Fotball

LIVE: Det norske overgangsvinduet 2019

Vi følger alt av overganger og rykter i norsk fotball denne vinteren.

Sportshjørnet kommer gjennom hele vinteren til å dekke alt av overganger og rykter daglig.

Hvilke spillere går hvor? Hvem er på prøvespill?

LES OGSÅ: BEKREFTEDE OVERGANGER I ELITESERIEN

LES OGSÅ: BEKREFTEDE OVERGANGER I OBOS-LIGAEN

LES OGSÅ: BEKREFTEDE OVERGANGER i 2.DIVISJON

SISTE NYTT

1.april: Siste dag med action! I dag stenger overgangsvinduet. Vi regner med massevis av action hos flere klubber. Alt fra vinduets siste dag får du direkte i denne saken.

Takk til alle som har lest denne saken gjennom vinteren!

31.mars: Danske til Stabæk. Nikolaj Kirk skal spille for Stabæk på lån fram til 26.juli. Han kommer fra danske Midtjylland, og er anvendelig, men først og fremst tiltenkt å erstatte Jeppe Moe på vensteback på kort sikt.

31.mars: AaFK vil ha nigerianer. Sunnmørsposten skriver at Aalesund ønsker seg 28-årige Izunna Uzochukwu, som er uten klubb etter å ha spilt på nivå to i kinesisk fotball.

31.mars: Duo til Sotra. Den lovende midtstopperen Nicholas Marthinussen (Brann) og midtbanespiller Andreas Fantoft (Åsane) har begge signert for nyopprykkede Sotra SK i 2.divisjon.

31.mars: RBK og FKH kjemper om stjernespiss! Ifølge Aftonbladet skal Rosenborg og Haugesund sammen med IFK Göteborg være i kamp om signaturen til spissen Lasse Vibe. Ifølge den svenske storavisen er 32-åringen nær ved å slippes fra sin kinesiske klubb Changchun Yatai. Han ble toppscorer i Allsvenskan i 2014 før han gikk til Brentford.

31.mars: Berisha klar for Brann. Søndag ble Veton Berisha som ventet klar for bergenserne. De skal ha betalt Rapid Wien i overkant av 5 millioner kroner for angriperen.

31.mars: Trio til Nest. Keeper Renze Fij (Florø i fjor), Thor Økland (Fyllingsdalen) og Izuchukwu Anthony (Haugesund, lån) er hentet til Ågotnes like før seriestart. Samtidig er Kristoffer Velde sendt hjem til Haugesund etter at han ikke fant seg til rette i laget.

29.mars: – Berisha nær Brann! Ifølge Bergens Tidende har Brann kommet nærmere en signering av Rapid Wien-spiss Veton Berisha. Ifølge avisen skal prisen for 24-åringen ligge rundt 5 millioner kroner. En av vinduets mest interessante overganger om det går gjennom.

29.mars: Sebecic til Tromsø? Ifølge iTromsø forhandler TIL med Rosenborg om et lån av midtstopper Besim Serbecic, som er et fjerdevalg på Lerkendal. Han har også tidligere i vinter vært linket til klubben.

29.mars: Duo klar for Jerv. Sørlendingene har hentet to angripere fredag. Chuma Anene, med fortid i Vålerenga og Ull/Kisa, er lånt inn fra danske Midtjylland ut vårsesongen, mens nigerianeren Anthony Okachi er lånt inn fra Comets FC i hjemlandet ut sesongen. Sistnevnte har vist seg fram for Molde i vinter.

29.mars: Kabran aktuell for utlån. Ifølge Expressen skal både Elfsborg og Östersund være lystne på å hente Start-ving Kevin Kabran, som har et tydelig ønske om å spille på høyeste nivå. Trolig er et lån mest aktuelt.

29.mars: Grindhaug optimist. Haugesund-trener Jostein Grindhaug sier til Haugesunds Avis at han tror klubben kommer til å hente ytterligere to spillere før overgangsvinduet stenger mandag kveld.

28.mars: Glimt hentet spiss. Amadou Konaté er løsningen på Bodø/Glimts spissfloke. Han er hentet fra Boulogne på nivå tre i fransk fotball, hvor 22-åringen har fem mål denne sesongen

28.mars: Ranmark til Mjøndalen. Da har Mjøndalen fått løst keeperfloken for våren. Nok en gang låner de en Oppsal-gutt. Denne gang er det Mathias Eriksen Ranmark fra Molde som kommer til Nedre Eiker. Han kjemper med Julian Faye-Lund om plassen.

28.mars: Jerv henter to? På Twitter har Jerv teaset at de presenterer to spillere rundt kl. 12 på fredag. Hvem det blir er spennende å se. Eller er det snakk og re-signeringer?

28.mars: Drage til FFK. Thomas Drage har lett etter klubb hele vinteren. Nå har kantspilleren signert for opprykksfavoritt Fredrikstad i 2.divisjon etter å ha vært i Bodø/Glimt forrige sesong.

28.mars: Ali blir i FFK. Anas Farah Ali har vært på prøvespill i flere klubber i vinter. Men nå har den lovende kantspilleren til slutt signert ny toårskontrakt med Fredrikstad, som åpner for å låne han ut.

27.mars: Ramsland til Start. Sogndals Martin Ramsland går til Start 1.august. Det melder Sogn Avis. Spissen har kontrakt som går ut da. 25-åringen er nylig tilbake etter å ha vært skadd sist sesong.

27.mars: Ulf ville ha Dang. Sandnes Ulf fikk ifølge BA godtatt et bud på rundt en halv million for storscorer Alexander Dang. Men Nest-Sotras spiss takket selv nei til tilbudet. At Ulf ville signere han henger sammen med at Kent Håvard Eriksen er ønsket i Haugesund.

27.mars: Stopper til Haugesund? Ifølge Haugesunds Avis ser Douglas Bergqvist ut til å bli Haugesund-spiller. 25-åringen er ventet å komme på lån fra svenske Östersund for å erstatte skadde Ben Karamoko.

27.mars: Skaanes ønsket i Sarpsborg. Ifølge Fædrelandsvennen skal Sarpsborg 08 ha ønsket seg Kasper Skaanes fra Start nylig. Mest trolig har det vært snakk om et lån.

27.mars: Egeris sa nei til Elverum. Jacob Egeris var kaptein i HamKam i fjor, men er lengre bak i køen i år. Nå har dansken ifølge Hamar Arbeiderblad takket nei til Elverum i 2.divisjon.

27.mars: Duo til Vard. Håkon Fosen Jacobsen og Arne Bjordal er ifølge Haugesunds Avis nær overgang til Vard. Bjordal returnerer i så fall fra Sotra, mens Jacobsen tilhører Torvastad, som nylig trakk laget sitt i 4.divisjon.

26.mars: Gleditsch til HamKam. Den meget lovende backen Benjamin Gleditsch er solgt fra Grorud til HamKam. Han har tidligere vært i søkelyset til flere elitesserieklubber, men 23-åringen misset sjansen i fjor med en skade som gjorde at han var ute nesten hele sesongen.

26.mars: Haugesund på spillerjakt. Daglig leder Eirik Opedal sier til Haugesunds Avis at klubben jakter minst to forsterkninger før vinduet stenger. Sandnes Ulf-spiss Kent Håvard Eriksen er ifølge Sandnesposten en spiller FKH jakter nå. I tillegg trenger de en ny midtstopper etter at Ben Karamoko ble langtidsskadd.

25.mars. Slik ender Eliteserien. Sportshjørnet spår hvordan Eliteserien ender. Les vår fyldige analyse av alle lagene her.

25.mars: Ezeh til Hamar. Charles Ezeh har vært et stykke unna spilletid i Lillestrøm. Nå skal han spille vårsesongen for HamKam.

25.mars. Ibrahim til Notodden. Samtidig som Ezeh kom inn leies Abu Ibrahim ut til Notodden. Kantspilleren skal spille vårsesongen i Telemark.

25.mars: Amang klar. Thomas Amang ble i helgen klar for Kristiansund. Angriperen lånes ut fra nabo Molde for hele kommende sesong.

25.mars: Gjestrøm til Kongsvinger. Mathias Gjerstrøm har vært utlånt til Kongsvinger før. Nå lånes midtbanespilleren ut fra Strømsgodset igjen, denne gang for hele 2019-sesongen.

25.mars: Bjørlo til Egersund. Det ble med en sesong i Nest-Sotra for Morten Bjørlo. Nå har den kreative midtbanespilleren returnert til Egersund, som han kom fra før forrige sesong.

23.mars: Lindquist til KBK. Nordmøringene har en aktiv lørdag. Nå henter de Strømsgodsets back Christoffer Lindquist på lån, melder Tidens Krav.

23.mars: Amrani til Skeid. Ahmed El Amrani er tilbake i norsk fotball etter ett år i finske Honka. Høyrebacken skal spille for Skeid kommende sesong.

23.mars: Sander Svendsen til Odd! Ifølge Varden skal tidligere Molde-spiller Sander Svendsen være svært nær en overgang til skiensklubben. Den nåværende Hammarby-angriperen kan bli presentert på en kickoff lørdag kveld ifølge lokalavisen. Odd skal være omtrent enig med svenskene, samtidig som spilleren selv er enig med Odd om sine personlige betingelser.

23.mars: Faye-Lund til Mjøndalen. Buskerudklubben har funnet en av sine to keepere for vårsesongen. Lovende Julian Faye-Lund lånes fra Rosenborg fram til starten av august. I fjor spilte han OBOS-ligafotball i Levanger.

