Array
(
  [_edit_lock] => Array
    (
      [0] => 1542375539:2
    )

  [_edit_last] => Array
    (
      [0] => 1
    )

  [_yoast_wpseo_content_score] => Array
    (
      [0] => 30
    )

  [footer_title] => Array
    (
      [0] => 
    )

  [footer_check_list] => Array
    (
      [0] => 
    )

  [footer_menu_title] => Array
    (
      [0] => Kategorier
    )

  [footer_form_title] => Array
    (
      [0] => Send oss en melding eller tips 
    )

  [social_facebook] => Array
    (
      [0] => https://www.facebook.com/sportshjornetcom/
    )

  [social_twitter] => Array
    (
      [0] => https://twitter.com/Sportshjornet
    )

  [social_linkedin] => Array
    (
      [0] => 
    )

  [header_logo] => Array
    (
      [0] => 1520598008sh_logo_neg.svg
    )

)

LIVE: Det norske overgangsvinduet 2019

Vi følger alt av overganger og rykter i norsk fotball denne vinteren.

Hvilke spillere går hvor? Hvem er på prøvespill? Og hvem besetter de ulike trenerjobbene som står ledig?

KONURRANSE: VINN SESONGKORT HOS DITT NORSKE FAVORITTLAG

Sportshjørnet kommer gjennom hele vinteren til å dekke alt av overganger og rykter daglig.

LES OGSÅ: BEKREFTEDE OVERGANGER I ELITESERIEN

SISTE NYTT:

13.desember: Sier Horneland blir i Haugesund. Eirik Horneland er aktuell som ny Rosenborg-trener. Men på Haugesunds julelunsj torsdag slo styreleder Ole Henrik Nesheim fast at treneren blir værende i FKH, ifølge Haugesunds Avis.

13.desember: Hoven klar for Kristiansund. Kristoffer Hoven har bøttet inn mål for Hønefoss i 2.divisjon de to siste sesongene. Torsdag ble den tidligere Strømsgodset-spilleren igjen klar for Eliteserien. 22-åringen har signert en toårskontrakt med Kristiansund.

13.desember:  Lopez klar for Ranheim. Som vi tidligere har omtalt har Levangers spanjol Adria Mateo Lopez vært aktuell for Ranheim. Torsdag signerte den elegantemidtbanespilleren for trondheimsklubben.

13.desember: Enkerud valgte HamKam. Jonas Enkerud ble toppscorer i 2.divisjon med 21 mål for Elverum denne sesongen. Torsdag signerte 28-åringen for nabo HamKam. Han valgte dermed å vrake tilbud fra Raufoss, Kongsvinger og Ull/Kisa.

13.desember: Aas til Nest-Sotra. Tredje signering på få dager for Nest. Jo Sondre Aas forlater Trøndelag og har signert for Nest. Spissen har de siste sesongene også vært brukt på midtbanen for Levanger.

13.desember: Sandberg aktuell for Haugesund. For halvannet år siden forsøkte Haugesund å hente Niklas Sandberg. I stedet gikk han til Start i sommer. Men nå som kristiansandsklubben har rykket ned har FKH gjort et nytt framstøt på midtbanespilleren, skriver Haugesunds Avis. Men første bud ble avvist.

12.desember: Powell tilbake i Levanger. Magnus Powell forlot Levanger etter 2017-sesongen, men fikk raskt sparken i Sandefjord. I kveld ble han på ny ansatt i Levanger. På en pressekonferanse beskrev han seg selv som revansjesugen, og sa han var glad forå være tilbake.

12.desember: Ulven tar over Steinkjer. I likhet med nabo Levanger ansatte Steinkjer ny trener onsdag. Thomas Ulven, med en fortid i Molde, tar steget opp fra juniortrener til å lede A-laget i 3.divisjon.

12.desember: Olsen tar over Halsen. Petter Olsen kommer fra jobben som rekruttrener i Sandefjord, og tar over larviksklubben Halsen i 3.divisjon, skriver Østlands-Posten. Der erstatter han kameraten Roger Iversen, som tidligere i høst ble ansatt i Fram Larvik.

12.desember: Groven til Island. Alexander Groven går fra Hønefoss til KA Akureyri på øverste nivå på Island. Venstrebackens nye klubb endte på 4.plass sist sesong. Groven kom tilbake til Hønefoss fra Sarpsborg 08 før denne sesongen.

12.desember: Kristiansen blir i Brann. Det så lenge ut til at venstreback Ruben Kristiansen skulle forlate Bergen i vinter. Men nå har han og klubben i stedet blitt enige om en ny toårskontrakt.

12.desember: Horneland og Hjulmand til Rosenborg? Den store snakkisen det siste døgnet er selvsagt at Adressa meldte at Haugesund-trener Eirik Horneland har vært i samtaler medRosenborg. Noen timer senere meldte VG at han er tenkt som assistent for danske Kasper Hjulmand, som nå trener Nordsjælland, men at Horneland eventuelt kan ha ansvaret fram til dansken kommer til sommeren. Siste ord i Trondheim er ikke sagt…

12.desember: El Fakiri til Åsane? Fyllingsdalens trener Hiep Tran valgte å takke nei til åta over Åsane i divisjonen over. Nå kan i stedet Hassan El Fakiri bli ny trener for 2.divisjonsklubben, skriver Bergensavisen. Han jobber nå  i Brann.

12.desember: Liseth til Brann? Fra Bergens Tidende meldes det at Brann skal ha fått godkjent et bud på Nest-Sotras talentfulle angriper Sondre Liseth. Da gjenstår det for 21-åringen å bli enig med bronsevinnerne om sin personlige kontrakt.

12.desember: Islandsk spiss til Tromsø? Ifølge iTromsø skal Andri Runar Bjarnason, som var med på å rykke opp til Allsvenskan med Helsingborg nylig, være akutell for TIL. 28-åringen ble toppscorer i Superettan med 16 mål denne sesongen.

12.desember: Moss signerte et helt lag. Det har vært kaos i Moss siden sesongslutt,  fikk trener Marko Jovic på plass mange viktige brikker. I løpet av de to siste dagene har 11 spillerne fra årets tropp signert nye kontrakter, og ifølge Moss Avis skal to nye signeringer komme på plass torsdag.

12.desember: Kant til Nest-Sotra. Brodds kantspiller Jefferson De Souza fikk ikke kontrakt med Viking. Men tirsdag ble den kreative spilleren klar for Nest-Sotra i OBOS-ligaen i stedet. Han var også aktuell for flere lag i 2.divisjon.

12.desember: Mange på prøve i Arendal. Henrik Udahl (Fana) ble mestscorende i de fire øverste divisjonene i år med sine 26 mål. Sammen med Jakob Toft (Fløy), Sander Emanuelsen (Start 2), Leopold Wahlstedt (Dalkurd) og Marcus Enstedt viser han seg nå fram i Arendal, skriver Agderposten.

12.desember: Raniowski til Lysekloster. Keeper Marcel Raniowski spilte for Brodd mot Lysekloster iår. Nå har 22-åringen meldt overgang til den hardtsatsende klubben. Han harogså spilt i Verdal tidligere.

12.desember: Kalve til Sotra. Nyopprykkede Sotra har gjort en spennende signering før de skal teste seg i 2.divisjon. Tidligere Brann-spiller Kjetil Kalve har vært meget viktig for opprykksrival Fyllingsdalen, og bør bli en god forsterkning.

12.desember: På prøve i Inter. Den meget spennende midtstopperen Nicolas Pignatel Jenssen (16) er i Stabæks A-stall. Nå er han imidlertid på treningsopphold med den italienske storklubben Inter.

12.desember: Strand usikker. Moldes Peter Strand har utgående kontrakt og er usikker på framtiden. I et intervju med BA kommer det fram at både i Molde og Brann er han ønsket for 2019, men han har selv fortsatt lyst til å kunne ta en sjanse i utlandet om den rette klubben kommer.

12.desember: Spissduo i sikte hos Raufoss. Parfait Bizoza (Herd) trener med Raufoss nå, melder Oppland Arbeiderblad. Han var en suksess da han ble omgjort fra stopper til spiss i år. Også Friggs storscorer Vital Curtis Kaba er i kikkerten hos Raufoss.

12.desember: Spennende talent til FKF. 18-årige Sebastian Brudvik blir ikke med Tertnes ned fra 3.divisjon. Han har i stedet signert en toårskontrakt med Fyllingsdalen.

12.desember: Bøgild til Madla. 3.divisjonsklubben Madla gjorde en kjempesignering tirsdag da Mads Bøgild ble klar. Midtbanespilleren ga seg nylig i Bryne, og bør være en kraftig forsterkning.

11.desember: Lazaro tar over Alta. Bryant Lazaro er ny hovedtrener i Alta. Han har vært trener for Tromsø 2 denne sesongen. Amerikaneren har tidligere vært trener i Spania i flere år.

11.desember: Trio ferdig i Ulf. Keeper Nicklas Frenderup og midtbanespilere Kristian Brix og Andreas Dybevik er ferdige i Sandnes Ulf. Døren er imidlertid ikke helt lukket for sistnevnte. Også Erixson Danso ser ut til å forsvinne.

10.desember: Wennberg ferdig i Kongsvinger. Svenske Johan Wennberg var skadd det meste av årets sesong. Nå har midtbanespilleren fått beskjed om at kontrakten ikke blir fornyet.

10.desember: Flere ut i AaFK? At opprykket røk for Aalesund kan få konsekvenser, skriver Sunnmørsposten. Toppscorer Holmbert Fridjonsson nevnes sammen med Pape Habib Gueye og Aron Thrandarson som tre som har vekket interesse hos andre. Mandag meldte klubben at backen Arnor Örn Arnarson ikke blir med videre.

