte klubber.

5.juli: Arndal til Arendal. 21-årige Tobias Arndal har signert for sørlendingene. Den offensive dansken kommer fra spill i Horsens.

4.juli: Stabæk-talent i Tyskland. 2002-modellen Nicolas Pignatel Jenssen er en del av Stabæks A-stall. Men denne uka er han på besøk i Hoffenheim, hvor han trener med klubbens U19- og U23-lag.

4.juli: Japaner på Stabæk-prøve. Spissen Kosuke Kinoshita (24) viser seg fram for eliteserielaget, melder Budstikka. Trener Jan Jönsson har hatt spissen under sine vinger i Halmstad, men Kinoshita har spilt for belgiske Sint -Truiden i år. Også Mohammed Fellah trener med bæringene nå.

4.juli: Tripic blir. Zlatko Tripic signerte onsdag en ny kontrakt med Viking. Kantspilleren hadde utgående kontrakt, men satte navnetrekket på en ny avtale ut 2022.

4.juli: Bråtveit-interesse i MLS. Etter kun en halv sesong i Djurgården har det kommet interesse fra USA for tidligere Haugesund-keeper Per Kristian Bråtveit. Columbus Crew skal ha lagt inn et bud, men overgangen ser ikke ut til å bli noe av.

4.juli: RBK interessert i Gueye. Mandag skrev Adressa at Rosenborg har forhørt seg om Aalesunds lovende angriper Pape Habib Gueye. 19-åringen streiket nylig, og sier selv at det er interesse for ham i mange ligaer i Europa.

4.juli: Floki kan forsvinne. Spissen Kristjan Floki Finnbogason har ikke slått til i Start. Nå sier han til Fædrelandsvennen at han er åpen for en retur til Island.

4.juli: Ødegaard ferdig i AIK. Det ble med tre kamper i Allsvenskan for Magnar Ødegaard, som ikke fikk forlenget kontrakten sin etter vårsesongen.

4.juli: Endringer i Blink. Andreas Lykke Strand har spilt ti kamper for Levanger i år. Nå bytter angriperen ut LFK med nabo Stjørdals-Blink, som samtidig mister keeper Thomas Lia og forsvarer Bjørnar Hove.

4.juli: Storscorer på Arendal-trening. Kristian Eriksen har pøst inn 18 mål for Express i 4.divisjon så langt i år. Nå viser han seg fram for storebror Arendal to divisjoner opp.

1.juli: Johansson ferdig i Notodden. Målvakten Jonathan Johansson forlater OBOS-ligaklubben etter å ha spilt for telemarkingene i tre år. Han har vært førstekeeper, men de siste kampene har svensken blitt benket til fordel for Espen Vasby.

30.juni: Disse kan hentes gratis. 1.juli kan spillere med kontrakt som går ut etter sesongen signere fritt for en ny klubb. Vi har samlet oversikten over Eliteseriens bosmanspillere, og flere stjerner på de største lagene er med:

Se oversikten over Bosman-spillerne her!

30.juni: Ingebrigtsen vil ha Heltne Nilsen? Ifølge danske Tipsbladet skal Kåre Ingebrigtsen, som nå leder belgiske Oostende, ønske seg Sivert Heltne Nilsen. Midtbanespilleren gikk fra Brann til danske Horsens sist sommer.

30.juni: Flere flytter til USA. Å kombinere college med fotball i USA har blitt populært de seneste årene, og også i sommer flytter flere unge spillere over Atlanterhavet.

Det største navnet vi kjenner til er Andreas Ueland (Bryne), stopperen som har 59 a-kamper i en alder av 19 år, og som også har U-landskamper. Samtidig er Hauk Andreas Fossen (Brumunddal) og Vemund Hole Vik (Herd) blant spillerne som nå forlater 3.divisjon for å utdanne seg i USA.

30.juni: Sagbakken til Levanger. Mjøndalens unge back Erick Sagbakken er lånt ut til Levanger. I første omgang skal 19-åringen spille ut vårsesongen for trønderne.