23.mars: Amang til KBK? Molde-spiss Thomas Amang trente lørdag med Kristiansund, melder Eurosport. Spissen blir fort overflødig hos gullkandidat Molde, mens KBK leter etter offensive forsterkninger.

23.mars: Keeper klar for FKH. Polske Maciej Gostomski har prøvespilt for Haugesund. Nå er målvakten klar for klubben med én uke igjen til seriestart. Dermed erstatter han Per Kristian Bråtveit, som gikk til Djurgården.

22.mars: Berntsen sa nei til svensk klubb! Thomas Berntsen sa nei til å ta over som sportssjef i IFK Göteborg. Sportshjørnet var først i Norge til å skrive om avslaget. Les saken her.

22.mars: Bergan til Bodø/Glimt! Midtstopper Vegard Bergan blir trolig presentert som ny Bodø/Glimt-stopper snart, etter det Sportshjørnet kjenner til. Avisa Nordland har fredag skrevet en sak om Bergan, som trente med klubben fredag.

Bergan har lett etter klubb i vinter, og sa til Varden torsdag at han skal forhandle med en ny klubb. Nå skal Glimt, som lenge har vært på stopperjakt, være klubben som henter han fra Odd.

22.mars: Kjeldsberg til Elverum. Spissen Brian Kjeldsberg har vært på prøvespill i flere klubber i vinter. Nå har han fått kontrakt med Elverum. I høst spilte han for Brattvåg.

21.mars: Ohi til Molde. Torsdagens store nyhet er utvilsomt at Ohi Omoijuanfo går fra Stabæk til Molde. Spissen skal ha kostet romsdalingene rundt ni millioner. Det er liten tvil om hvor romsdalingene legger lista for kommende sesong…

21.mars: Øby til KFUM. Midtbanespiller Olav Øby er solgt fra Kongsvinger til KFUM. Han trente med osloklubben tidligere i vinter, og nå har klubbene kommet til enighet.

21.mars: Domingos til Mjølner. Etter det Sportshjørnet kjenner til er høyreback Briel Domingos klar for spill i Mjølner. Han spilte i Rilindja sist sesong, og har prøvespilt for klubben fra Narvik tidligere i vinter.

21.mars: Holmgren reiser hjem. Forsvareren Hampus Holmgren er enig med Levanger om å avbryte kontrakten. Han spilte 25 kamper i fjor, og skal være enig med en klubb i hjemlandet Finland.

21.mars: Bergan på vei vekk. Varden skriver at Odd-midtstopper Vegard Bergan ikke er med klubben på tur til Danmark i helgen. Stopperen bekrefter selv at han skal forhandle med en ny klubb.

21.mars: Zahid til Fram. Adil Zahid, lillebroren til Kypros-proff Ghayas, er klar for Fram Larvik. Han spilte for Lyn sist sesong.

21.mars: Warmely til Sandviken. Stopper Avan Warmely blir ikke med Sotra til 2.divisjon. Han har signert for ambisiøse Sandviken i 4.divisjon.

20.mars: Trond Olsen trener med Tromsø! En svært overraskende overgang kan være på trappene. Både iTromsø og Nordlys kunne onsdag melde at tidligere Bodø/Glimt-ving Trond Olsen, som nå er kontraktsløs, var på Tromsøs trening. 35-åringen har selv spurt om å få trene med klubben.

20.mars: Gjerstrøm til Kongsvinger. Midtbanespiller Mathias Gjerstrøm har tidligere vært lånt ut til Kongsvinger. Nå skal Strømsgodset-spilleren igjen spille på Gjemselund, og han er lånt ut for hele sesongen.

20.mars: Desler klar for FKH. Danske Mikkel Desler ble i går meldt å være nær en overgang til Haugesund. Nå har den anvendelige 24-åringen blitt signert fra Odense. I FKH er han tiltenkt rollen som høyreback.

20.mars: Ny nordmann til Finland. Tor Thodesen har hentet unge Jakob Maslø Dunsby på lån fra Sandefjord kommende sesong til hovedstadsklubben HIFK. Dunsby fikk først proffkontrakt i Sandefjord før han ble lånt ut.

20.mars: Ogungbaro til gamleklubben. Michael Ogungbaro har vært overflødig i Start. Nå skal den anvendelige spilleren spille vårsesongen på lån i gamleklubben Jerv.

20.mars: Offensiv duo til Moss. Spissen Garib Gerondani (Finnsnes) og den offensive midtbanespilleren Christian Dahl (Molde) har begge signert for Moss i løpet av det siste døgnet.

19.mars: Danske til FKH. Midtstopperen Benjamin Tiedemann Hansen er klar for Haugesund. Han kommer fra Nordsjælland, og har signert en treårskontrakt med eliteserieklubben. 25-åringen har vært på banen i 13 kamper i dansk serie denne sesongen.

19.mars: Enda en danske til FKH? Samtidig med signeringen av Hansen skal Haugesund ifølge Haugesunds Avis også være nær en signering av OB-spiller Mikkel Desler. Han beskrives som en anvendelig spiller, men er trolig tiltenkt høyrebacken i FKH.

19.mars: Nessø-bud. Ifølge Fremover har Mjølner fått et bud på 100.000 kroner for den hurtige angriperen Kristoffer Nessø. Budet skal komme fra en klubb på høyere nivå enn Mjølner, som spiller i 2.divisjon. Spissen selv håper en overgang går i orden.

18.mars: Stopper til Stabæk. Midtstopper Madis Vihmann signerte i helgen for Stabæk etter å ha trent med klubben den siste tidenn. Den duellsterke spilleren fra Estland er i første omgang hentet på lån fra Flora Tallinn.

18.mars: Keita trener med Godset. Muhamed Keita har vært klubbløs i over ett år, og en overgang tilbake til Strømsgodset gikk i vasken i sommer. Nå skal kantspilleren trene med drammenserne de neste to ukene, melder klubben.

18.mars: Nyland tar over Hødd. 25-årige Sander Nyland, lillebror til landslagskeeper Ørjan Nyland, har fått jobben som Hødds hovedtrener permanent. Han har ledet laget i vinter, og i helgen signerte han kontrakten som gjør at erstatter Sindre Eid.

18.mars: Jonassen til Hviterussland. Venstreback Emil Jonassen har funnet seg ny klubb, og noe overraskende har den tidligere Bodø/Glimt-spilleren signert for topplaget BATE Borisov i Hviterussland.

18.mars: Olle Olle til Melhus. Den tidligere Stabæk-spilleren Alain Junior Olle Olle har spilt for flere trønderske klubber de siste sesongene. Nå tar han steget opp i 3.divisjon, hvor han skal spille for Melhus i år.

18.mars: Singh til Finland. Midtbanespiller Harmeet Singh forlater Sarpsborg 08 og fortsetter karrieren sin i den finske toppklubben HJK Helsinki.

18.mars: Cham til Arendal. Midtbanespilleren Shariff Cham er tredje spiller som tar turen fra Frigg til Arendal i vinter. Han hadde en strålende sesong som ryddegutt på midtbanen i osloklubben sist sesong.

18.mars: Svensk duo til Lysekloster. Kevin Berg og Mbaye Toure er hentet fra svensk fotball til Lysekloster. Midtbanespiller Berg kommer fra Nyköping, mens forsvareren Toure er hentet fra Dalkurd.

18.mars: Flo til Sotra. Fredrik Flo er ferdig i Sogndal. Etter flere utlån de siste sesongene har spissen nå signert for nyopprykkede Sotra i 2.divisjon.

18.mars: Henanger til Fløy. Midtbanespilleren Tobias Henanger er klar for spill i Fløy kommende sesong. Sist sesong var han i Arendal.

18.mars: Godset-spiss til Asker. Simen Hammershaug har signert proffkontrakt med Strømsgodset. Samtidig lånes 18-åringen nå ut til Asker.

18.mars: Skjong til Valder. Herd-spiller Erlend Skjong gir seg etter en sesong i 3.divisjon, og returnerer til Valder på nivået under.

15.mars: Rønningen til Kongsvinger. Jonas Rønningen fikk ikke ny kontrakt med Kristiansund. Nå har den 28-åringe kantspilleren signert en toårskontrakt med KIL.

15.mars: Endringer i Blink. Nøkkelspiller Jørgen Sollihaug gir seg i Stjørdals-Blink. Han har ikke fått kabalen til å gå opp med jobb, familie og fotball. Samtidig har G19-landslagsback Robert Williams returnert fra spill i Rosenborg etter at han ikke fikk kontrakt med HamKam. Tredje endring er at Oumar Serigo Sherif er tatt opp i A-stallen.

15.mars. Angrepsduo klar for Alta. Guyon Phillips og kantspiller Kyle Spencer har trent med Alta, og nå har begge signert for finnmarkingenee. Spencer kommer fra Valdres, mens Phillips spilte for Vikingur Olafsvik sist sesong. Han skulle til en spansk klubb, men overgangspapirene ble levert for seint.

15.mars: Valberg til Steinkjer? Den lovende midtstopperen Jonathan Valberg har fått få sjanser i Levanger. Nå skriver Trønder-Avisa at 18-åringen kan ende opp på lån hos nabo Steinkjer i 3.divisjon.