10.desember: Hay til AaFK? Stoppertalentet Kristoffer Hay kan derimot havne i Aalesund. iTromsø skriver mandag at 20-åringen, som var på lån i Tromsdalen fra Vålerenga i år, skal besøke sunnmøringene denne uka.

10.desember: Knudsen til Lillestrøm. Tidligere landslagsspiller Jon Knudsen blir ny keepertrener i Lillestrøm, klubben han er vokst opp like ved. Han tar over etter en annen som spilte med flagget på brystet, Thomas Gill. Knudsens sønn Magnus er forøvrig en av LSKs mest lovende spillere, og 17-åringen kan få a-lagsplass.

10.desember: Norbye ferdig i Tromsø – Ødegaard følger? Som ventet er Hans Norbye ferdig i TIL. Den hurtige backen har vært i klubben i ti år, men spilte svært lite i år. Også Magnar Ødegaard ser ut til å forsvinne. Han sier til iTromsø at han regner med å spille et annet sted neste år.

10.desember: Halgunset til Ulf. Den spennende midtbanespilleren Ingvald Halgunset fra Vidar fikk ikke kontrakt med Viking. Nå har han istedet gått til Sandnes Ulf.

10.desember: Åsane vil ha Tran. Ifølge BA er Åsane i forhandlinger med Fyllingsdalen for å kunne hente trener Hiep Tran. Selv om klubbene forhandler har ikke treneren endelig bestemt seg for om han skal takke ja til å gå en divisjon opp.

10.desember: Walstad til Lyn. Rolf-Magne Walstad har vært sportssjef i Brann og Hønefoss, samt to perioder i Lyn. Nå går han fra Oslo-klubben for å innta samme rolle i Asker.

10.desember: Lorentzen klar for TUIL. Midtstopper Robin Lorentzen, som har spilt for Rosenborg 2 de siste årene, er klar for Tromsdalen. Det bekrefter Tromsdalen til iTromsø.

10.desember: Donn-trenerne slutter. Brødrene Lars Kristian og Pål Erik Pedersen gir seg som trenere for Donn i 3.divisjon. Problemer med å få hverdagen til å gå opp er en hovedårsak til avgjørelsen.

10.desember: Trio ferdig i Flint. Det polske trekløveret Damian Aldas, Konrad Kapusta og Adrian Chomiuk var med på å spille Flint opp til 3.divisjon, men blir ikke å se i klubben kommende sesong.

10.desember: Nytt nei til Sarpsborg 08. For litt siden sa Moss-keeper Andreas Wasenius (18) nei til Sarpsborg 08. Nå har tvillingbror og midtbanespiller Fredrik også bestemt seg for å takke nei til europaliga-askeladdene.

10.desember: Fodstad til Nordstrand. 18-årige Mikkel Fodstad blir andre Bærum-junior på kort tid til å gå til Nordstrand. Han kan brukes i flere posisjoner offensivt.

8.desember: Bakke sa nei til RBK. Oi oi oi! Rosenborgs trenerjakt er langt fra i mål, og nå skriver VG at Sarpsborg 08s suksesstrener Geir Bakke har avslått trønderne. Østfoldingenes leder Cato Haug bekrefter at klubben fikk en henvendelse og ga tillatelse til at Rosenborg fikk snakke med Bakke, men sier treneren deretter valgte å bli i Sarpsborg. VGs opplysninger tilsier at Bakke ville ha blitt innstilt som trøndernes førstevalg om han selv var interessert.

Sarpsborg-trener Geir Bakke har takket nei til Rosenborg.

8.desember: Snart trenerløsning i Levanger. Onsdag skal trolig Levangers nye trener presenteres på et medlemsmøte. Ifølge Trønder-Avisa ser det ut til at Are Tronseth, som ga seg i Stjørdals-Blink etter sesongen, blir klubbens nye trener.

8.desember: Engblom aktuell for Sverige-retur. Pontus Engblom scoret seks mål for Sandefjord i år, men det er usikkert om han blir med ned til OBOS-ligaen. Ifølge svenske medier skal gamleklubben GIF Sundsvall vurdere ham som en mulig forsterkning før neste sesong.

8.desember: Åsanes første signering. Nedrykkede Åsane har hentet Ole Didrik Blomberg fra 4.divisjonsklubben Gneist. Den 18-årige kantspilleren har tre sesonger bak seg på A-laget der.

8.desember: Skjellum forlater Kongsvinger. Markus SKjellum fikk ikke all verden med spilletid i KIL i år. Nå har han og klubben blitt enige om at kontrakten hans ikke fornyes.

8.desember: Monsen legger opp. Fredrik Greve Monsen har i en alder av 25 år bestemt seg for å legge skoene på hylla, skriver Raufoss. Han har spilt for klubben hele livet, men etter et skadeplaget 2018 har han innsett at nok er nok.

8.desember: Unggutt til Nordstrand. Midtstopperen Batu Jaquesson Sowe har signert for tre år i Nordstrand, som er nyopprykket i 3.divisjon. Han kommer fra Bærums juniorlag.

8.desember: Nybø tar over Florø. Frode Nybø skal lede Florø etter nedrykket fra OBOS-ligaen. Han har i år hatt ansvar for klubbens juniorlag, og erstatter Terje Rognsø, som blir daglig leder i Sogndal.

7.desember: Skålevik-tilbud avslått. Ifølge VG skal Brann ha avslått et andre bud på Steffen Lie Skålevik fra Sarpsborg 08. Budet skal ha vært på rundt 2 millioner kroner.

7.desember: Fredriksen bekreftet til Jessheim. Trond Fredriksen ble fredag offentliggjort som Ull/Kisas nye trener etter Vegard Skogheim. Den tidligere Aalesund-treneren sier han har en drøm om opprykk.

7.desember: Austevoll til Sotra. Nyopprykkede Sotra har gjort sin første signering utenfra. Forsvareren Sindre Austevoll, som spilte høstsesongen for Brann 2, men som har OBOS-erfaring fra Åsane, ble klar fredag.

7.desember: Myrbakk til Flint. Det ble ikke noe av samarbeidet mellom FK Tønsberg og Flint. Nå har sistnevnte hentet kantspilleren Julius Alexander Myrbakk fra naboen.

7.desember: Radojkic til Nest-Sotra. Lyseklosters lovende midtbanespiller Vladan Radojkic har signert for to år med Nest. Han skal ha hatt flere tilbud som var bedre økonomisk, og Nest-trener Steffen Landro er fornøyd med at den tidligere Brann-junioren havnet hos dem.

7.desember: Hoven på vei til KBK. Kristoffer Hoven har bøttet inn mål for Hønefoss de to siste sesongene. Tidligere i vinter trente han med Kristiansund, og nå skriver Tidens Krav at klubben har innledet dialog med agent Kent Karlsen for å bli enige om kontraktsbetingelsene.

7.desember: Kukleci til Arendal. 20-årige Ilir Kukleci var strålene for Frigg denne sesongen. Nå har den nesten to meter høye midtstopperen signert en toårskontrakt med hardtsatsende Arendal i 2.divisjon.

7.desember: Johannessen tar over Kråkerøy igjen. Tidligere hovedtrener Bjørnar Johannessen skal igjen lede Kråkerøy. Det melder klubben fredag. 41-åringen ledet klubben fra 2010 til 2015, og var i fjor trener for rivalen Østsiden.

6.desember: Liseth aktuell for Eliteserien. Den meget spennende angriperen Sondre Liseth kan forlate Nest-Sotra for spill på øverste nivå. Ifølge BA skal 21-åringen, som kom fra Fana før sesongen, ha vært i samtaler med både Brann og Mjøndalen. Den tidligere verdensmesteren i jetski har kontrakt med Nest ut neste sesong.

6.desember: Rossbach ønsket i Sverige. Ifølge Fotbollskanalen skal Sondre Rossbach være aktuell for Djurgården. Der vil Odd-keeperen isåfall erstatte den svenske landslagslegenden Andreas Isaksson, som la opp etter årets sesong.

6.desember: Fredriksen høyaktuell for Ull/Kisa. Tidligere Aalesund-trener Trond Fredriksen er ifølge Romerikes Blad veldig aktuell til å ta over klubben fra Jessheim. Han vil ikke kommentere ryktene selv, men skal være observert ved stadion.

6.desember: Firkløver ferdig i Godset. Espen Bugge Pettersen har allerede kunngjort at han legger opp. I dag ble det kjent at han tar over som daglig leder i gamleklubben Sandefjord. I tillegg kunne Godset fortelle at Martin Rønning Ovenstad, Kim André Madsen og Francisco Junior heller ikke får nye kontrakter.

6.desember: Spanjol aktuell for Ranheim. Adria Lopez kan ifølge Adressa bli Ranheim-spiller snart. Men han har flere tilbud, og etter det vi kjenner til er Kongsvinger og HamKam også blant klubbene som har han i siktet. Adressa skriver videre at Kjelsås’ trønder Magnus Aasarød også er aktuell for årets eliteserieoverraskelse.

6.desember: Sawa til Mandal. Mandalskameratene har gjort sin første signering før returen til 3.divisjon. Offensive Enil Sawa kommer fra Start, hvor han spilte 12 kamper i 3.divisjon i år.

5.desember: Ali til Moss. Midtbanespiller Shadi Ali gir seg etter en halv sesong i Fram. Han gjør som Durim Muqkurtaj og drar over Oslofjorden for å spille for Moss neste sesong.

5.desember: Elverum-duo gir seg. Håkon Rønes og Stian Lund har vært lenge i Elverum. Nå trapper begge ned. Lund på grunn av skadetrøbbel, mens Rønes ønsker å prioritere andre ting enn fotball.