30.juni: Fra Kvik til Råde. Midtbanespilleren Jiress Suka Suka forlater overraskelseslaget Kvik Halden i 2.divisjon. Lørdag signerte han for Råde i 4.divisjon.

28.juni: Sylla til Romania. Fredag kunne Strømsgodset melde de er enige mmed rumenske Cluj om en overgang for Yacouba Sylla. Midtbanespilleren har ønsket seg vekk, og ifølge Drammens Tidende er prisen mellom 2 og 3 millioner.

28.juni: Fra Grorud til Nardo. Den anvendelige forsvareren Arne Holter, som har en fortid i Lillestrøm og står med 23 U-landskamper, har kommet inn på NTNU. Det skal han kombinere med å spille for Nardo, to-tre langpasninger unna studiestedet.

27.juni: Tamm klar for Lillestrøm! Midtstopperen Joonas Tamm skal spille høsten på lån i LSK. Det melder Romerikes Blad. Stopperen fra Estland var på lån i Sarpsborg 08 sist sesong, og har i vår vært i polske Korona Kielce. Men det er Flora Tallinn som eier ham, og som nå låner han ut til Åråsen.

Motsatt vei går keeper Matvei Ignonen på lån etter helgens kamp mot Tromsø. Tamm er derimot ikke spilleklar før overgangsvinduet åpner 1.august.

27.juni: Ingebrigtsen interessert i Helland. Ifølge Adressa har tidligere Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen, som nå leder belgiske Oostende, ha forhørt seg om muligheten for å hente RBK-ving Pål André Helland.

29-åringen har hatt en tung sesong med mye tid på benken, og ble onsdag utvist i cupkampen mot Aalesund. Helland vil selv ikke kommentere den mulige interessen fra Belgia.

27.juni: Proffkontrakt for Godset-spiss. Mustapha Fofana (18) har vært god for Strømsgodset 2 i år. Nå har angriperen signert en proffkontrakt ut 2021 med drammenserne.

26.juni: Sarpsborg jakter spiss. At Sarpsborg 08 er ute etter forsvarere er velkjent. Onsdag bekrefter sportssjef Thomas Berntsen at de også jakter en angriper.

– Vi ser først og fremst etter duellkraft når vi vurderer en ny spiss. Men vi vet aldri om de tingene. Dukker det opp en spennende spiss med andre ferdigheter kan det være aktuelt, sier han til Sarpsborg Arbeiderblad.

26.juni: Koranteng til Pors. Ebanezer Koranteng har ikke vært på banen for Notodden i serien så langt, kun i to cupkamper. Nå har angriperen skrevet under for Pors i 3.divisjon.

26.juni: Spiss ferdig i Moss. Garib Gerkondani har ikke fått altfor mye spilletid for 2.divisjonsklubben i vår. Nå er partene enige om å terminere kontrakten for den tidligere Tromsø-junioren.

25.juni: Brann-stopper lånes ut? Ifølge svenske Kvällsposten skal Mjällby være interessert i Brann-stopper Jesper Löfgren. Stopperen har til gode å være på banen i serien for bergenserne, og det er et utlån det er snak om.

25.juni: Ayagwa reiser hjem. Den nigerianske midtbanespilleren Raphael Ayagwa har ikke slått til i Lillestrøm. Nå er klubben og 21-åringen enige om å terminere kontrakten, og spilleren har reist hjem til Nigeria, melder Romerikes Blad.

25.juni: Amankwah kommer hjem. Midtstopper Yaw Amankwah er tilbake i norsk fotball. Etter spill i danske Hobro er midtstopperen nå klar for Stabæk. Han har signert en kontrakt ut 2021. I helgen ble han meldt å være aktuell for Sarpsborg 08, men istedet ble det altså Stabæk.

25.juni: Haug blir i Oslo. Keeper Kjetil Haug har vært lånt ut fra Sogndal til Vålerenga den siste tiden. Tirsdag skrev U-landslagskeeperen en avtale med osloklubben ut juli 2022.