14.mars: Hvilsom til Haugesund? Ifølge danske bold.dk skal Haugesund være interessert i å signere den danske angriperen Mads Hvilsom. Han var ingen suksess i Brann i 2017, og det ble med en halv sesong i Bergen. Ifølge nettstedet skal FKH ønske å signere Hvilsom i sommmer når kontrakten med Esbjerg går ut. 26-åringen er nå utlånt til Sønderjyske.

14.mars. El-Amrani på FFK-prøve. Fredriksstad Blad skriver at høyrebacken Ahmed El-Amrani skal spille for Fredrikstad mot Strømmen søndag. 27-åringen var i Stabæk i 2017, og var i finske Honka sist sesong.

14.mars: Lillebo til Blink. Ranheim-spiss Mats Lillebo blir den tredje spilleren klubben låner ut til Stjørdals-Blink i vinter. Han har vært skadd i vinter og har havnet bak i køen om spilletid i eliteserien.

14.mars: Kristoffersen til TUIL. Tomas Kristoffersen vender tilbake til Tromsdalen. Midtbanespilleren forlot Åsane etter nedrykket i høst, og nå har 25-åringen returnert til Tromsdalen, hvor han har signert toårskontrakt.

14.mars: En inn, en ut i Lyn. Kantspilleren Mathias Pedersen Aasand har flyttet til Oslo, og Brumunddal-spilleren har nå signert for Lyn, som han har prøvespilt for den siste tiden. Samtidig er det klart at backen Torvald Berthelsen, som kom fra Kråkerøy i vinter, gir seg etter å ha fått et fristende jobbtilbud.

14.mars: Mjøndalen-spiller til Notodden. Midtbanespilleren Sebastian Temte Hansen lånes ut fra Mjøndalen til Notodden hele kommende sesong. 21-åringen har vært på lån i Fram Larvik og Ørn Horten tidligere.

14.mars: Danske på Raufoss-prøve. Forsvareren Nicolai Johannesen er på utgående kontrakt i Hvidovre. Nå skal han forsøke å overbevise Raufoss om at han fortjener kontrakt.

14.mars: Abdi til KBK? Den tidligere Haugesund-kantspilleren Liban Abdi trener med Kristiansund. Onsdag var kantspilleren, som nå er klubbløs, på banen i treningskampen mot Sogndal.

13.mars: Mensah ferdig i Start. Ibrahim Mensah klarte aldri å komme seg inn på laget i Kristiansand etter å ha signert sist sommer. Nå er klubben og kantspilleren enige om å terminere kontrakten.

13.mars: Kabran til AIK? Ifølge Expressen skal AIK ønske seg Starts kantspiller Kevin Kabran, som lenge har vært ryktet vekk fra Kristiansand. I hovedstadsklubben er det tidligere Brann-trener Rikard Norling som er trener nå. Kabran er tenkt å erstatte Stefan Silva, som har røket uklar med Norling.

13.mars: Storscorer til Åsane. Henrik Udahl var mestscorende i de fire øverste divisjonene sist sesong da han scoret 26 mål for Fana i 3.divisjon. Nå bytter han bergensklubb. Etter det Sporthjørnet kjenner til kommer han til å skrive under for Åsane, som rykket ned til 2.divisjon, i løpet av kort tid.

13.mars: Omoijuanfo ennå Molde-aktuell. Ifølge Eurosport skal Stabæk-spiss Ohi Omoijuanfo fortsatt være aktuell for en overgang til Molde. Stabæks signering av Matt Rusike kan også antyde at noe er i gjerdet.

13.mars: Ranmark MIF-aktuell. Eurosport skriver at Molde-keeper Mathias Eriksen Ranmark kan være aktuell for et utlån til Mjøndalen, som er helt uten friske seniorkeepere. Ranmark er et tredjevalg i Romsdal nå, og bør således være tilgjengelig for et lån.

13.mars: Brann-spiller aktuell for Fenerbahce. 17-årige Mikail Maden skal prøvespille for Fenerbahce senere i mars, skriver Bergens Tidende. Den halvt tyrkiske spillere har aldersbestemte landskamper for Norge, og imponerte en speider på La Manga tidligere i vinter.

13.mars: Svensk duo til Levanger. Midtstopperen Ivo Öjhage er klar for Levanger. 25-åringen har prøvespilt for trønderne den siste tiden. Også kantspilleren Ermal Hajdari er tilbake i klubben. Han har lett etter klubb siden Levanger-kontrakten gikk ut, men har nå signert en ny kontrakt med 2.divisjonsklubben.

11.mars: Stortalent til Sarpsborg. Boubacar Konte har skrevet en fireårskontrakt med Sarpsborg 08. 18-åringen fra Mali har vært ettertraktet i flere klubber i større ligaer, men valgte Østfold i stedet. Han kan bekle alle roller offensivt.

11.mars: Angriper til Stabæk. Matthew Rusike trente med Stabæk tidligere i vinter. Nå har 28-åringen fra Zimbabwe signert for klubben. 28-åringen har tidligere vært i svenske Halmstad.

11.mars: Hurtig spiss til Kvik. Den raske angriperen Samuel Narh har prøvespilt for flere klubber i vinter. Nå har angriperen signert for Kvik Halden. Han kommer fra spill for Meap Nisou på Kypros.

10.mars: Toppkeeper til Kongsvinger! Ali Ahamada er klar for spill i OBOS-ligaen kommende sesong. 27-åringen har spilt rundt 130 kamper på øverste nivå i Frankrike for Toulouse, og har også en sesong for Kayserispor på øverste nivå i Tyrkia.

10.mars: Origi til Finland. Keeper Arnold Origi, som sist var innom Kongsvinger, er nå klar for finsk fotball. Han har signert for hovedstadslaget HIFK, som ledes av Tor Thodesen.

10.mars: Breimyr til Færøyene. Andreas Breimyr, som spilte i Hødd sist sesong, har signert for topplaget HB Torshavn. Hovedstadslaget vant serien sist sesong.

10.mars: Ettertraktet Berisha. Ifølge Bergens Tidende er både Brann, Rosenborg og Sarpsborg 08 blant klubbene som er inne i bildet rundt Rapid Wien-spiss Veton Berisha. Angriperen med fortid i Viking har også vært knyttet til stavangerlaget, men økonnomien stopper iallfall det på kort sikt.

8.mars: Polsk keeper på Haugesund-prøve. Maciej Gostomski står i mål for Haugesund mot Sandnes Ulf fredag, melder Haugesunds Avis. Burvokteren tilhører Cracovia i hjemlandet.

8.mars: Back på Sarpsborg-prøve. 24-årige Stefan Vico fra Rad Beograd har trent med Sarpsborg 08 denne uka, melder Sarpsborg Arbeiderblad.

8.mars: Bud på Lundemo. Adressa har skrevet om at Rosenborg skal ha mottatt et bud på Marius Lundemo nylig. Men midtbanespilleren er lunken til å forlate Trondheim nå.

8.mars: Zariah til Mjølner. Den kreative midtbanespilleren Amin Zariah skal etter det Sportshjørnet kjenner til være på det nærmeste klar for Mjølner. Zariah gjenforenes da med Mathias Laudal, som han spilte med i Nybergsund sist sesong.

7.mars: Ranger til Jessheim. Lillestrøms høyreback Lars Ranger har skrevet ny kontrakt med klubben. Samtidig lånes han ut til Ull/Kisa for hele sesongen.

7.mars: Landslagsstopper trener med Stabæk. Estiske Madis Vihmann viser seg fram for Stabæk, skriver Budstikka. Den 195 cm høye stopperen fra Flora Tallinn har tidligere i vinter trent med Sarpsborg 08. Han skal trolig spille for Stabæk mot Odd i Skien fredag.

6.mars: Keeper til Levanger. Svenske Elias Hadaya er klar for trønderne. Han kommer fra Assyriska FF i den svenske hovedstaden.

6.mars: To klare for Kongsvinger. Svenske Simon Marklund og sørkoreanske Gyuhwan Lee har trent med Kongsvinger i vinter. Nå har begge signert for klubben. Lee er midtbanespiller, mens Marklund er brukt på kant i vinter.

6.mars: Bjørnebye til HamKam? Tobias Bjørnebye, sønn av RBKs sportssjef Stig Inge Bjørnebye, kan forlate klubben. Midtbanespilleren trener nå med HamKam.

6.mars: Duo til Brattvåg. Simen Hagbø fra Molde skal spille for Brattvåg denne sesongen. Også Kristian Halvorsen fra Herd tar steget opp til 2.divisjon.

6.mars: Lyn-spiss til Bærum. Lyns angriper med det nydelige navnet Chimaobi Vincent Ifeanyichukwu Leroy Joseph-Ifejilika har nå signert for Lyn. Spissen, som kort kalles for Chima, scoret to mål i fjor etter overgang fra Korsvoll.

6.mars: Storbæk til Trysil FK. Naboen til Nybergsund fortsetter å ruste opp til årets 4.divisjonssesong. Jarl André Storbæk fikk sparken i Sundet etter sist sesong, og tar nå over naboklubben. Også kantspiller Aleksander Cisic har nå meldt overgang fra Nybergsund til Trysil.

6.mars: Trio til Senja. Henrik Johnsgård (Tromsø), Sebastian Ottesen (Finnsnes) og Fredrik Pedersen (Spilt collegefotball i USA) er alle klare for Senja før årets sesong i 2.divisjon. Klubben sier at de jakter flere forsterkninger i tillegg til de tre 20-åringene.

6.mars: Novak til Sola. Midtstopperen Kristian Novak fikk ikke ny kontrakt med Viking. Nå har stopperen signert for nyopprykkede Sola i 2.divisjon.