5.desember: Vard-spiller til FKH. Onsdag ble Thore Baardsen Pedersen klar for Haugesund. Den 22-årige midtbanespilleren kommer fra nabo Vard. Den anvendelige spilleren som trives best på midtbanen har signert en treårskontrakt med laget som ble nummer fire i Eliteserien.

5.desember: Rygg blir i Verdal. Keeper Ola Rygg var ønsket tilbake til Levanger, som mister Julian Faye-Lund tilbake til Rosenborg. Men Rygg har nå bestemt seg for å takke nei, og heller fortsette i Verdal, skriver Innherred.

5.desember: Wangberg blir i Tromsø. En viktig brikke falt på plass for Tromsø onsdag. Midtstopper Simen Wangberg har hatt utgående kontrakt og vært interessant for andre klubber, men signerer nå en avtale ut 2021 på Alfheim.

Simen Wangberg blir værende i Tromsø.

5.desember: Storbæk har fått sparken. Etter nedrykket til 3.divisjon har Nybergsund valgt å si opp trener Jarl André Storbæk. I en pressemelding skriver klubben at sparkingen kommer som en konsekvens av behovet for nedbemmaning, melder Østlendingen.

5.desember: Miljeteig hjem til Vard. Den kreative midtbanespilleren Roy Miljeteig vender hjem til Vard. De siste sesongene har han spilt i Haugesund, Sandnes Ulf og Egersund, men nå blir han en strålende signering for laget som rykket ned fra 2.divisjon.

5.desember: Laham til Strømmen. Den første vintersigneringen til Strømmen er på plass. Mahmoud Laham fikk ikke sjansen på a-laget da han var i klubben i 2014, men har etter en god sesong i Fram blitt hentet tilbake til Romerike. Den offensive midtbanespilleren har signert en toårskontrakt, skriver Romerikes Blad.

5.desember: Hem til 4.divisjon. Storscorer Tobias Hem hadde ikke sin beste sesong for FK Tønsberg i år etter å ha levert mål på bestilling i Halsen. Nå har han bestemt seg for å trappe litt ned, og neste sesong spiller han i Runar i 4.divisjon, skriver Tønsberg Blad.

4.desember: Hagen til Fredrikstad. FFK har gjort en meget sterk signering foran kommende sesong. Jerv-profilen Andreas Hagen vender tilbake til Østlandet, og midtbanespilleren har signert en kontrat ut 2020-sesongen.

4.desember: Wadji klar for Haugesund. Ibrahima Wadji var en hit i FKH på lån fra Molde i høst, og scoret 6 mål på 12 kamper. Nå har senegaleseren signert permanent for Haugesund. Avtalen varer i tre år.

4.desember: Pirinen klar for Tromsø. Den finske forsvareren Juha Pirinen er som ventet klar for Tromsø. Tirsdag signerte 27-åringen, som kommer fra HJK, en toårskontrakt. Han står med 12 landskamper for Finland.

4.desember: Tran aktuell som Mjelde-erstatter. Fyllingsdalens trener Hiep Tran kan bli Mons Ivar Mjeldes etterfølger i Åsane. Han sier til BT at Åsane har tatt kontakt og forhørt seg om situasjonen hans, og betegner trenerjobben som «interessant».

4.desember: Nisja ikke til Bryne. Midtbanespiller Vidar Nisja har valgt å takke nei til et tilbud fra Bryne. Manglende motivasjon er årsak, skriver Jærbladet. Dermed kan det høres ut som skoene legges på hylla.

4.desember: Halve Skjetten til Skedsmo. Oleksandr Vysochenko og Ole-Christian Moltzau har blitt presentert som nye Skedsmo-spillere. Men krisen i Skjetten er enda verre. Klubben er uten trener og ansatte, og Romerikes Blad skriver at også Jonas Kordahl og Jørgen Slorafoss har signert, mens Martin Rosenkilde er ønsket.

3.desember: Orry Larsen klar for gamleklubben. Etter to år i Brann vender Peter Orry Larsen tilbake til Aalesund. Midtbanespilleren takket nei til et nytt kontraktsforslag i Bergen, og har signert for to år i AaFK.

3.desember: Fire ut, en inn i EIK. Egersund bekreftet mandag at de har hentet keeper Deniss Korneiciks fra Sandnes Ulf. Samtidig forsvinner høstens andrekeeper Alexander Lie forsvinner, i tillegg til den offensive trioen Roy Miljeteig, Kevin Beugre og Kristoffer Rasmussen.

3.desember: Enkerud aktuell for Raufoss. Elverum-angriper Jonas Enkerud ble toppscorer i årets 2.divisjon med 21 mål. Nå står han uten kontrakt, og en overgang til opprykkslaget Raufoss kan bli en realitet. Det er Østlendingen som skriver oom at 28-åringen har fått et tilbud fra klubben på den andre siden av Mjøsa som han nå vurderer.

3.desember: Iversen tar over Fram. Roger Iversen har hatt stor suksess i 3.divisjon med Halsen de siste årene. Nå tar han steget opp til 2.divisjon, ettersom han har takket ja til å ta over byrival Fram Larvik.

3.desember: Bjerkeseth sa nei til Levanger. Mangeårig Nardo-trener Tormod Bjerkeset jr. fikk før helgen et tilbud om å ta over nedrykkede Levanger. Etter å ha brukt helgen til å tenke takket han nei til tilbudet, skriver Trønder-Avisa.

3.desember: Strømsvik tar over Kolstad. Frode Strømsvik er ny trener i Kolstad, som berget plassen i siste sekund i 3.divisjon. Han har tidligere trent blant annet Kattems damelag i Toppserien, men har ikke ledet et lag på halvannet år nå.

3.desember: Vysochenko til Skedsmo. Midtbanespilleren Oleksandr Vysochenko spilte 3.divisjon for Skjetten i år. Nå tar han den korte turen til Skedsmo, som rykket ned denne sesongen.

3.desember: Thorsen til Verdal. 19-årige Even Thorsen spilte for Vuku sist sesong etter overgang fra Steinkjer. Nå tar han turen tilbake til 3.divisjon, denne gang for Verdal.

1.desember: Kamp om Hove. Florøs solide midtstopper Runar Hove har vært på prøvespill i Haugesund. Nå skriver Eurosport at klubben har fått avvist et bud. Spilleren selv sier til kanalen at han kjenner til interesse fra Viking, Bodø/Glimt, Aalesund, Kongsvinger og Sogndal.

1.desember: Stopper til Moss. Durim Muqkurtaj tar turen over Oslofjorden og bytter klubb fra Fram Larvik til Moss. Stopperen var skadd det meste av 2018, men imponerte trener Marijo Jovic på prøvespill nylig.

1.desember: Finsk landslagsspiller til Tromsø. Ifølge iTromsø er Juha Pirinen nær å signere for Tromsø. Han har tidlligere vært nevnt som aktuell for Aalesund, men ser nå ut til å velge landsmann Simo Valakari som trener. Pirinen har spilt for HJK de siste sesongene, men er nå kontraktsløs.

1.desember: Jevne Hagen gir seg. Hamkam-legenden Truls Jevne Hagen takker for seg etter 15 sesonger i klubben. Den anvendelige spilleren legger ikke skoene helt opp på hylla ennå, for trolig venter spill for moderklubben Moelven i 4.divisjon.

1.desember: Berglann til Arendal. Laget fra Aust-Agder fortsetter å forsterke. Nylig ble det kjent at den hurtige kantspilleren Ulrik Berglann ikke fikk fornyet kontrakt med deres nabo Jerv. Nå har 26-åringen signert for Arendal istedet.

1.desember: Gundersen gir seg i Mjøndalen. Midtbanespiller Mads Gundersen blir ikke med Mjøndalen til Eliteserien enda en gang. Han leter nå istedet etter ny klubb, og antyder at OBOS-ligaen er trolig destinasjon igjen.

1.desember: Svenske ferdig i Molde. Isak Ssewankambo har ikke slått til i Molde, og har også vært utlånt. Nå sier Ole Gunnar Solskjær at 22-åringen kommer til å forlate klubben i vinter i jakt på mer spilletid.

1.desember: Pytel til Pors. Midtstopper Adam Pytel var den eneste som hadde kontrakt med FK Tønsberg for neste år. Nå har han derimot skrevet under for Pors, og bør bli en meget solid signering for et lag som sleit i 2018.

30.november: Næss klar for Sarpsborg 08. Dagen etter det sure tapet for Besiktas kunne Sarpsborg presentere en nysignering. Midtstopper Nicolai Næss, som tidligere har spilt i Vålerenga og Stabæk, hentes hjem til Norge fra Heerenveen. Han har signert en treårskontrakt. – Vi har ønsket å signere ham i flere år. Han var en bauta i Stabæk, gjorde det godt for Columbus Crew i USA, men har slitt mer i Heerenveen. Vi forventer at Nicolai er med på å heve standarden hos oss. Målet er å få ham tilbake i landslagsdiskusjonen, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens nettside.

30.november: Gytkjær ferdig i Haugesund. Fredag bekrefter Haugesund at den danske spissen Frederik Gytkjær ikke blir med videre. Han hadde egentlig kontrakt til sommeren 2020, men etter en sesong med skader og benkesliting har partene blitt enige om å skilles.

30.november: Ny Wichne til toppfotballen. Torje Wichne går fra Fløy til Jerv. Dermed blir han den tredje av firlingene i de to øverste divisjonene, sammen med Amund (Viking) og Eirik (Start).

30.november: Wembangomo til Eliteserien? Med Wichne på plass (se over) i Jerv spørs det om ikke Brice Wembangomo er på vei vekk. Det har tidligere vært interesse for den meget hurtige backen, og nå kan en overgang være på trappene. Stabæk skal være blant klubbene som har fattet interesse for ham i år.