25.juni: Samuelsen blir ut året. Martin Samuelsen har vært lånt ut fra West Ham til Haugesund. Tirsdag ble det klart at den offensive midtbanespilleren blir værende i FKH ut sesongen.

25.juni: Kjeldsberg til Turn. Brian Stangnens Kjeldsberg har fått lite spilletid i Elverum. Nå lånes angriperen med fortid i Kaiserslautern ut til Eidsvold Turn i 3.divisjon.

25.juni: Bell sa nei til Viking. Prøvespilleren Joe Bell fikk fredag tilbud om kontrakt med Viking. Men nå har 20-åringen, som var kaptein for New Zealand i U20-VM, takket nei til å flytte til Stavanger. Det melder Aftenbladet. Bell ønsker istedet å fortsette med collegefotball i USA.

24.juni: Gueye nektet å spille! Aalesunds stortalent Pape Habib Gueye var ikke med til Raufoss søndag. Spissen har også valgt å ikke møte opp på trening før helgen. Til Sunnmørsposten sier trener Lars Bohinen at den lovende spissen er misfornøyd med at han synes det er helt uakseptabelt.

Skulkingen skal ha kommet etter at Aalesund har avslått henvendelser på spissen. Også i vinter var det krøll på linjene mellom spissen og AaFK.

24.juni: Avslo Vasyutin-bud. I tillegg til alt av mulige stopperendringer i Sarpsborg 08 (se under), så melder VG at klubben har avslått et bud på keeper Aleksander Vasyutin. Det skal være en klubb i målvaktens hjemland Russland som sto bak budet.

24.juni: Stopperskifte i Sarpsborg? Ifølge Eurosport er det stor sjanse for at Sarpsborg 08-stopper Sheldon Bateau forlater Østfold i sommer. Sarpsborg skal uansett ha inn forsvarere, og ifølge kanalen er kontraktsløse Yaw Amankwah en aktuell kandidat etter at han nå er ferdig i danske Hobro.

24.juni: Skindlo til Mjølner. Bodø/Glimt-unggutten Adrian Skindlo er lånt ut til Mjølner i 2.divisjon, og debuterte i helgen mot Fram. Angriperen var tidligere i år på lån til islandske Afturelding.

23.juni: Neppe store endringer i AaFK. Lars Bohinen sier til Sunnmørsposten at de neppe kan hente noen om ikke noen forsvinner ut. Han tror ikke det blir store endringer i Aalesund-stallen, men at 1-2 ut og like mange inn er trolig.

23.juni: U-landslagsspiller til Brann. U17-landslagsspiller David Wolfe går fra Bergen Nord til Brann. Han signerte tidligerre i år, og går nå inn i Branns junioravdeling.

23.juni: Kosberg til Byåsen. Den unge angriperen Johan Kosberg har 8 mål for Ranheim 2 i år. Nå skal han forsøke seg ett hakk høyere opp, ettersom han har gått på lån til Byåsen i 2.divisjon.

21.juni: Ondrasek tilbake til Tromsø? Ifølge Nordlys skal Tromsø ha gjort et framstøt mot klubbens tidligere toppscorer Zdenek Ondrasek. TIL sliter på spissplass, mens polske Ondrasek får lite spilletid i FC Dallas. Dermed kan et lån være aktuelt. Også Etzaz Hussain skal Tromsø ha vist interesse for, men en overgang for midtbanespilleren er langt mindre trolig.

21.juni: Viking vil ha Bell. New Zealands U20-kaptein Joe Bell har trent med Viking hele uka. Nå skriver Aftenbladet at Viking har blitt overbevist nok av midtbanespilleren til at de ønsker å signere ham.

21.juni: Sylla på vei vekk? Yacouba Sylla kan forsvinne fra Drammen etter en halv sesong. Drammens Tidende skriver at Strømsgodset er i dialog med en interessert klubb om en overgang for den tidligere Premier League-spilleren, som har vært benket de siste kampene etter en god sesongstart.