6.mars. Rygel tilbake i FKT. Forsvarer Marius Rygel returnerer til FK Tønsberg etter å ha spilt høsesongen for Hellerup i Danmark.

5.mars: Grødem til Ull/Kisa. Magnus Grødem var på lån fra Vålerenga til Ull/Kisa i 2017. Nå skal kantspilleren igjen spille for klubben for Jessheim, denne gangen på lån ut sesongen.

5.mars: Spanjol til Ulf. Midtbanespilleren Simon Colina er klar for Sandnes Ulf. Han trente med Ulf tidligere i vinter. Nå har 24-åringen blitt signert. Han kommer fra spill på nivå tre i Polen.

5.mars: Berget til Malmö! Jo Inge Berget har vært ryktet til blant annet Rosenborg og Molde i vinter. Nå melder imidlertid svenske Fotbolldirekt at angriperen har valgt å returnere til gamleklubben Malmö i stedet. Nettsiden skriver at 29-åringen, som ble frigitt av New York City i vinter, presenteres enten tirsdag eller onsdag.

4.mars: Boniface klar for Glimt. Den 18-årige spissen Victor Boniface fra Nigeria skrev mandag under en fireårsavtale med Bodø/Glimt. Spissen har trent med klubben den siste tiden, og scoret to mål mot Aalesund. Han har også vist seg fram for Vålerenga i vinter.

4.mars: Ndour til Sogndal. Florø-angriper Badou Ndour har trent med Sogndal i vinter, og nå er han klar for klubben. På sosiale medier takker han Florø for tiden i klubben, og det skal være Sogndal som er neste arbeidsgiver.

4.mars: Dyer klar for LSK. Som ventet ble Alex Dyer klar for Lillestrøm. Midtbanespilleren med landskamper for Montserrat kommer på lån fra Elfsborg ut juli. 28-åringen ble klar etter et spleiselag på Romerike.

4.mars: Juarez klar for Enga. Heller ingen stor overraskelse at mexicanske Efrain Juarez er klar for Vålerenga. Høyrebacken har signert en avtale ut 2019. 31-åringen spilte sist for Vancouver Whitecaps i MLS, og har 39 landskamper.

4.mars: Ovenstad klar. Martin Rønning Ovenstad blir værende i Strømsgodset. Midtbanespilleren har trent med klubben siden kontrakten gikk ut ved nyttår, og har nå skrevet under en kontrakt ut 2019.

4.mars: Brændsrød og Fofana lånes ut. Markus Brændsrød er klar for Jerv på lån fra Sogndal. Avtalen gjelder ut juli. Samtidig er også Mohamed Dide Fofana på vei ut. Ifølge Sogn Avis blir han trolig lånt ut til en islandsk klubb.

4.mars: Windstad tilbake i Harstad. Thomas Windstad returnerer til Harstad etter å ha spilt for Mjølner på nivået over sist sesong.

4.mars: Solvang Nilsen til Elverum. Midtbanespilleren Jørgen Solvang Nilsen er klar for hedmarkingene. Han kommer fra avdelingskollega Oppsal.

4.mars: Jatta på Kjelsås-prøve. Spissen Mohammed Jatta er ferdig i KFUM. Han la inn en god søknad om Kjelsås-kontrakt med to mål mot Bærum i helgen.

4.mars: To på Mjølner-prøve. Latviske Vitalijs Barinovs, som spilte for Stålkameratene i fjor, trener med Mjøler. Også høyreback Briel Domingos fra Rilindja viser seg fram for klubben fra Narvik.

4.mars: Rugland tilbake i Sotra? Jone Rugland har hamret inn mål for Sotra tidligere. Nå kan han være på vei tilbake fra nabo Nest-Sotra. I helgen scoret han to mål mot hinna.

4.mars: Fram låner ung trio. 20-åringene Ole Breistøl (Sandefjord), Philip Aukland (Start) og Arnar Gudjonsson (Strømsgodset) har alle gått til Fram Larvik i jakt på spilletid på høyest mulig nivå. Alle tre kommer på lån.

3.mars: Staal hentet polsk duo. Hubert Kotus og Rafal Dobrolinski har skrevet under for 3.divisjonsklubben ut sesongen. Førstnevnte er back eller kant, mens Dobrolinski er keeper.

3.mars: Keeper på Glimt-prøve. Nikita Khaikin viser seg fram for Bodø/Glimt. 23-åringen er fra Island og tilhører Hapoel Kfar Saba.

3.mars: Sylla klar for Godset. Yacoub Sylla har spilt på høyt nivå i flere land, blant annet i Premier League for Aston Villa. Nå har midtbanespilleren signert en toårskontrakt med Strømsgodset. 28-åringen ble frigitt fra Mechelen tidligere i vinter.

1.mars: Kaland til Strømmen. Mats André Kaland bytter klubb på Romerike. Etter at han ikke fikk ny kontrakt med Ull/Kisa har han nå signert for Strømmen, hvor han ifølge Romerikes Blad flyttes tilbake på kant etter å ha vært back de siste årene.

1.mars: McDermott er tilbake! Torsdag ble det kjent at Sean McDermott ble løst fra kontrakten med Dinamo Bucuresti. Og fredag signerte målvakten ny kontrakt med Kristiansund, som han forlot i januar. Nå har han signert en treårkontrakt med nordmøringene.

1.mars: Tkalcic til Sverige. Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad går Nikola Tkalcic til Dalkurd i Superettan. Svensken ble ingen suksess i Østfold, og var utlånt til Aalesund i høst.

1.mars: Spelmann til Godset. Danske Martin Spelmann signerte torsdag en toårskontrakt med Strømsgodset. Den anvendelige 31-åringen kommer fra AGF Aarhus til Drammen, og hadde der tidligere Godset-trener David Nielsen som sjef. Han har spilt mest høyrekant, men kan brukes flere steder.

1.mars: Odd-duo ønsket av andre. Ifølge Varden skal midtstopper Vegard Bergan ha vært i kikkerten hos Bodø/Glimt og flere klubber i OBOS-ligaen. Samtidig skriver TA at Mjøndalen har forhørt seg om midtbaneveteran Jone Samuelsen, men trener Dag-Eilev Fagermo sier at det kun er Bergan det er aktuelt å slippe.

1.mars: Antwi trener med Lysekloster. Dennis Antwi trener med ambisiøse Lysekloster, skriver BA. Spissen er klubbløs etter å ha vært på lån fra Start til Åsane forrige sesong. Problemet for Lysekloster er at det er vanskelig å skaffe han oppholdstillatelse.

1.mars: Landslagsspiller til Hønefoss. Monty Patterson har signert for 3.divisjonsklubben. Den offensive spilleren har 15 landskamper for New Zealand, og scoret sitt eneste landslagsmål mot USA i 2016. 22-åringen har tidligere vært i Ipswich, men var sist i Oklahoma City på nivå to i USA.

28.februar: Dyer aktuell for LSK? Ifølge svenske Fotbollskanalen skal Alex Dyer være aktuell for Lillestrøm. 28-åringen spiller i LSK-trener Jörgen Lennartssons tidligere klubb Elfsborg. Midtbanespilleren er oppvokst i England, men har seks landskamper for Montserrat.

28.februar: McDermott ferdig i Romania! Ifølge rumenske Digisport er Sean McDermott allerede ferdig i Dinamo Bucuresti. Den tidligere Kristiansund-keeperen signerte i januar, men har allerede havnet langt bak i køen om plassen mellom stengene.

Nå må han på klubbjakt igjen – og gamleklubben KBK har ennå ikke funnet førstekeeper. Også Haugesund og Bodø/Glimt er på keeperjakt.

27.februar: Voll tilbake i Levanger – igjen. Vegard Voll er for fjerde gang i karrieren klar for Levanger. Midtbanespilleren gikk til Stjørdals-Blink sist sommer, og siden har en gjenforening virket usannsynlig. Men nå er veteranen igjen tilbake.

27.februar: Tangen til Nybergsund. Frank Ailo Tangen klarte ikke å spille seg inn på Nardo i fjor. Nå er spissen klar for Nybergsund i 3.divisjon.

27.februar: Hauge blir i Vard. Arent-Emil Hauge var utlånt fra Haugesund til Vard i fjor. Nå er det klart at midtbanespilleren blir værende i klubben.

27.februar: Staal vil ha polsk duo. Ifølge Strandbuen kommer prøvespillerne Hubert Kotus og Rafal Dobrolinski til å bli tilbudt kontrakt med 3.divisjonsklubben.

26.februar: Thomas til Sotra. Keeperen Borger Thomas har spilt for Åsane de siste årene. Nå tar han steget videre til nyopprykkede Sotra i 2.divisjon.

26.februar: Laugsand til Alta. Simon Laugsand har signert for finnmarkingene etter en halv sesong i Sortland. Venstrebacken var viktig for Tromsdalen i 2015 og 2016, men fikk mindre spilletid i OBOS-ligaen.

26.februar: Firkløver til Vidar. I tillegg til Vegard Aasen, som vi omtalte tidligere i dag, har også Thomas Klemetsen Jakobsen, Eirik Mauritzen og Kjetil Log Rogne signert for Vidar, skriver RA. Alle de tre siste kommer fra Vikings junioravdeling.

26.februar: Mehnert nær Nest-Sotra. Ifølge BA skal Marcus Mehnert vært nær en låneavtale med Nest-Sotra. Det var en avtale som lå i kortene da Mehnert ble hentet fra Asker til Brann tidligere i vinter, og nå ser det ut som det blir spill i OBOS-ligaen kommende sesong.