30.november: Knutsen til Arendal. Tidligere Jerv-keeper Øyvind Knutsen skrev fredag under for Arendal i 2.divisjon. Han mistet plassen i Jerv denne sesongen, og spilte høstsesongen for Hønefoss.

30.november: Aasen ferdig i Ulf. Midtbanespiller Vegard Aasen er ferdig i Sandnes Ulf. Klubben skriver på hjemmesiden at de er enige om at han skal søke nye utfordringer for å få mer spilletid. Samtidig har de hentet opp 16-årige Kaloyan Kalinov Kostadinov i A-stallen. Talentet har signert en toårskontrakt.

29.november: Nesselquist tar over Strømmen. Torsdag ble det bekreftet at 25-årige Ole Martin Nesselquist tar over etter Espen Olsen i Strømmen etter å ha ledet Moss i 2 1/2 år. Med seg som assistent får han tidligere Strømmen-spiller Jonas Rygg, som har trent Ready de siste årene.

29.november: Helstrup til HamKam. Etter åtte år i Tromsdalen ble Gaute Helstrup torsdag klar som ny HamKam-trener. Der danner han nå en spennende duo med Espen Olsen som sportssjef.

29.november: Mjelde ferdig i Åsane. Etter nedrykket i helgen er det klart at Mons Ivar Mjelde ikke får fortsette som trener i Åsane. Spillerne ble informert på et møte torsdag. På hjemmesiden skriver de at de nå søker en trener som skal kunne utvikle spillere fra klubben og Bergens-regionen videre.

29.november: Brann-duo på vei vekk. Amer Ordagic og Devyer Vega har spilt lite for bergenserne denne sesongen. Nå ser begge ut til å være på vei vekk. BT skrev onsdag om at Vega har fått lov til å finne en ny klubb, og torsdag skriver avisen at også Ordagic’ agent nå leter etter ny arbeidsgiver for 25-åringen.

29.november: Helstrup aktuell for HamKam. Tromsdalen-trener Gaute Helstrup ser ut til å kunne bli HamKams nye trener. Etter åtte år i TUIL er han ifølge iTromsø og Nordlys nå i forhandlinger med hedmarkingene. Han skal tidligere i høst ha takket nei til Bryne og Moss i 2.divisjon.

29.november: Trio ferdig i Levanger. Trønderne som rykket ned til 2.divisjon bekrefter at trioen Solomon Duah, Martin Ove Roseth og Kasper Nissen er ferdig i klubben. Nissen og Roseth har vært på lån, mens finske Duah løses fra femårskontrakten etter ett år.

29.november: Rekdal på besøk hos Liverpool. Fredrikstad Blad skriver at FFKs stortalent Thomas Rekdal er på trening hos Liverpool denne uka. Der er han sammen med Lillestrøm-spiller Apipon Tongnoy. Avisen skriver at Rekdal allerede har trent med Aston Villa, og at han skal videre for å vise seg fram for Bologna.

29.november: Søreide fikk proffkontrakt. Ull/Kisa har flyttet opp 18-årige Martin Søreide i A-stallen etter en god sesong i 4.divisjon.

29.november: Chaib ønsket av gamleklubben. Det ble mye benkesliting for Youssef Chaib i Fredrikstad i år. Til Moss Avis bekrefter FFKs daglige leder Joachim Heier nå at de har fått henvendelser på kantspilleren fra flere klubber, og Moss skal være blant disse.

29.november: Nye trenere i Harstad. Jostein Kajander tar over A-laget til Harstad i 3.divisjon, og får med Thomas Bergland som assistent. Kajander var i trenerteamet også i år, mens Bergland kommer fra Medkila.

29.november: Heiberg tar over Gjelleråsen. Ørjan Heiberg er klar som Bent Inge Johnsens trenererstatter i Gjelleråsen. 26-åringen har trent FuVo de tre siste sesongene.

28.november: Italiener trener med Mjøndalen. Nyopprykkede Mjøndalen er på keeperjakt, og nå viser 25-årige Riccardo Piscitelli seg fram. Han har vært i Milans junioravdeling, men har de siste årene spilt for Benevento

28.november: Fredheim Holm til KFUM. Daniel Fredheim Holm skrev onsdag under en avtale med nyopprykkede KFUM. Han kommer fra Vålerenga og blir spillende assistent på Ekeberg, i tillegg til å skulle jobbe i administrasjonen.

28.november: Brann vil ha raskt keepersvar. Innleide Samuel Sahin-Radlinger er ønsket med videre i Brann, men ikke for en hver pris. Til BT sier sportssjef Rune Soltvedt at de går videre om de ikke får et kjapt svar. Avisen skriver at Brann skal ha en opsjon på rundt 4 millioner kroner for å kjøpe målvakten fra Hannover 96.

28. november: Rosenborg setter overganger litt på vent. Ettersom RBK ennå ikke har funnet en permanent hovedtrener kan det få konsekvenser for spillerjakten. Til RBKWeb sier sportssjef Stig Inge Bjørnebye at noe må vente.

-Vi setter ikke veldig mye på vent egentlig, men det sier seg sjøl at noen avgjørelser ønsker vi at ny hovedtrener skal være med på. Men vi må jobbe uavhengig av det.

Stig Inge Bjørnebye, Rino Coolen og Ivar Koteng har neste sesong i tankene.


28.november: LSK-spiller trener med Liverpool. Unggutten Apipon Tongnoy, som er fast på G16-landslaget, skal vise seg fram for Liverpool i en uke. Det skriver Romerikes Blad. Tongoy trener med storklubbens G18-lag denne uka.

28.november: Lyngen viser seg fram. Bærum-spiller Mads Lyngen har vist seg fram for opprykksduoen Skeid og KFUM den siste tiden. Spilleren med den strålende venstrefoten håper å kunne få napp hos en av klubbene som har tatt steget opp i OBOS-ligaen.

28.november: Nei til Sarpsborg, men tvillingbroren aktuell. Moss-keeper Andreas Wasenius har takket nei til et tilbud fra Sarpsborg 08. Men tvillingbroren Fredrik er fortsatt aktuell. Til Moss Avis sier Sarpsborgs toppspillerutvikler Erik Holtan at de håper å snakke med midtstopperen i løpet av en ukes tid.

27.november: Mehnert er ettertraktet. Marcus Mehnert scoret 15 mål for Asker denne sesongen og kom med da vi tok ut årets lag i avdelingen. Nå kan han forsvinne. Etter det Sportshjørnet kjenner til er det interesse fra både Sarpsborg 08 og Odd. Men mest trolig er en overgang til årets avdelingskollega Fredrikstad for 21-åringen.

27.november: Stopperbytte i FFK. Asker-kaptein Stian Stray Molde har skrevet under en treårskontrakt med Fredrikstad. 21-åringen med den gode venstrefoten blir dermed østfoldingenes første nysignering i vinter. Samtidig forsvinner Mikko Viitikko hjem til Finland. Stopperen klarte aldri å spille seg inn på laget etter en skade i vår.

27.november: Aalbu legger opp, Nilsen blir. Andreas Aalbu har bestemt seg for å gi seg som fotballspiller. Etter å ha spilt høstsesongen i Fredrikstad returnerer han nå til Ull/Kisa, hvor han blir markedssjef. Samtidig er det klart at spissmakker Tim Nilsen har forlenget sin kontrakt med FFK ut neste sesong.

26.november: Holmen Johansen ønsket i Bergen. Keeper Eirik Holmen Johansen hadde en bra sesong i Sandefjord. Nå skriver Bergens Tidende at Brann har vist interesse for 26-åringen, som var i Manchester City som junior. Keeperen bekrefter selv å kjenne til interessen.

26.november: Cirak aktuell for Aalesund. Søndag tapte Nest-Sotra og midtbanegeneral Haris Cirak for Aalesund i kvalifiseringen. Nå bekrefter Aafk-trener Lars Bohinen til Sunnmørsposten at de vurderer å hente svensken, som har utgående kontrakt. Cirak selv betegner AaFK som en spennende klubb.

26.november: Sjølstad aktuell for Viking. Opprykksgjengen fra Stavanger skal ruste opp. Blant spillerne som vurderes er Kongsvingers 24-årige midtbanespiller Fredrik Sjølstad. – Ja, jeg er kjent med Vikings interesse. Det er veldig spennende, Viking er en aktuell klubb for meg, sier Sjølstad til avisen.

26.november: Flere ferdig i Arendal. Etter en skuffende sesong bekrefter Arendal at nøkkelspillere som Grzegorz Flasza, Petar Rnkovic, Tobias Henanger og Wilhem Pepa nå er ferdig i klubben. Samtidig sier trener Steinar Pedersen at de håper å ha på plass et par nykommere senest rett etter jul.

26.november: Grytten til Færøyene. Målfarlige Torbjørn Grytten er ferdig i Brattvåg. Nordre skriver at 23-åringen er på vei til en toppklubb på Færøyene. Siden overgangen ikke er helt klar vil ikke Grytten si hvilken klubb det er.

26.november: Drivenes forlater Vard. Erlend Drivenes har spilt nesten 300 kamper for Vard. Nå forlater han klubben og går til ambisiøse Åkra, som misset opprykket fra 4.divisjon på målstreken i år.

26.november: Svenske til Bærum. 21-årige Simon Bern har skrevet ettårskontrakt med Bærum. Han kommmer fra Linsdal på nivå fire i hjemlandet, og kan brukes som back og kant.