21.juni: Latkovic til Gjelleråsen. Strahinja Latkovic bytter ut Elverum, hvor han kun har vært på banen i én kamp i år, med spill i Gjelleråsen i 3.divisjon.

20.juni: TV2: -Ødegaard i Tyskland. Ifølge kanalen har Martin Ødegaard sammen med far Hans Erik Ødegaard og agent Bjørn Tore Kvarme flydd fra Oslo til Düsseldorf torsdag. 20-åringens framtid er uviss, og en låneavtale med Leverkusen er blant de kraftigste ryktene som har vært den siste tiden.

20.juni: Berntsen forlenget med Viking. Bjarne Berntsen har signert en ny avtale med Viking. Han hadde opprinnelig en avtale ut sesongen, men har nå forlenget den med to år. Samtidig har han og klubben blitt enig om at han skal inn i en annen rolle når trenerkontrakten er over.

19.juni: -Danske tar over Godset! Drammens Tidende erfarer onsdag kveld at danske Henrik Pedersen nå er klar som Strømsgodsets nye trener, og at 41-åringen skal lede laget allerede lørdag mot Molde. Han har vært arbeidsledig siden han fikk sparken i Eintracht Braunschweig på nivå tre i Tyskland. Tidligere har han ledet Køge i hjemlandet, vært assistent i Union Berlin og hatt flere jobber i Red Bulls mange klubber.

19.juni: Pollen klar for Vidar. Pollensesongen er i gang for fullt, også i Stavanger. Nå har den unge midtstopperen Daniel Pollen tatt turen fra Viking til Vidar i 2.divisjon. Han står med fem kamper for Viking 2 i år.

19.juni: Ræstad aktuell for Brann. Ifølge Romsdals Budstikke er keeperen Herman Ræstad aktuell for bergenserne. 19-åringen har spilt for Molde og U-landslag tidligere, men står nå for Midsund i 4.divisjon.

19.juni: Spiss aktuell for Levanger. Ruben Alte har scoret 9 mål for Namsos i 4.divisjon i år. I sommer er han trolig tapt, og Levanger er blant klubbene som er interessert, skriver Trønder-Avisa.

19.juni: Engelskmann på Steinkjer-prøve. 21-årige George Robert Collett-McCartney har spilt for Lillehammer i 4.divisjon i vår, men er nå på prøvespill i Steinkjer i 3.divisjon, melder Trønder-Avisa. Angriperen har en fortid i Norwich.

18.juni: Stortalent klar for Man City. Oscar Bobb har lenge vært ryktet at skal til Manchester City, og nå er 15-åringen klar for storklubben, melder Dagbladet. Den tidligere Lyn- og Porto-spilleren har spilt for Vålerenga i vår, men flytter til England når han fyller 16.

16.juni: Viking tester U20-kaptein. Ifølge Aftenbladet skal New Zealand U20s kaptein Joe Bell, som blant annet var med på å slå Norge i VM nylig, vise seg fram for Viking. Han har spilt collegefotball i USA, men etter et godt VM har flere klubber han på radaren.

16.juni: Wadji ønsket i RBK. Ifølge VG skal Rosenborg ha lagt inn et bud på Haugesund-spiss Ibrahima Wadji. Ifølge avisen er budet på spissen på rurndt 7-8 millioner. Rosenborg-trener Eirik Horneland kom som kjent fra Haugesund i vinter. Wadji ble permanent FKH-spiller i vinter etter å ha vært på lån fra Molde sist høst.

16.juni: Stølås-interesse i vasken. Ifølge NRK skal Union Berlin ha vært på Haugesund Stadion lørdag for å finsikte den målfarlige venstrebacken Alexander Stølås. Men ettersom 30-åringen røk akillesen i kampen mot Brann er interessen høyst trolig lagt på is.

16.juni: Diop er ønsket. Ifølge Nettavisen skal Kristiansund ha avslått et bud på rundt 1 million fra Maccabi Haifa for midtbanespiller Amadiou Diop. Sportshjørnet vet også att en russisk klubb er interessert i senegaleseren, som har imponert stort i år, og som har et halvt år igjen av kontrakten. Spørsmålet for KBK er om budet gir mer verdi enn å beholde ham i høst.