26.februar: Elsebutangen til Grorud. Spissen Thomas Elsebutangen er klar for Grorud. Han var utleid fra Vålerenga til Bærum sist sesong, og har signert en toårskontrakt med osloklubben.

26.februar: Omerovic til Lysekloster. Munkene fortsetter å forsterke. Nå har 22-årige Dino Omerovic blitt hentet fra Florø, som han fikk åtte kamper for i OBOS-ligaen sist sesong.

26.februar: Aasen til Vidar. Vegard Aasen er tilbake i Vidar-drakta. 22-åringen kommer fra Sandnes Ulf hvor det ble 18 kamper sist sesong. Han var også på utlån til Vidar høsten 2016.

25.februar: Lidberg vender hjem. Isak Lidberg var utlånt til både Jerv og HamKam sist sesong. Nå sendes svensken til hjemlandet hvor han skal spille for Brommapojkarna kommende sesong.

25.februar: Kabran ønsket i Haugesund. Starts kantspiller Kevin Kabran er ønsket av FKH, melder Haugesunds Avis. Ifølge avisa skal FKH ha fått avslått flere bud den siste måneden. Også Brann har vært meldt å være interessert i svensken tidligere.

25.februar: Østigaard aktuell for Godset? Ifølge TV 2 skal Strømsgodset være interessert i Leo Østigaard. Den 19-årige midtstopperen sier selv at et utlån til drammensklubben kan være aktuelt. Han gikk til Brighton fra Molde sist sommer etter et utlån i Viking.

25.februar: Storklubb følger Valakari. Ifølge Nordlys og iTromsø skal Slovan Bratislava følge Onni Valakari. Tromsø-spilleren ble hentet av far Simo sist sesong, og den 19-årige midtbanespilleren sto fram da Tromsø slo den slovakiske toppklubben 3-2 nylig.

25.februar: Duo til Lysekloster. Kittiphong Pluemjai og Erlend Skagestad har signert for den ambisiøse 3.divisjonsklubben. Spissen Pluemjai har spilt i Thailand den siste tiden, mens Skagestad har spilt for Start, Donn og sist Fløy.

24.februar: Braaten klar. En overgang som gikk i boks før helgen. Veteranen Daniel Braaten er klar for Stabæk. Den 36-årige oslokaren har trent med klubben den siste tiden etter å ha forlatt Brann etter forrige sesong. Sportssjef Inge Andre Olsen sier også til Budstikka at de snart håper å lande signeringen av en midtstopper.

24.februar: Arboine klar for Sarpsborg. Midtstopperen Pablo Arboine er lynrask. Nå har 20-åringen fra Costa Rica skrevet en treårskontrakt med Sarpsborg 08. Han kommer fra Santos i hjemlandet.

24.februar: KBK fikk keeper-nei. Tidens Krav skriver at keeperen Arsen Beglaryan fra Armenia hadde takket ja til Kristiansund. Men da et tilbud fra Luch i Hviterussland kom valgte målvakten i stedet å signere for dem, og dermed er KBK ennå på jakt etter en burvokter.

24.februar: Gueye vil vekk. Sunnmørsposten skriver at stortalentet Pape Gueye, som vi mener er blant OBOS-ligaens mest spennende spillere, vil vekk fra Aalesund. Klubben skylder på agenten for den vanskelige situasjonen, og trener Lars Bohinen sier at saken er årsak til at spissen har fått lite spilletid i treningskampene så langt.

24.februar: Alexandersson vender hjem. Spissen Simon Alexandersson harr hatt et stykke til laget i Kristiansund. Nå lånes han ut til svenske Dalkurd kommende sesong.

24.februar: Laabak til Lyn. Midtbanespilleren Eirik Laabak fra Kråkerøy har signert for Lyn etter å ha trent med klubben den siste tiden.

24.februar: Kamsvåg til Melbo. 3.divisjonsklubben Melbo har sikret seg en fin forsterkning i burvokteren Kai Kamsvåg fra Mjølner på nivået over.

24.februar: Syla til FKT. Nuredin Syla scoret 16 mål for Eik Tønsberg i fjor. Nå tar han steget opp til 3.divisjon hos nabo FK Tønsberg.

24.februar: Williams nær HamKam. Backen Robert Williams har flere kamper for aldersbestemte landslag. Nå ser backen, som har vært i Rosenborg de siste sesongene, ut til å kunne bli HamKam-spiller.

22.februar: Yabre til Romania. Francois Yabre har spilt i Kongsvinger, HamKam og Mjølner de siste sesongene. Nå forlater midtstopperen Norge, ettersom han er klar for Luceafarul Oradea på nivå to i Romania.

22.februar: Duo fra FFK til Kvik. Filip Westgaard og Youssef Chaib tar turen fra Fredrikstad til nabo Kvik Halden. De to har vært på klubbjakt i vinter, og bør være gode forsterkninger i det nyopprykkede laget.

22.februar: Fra Sarpsborg til Armenia. Midtbanespilleren Usman Muhammed slo ikke gjennom i Sarpsborg 08. Nå har 24-åringen blitt solgt til armenske FC Pyunik, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

22.februar: Dudic til Bosnia. Brattvågs midtbanespiller Adnan Dudic går fra spill i norsk 2.divisjon til Velez Mostar på nivå to i Bosnia. Tidligere ha han vært junior i Molde. Nylig signerte Aalesund-floppen Valmir Berisha for samme klubb.

21.februar: Glesnes og Parr blir i Godset. Vi meldte at Strømsgodset-kaptein Jakob Glesnes fortsatt kunne havne i Russland før overgangsvinduet der stenger denne uka. Nå er det utelukket, ettersom han sammen med en annen nøkkelspiller, Jonathan Parr, signerte ny kontrakt med Godset torsdag. Glesnes har signert ut 2020, mens Parr har signert ut 2022.

21.februar: Kongsro klar for Ull/Kisa. Vegard Kongsro er endelig klar for Ull/Kisa. Venstrebacken fra Pors har trent med klubben i vinter, men diskusjoner rundt utdanningskompensasjon for 20-åringen har tatt tid.

21.februar: Ssewankambo til Östersund. Ifølge svenske Footballtransfers.com skal Isak Ssewankambo være nær ved å signere for Östersund. Høyrebacken forlot Molde tidligere i vinter. Også Eirik Haugan fra Hødd har signert for samme klubb.

21.februar: Toft til Vidar. Den høyreiste spissen Jakob Toft ble torsdag klar for Vidar. Spissen flytter til Stavanger etter spill i Fløy sist sesong.

21.februrar: Moltu legger opp. Det har ligget i kortene at Hødd-veteran Steffen Moltu skulle legge opp, og torsdag kom bekreftelsen. Midtstopperen var med på cupgullet i 2012, og gir seg etter 326 kamper for klubben.

20.februar: Ny Mjølner-trener klar. Håvard Hatle ble onsdag presentert som ny trener i klubben fra Narvik. 42-åringen kommer fra jobben som trener for Sogndal 2, og har signert en ettårskontrakt med fjorårets overraskelseslag.

20.februar: Landu Landu klar for Ulf. Som ventet ble midtbanespiller Christian Landu Landu klar for Sandnes Ulf. Rogalendingen fikk en tung avslutningssesong i Tromsø i fjor, og har  nå signert en ettårskontrakt.

20.februar: Floker i Floki-overgang. Kristjan Floki Finnbogason så ut til å bli lånt ut fra Start til polse Arka Gdynia, men Fædrelandsvennen skriver at han ikke besto den medisinske testen.

20.februar: Nytt utlån for Faye-Lund? RBKWeb skriver at Rosenborg ønsker å låne ut keepertalentet Julian Faye-Lund også denne sesongen. I fjor sto han for Levanger i OBOS-ligaen.

20.februar: Keeper til Egersund. Grezgorz Flasza har signert for den ambisiøse rogalandsklubben. Polakken som sto i Arendal i fjor hentes fordi Deniss Korneiciks er ute med skade i noen måneder.

20.februar: Engelsk kant til Hønefoss. Parris Mason har imponert på prøvespill i Hønefoss i vinter. Onsdag signerte kantspilleren for 3.divisjonsklubben.

20.februar: Pellegrino til Bærum. Anwar Pellegrino går fra Lyn til Bærum. Den hurtige kantspilleren følger dermed i sporene til storebror Amahl, som slo gjennom hos de gulsvarte.

20.februar: To fra OBOS til Mostar. Valmir Berisha forlot Aalesund etter et mislykket opphold i januar. Nå har han signert for Velez Mostar. Samtidig forlater kantspiller Stanisa Mandic Sogndal for å spille for byrivalen Zrinjski Mostar, i første omgang på lån med kjøpsopsjon.

19.februar: Glimt prøvde på Sané.  På et medlemsmøte Bodø/Glimt hadde i kveld kom det fram at klubben har forsøkt å hente tilbake sin tidligere midtstopper Vieux Sané, som var svært god i sin tid i klubben. Men det lot seg ikke gjøre å hente han fra tyrkiske Bursaspor nå.

19.februar:Stopper til Blink. Ottar Magnusson kommer til Stjørdals-Blink fra Leiknir på nivå to på Island. Midstopperen er halvt islending, men er vokst opp i Trondheim, og har blant annet spilt i Nardo og Ranheim.