26. november: Halgunset og De Souza ikke til Viking. Lokale Ingvald Halgunset (Vidar) og Jefferson De Souza (Brodd) har trent med Viking den siste tiden. Men nå er det klart at duoen ikke får kontrakt med opprykkslaget, skriver Aftenbladet.

26. november: Vikvang tar over Blink. Søndag ble det kjent at Are Tronseth gir seg som trener for Stjørdals-Blink. Nå har 2.divisjonsklubben ansatt Roar Vikvang som ny trener. Han var tidligere trener for laget fra 2011 til 2015.

26. november: Ophaug gir seg. Det ble med en sesong som trener for Jan Tore Ophaug i Kråkerøy. Sammen med assistenttrener Joacim Jonsson, som har vært i klubben i tre år, gir han seg nå, skriver Fredrikstad Blad. For begge handler det om familiekabal og å bruke ettermiddager på andre ting det kommende året.

25. november: Solskjær blir i Molde. Ole Gunnar Solskjær ser ut til å komme til enighet med Molde om ny kontrakt etter årets sølvsesong. Det bekrefter treneren selv til VG.

– Det er så godt som klart, vi mangler bare prikken over i-en og punktum, sier han.

25.november: Tronseth gir seg. Den tidligere midtstopperen Are Tronseth har ledet Stjørdals-Blink i to år. Men etter å ha berget plassen i 2.divisjon har han nå bestemt seg for å gi seg. Kabalen med Totalbelastninga med jobb, familie og fotball var for vanskelig å få til å gå opp for Tronseth

25.november: Fra Lørenskog til Færøyene. Julian Madsen gir seg som trener i Lørenskog. På Facebook skriver klubben at han har valgt å takke ja til en trenerjobb for 07 Vestur på Færøyene etter å ha ledet Lørenskog i to sesonger.

23. november: Luvenberg tilbake i Verdal. Svenske Tobias Luvenberg har spilt for Verdal i både 2015 og 2017. Nå er han klar for en tredje periode i trønderklubben.

23. november: Bugge Pettersen legger opp. Med utgående kontrakt i Strømsgodset har framtiden vært uviss for Bugge Pettersen. Nå har 38-åringen bestemt seg for å legge hanskene på hylla etter sesongen, bekrefter han til Tønsberg Blad.

23.november: Bugge Pettersen legger opp. Med utgående kontrakt i Strømsgodset har framtiden vært uviss for Bugge Pettersen. Nå har 38-åringen bestemt seg for å legge hanskene på hylla etter sesongen, bekrefter han til Tønsberg Blad.

23. november: Interesse for Åsen. Eliteseriens assist-konge Gjermund Åsen kan bli solgt av et økonomisk presset Tromsø i vinter. Ifølge Nordlys har det vært både interesse fra lag i norsk, svensk og dansk fotball og enkelte klubber i land som Belgia og Nederland. Brann skal være blant klubbene som har trønderen på blokka.

22.november: KBK signerte kant. 21 år gamle Meinhard Egilsson Olsen har signert en ettårskontrakt med nordmøringene. Kantspilleren fra Færøyene kommer fra B36 Torshavn i hjemlandet. Han imponerte på prøvespill i KBK tidligere i høst, og ble derfor signert nå.

22. november: Skovdahl tar over Brattvåg. Danske René Skovdahl har tidligere jobbet med Ole Gunnar Solskjær i Manchester United og Molde, i tillegg til å ha ledet Hønefoss i 1.divisjon. Nå har dansken takket ja til å ta over Brattvåg i 2.divisjon etter Karl Oskar Fjørtoft. Hans siste jobb var for Roskilde på nivå to i Danmark.

22. november: Trener og gammel helt til Follo. Torsdag kveld kunne Follo fortelle at Christian Qvist er klubbens nye a-lagstrener. 30-åringen får sin første jobb som trener på seniornivå, og kommer fra jobben som juniortrener. I tillegg har Follo fått tilbake Patrik Karoliussen, som har spilt for Fredrikstad og Asker de siste sesongene. Midtbanespilleren blir spillende assistent når han nå vender tilbake.

22. november: Velde vil vekk. Kantspilleren Kristoffer Velde er en spiller mange i Haugesund har tro på. Men det har blitt lite med spilletid for 19-åringen denne sesongen. I et intervju med Haugesunds Avis sier han at han ønsker å spille et annet sted kommende sesong, og at spillestilen til FKH ikke passer ham.

22.november: Naustdal trener med AaFK. Torje Naustdal var på banen i rundt halvparten av kampene for Florø i år. Nå har G18-landslagsspilleren fått to dager på å vise seg fram for Aalesund, skriver Sunnmørsposten.

22.november: Håland tar over Fana. Ørjan Håland trakk seg fra kaotiske Varegg før årets sesong startet. Nå får han en ny sjanse i 3.divisjon, hvor han torsdag ble klar som Fanas nye trener.

22.november: Måltyv på Bryne-trening. Torben Dvergsdal hamret inn 23 mål for Varegg i 4.divisjon denne sesongen. Nå viser han seg fram for storebror Bryne.

22. november: Nersveen ferdig i HamKam. Det ble med én sesong på Hamar for anvendelige Peder Nersveen. 25-åringen kom fra Elverum før sesongen, men får ikke fornyet kontrakt. Det skriver Østlendingen.

22. november: Fredheim Holm aktuell for KFUM? Ifølge Dagsavisen kan Daniel Fredheim Holm havne i KFUM kommende sesong. Han er ferdig i Vålerenga etter lørdagens kamp mot Ranheim. Fredheim Holm er venn med KFUM-trener Jørgen Isnes, men ingen i klubben vil kommentere Dagsavisens rykktere.

22.november: Bryne-talent trener med Molde. 2001-modellen Markus Eiane hamret inn mål for Bryne 2 i 4.divisjon i år. Nå har spissen fått muligheten til å vise seg fram for Molde, melder Jærbladet.

22. november: Mathew vil vekk. Lillestrøms midtbanejuvel Ifeanyi Mathew er få dager unna skjebnekampen mot Kristiansund. Nå sier nigerianeren til Romerikes Blad at han vil vekk. – Jeg både håper og tror det blir min siste kamp. Jeg er klar for noe nytt. Jeg har snakket med agenten min (Atta Aneke). Vi får se hva som skjer i januar, sier 21-åringen til lokalavisen.

22. november: Sakshaug klar for Levanger. Sindre Sakshaug hadde en bra sesong for Steinkjer i 3.divisjon med 19 scoringer. Nå skal angriperen spille for nabo Levanger i 2.divisjon.

22. november: Trio ferdig i Ulf. Vidar Nisja, Remi Johansen og Roger Ekeland blir ikke med OBOS-klubben videre. De to førstnevnte midtbanespillerne har hatt variable sesonger, mens Ekeland kun spilte én kamp for Ulf denne sesongen.

21. november: Naustan ferdig i Levanger. Det ble med en sesong som hovedtrener for Roger Naustan. Etter det klare nedrykket fra OBOS-ligaen er den unge treneren nå ferdig. Også daglig leder Hroar Stjernen er ferdig hos trønderne etter 4 1/2 år i klubben.

21. november: Torjussen tar over Hønefoss. Luke Torjussen ga seg som Bærum-trener etter å ha ledet laget i tre år. Nå har engelskmannen fått seg ny jobb. Årets avdelingskollega Hønefoss i 3.divisjon blir hans nye arbeidsgiver. Han har signert toårskontrat med laget som har opprykksambisjoner i 3.divisjon.

21. november: Flere ferdig i Jerv. Fra før var det kjent at Glenn Andersen og Alexander Lind legger opp. Nå bekrefter Jerv at også Ulrik Berglann, innleide Marc Nordqvist, Sean Ugo Okoli og Tor Skimmeland Aasheim har gjort sitt for sørlendingene.

21. november: Sollie Rønning til Ranheim. Ivar Sollie Rønning valgte å ikke forlenge kontrakten med HamKam. Nå er han i stedet klar for spill i Eliteserienmed Ranheim. Onsdag signerte den tidligere Levanger-spilleren en treårskontraktmed askeladdene fra Trondheim, som dermed styrker sin trønderprofil nok engang.

21.  november: Waagan trener med Brattvåg. Spjelkavik-spiss Andreas Waagan, som kom fra Aalesund i sommer, trener nå med 2.divisjonslaget Brattvåg. Han scoret 8 mål for Vika i høst. Også spisskollega Roald Runde teller på knappene. Moderklubben Bergsøy er blant annet interessert, ifølge Sunnmørsposten.

21. november: Broberg klar for Örebro. Mandag ble det kjent at Martin Broberg ikke får forlenget kontrakten sin med Odd. Onsdag ble han klar for Örebro, klubben han spilt for før han kom til Skien.

20. november: Kongsvinger tester Brodd-duo. Kantspiller Jefferson de Souza og midtbssnespilleren Adonis Brahimi trener med Kongsvinger denne uka, skriver Aftenbladet. Førstnevnte har trent med Viking regelmessig i høst. Bjarne Berntsen åpner nå for at han kan bli signert, og så muligens lånt ut.

20. november: Grodås trener med Brann. Strømmens venstreback Victor Grodås skal trene med Brann de neste dagene. Det melder BA. Sønnen til Frode Grodås ble cupmester med Brann-trener Lars Arne Nilsen for Hødd i 2012.

20. november: Duo ferdig i HamKam. Toppscorer Ivar Sollie Rønning og reservekeeper Marco Priis Jørgensen blir ikke med kameratene fra Hamar videre. Sollie Rønning har 45 mål på 81 kamper for klubben, og kommer til å være interessant for flere. At danske Jørgensen ikke blir med videre er mindre overraskende.

20. november: Fredheim Holm ferdig i Vålerenga. Etter å ha rundet 300 kamper for Vålerenga  fordelt på to perioder er Daniel Fredheim Holm ferdig i osloklubben.