14.juni: Trønderduo til KBK. Den unge Steinkjer-spissen Preben Ask har bestemt seg for å signere for Kristiansund. Han har spilt samtlige kamper i 3.divisjon så langt i år. Også keepertalentet Victor Sveen fra Charlottenlund har valgt å forlate Trøndelag for å spille for eliteserieklubben på Nordmøre.

14.juni: Keeper-nei fra Sandefjord. Fram Larvik ønsket å låne keeper Jesper Granlund fra nabo Sandefjord i to uker, men fikk nei fra OBOS-ligaklubben, skriver Sandefjords Blad.

13.juni: Unggutt ferdig i FFK. Forsvarsspiller Leo Olsen har bestemt seg for å flytte til Stockholm. 19-åringen er i A-stallen til Fredrikstad nå, men på grunn av skader har han vært satt på sidelinja i hele vår.

13.juni: Svindal Larsen ferdig i Pors. Tommy Svindal Larsen har valgt å trekke seg fra jobbene som trener og markedssjef i Pors. Økonomien i klubben er meget anstrengt, og den tidligere toppspilleren trekker seg fra 100%-stillingen for å bidra til å redde økonomien. Samtidig har ikke de sportslige resultatene vært som håpet.

12.juni: Polsk interesse for FKH-stopper. Ifølge VG skal polske Pogon Szczecin ha lagt inn et bud på Fredrik Pallesen Knudsen. 22-åringen bekrefter til Haugesunds Avis at han har fått vite om budet.

Påtroppende sportssjef Eirik Opedahl sier imidlertid at det er uaktuelt å selge før de kan erstatte spillere for klubben som skal spille europaligakvalifisering. Overgangsvinduet i Norge åpner 1.august.

12.juni: Hovland flytter hjem. Lyns kantspiller Bjarte Hovland har kommet inn på studier i Stavanger, og flytter dermed hjem til Rogaland etter to år i Lyn.

12.juni: Viking finsikter seks spillere. Viking-assistent Bjarte Lunde Aarsheim er tilbake fra tur i Nigeria, hvor også Tromsø var representert. Aftenbladet skriver at han har med seg seks navn på blokka, som er vurdert så spennende at Viking nå skal sjekke mer rundt dem.

12.juni: Enda en spiller ferdig i Strømmen. Også Felix Anthonessen forlater Strømmen, melder klubben selv. Midtbanespilleren har trent seg opp etter kneskade, men har vært et stykke unna laget. Han er nå klar for en ny klubb, men hvilken er ikke kjent ennå.

12.juni: Fra Strømmen til 4.divisjon. Simen Berg Melby har ikke vært på banen for Strømmen i år, men har 11 kamper de siste to sesongene. Nå har han valgt å signere for Sørumsand i 4.divisjon ettersom det har blitt lite spilletid, skriver Romerikes Blad.

11.juni: Grødem tilbake i Enga. Magnus Grødem skulle egentlig være på lån i Ull/Kisa ut sesongen. Men skadesituasjonen i Vålerenga har gjort at de har valgt å tilbakekalle angriperen allerede nå.

11.juni: DT: -Danske i Godset-samtaler. Ifølge Drammens Tidende skal 41-årige Henrik Pedersen ha vært i samtaler med Strømsgodset om den ledige trenerjobben. Han var sist hovedtrener for Eintracht Braunschweig i 3.Bundesliga, men har vært uten klubb siden han ble sparket i oktober.

Han har også vært assistent i Union Berlin, hovedtrener i Køge og hatt flere trenerjobber i Red Bull-klubbene, skriver avisen.

11.juni: Ibrahim til Latvia. Abdisalam Ibrahim går på et halvt års lån til den latviske seriemesteren FC Riga fra kypriotiske Pafos. Det bekrefter midtbanespilleren, som kom fra Vålerenga i vinter, til Dagsavisen.