19.februar: Duo til Hødd. Spissen Robin Shroot returnerer som ventet til Hødd. Engelskmannen bør bli en bra forsterkning etter overgang fra Nashville. Også keeperen Vegar Berntsen, som var i Elverum sist sesong, har signert for klubben fra Ulsteinvik.

19.februar: Glesnes på vei til Russland! Det har tidligere vært hevdet at Strømsgodset-kaptein Jakob Glesnes var aktuell for CSKA Moskva, uten at noe skjedde. Men fire dager før overgangsvinduet stenger i Russland kan midtstopperen fortsatt havne der, etter det Sportshjørnet erfarer.

Etter det Sportshjørnet kjenner til skal både Lokomotiv Moskva og Krasnodar være enige med Strømsgodset om rammene for en overgang for 24-åringen, som dermed må velge mellom de to topplagene – eller å bli værende i Drammen . Krasnodar ligger på 2.plass før vinterpausen, mens Lokomotiv vant serien sist sesong.

Glesnes er for tiden på treningsleir i Spania med Strømsgodset.

19.februar: Bolly klar for Molde. Lynhurtige Mathis Bolly skrev tirsdag under en ettårskontrakt med Molde. Kantspilleren har trent med klubben den siste tiden, etter å ha vært klubbløs siden han forlot Greuther Fürth.

19.februar: Keeper klar for AaFK. Enock Mawete Mwimba (18) fra Bergen har spilt for danske Midtjylland de siste sesongene. Nå er han klar for Aalesund, hvor han har vært på prøvespill tidligere i vinter.

19.februar: Spiss til Turn. Ingolfur Örn Kristjansson har signert for Eidsvold Turn. Islendingen har tidligere hamret inn mål for Herd i 3.divisjon, men fikk det ikke til i Raufoss sist sesong.

19.februar: Stopper til Djerv? Ifølge Tysvær Bygdeblad skal Djerv 1919 ønske seg Jonas Wergeland, som ble kåret til årets spiller i Skjold sist sesong.

19.februar: Madsen til Sola. Mathias Myhre Madsen var kaptein for Start 2 i fjor. Nå tar han steget opp til 2.divisjon med nyopprykkede Sola.

18.februar: Strømmen-keepere til nye klubber. Høstens keeperduo i Strømmen har signert for hvert sitt lag i OBOS-ligaen. Stian Bolstad har signert for Kongsvinger, mens Simon Thomas skal kjempe om burvokterrollen i KFUM.

18.februar: Samuelsen vender hjem? Martin Samuelsen skal ifølge Haugesunds Avis være nær en låneovergang til Haugesund fra West Ham. Haugesunderen har knapt vært på banen for londonklubben, men har vært på flere utlån. Nå er han i nederlandske Venlo, et lån som dermed ser ut til å bli avbrutt for 21-åringen med 3 A-landskamper.

18.februar: Boniface på prøve i Bodø. Spissen Victor Okoh Boniface har trent med Vålerenga i Spania den siste tiden. Men nå reiser nigerianeren videre nordover for å vise seg fram i Bodø/Glimt. Vålerengas sportslige leder Jørgen Ingebrigtsen sier at 2000-modellen er for lik spissene de har. Etim Friday Ubi blir imidlertid med klubben til Oslo for å trene videre med Vålerenga.

18.februar: Chukwu til Kina. Som ventet er Daniel Chima Chukwu igjen klar for kinesisk fotball. Molde-spissen leies ut til Heilongjiang Lava Spring på nivå to for 2019-sesongen.

18.februar: Molde-talent til Brattvåg. Anvendelige Simen Hagbø fra Molde lånes ut til 2.divisjonsspill i Brattvåg kommende sesong.

18.februar: Simonsen til Fløya? Storscorer Jonas Simonsen har vært ønsket med videre i Finnsnes og i Senja, hvor han har vært utlånt. Men nå skriver iTromsø at han trolig spiller for Fløya kommende sesong.

18.februar: Kling til Vard. Robert Kling fikk ikke ting til å stemme i Florø. Nå har den offensive midtbanespilleren flyttet hjem til Haugesund, hvor han skal spille for Vard.

18.februar: Duo signerrte for Lyn. Demba Traore er klar for Lyn etter å ha prøvespilt i vinter. I tillegg til den anvendelige spilleren som kommer fra Asker har Orhan Simsek valgt å signere ny kontrakt. Keeperen signeres fordi Sofus Rasmussen har bestemt seg for å trappe ned.

18.februar: Elsebutangen til Kjelsås? Vålerenga-spiss Thomas Elsebutangen spilte for Kjelsås mot KFUM lørdag. Sist sesong var han utlånt til Bærum.

18.februar: Shroot tilbake til Hødd? Den tidligere Hødd-spissen Robin Shroot kan være aktuell for en ny periode i Ulsteinvik. Engelskmannen var i møte med klubben sist uke ifølge Vikebladet.

18.februar: Spence til Alta? Vingen Kyle Spence spilte i Valdres sist sesong. Denne helgen var han med Alta på to treningskamper mot Tromsø og Tromsdalen.

18.februar: Breimyr klar for TUIL. Henrik Breimyr har trent med Tromsdalen den siste tiden, og mandag skrev 25-åringen under for klubben. Han har spilt for Hødd de siste sesongene, etter å ha vært i flere norske klubber tidligere.

16.februar: Stabæk tester spiss. Matthew Rusike fra Zimbabwe er med når Stabæk møter Strømmen lørdag. 28-åringen spiller for Cape Town City nå, men har tidligere spilt for Helsingborg og Halmstad i Sverige.

16.februar: Nøkkelspiller forlater Glimt. Spanske Jose Angel ser ut til å være ferdig på Aspmyra. Ifølge Avisa Nordland går det mot et lån til toppklubben Sheriff Tiraspol i Moldova for 26-åringen.

16.februar: Gregersen til Sverige. Moldes midtstopper Stian Gregersen skal spille for Elfsborg på lån ut 2019-sesongen. Det skriver Expresssen. Elfsborg selv har varslet at en ny spiller presenteres kl. 11.30 lørdag.

16.februar: Tromsdal til Blink. Midtbanespiller Jakob Tromsdal blir den siste av flere de siste to sesongene som lånes ut fra Ranheim til Stjørdals-Blink i 2.divisjon. Midtbanespilleren kom i sin tid fra nettopp Blink til Rosenborg.

16.februar: Fram tester trio. Philip Aukland (Start), Arnar Gudjonsson (Strømsgodset) og Ole Breistøl (Sandefjord) er et stykke fra laget i klubbene sine. Lørdag spiller de treningskamp for Fram Larvik mot Grorud.

15.februar: Mendy klar. Som ventet ble Jean Alassane Mendy HamKam-spiller. Spissen med fortid i Kristiansund og flere andre norske klubber har signert en ettårskontrakt. Han kommer fra skotske Dundee.

15.februar: Keeper klar for KBK – igjen. Sergine Mor Mbaye har tidligere spilt for Kristiansund. Nå er 23-åringen fra Senegal klar for sitt tredje opphold i klubben, og nå har han signert en toårskontrakt.

15.februar: Bateau klar. Som ventet ble Sheldon Bateau klar for Sarpsborg 08. Midtstopperen fra Trinidad og Tobago fikk sin debut mot Flora Tallinn fredag, og har signert en ettårskontrakt med østfoldingene.

15.februar: Mujcic til CL-klubb. Årets mest oppsiktsvekkende overgang? Mirza Mujcic gikk fra Brattvåg til Lysekloster tidligere i vinter. Nå er midtstopperen klar for den slovenske toppklubben Olimpija Ljubljana. En utrolig overgang til en klubb som kom langt i kvalifsieringen til Champions League sist sesong.

14.februar: Mendy på vei til HamKam. Ifølge Hamar Arbeiderblad skal den klubbløse angriperen Jean Alassane Mendy være nær en overgang til HamKam. 29-åringen har blant annet to perioder i Kristiansund bak seg, og har de siste sesongene spilt i belgiske Lokeren og skotske Dundee.

14.februar: Landslagsstopper til Sarpsborg? Sarpsborg Arbeiderblad skriver at 28-årige Shaldon Bateau er aktuell for Sarprsborg 08. Spilleren fra Trinidad og Tobago kan brukes i flere posisjoner, men er trolig tiltenkt en stopperplass. Han spilte for Kairat i Kasakhstan fra til nyttår. Etter det Sportshjørnet kjenner til har flere norske klubber, deriblant Haugesund, hatt følere ute på spilleren med 33 landskamper.

14.februar: Landu Landu til Sandnes Ulf? Christian Landu Landu er aktuell for spill i OBOS-ligaen, skriver Stavanger Aftenblad. Midtbanespilleren fikk ikke forlenget kontrakten med Tromsø, og onsdag trente den tidligere Viking-spilleren med Sandnes Ulf.

14.februar: Lekaj til Gjøvik-Lyn. Spissen Rocky Lekaj skrev torsdag under for Gjøvik-Lyn i 3.divisjon. Han kommer fra Fredrikstad, og selv om det ble mye benk i Østfold har han tidligere vist høy klasse i 2.divisjon, før han nå skal prøve seg på nivå fire.

14.februar: Ødegaard til AIK. Midtstopper Magnar Ødegaard går til regjerende mester AIK i Sverige. Den klubbløse spilleren har trent med gamleklubben Sarpsborg 08 etter å ha forlatt Tromsø, men følger nå etter Daniel Granli til Stockholm.