-Jeg har hatt god dialog med Ronny hele veien, og han syntes det var en voksen avgjørelse. Jeg er glad for at jeg selv kunne velge å gi meg, og at jeg ikke trengte å bli rulla ut av stadion, sier han til klubbens nettside.

20. november: Vuk ferdig i Norge. Spissen Slobodan Vuk ble alt annet enn en suksess i Tromsø. Nå er han ferdig i norskk fotball. Hans tidligere klubb Domzale har nå kommet til enighet med TIL om en overgang.

20. november: Hove på prøve i Haugesund. Den målfarlige midtstopperen Runar Hove har utgående kontrakt i Florø. Nå er han på plass i Haugesund for å vise seg fra denne uka.

20. november: Duo på Ranheim-trening. Elverums Jonas Enkerud ble toppscorer i 2.divisjon denne sesongen. Sammen med Stjørdals/Blink-spiller Sander Kartum trener han nå med eliteserielaget.

20. november: Harstad-trio på vei til Tromsdalen. Harstad-spillerne Sander Ringberg og Gabriel Anersen har gjort en god figur i 3.divisjon denne sesongen. Nå kan 19-åringene og jevngamle Robin Lorentzen fra samme by, og som har spilt for Rosenborgs juniorlag de siste årene, være på vei til Tromsdalen.

-Vi har en dialog med guttene, og har opprettet dialog med HIL. Målet er få til noe, men vi har ikke kommet så langt at vi har gitt et tilbud, sier daglig leder Inge Takøy til iTromsø. Avisen har også snakket med Lars Henrik Andreassen, som er misfornøyd med årets sesong i  TUIL, og kan være på vei vekk.

20. november: Austbø fikk kontraktstilbud. Iven Austbø har utgående kontrakt med Viking. Men til RA bekrefter veteranen at han nå har fått tilbud om ny kontrakt med opprykkslaget.

20. november: Viking-duo aktuell for Ulf. Rasmus Martinsen og Claes Kronberg fikk ikke fornyet kontraktene sine med stavangerklubben. Nå skriver Aftenbladet at det har vært kontakt mellom forsvarsduoen og Vikings nabo Sandnes Ulf.

20. november: Finne og McDermott (!) interessante for Aalesund. Den finske 27-årige backen Juha Pirinen er ifølge Sunnmørsposten aktuell for AaFK. Han har spilt for seriemester HJK i to år, men har utgående kontrakt. Agenten sier til avisen at det er synd Aalesund ikke rykket direkte opp.

Samtidig skal sunnmøringene har vært i kontakt med Kristiansund-keeper Sean McDermott – som bør ha enda mer attraktive friere når han nå står med utgående kontrakt.

20. november: Bjella tar over Ullern. For andre år på rad mister Lokomotiv Oslo treneren til en mer ambisiøs avdelingskollega. Nå ha Didrik Bjella tatt over Ullern, som han var med på å slå 6-1 i siste serierunde. Han erstatter Ole Johan Aas, som tar over Lyns damelag i Toppserien.

19. november: Trio ferdig i Odd! Andreas Nordvik, Martin Broberg og Stefan Mladenovic forlater Skien etter sesongen. Alle tre ha utgående kontrakter. Nordvik kom i sommer, men har fått lite spilletid. Anvendelige Broberg og kantspiller Mladenovic har også fått mye tid på benken, så det er ingen stor overraskelse at Odd nå lar dem gå videre.

19. november: Kvartett på prøve i Kristiansund. Fire spillere fra lavere nivåer viser seg fram for Kristiansund denne uka, skriver Tidens Krav. De fire er Hønefoss-storscorer Kristoffer Hoven (22), Levanger-stjerne Adria Lopez (23), Tromsdalens tekniker Mathias Dahl Abelsen (24) og Herd-spiss Parfait Bizoza (19), som tidligere har vært i Aalesund.

19. november: Berntsen klar for Ulf. Som vi skrev i forrige uke var Adrian Berntsen aktuell for Sandnes Ulf. Nå har midtbanespilleren skrevet under. 19-åringen kommer fra Brodd og har signert en toårskontrakt.

19. november: Sarpsborg vil konkurrere på lønn. Sarpsborg 08 har imponert stort de siste sesongene til tross for en ganske rigid og forsiktig lønnsmodell. For å bli enda bedre neste sesong skal de nå lette litt på modellen for å kunne kjempe om de mest interessante spillerne.

-Vi har ikke lenger et så rigid lønnsnivå som tidligere. Det betyr at vi kan være noe mer konkurransedyktig også på det området, sier sportssjef Thomas Berntsen til Sarpsborg Arbeiderblad.

19. november: Brann-interesse for svenske? Ifølge svenske medier skal Brann være interessert i Dalkurd-spiller Simon Strand. 25-åringen kan bekle rollene som høyre back og kant, og har kontrakt med Dalkurd i ytterligere to år.

19. november: Mawa interessant for Tromsø. Moses Mawa har vært god for KFUM i år, og kom med på årets lag i avdelingen. Nå bekrefter Tromsøs sportssjef Svein-Morten Johansen at 22-åringen er interessant for dem.

– Vi har fulgt litt med ham, men har ingen umiddelbar plan om å ta «action», sier Johansen til iTromsø.

Samtidig trener en gammel kjenning med TIL. Håkon Kjæve forlot Tromsø IL for sju år siden. Den 26-årige Tromsdalen-kanten viser seg fram for storebror på trening denne uka.

19. november: Ny kontrakt for Våge Nilsen. Joakim Våge Nilsen har vært viktig for Haugesund etter returen fra Odd. Nå har bømlingen, som hadde kontrakt ut neste sesong, signert en forlengelse ut 2021.

19. november: Bjørlo viser seg fram i Ulf. 2001-modellen Ørjan Bjørlo har vært god for Staal i 3.divisjon. Nå skal den spennende offensive spilleren vise seg fram på treningsfeltet til Sandnes Ulf.

19. november: Rønning blir i Melbo. Trener Thomas Rønning har etter litt betenkningstid bestemt seg for å ta ett år til som trener for Melbo i 3.divisjon. -Har er rett og slett vår egen Nils Arne Eggen. Han betyr enormt mye for spillergruppa, støtteapparatet og klubben som helhet, sier klubbleder Kristin Grøm till Vesterålen Online.

17. november: Vard ute etter forsterkninger. Som for mange andre er mye uklart for Vard etter nedrykket til 3.divisjon. Men ifølge Haugesunds Avis har de seks mann på ønskelista. Åkra-triioen Jakob Rasmussen, Anders Underhaug og Daniel Kvalvågnes er på radaren. Det samme er Egersund-spiller Roy Miljeteig, som har ymtet frampå om en retur til Haugalandet, mens klubben er i dialog med Stord-duoen Jonas Tungeland og Simen Grov, som begge har spilt for Vard før.

16. november: Lie ønsket i Sverige? Ifølge svenske GT skal IFK Göteborg ha blinket seg ut Aalesunds Andreas Lie i sin keeperjakt. Til Sunnmørsposten sier han selv at han ble kontaktet av en svensk agent for noen måneder siden, og at han har tenkt lite på det. Samtidig llegger 31-åringen til at et opphold utenlands kan friste.

16. november: Skålevik er populær. Steffen Lie Skåleviks tid i Brann kan være over. Med Daouda Bamba inn har det blitt en del tid på benken. BA skriver at Sarpsborg 08 skal være interessert, og at østfoldingene allerede har fått et bud avslått. Også Start, hvor Skålevik var på lån sist høst, er inne i bildet. 

16. november: Cordero klar for Egersund. Den spansk venstrebacken Juan Cordero er klar for sin fjerde norske klubb. Han forlater nå Alta og har signert for Egersund, hvor han erstatter Mads Madsen som nylig skrev under for Arendal.

16. november: Breimyr vil bort. Hødd må kutte en god del i kostnader før neste sesong. Nå kan Henrik Breimyr følge toppscorer Markus Naglestad ut døra. Daglig leder Oddmund Otterlei ser til Sunnmørsposten at den tidligere U-landslagsspilleren har signalisert at han ønsker seg oppover i divisjonene.

16. november: Rufo vil bli. Rubén «Rufo» Alcaraz har vært en hit for Sandefjord i høst med 7 mål på 11 kamper.  Nå åpner spanjolen for å bli med ned i OBOS-ligaen.

– Nå ligger alt fokus på å fullføre sesongen. Men Martí kommer til å fortsette, og vi har funnet vår måte å spille på. Jeg er sikker på at dette laget vil ha et spennende prosjekt også neste sesong. Det vil jeg selvsagt gjerne være en del av, sier han til Eurosport.

16. november: Holmvik blir i Ulf. Veteranbacken Bjørnar Holmvik har bestemt seg for å bli værende i Sandnes Ulf. Han returnerte til klubben i sommer, og har nå signert en ny ettårskontrakt.

16. november: Braaten flytter hjem. Stoppersjef Thomas Braaten er ferdig i Alta. 31-åringen har bestemt seg for å flytte til Tromsø. Han kom fra Ull/Kisa før forrige sesong, og var også i Alta fra 2009 til 2011. Tvillingbror Vegard har samtidig bestemt seg for å legge opp, så Alta mister to profiler samtidig.

16. november: Trio ferdig i Bryne. For et par dager siden ble det kjent at Bryne-profil Mads Bøgild gir seg. Han skal prioritere andre ting enn fotball. Nå skriver Jærbladet at keeper Kris Dewaux og angriperne Frank Hole og Simen Næss også er ferdig i klubben.