11.juni: Tagseth på RBK-trening. Stortalentet Edvard Tagseth trener med Rosenborg denne uka. 18-åringen har bestemt seg for å forlate Liverpool, men drøyer til etter U19-EM med å bestemme seg for hvor fotballframtiden ligger.

11.juni: Jönsson tar over Stabæk. Jan Jönsson ble tirsdag klar som Stabæk-trener ut sesongen. Les om svenskens retur her

11.juni: Sveen klar for Glimt. Ole Amund Sveen blir Bodø/Glimt-spiller når overgangsvinduet åpner 1.august. Den anvendelige Sogndal-spilleren var på utgående kontrakt, og 29-åringen har skrevet under på en kontrakt ut 2021.

10.juni: Hay-en kommer (tilbake). Kristoffer Hay er klar for Tromsdalen på lån. 20-åringen var på lån samme sted i fjor, før han i vinter skrev under for Aalesund. Der har det blitt lite spilletid, og derfor har partene blitt enige om et lån for stopperen. Han er fjerde spiller TUIL låner på kort tid.

9.juni: Jönsson aktuell for Stabæk-retur! Ifølge NRK skal Stabæk være i samtaler med Jan Jönsson om den ledige trenerjobben i klubben. Svensken ledet Stabæk til seriegull i 2008. Jönsson er nå klubbløs etter sist å ha ledet Sanfrecce Hiroshima i Japan.

9.juni: Sveen på vei til Glimt! Ifølge Avisa Nordland går det mot at Ole Amund Sveen blir Bodø/Glimt-spiller i sommer. Den anvendelige Sogndal-spilleren har kontrakt som går ut 31.juni, og har i helgen vært i Bodø for å bli enig om kontrakt.

7.juni: Halvorsen tilbake til Herd. Midtbanespiller Kristian Halvorsen signerte for Brattvåg i vinter, men har slitt med å få plass på laget. Nå lånes han ut til gamleklubben Herd, og skal spille resten av sesongen der.

6.juni: Nordvik til Byåsen! Torsdag ble det klart at den rutinerte forsvareren Andreas Nordvik har signert for trondheimsklubben. Nordvik har vært klubbløs siden han spilte for Odd i høst, og 32-åringen takket nylig nei til Stjørdals-Blink.

5.juni: Nordtveit antyder karrierestopp. Landslagsstopper Håvard Nordtveit har tre år igjen av kontrakten med Hoffenheim. I et intervju med VG sier 28-åringen at ser for seg å reise hjem da, og at fotballen begynner å tære på kroppen.

5.juni: Arnebrott til TUIL. Målvakt Erik Arnebrott blir den tredje unge spillerren som lånes ut fra Viking til Tromsdalen. Han var nylig med Norge til U20-VM, og får nå verdifull matching for bunnlaget på nivå to. Avtalen varer til 5.august. Sist uke ble gikk Harald Nilsen Tangen og Lasse Berg Johnsen på lån samme vei.

5.juni: Maars vil vekk. Landslagsspiss Bjørn Maars Johnsen bekrefter til VG at det kan gå mot et nytt klubbytte, slik han har hatt hver sommer de siste årene. 27-åringen fikk lite spilletid i AZ Alkmaar denne sesongen, og sier til avisen at han er frustrert over mangelen på tillit.

5.juni: FFK-back til USA. Venstreback Leonard Getz forlater Fredrikstad i sommer. 20-åringen, som har G16- og G17-landskamper, flytter til Louisville hvor han skal kombinere studier med college-fotball.

5.juni: Aabrekk til Eid. Torbjørn Aabrekk hamret inn mål for Byåsen da de rykket opp til 2.divisjon i høst, men har ikke vært med i år. Nå har storscoreren vendt nesa hjemover, og han skal nå spille 4.divisjon for Eid i Sogn og Fjordane.

4.juni: Bosnier på FKH-prøve. Bosniske Benjamin Šehić skal vise seg fram for Haugesund. Det skriver klubben på hjemmesiden sin. 20-åringen er en offensiv spiller som denne sesongn spilt for FK Goražde på nivå to i Bosnia-Hercegovina.