14.februar: Kamp om stopper. Ifølge iTromsø får Tromsø kamp om costaricanske Pablo Airbone fra både Sarpsborg 08 og Brann. Det er den 20-årige midtstopperens agent som sier at de tre klubbene er inne i bildet. For Brann avhenger en mulig overgang av at Bismar Acosta går til gamleklubben Start.

14.februar: Bjørlo på Ulf-prøve. Midtbanespilleren Morten Bjørlo, som spilte i Nest-Sotra sist sesong, er klubbløs. Onsdag gjorde han en god figur for Sandnes Ulf i treningskampen mot Viking.

14.februar: Boli ønsket i Kina? Ifølge VG skal Beijing Guoan, som nylig hentet John Hou Sæter, også ønske seg toppscorer Franck Boli fra Stabæk. Spissen har et opphold i kinesisk fotball bak seg fra tidligere. Stabæks treningsleir i Thailand skal etter det Sportshjørnet kjenner til ha kommet i stand gjennom et samarbeid med den kinesiske klubben.

13.februar: Haugan klar for Östersund. Midtstopperen Eirik Haugan fra Hødd var en av 15 juveler i 2.divisjon vi anbefalte toppklubbene å ta en god titt på. Nå har den svenske toppklubben Östersund latt seg imponere av 21-åringen, som onsdag skrev under en 3,5-årsavtale.

13.februar: Sansara til Hødd. Den engelske midtstopperen Netan Sansara, som har en fortid i Fredrikstad, signerte onsdag for Hødd. 29-åringen har signert for to år. Han spilte for svenske Gefle sist sesong.

13.februar: Braaten trener med Stabæk. VG skriver at Daniel Braaten trener med Stabæk. Den 36-årige kantspilleren fra Oslo fikk ikke forlenget kontrakten med Brann etter forrige sesong.

13.februar: Østland til Turn. Grei-keeper Martin Østland lånes ut til Eids vold Turn. Der har de vært i beit for målvakter ettersom Peter Rusina kan være ute hele sesongen.

13.februar: Mienna til Senja. Angriperen Tor-Martin Mienna ser ut til å spille for Senja i 2.divisjon i år, skriver iTromsø. Han fikk ikke forlenget kontrakten med Tromsdalen etter 6,,5 år i klubben.

12.februar: Haugesund vil ha svenske? Ifølge Haugesunds Avis skal den spennende høyrebacken Alexander Jallow være aktuell for FKH. 20-åringen scoret seks mål for Jönköpings Södra i Superettan sist sesong. At Haugesund trenger erstatter for Kristoffer Haraldseid er ingen hemmelighet.

12.februar: Trio til TUIL? iTromsø skriver at Tromsdalen egentlig bare skal ha inn én spiller til, men nå kan de likevel hente tre. Henrik Breimyr (Hødd i fjor) er nærmest, men også Tomas Kristoffersen (Åsane i fjor) og Henrik Johnsgård (utlånt fra Tromsø til TUIL i fjor) være aktuelle fortsatt.

12.februar: Dioury ferdig i Tromsø. Midtstopper Mehdi Dioury har vært langt unna laget i Tromsø. Nå er de enige om å terminere ungguttens kontrakt så han kan finne seg en ny klubb.

12.februar: Shamohammad til Flint. Midtbanespilleren Sabawon Shamohammad forlater Sandefjord til fordel for nyopprykkede Flint i 3.divisjon. Han fikk tre kamper i Eliteserien i fjor, og var utlånt til Fram i høst.

12.februar: Lind til Ullern. Midtbanespilleren Bendik Lind har funnet seg ny klubb etter å ha forlatt Skeid. Kommende sesong spiller han for Ullern i 3.divisjon.

12.februar: Hopsdal til Åsane. Midtstopperen Simen Hopsdal tar steget opp fra Fyllingsdalen i 3.divisjon til Åsane på nivået over.

12.februar: Valencic tilbake til Finland. Filip Valencic fikk få sjanser for Stabæk i høst. Nå drar den offensive midtbanespilleren tilbake til finsk fotball, hvor han blir lånt ut til Inter Turku kommende sesong.

12.februar: We are not Family. Den nigerianske midtstopperen Family Alamari har reist hjem uten å få kontrakt etter å ha vært på prøvespill i Bodø/Glimt en uke, melder Avisa Nordland.

11.februar: Heigre til Sandnes Ulf. Ifølge Aftenbladet er Pål Heigre snart klar for Sandnes Ulf. Strømsgodset-keeperen kommer fra nettopp Sandnes, og erstatter Egil Selvik som nylig gikk til Odd.

11.februar: Rahmani til Flint. Midtbanespilleren Hasan Rahmani spilte i Lysekloster sist sesong etter å ha vært skadd i 2017. Nå har han flyttet østover, og skal spille for nyopprykkede Flint i 3.divisjon.

11.februar: Haugseth til Råde. Stig Haugseth scoret 13 mål for Grei sist sesong, og har vært viktig de siste sesongene. Nå tar storscoreren steget ned til 4.divisjon hvor han skal spille for Råde.

11.februar: Ahamed til 4.divisjon. Mohammed Ahamed fikk ikke kontrakt med Tromsø. Nå har angriperen i stedet bestemt seg for å gå fra Tromsdalen til moderklubben Krokelvdalen i 4.divisjon.

11.februar: Fra MFK til MFK? Den offensive midtbanespilleren Christian Dahl har spilt for Molde 2 de siste årene. Nå skal 19-åringen vise seg fram for Moss.

11.februar: Russer til Tromsø. 21-årige Artem Sokol blir Tromsø-spiller. Den unge forsvarsspilleren lånes ut fra Arsenal Tula fram til 10.juli. Han kan brukes i flere posisjoner bak i Tromsøs backlinje.

11.februar: Shala klar for Enga. Herolind Shala har mandag skrevet en toårskontrakt med Vålerenga. 27-åringen gjorde en god figur i Start i høst, men den anvendelige midtbanespilleren har nå bestemt seg for å flytte til hovedstaden.

11.februar: Malmö-keeper til Sandefjord. Målvakten Walter Viitala er klar for vestfoldingene. 27-åringen kommer fra Malmö, hvor han ble hentet inn for å være andrekeeper i høst. Finnen var før det i danske Viborg.

10.februar: Keeper på Mjøndalen-prøve. Miguel Vieira har vært meget god for Ørn Horten i 3.divisjon. Nå har portugiseren fått sjansen til å vise seg fram for Mjøndalen. Han sto 45 minutter mot Norrby og slapp inn to mål lørdag.

10.februar: Ny islending til Stord. Vignir Snær Stefansson har signert for Stord. Der blir han tredje islending etter storscorer Viktor Segatta og trener Jon Pall Palmason.

9.februar: Bjørdal klar for Vålerenga. Dagen etter at Herolind Shala ble meldt klar for Vålerenga er midtstopper Johan Lædre Bjørdal klar for hovedstadsklubben. Han kommer til hovedstaden fra belgiske Zulte Waregem.

9.februar: Selvik klar for Odd. Lørdag signerte keeper Egil Selvik en fireårskontrakt med Odd. 21-åringen kommer fra Sandnes Ulf, men var god på utlån i Nest-Sotra sist sesong.

9.februrar: Jablinski til Egersund. Kevin Jablinski var viktig da Raufoss rykket opp i fjor, men lørdag signerte han for Egersund i 2.divisjon, etter å ha fått signaler om at han ikke ville bli prioritert på stopperplass.

9.februar: KFUM med to prøvespillere. Keeper Simon Thomas (ferdig i Strømmen) og Olav Øby, som det nylig ble kjent at tar en pause fra spill i Kongsvinger, prøvespilte for KFUM lørdag. Osloklubben spilte to kamper, og duoen var med på å slå Lørenskog 2-1.

9.februar: Næss til Lysekloster. Simen Næss har tilbrakt de siste sesongene på nivå to og tre. Nå har han signert en treårskontrakt med Lysekloster i 3.divisjon.

9.februar: Fra RBK til Brattvåg. Unggutten Emil Solnørdal har spilt juniorfotball i Aalesund og Rosenborg. Nå har rhan signert for Brattvåg i 2.divisjon.

9.februar: Aslesen til FKT. Alt Øivind Aslesen har bestemt seg for å gi seg i Sandefjord. Nå er det klart at stopperen signerer for FK Tønsberg, som dermed har sikret seg sin tredje kraftige forsterkning denne uka. Mats Holt og Tobias Gran er også hentet inn.

9.februar: Hafsås til Bjarg. Storscoreren Christoffer Hafsås er ikke med Os opp i 3.divisjon. Han har signert for Bjarg på nivået under.

9.februar: Herrem ferdig i Sotra. Ole Thomas Herrem melder på Twitter at han flytter fra Bergen til Rogaland, og dermed er ferdig i Sotra. Han jakter nå ny klubb.

9.februar: Fra Østfold til Oslo. Harold Mufoncol har tilbrakt hele karrieren i Østfold. Nå tar den anvendelige spilleren turen til Oslo for å spille for Ullern.

9.februar: Johansen til Harstad. Stian Andre Johansen har spilt i 3.divisjon med Salangen før. Nå tar han turen fra Ibestad i 5.divisjon til Harstad.

8.februar: Oldrup tilbake i Odd. Fredrik Oldrup Jensen er klar for en ny periode i Skien. Midtbanespilleren returnerer i første omgang på lån fra belgiske Zulte Waregem fram til sommeren.