16. november: Halvorsen Storm-aktuell. Pors-spiller Håvard Halvorsen kan havne i nyopprykkede Storm, som han nå skal trene med. Denne sesongen ble det 17 kamper på den tidligere Odd-junioren i Pors.

15. november: Ullern bytter trener. Ole Johan Aas er ferdig som trener i Ullern etter å ha ledet dem i seks år. På klubbens nettsted kan man lese at de har blitt enige om at det beste for alle parter nå er at de går hvert til sitt.

15. november: Ving ferdig i Hønefoss. Joachim Edvardsen kom til Hønefoss fra Nest-Sotra i sommer. Nå har klubben og spilleren blitt enige om å terminere kontrakten. HBK leter ennå etter trener, og fikk nylig nei av en kandidat de håpet å komme til havn med.

15. november: Orry Larsen og Braaten ferdige i Brann! Ifølge TV 2 er veteranen Daniel Braaten ferdig i bergensklubben. 36-åringen har vært skadeplaget i år. Samtidig melder BA at også midtbanespiller Peter Orry Larrsen forlater klubben etter sesongen. Med utgående kontrakt og Kristoffer Løkberg klar er ikke det heller en stor overraskelse.

15. november: Fire spillere ferdig i Viking. Claes Kronberg, Rasmus Martinsen, Kristian Novak og veteranen Steffen Ernemann får ikke bli med Viking opp i Eliteserien. Det skriver Stavanger Aftenblad. Alle fire har utgående kontrakter.

15. november: Boye ferdig i Mjøndalen. Den nyopprykkede klubben skriver torsdag at spissen Ousseynou Boye ikke får fornyet kontrakt. Etter hele 14 seriemål i 2017 har det blitt langt mer benkesliting og færre scoringer i år.

15. november: Berntsen Ulf-aktuell. Adrian Berntsen, nevøen til Viking-trener Bjarne Berntsen, ser ut til å havne i Sandnes Ulf. Midtbanespilleren kom til Brodd fra Bryne tidligere i år, men kan nå ta steget opp i 1.divisjon.

15. november: Aalesund tester back. Tega George fra 2.divisjonsklubben Kjelsås trener med Aalesund denne uka, melder Sunnmørsposten.

-Han er her for at vi skal se på han i vår treningshverdag. Jeg har sett ham i et par kamper for Kjelsås i år, og jeg har lyst til å se han i vårt eget miljø, sier trener Lars Bohinen til avisen om 22-årige George.

15. november: Sørhøy klar for Ranheim! Den spennende kantspilleren Erlend Sørhøy tar steget fra 3.divisjon og spill i Kolstad til Eliteserien med Ranheim. 24-åringen har 47 mål på 85 kamper for klubben.

– Vi har fulgt med Erlend over en lang periode, flere år, hans lengre periode i seniorfotballen viser god utvikling og nå er gutten klar for større utfordringer, forteller trener Svein Maalen til klubbens nettsted.

15. november: De Souza er ønsket. Den meget spennende kantspilleren Jefferson de Souza (23)  fra Brodd har vist seg fram for Viking i høst, og trener nå for å få kontrakt. Skulle Viking vende tommelen ned har han likevel flere tilbud. Ifølge Aftenbladet har han et konkret tilbud fra Egersund, mens Bryne har varslet at de vil komme med det samme.

15. november: Lind legger opp. Jerv-spiss Alexander Lind har ikke vært på banen i høst. Nå har 29-åringen bestemt seg for å gi seg med fotballen. Årsaken er alle skadene han har slitt med.

-Jeg må tenke på at jeg skal ha denne kroppen resten av livet, sier han til Fædrelandsvennen, og legger til at han ikke kan trene med høy intensitet.

15. november: Hay følges av mange. Kristoffer Hay har vært god for Tromsdalen på lån fra Vålerenga i år, men midtstopperen har utgående kontrakt  med osloklubben. Men mange andre skal være interesserte. Agenten Torgeir Knutsen sier til iTromsø at han har fått henvendelser fra både Eliteserien og OBOS-ligaen for Hay, som nylig ble tatt ut på U21-landslaget. Tromsø skal ikke være blant klubbene som har meldt interesse for tromsøværingen.

15. november: Veloso til Island. Keeperen Rafael Velsoso har vært bunnsolid for Valdres i to sesongen. Nå har portugiseren reist videre. Neste arbeidsgiver er IBV i den islandske toppdivisjonen.

14. november: Leko og Lekaj ferdig i FFK. Midtstopper Miroslav Leko og angrepsspiller Rocky Lekaj er ferdige i Fredrikstad. Klubben bekrefter til Fredrikstad Blad at duoen ikke blir tilbudt nye kontrakter. Leko har vært fast på stopperplass i to år, mens Lekaj har fått årets sesong spolert av skader.

Oppdatering: Leko kan nå havne i Moss. Ifølge Moss Avis kjenner han den nytilsatte treneren Marijo Jokic, og Leko sier til avisen at Moss kan være interessant for ham.

14. november: Bøgild gir seg. Brynes Mads Bøgild har vært en nøkkelspiller de siste sesongene. Men nå er det klart at midtbanespilleren, som hadde utgående kontrakt, ikke forlenger med jærbuene.

14. november: Rognsø til Sogndal! Florø-trener Terje Rognsø kunngjorde for kort tid siden at han gir seg i klubben han har trent i en årrekke. Onsdag ble han presentert som ny daglig leder hos nabo Sogndal. En interessant vri  der altså.

14. november: Madsen til Arendal. Den solide danske backen Mads Nørby Madsen har fem sesonger bak seg i Egersund. Nå har han valgt å skrive under for divisjonskollega Arendal. Overgangen er ikke bekreftet av klubbene, men på Instagram har han postet et bilde av seg selv i Arendal-drakt.

14. november: Uheldig Halgunset. Vidar-spiller Ingvald Halgunset, som vi mener er blant de 15 mest spennende spillerne i 2.divisjon, fikk en stygg kneskade da han skulle vise seg fram for Viking i fjor. Nå har han vært uheldig igjen. På Viking-trening onsdag fikk han en skikkelig trøkk i ankelen, melder Rogalands Avis.

14. november: Klubbløs back på Enga-prøve. Leandro Marín, som sist var i Lausanne, men som har vært lenge i Boca Juniors, viser seg fram for Vålerenga denne uka, melder Eurosport. 26-åringens navn er spilt inn av Terje Liverød, som også bidra da Felipe Carvalho ble Vålerenga-spiller.

14. november: Interesse for Udahl. Henrik Udahl ble med 26 scoringer toppscorer i de fire øverste divisjonene denne sesongen. Heldigvis for Fana har de proffkontrakt med ham ut neste sesong.

-Vi vet det er veldig stor interesse rundt Henrik Udahl. Det skulle egentlig bare mangle, sier sportslig leder Mads Vik Tvedte til Fanaposten.

14. november: Proffkontrakt til Fløgum. Henrik Fløgum har fått en toårskontrakt med Raufoss. 19-åringen har vært viktig for Raufoss 2, som rykket opp fra 4.divisjon denne sesongen.

13. november: Johnsen ansatt i Lyn. Mandag ble det kjent at Bent Inge Johnsen gir seg som trener i Gjelleråsen, og tirsdag ble den tidligere toppspilleren presentert som ny Lyn-trener.

–Det er ikke til å legge skjul på at jeg synes Lyn er en kjempespennende klubb, ikke mest på grunn av historien, men fordi jeg vet at klubben stadig får fram gode unggutter som jeg har lyst til å være med på å utvikle videre, sammen med de eksisterende erfarne spillerne, sier han til klubbens nettsted.

13. november: Berisha Viking-aktuell?! I Stavanger Aftenblads oversikt over Viking-stallen blir det påstått at Veton Berisha kan være aktuell for en sjokkretur til Stavanger. «Hold i hatten, folkens! Dette kan faktisk bli en realitet. Rapid Wien-spillerens hjerte banker så hardt for Viking at det slettes ikke er umulig at han vender hjem for å hjelpe gamleklubben», sto det i regionsavisens gjennomgang.

Selv gjør ikke 24-åringen, som kostet Rapid Wien 18 millioner da han ble kjøpt, altfor mye for å dempe håpet. – Jeg ser gjerne for meg å komme tilbake til Viking en gang, men jeg vet ikke når det blir. Samtidig ser jeg ikke for meg at det blir så lenge til. Jeg vil komme tilbake for å oppnå noe med Viking, sier han til Aftenbladet.

13. november: Tandberg takket nei. Ull/Kisa hadde håpet å presentere klubbens nye trener, men i siste liten snudde Morten Tandberg og takket nei. Den nåværende Start-assistenten skal ha gitt uttrykk for at han ønsker å bruke mer tid med familien det nærmeste året, melder Romerikes Blad. Ull/Kisa har to andre trenerkandidater som nå er tilbake i søkelyset.

Fra Jessheim meldes det også at forsvarerne Mats Kaland og Emmanuel Troudart har takket nei til kontraktstilbudene de har mottatt.

13. november: Dempsey ferdig i Kongsvinger! Mark Dempsey gir seg som hovedtrener i Kongsvinger etter kun et halvt år.

– Jeg kan bekrefte at vi har flyttet tilbake til England. Som de fleste veit har jeg ikke følt meg bra i det siste, og datteren vår Maisie har følt at ting har vært tungt. Etter nøye og lange overveielser har vi bestemt oss for at det beste er å flytte hjem, sier Dempsey til lokalavisa Glomdalen.

Dempsey har vært sykmeldt den siste tiden. Nå må Kongsvinger igjen på trenerjakt etter hyppige bytter den siste perioden.

13.november: Vorthoren ferdig i Ulf. Niels Vorthoren blir ikke med Sandnes Ulf videre. Sandnesposten skriver at 30-åringen, som fikk kapteinsbindet etter overgangen fra Start, har bestemt seg for å flytte hjem til Nederland.