4.juni: Mokhtar ferdig i Stabæk. Nederlenderen Younes Mokhtar ble hentet av Stabæk på overgangsvinduets siste dag i vinter, men kantspilleren er allerede ferdig i klubben. Stabæk bekrefter på hjemmesiden sin at kontrakten ble avsluttet 31.mai.

4.juni: Start med uformelle Nordlie-samtaler. Ifølge Fædrelandsvennen har Starts investorer hatt uformelle samtaler med klubbens tidligere trener Tom Nordlie. Den nåværende Skeid-treneren tok sørlendingene nesten til gull i 2005.

4.juni: Brann forhandler med Wormgoor. Kaptein Vito Wormgoor har kun kontrakt med bergenserne ut sesongen. Men det pågår forhandlinger med nederlenderen, skriver BT. Problemet er at 30-åringen er meget godt betalt, og neppe ønsker å gå veldig mye ned i lønn.

3.juni: Viking på Nigeria-tur. Rogalands Avis skriver at Viking-assistent Bjarte Lunde Aarsheim er på tur med agenten Atta Aneke i Nigeria for å se på spillere. Også et par andre norske klubber er med på turen.

3.juni: Mange kan hentes gratis. Spillere med kontrakt ut sesongen kan fra 1.juli fritt signere kontrakt med en ny klubb, gjeldende fra nyttår, allerede om en måned. Sportshjørnet har lagd en oversikt over spillerne i Eliteserien som har utgående kontrakter. Der finnes det flere store navn.

Sjekk listen over bosmanspillerne her

3.juni Misfornøyd Brann-stopper. Svenske Jesper Lövgren har til gode å debutere i serien for Brann etter å ha blitt hentet fra Mjällby i vinter. Til BA sa han sist uke at han ikke synes situasjonen med spill for andrelaget er optimal. Ifølge avisen skal både Viking og Nest-Sotra ha ønsket å låne svensken i vinter.

3.juni: Viking-duo til Tromsdalen. Ungguttene Lasse Berg Johnsen og Harald Nilsen Tangen er lånt ut til bunnlaget i OBOS-ligaen. De fikk sine debuter mot Raufoss søndag, og Berg Johnsen scoret ett av målene i 4-6-tapet.

3.juni: Unggutter kan lånes ut. Selv om overgangsvinduet er stengt ut juli kan unge spillere lånes ut når som helst. Les mer om prøveprosjektet NFF innførte denne sesongen.

3.juni: Nordvik sa nei til Blink. Klubbløse Andreas Nordvik har vært i dialog med Stjørdals-Blink om kontrakt en stund. Men partene ble ikke helt enige, bekrefter sportslig leder Håvard Fuglem til Trønder-avisa.

3.juni: Eliteserieduo interessert i Steinkjer-spiller. Ifølge Trønder-Avisa skal Steinkjers unge angriper Preben Asp være i søkelyset til eliteserieklubbene Ranheim og Kristiansund. 16-åringen har spilt 9 A-lagskamper denne sesongen. Ranheim skal ønske seg Asp på hospitering, mens også KBK har meldt sin interesse.

3.juni: Sogndal signerte Adams. Den lovende angriperen Akor Jerome Adams er nå Sogndal-spiller permanent. Han var opprinnelig kun på lån ut vårsesongen, men Sognda hadde opsjon på kjøp. Den benyttet de seg av før spissen dro for å spille U20-VM for Nigeria, skriver Sogn Avis.

3.juni: Tynt hos Notodden. Varden skriver at Notodden kun har 16 spillere i stallen når overgangsvinduet åpner 1.august. Årsaken er at Erlend Hustad da går til Brann, mens de har fire spillere på lån hvis avtaler går ut da. Trener Kenneth Dokken sier klubben ikke har økonomi til å hente noen, men at de har gode dialoger med klubbene de har lånt spillere fra.

Glad i norsk fotball? Følg oss på Twitter, Instagram og Facebook