13. november: Akintola forsvinner? Innleide David Akintola har vært fantastisk for Haugesund i år på utlån fra danske Midtjylland. Men trener Eirik Horneland tror det blir tøft å beholde stjernespilleren.

– Jeg tror de kommer til å ta ham tilbake for å se hvor han står. Og hvis de ikke synes han er god nok, vil de nok selge ham ut på det åpne markedet, sier trener Eirik Horneland til Haugesunds Avis.

13. november: Horneland på prøve i Italia. Stoppertalentet Dennis Horneland, sønn av Haugesund-trener Eirik, skal vise seg fram for Serie A-klubben Chievo denne uka. Til Haugesunds Avis sier 16-åringen at målet er å få kontrakt, selv om han tror det kan bli vanskelig.

13. november: Rødsand hjem til Kristiansund. Andreas Rødsand var lenge en nøkkelspiller for Kristiansund BK. Neste år blir han spillende trener hos Kristiansund FK i 4.divisjon, etter spill i Nest-Sotra og Hønefoss de siste sesongene.

13.november: Unggutt opp i Groruds A-stall. Årets overraskelseslag Grorud har bestemt seg for å gi Saadiq Elmi kontrakt med førstelaget. Den 18-årige kantspilleren har vært i klubben hele veien på aldersbestemte lag, og har signert en treårskontrakt.

12.november: Sørensen tar over Bærum. Den tidligere landslagsspilleren Jan Derek Sørensen blir ny trener for Bærum i 2.divisjon. Han har tidligere vært trener for aldersbestemte lag i klubben, men er uprøvd som trener på høyt nivå i seniorfotball.

12. november: Jovic ny Moss-trener. Marko Jovic forlater Follo og tar den korte turen til 2.divisjon og Moss. Jovic har ledet et ungt Follo-mannskap til 6.plass i årets 3.divisjon, men nå har 33-åringen signert en 3-årskontrakt med Moss. Der får han en utfordrende jobb med å lede et lag hvor knapt en spiller har kontrakt for neste år, og hvor avskjeden til daglig leder Kjetil Berge har ført til en opprivende konflikt.

12.november: Johnsen gir seg i Gjelleråsen. Den tidligere Rosenborg-spilleren Bent Inge Johnsen har gjort en solid jobb med Gjelleråsen, men har nå bestemt seg for å gi seg etter å ha ført klubben til sikker plass i 3.divisjon.

Johnsen skal ha takket ja til en klubb som han ser på som et fornuftig steg videre, så da er det bare å spekulere. En av naboene i OBOS, altså Strømmen eller Ull/Kisa? Eller er det Hønefoss, Follo eller Lyn som frister?

12. november: Glenn Andersen legger opp. Den 38-årige midtstopperen har gjort sitt i toppfotballen. Etter tapet for Tromsdalen søndag fortalte Jerv-kapteinen at han legger skoene på hylla. Til Fædrelandsvennen sier han at det kun er sønnen på ti år som har forsøkt å overtale ham til å fortsette.

12. november: Flovik gir seg i Alta. Trener Bård Flovik gir seg i Alta etter å ha ledet klubben i en sesong. «Jeg savner familien, jeg savner Tromsø, og kjenner at jeg utenfor banen i Alta ikke har funnet meg helt til rette», sier treneren i en pressemelding fra klubben. I tillegg har han fått et jobbtilbud som ikke er i fotballen som gjør at valget om å flytte hjem ble enda enklere.

11. november: Lopez ferdig i Levanger. Spanjolen Adria Mateo Lopez gir seg etter fire sesonger hos nordtrønderne. Den elegante midtbanespilleren bekrefter til Trønder-Avisa at han ikke blir med ned i 2.divisjon. Avisen skriver at flere klubber i Spania og Skandinavia er interesserte, deriblant Ranheim.

10. november: Jørstad til 5.divisjon. Tidligere i høst ble det kjent at klubblegende Truls Jørstad er ferdig i Ull/Kisa. Nå har midtbanespilleren, som fikk mange friere på Romerike, bestemt seg for at ferden går til Hauerseeter. Han blir nå spillende trener i klubben som rykket ned til 5.divisjon.

9.november: Olsen Øveraas tilbake i Ranheim. Forsvarsspilleren Jørgen Olsen Øveraas er klar for en retur til Trondheim. 28-åringen har spilt for Egersund i år, og har også vært i Sandnes Ulf siden han forlot Ranheim. Trener Svein Maalen sier til Adressa at de begynte å bli tynne i forsvar, og at det er en stor fordel at forsvareren har vært i klubben tidligere.

9.november: Naglestad til Egersund! Storscorer Markus Naglestad har blitt litt av en klubbnomade. Nå forlater han Hødd, og neste sesong venter spill for hardtsatsende Egersund. Han har spilt for Donn, Gjøvik-Lyn, Fram Larvik, Sandefjord og HamKam de siste sesongene, og har imponerende 94 mål de fem siste årene.

9.november: Stjerne blir i Egersund. Marcel Wawrzynkiewicz har forlenget kontrakten sin med rogalendingene. Den solide høyrebacken fikk en klar plass da vi tok ut årets lag nylig.

9. november: Delikås til Djerv 1919. Fredrik Delikås bytter ut Vard med Djerv 1919 kommende sesong. Høyrekanten fikk én eliteseriekamp i sin tid i FK Haugesund, og har signert toårskontrakt med det nyopprykkede 3.divisjonslaget, ifølge Haugesunds Avis.

8. november: Rognsø gir seg i Florø. Terje Rognsø leder Florø for siste gang når de møter Mjøndalen søndag. Treneren har vært arkitekten bak Florøs reise fra 3. til 1.divisjon, men gir seg nå. Mangel på sivil jobb og at han trenger en pause gjør at han velger å takke for seg nå.

8. november: Follo-talent i Skien. Den unge venstrebacken Martin Sjølstad (født 2000) har spilt fast i 3.divisjon i år. Nå har han fått sjansen til å vise seg fram på treningsfeltet hos Odd denne uka.

8.november: Torneus ferdig i Skjervøy. Eline Torneus fikk overskrifter da hun tok over 3.divisjonslaget Skjervøy før sesongen. Etter å ha ledet dem til sikker plass har den unge treneren nå takket for seg. Nå har hun istedet takket ja til en heltidsjobb på NTG Tromsø. Til klubbens Facebook-side sier hun at det ikke er siste gang hun er hovedtrener i løpet av karrieren.

Også Sortland hadde kvinnelig trener i Julie Voktor Pedersen i år, men siden de rykket ned går det nå fra 2 til 0 kvinnelige trenere så høyt i seriesystemet.

8.november: Wiker ferdig i Skjetten. Trener Martin Wiker gir seg etter å ha ledet Skjetten de fire siste sesongene. På Twitter takker han for seg og skriver at han gleder seg til nye utfordringer.

8.november: Moss-stjerne trener med FFK. Sivert Strangstad var en nøkkelspiller for Moss i år, og var med i troppen vi tok ut på årets lag. Nå melder Fredrikstad Blad at 21-åringen trener med nabo Fredrikstad.

8. november: Westlye ut, Sørli blir. For Vidar er det klart at nøkkelspilleren Andreas Westlye trapper ned. Midtbanespilleren skal spille 5.divisjon for moderklubben Sandved neste sesong. Samtidig har Kristian Sørli, som tok over laget mot slutten og ledet Vidar unna nedrykk, blitt enig om å forlenge trenerkontrakten med stavangerlaget.

7. november: Pehrsson aktuell for HamKam! Magnus Pehrsson tok seriegull i Allsvenskan med Malmö i 2017, men fikk sparken etter en skuffende innledning i år. Nå melder Hamar Arbeiderblad at svensken skal være aktuell som trener i HamKam.  Hedmarkingene har nylig ansatt Strømmen-trener Espen Olsen som sportssjef.

7. november: Karadas forlenget kontrakten. Rutinerte Azar Karadas har for det meste vært på benken for Brann de to siste sesongene. Men nå har 37-åringen likevel fått ny kontrakt.

7.november: Fjørtoft ferdig i Brattvåg. Karl Oscar Fjørtoft har ledet Brattvåg til en sterk 8.plass i 2.divisjon i år etter opprykk i fjor. Men nå er det klart at den tidligere midtbanespilleren ikke får forlenget kontrakten. Bjørn Helge Riise og Trond Fredriksen er ifølge Sunnmørsposten aktuelle erstattere.

7.november: Bærum signerer unggutter. Bærum har brukt tiden etter siste kamp til å ta opp en lang rekke unggutter i a-stallen. William Naper, Odin Berre, Aaron Kiil Olsen, Victor Sandsmark-Evensen og Espen Omholt-Jensen har alle signert a-lagskontrakter den siste uka.

7.november: Soma og Midtsian tok trenerjobber. Den tidligere midtbaneeleganten Aleksander Midtsian bytter ut en jobb i Bryne med å bli hovedtrener for Brodd i 3.divisjon. I Rogaland har også Ragnvald Soma takket ja til et trenertilbud. Han leder Klepp i 4.divisjon neste år.

7. november: Skeid vil ha rutine. Skeid-trener Tom Nordlie sier til Dagsavisen at han regner med klubben beholder de fleste spillerne etter opprykket til OBOS-ligaen, men ønsker seg også litt mer rutine i sentrale ledd.

7. november:  Hovland ferdig i Lysekloster. Truls Hovland har tidligere vært innom både Sogndal og Florø. I år har han spilt for Lysekloster, men etter at de ikke rykket opp er det nå klart at han igjen vender hjem til Årdal.