8.februar: Shala på vei til Vålerenga. Herolind Shala skal ifølge VG være nær en overgang til Vålerenga. Midtbanespilleren skal være enig med osloklubben om en toårskontrakt. Han spilte for Start i høst, og har i vinter vært med Stabæk på treningsleir.

8.februar: RBK låner ut Levi. Den svenske kantspilleren Jonathan Levi blir som ventet lånt ut til Elfsborg for 2019-sesongen. 23-åringen fikk enda lengre vei til plass på laget i Trondheim da David Akintola ble hentet inn denne uka.

8.februar: Chukwu venter på visum. Ifølge Romsdals Budstikke er Molde enig med en kinesisk klubb om utlån av Daniel Chima Chukwu for 2019. Men spissen venter fortsatt på visum, og dermed er ikke avtalen i mål ennå.

8.februar: Jenssen klar for storebror. Midtstopper Anders Jenssen har trent med Tromsø den siste tiden. Fredag ble det klart at han tar turen over brua og bytter ut Tromsdalen med spill i Eliteserien kommende sesong.

8.februar: Senja vil sette troppen snart. Simon Laugsand, Sebastian Ottesen, Håvard Mannsverk og Branko Darmanovic har prøvespilt for Senja, hvor trener Kjetil Warholm sier til Folkebladet at han ønsker å sette troppen snart. Spesielt de tre første skal ha vist seg fram på fordelaktig vis.

8.februar: Øby tar pause. Kongsvinger-sjef Espen Nystuen bekrefter til Glåmdalen at den viktige midtbanespilleren Olav Øby tar pause fra fotball på ubestemt tid. Han kom fra Sarpsborg 08 før forrige sesong.

7.februar: Kristiansund nær dobbel keepersignering. Ifølge Tidens Krav skal Kristiansund ha bestemt seg for å signere Morice Mbaye og Arsen Beglaryan. Begge keeperne har trent med klubben den siste tiden. Senegaleseren Mbaye spilte også i KBK i 2015 og 2016, mens Beglaryan fra Armenia spilte i latviske Liepaja sist sesong.

7.februar: Campos til Sandviken. Daniel Campos har spilt i Fana, Varegg og sist Fyllingen de siste sesongene. Nå går han til spill i 4.divisjon.

7.februar: Hella til Fløy. Onsdag gikk Anders Hella ut og var misfornøyd med at ting trakk ut i tid med Arendal, hvor kontrakten hans var gått ut. Torsdag signerte han for Fløy i 3.divisjon. 27-åringen bor i Kristiansand fra før.

7.februar: Duo klar for Bryne. Keeper Andreas Hoppestad (Fløy) signerte torsdag for Bryne. Samtidig har belgiske Sean Aerts takket ja, og midtbanespilleren kommer mandag for å signere kontrakten, ifølge Jærbladet.

7.februar: Lokal spiss til Jerv. Ole Marius Håbestad fra Express har gjort en god figur i treningskampene mot Vindbjart og Notodden. Nå har 20-åringen skrevet under en toårskontrakt med Jerv.

7.februar: Bergan får gå. Ungen Odin Bjørtuft ser ut til å være foran Vegard Bergan i køen om midtstopperplass i Odd nå. Sistnevnte startet 27 kamper i fjor, men sier til Telemarksavisa at han har fått signaler om at han får gå til en annen klubb om han vil.

7.februar: Ernemann på Sogndal-prøve. Kontraktsløse Steffen Ernemann, med fortid i Sarpsborg 08 og Viking, er på prøvespill i Sogndal. Han startet torsdagens kamp mot CSKA Moskva.

7.februar: Glimt låner ut duo. Ungguttene Andreas van der Spa (Alta) og Adrian Skindlo (Afutrelding, Island) blir lånt ut kommende sesong i jakt på spilletid på et høyest mulig nivå i 2019.

7.februar: Øby ut? Ifølge Glåmdalen er ikke Kongsvinger midtbanespiller Olav Øby med klubben i Spania. De har heller ikke fått kontrakt med ham, samtidig som KIL er sparsomme med opplysninger. KIL harsamtidig med Stian Bolstad (keeper, eks-Strømmen) og Simon Marklund (ving, Åtvidaberg) på prøvespill i Spania nå, samtidig som Mame Niang fortsatt trener med klubben.

7.februar: Trio får ikke Godset-kontrakt. Kristian Novak, Thor Kristian Økland og Emanuel Kot Chol Tafesse spilte 45 minutter mot Grorud sist uke, men Drammens Tidende skriver at ingen av dem får kontrakt med Strømsgodset.

7.februar: Unggutt fikk Kamma-kontrakt. Den 19-årige midtstopperen Patrick Alfei Sæbo tar steget opp til A-laget i HamKam etter å ha skrevet proffkontrakt torsdag.

6.februar: Troudart til KFUM. Emmanuel Troudart fikk ikke ny kontrakt med Ull/Kisa etter forrige sesong. Nå har den franske midtstopperen signert en toårsavtale med KFUM.

6.februar: Eriksen til Lørenskog. René Eriksen bytter klubb på Romerike i 3.divisjon når midtbanespilleren melder overgang fra Gjelleråsen til Lørenskog.

6.februar: Selvik snart Odd-klar? Egil Selviks overgang til Odd vært nært forestående. Sandnes Ulf-keeperen ble av flere medier meldt å være høyaktuell av flere medier tidligere denne uka. Odd har hatt Pål Heigre og Kjetil Haug med seg på prøvespill i Spania denne uka, men skal nå være nærmere å signere Selvik i stedet. Også Bodø/Glimt er på keeperjakt og ønsker seg Selvik, som imponerte stort på lån i Nest-Sotra sist sesong.

6.februar: Sildnes vender hjem. En nyhet mange på Hamar satte pris på onsdag. Emil Sildnes vender hjem til HamKam etter spill for Oppsal og Strømmen de siste sesongene. Den offensive spilleren pådro seg en alvorlig skade sist han spilte i grønt og hvitt, og mot alle odds kunne fotballkarrieren fortsette.

6.februar: Tvedte til Strømmen. Med Sildnes ut har Strømmen sikret seg Magnus Tvedte fra Eidsvold Turn som erstatter. Han har blitt brukt både som spiss og stopper de siste sesongene.

6.februar: Gran vender hjem. Tobias Gran har vært i Rosenborg og Lillestrøm de siste sesongene, samt på lån i HamKam i høst. Nå har angriperen satt kursen hjemover, og Re-gutten har signert for FK Tønsberg.

6.februar: Duo til Nybergsund. Venstreback Emmanuel Adekunle Adeyeye fra England, som spilte for Brattvåg i 2017, er klar for spill i Nybergsund kommende sesong. Også den svenske midtbanespilleren Kevin Molinga, som kommer fra Råå, skal spille i Trysil kommende sesong.

6.februar: Brann vil ha Kabran? Ifølge den svenske siden Footballtransfers skal Brann ønske seg Starts Kevin Kabran. Den offensive midtbanespilleren har kun vært én sesong i Kristiansand, men har gjort det klart at spill i OBOS-ligaen ikke er noe han ønsker seg i 2019. Samtidig er det på det rene at Brann kan jakte en forsterkning til venstrekanten, hvor 25-åringen kan brukes.

6.februar: Akintola til Rosenborg! Ifølge danske Tipsbladet skal David Akintola være svært nær et lån fra til Rosenborg fra danske Midtjylland. Den hurtige høyrekanten var en stor suksess på lån i Haugesund sist sesong, da med Eirik Horneland som trener. Tipsbladet skriver at det er snakk om et lån ut 2019, men at Midtjylland kan hente ham hjem i sommer.

6.februar: Tre prøvespillere med Enga. Den mexicanske 30-åringen Efrain Juarez, som er klubbløs etter sist å ha vært i Vancouver Whitecaps, er med Vålerenga på treningsleir. Han har 39 landskamper og kan spille både høyreback og sentral midtbane. Også de nigerianske ungguttene Victor Okoh Boniface og Etim Friday Ubi er med klubben i Marbella.

6.februar: Christensen klar for Strømmen. Stian Christensen signerte tirsdag for Strømmen, og skal dermed utfordre Marius Berntzen om keeperplassen. Burvokteren tar den korte turen fra nabo Skjetten.

6.februar: Attila til Bærum. Midtstopperen Marcus Attila har spilt for flere klubber på Vestlandet de siste sesongene. Nå har den tidligere Viking-junioren flyttet østover for å spille for Bærum, hvor han har signert en toårskontrakt. Sist sesong var han i Fana.

6.februar: AaFK fikk back-bud avslått. Sunnmørsposten melder at islandske Breidablik har avslått flere bud fra Aalesund på venstrebacken David Olafsson. Det skal være flere klubber som ønsker seg 23-åringen.

6.februar: Keeper til Gjelleråsen. Clement Twizere var med på å rykke opp fra 3.divisjon med Oppsal i fjor. Nå melder han overgang til Gjelleråsen.

6.februar: Sonflå trapper ned. Børge Sonflå gir seg i Stjørdals-Blink. Han skal nå spille for moderklubben Varden Meråker.

5.februar. Levi til Elfsborg? TV 2 og senere flere andre medier meldte tirsdag at Rosenborgs svensken kantspiller Jonathan Levi skal være ønsket av Elfsborg. Et utlån av 22-åringen skal være mest aktuelt.

5.februar: Ny klubb for Sarr. Babacar Sarr, som ble enig med Molde om å avslutte kontrakten i januar, har nå signert for russiske Enisey, som ligger på nedrykksplass på øverste nivå.

5.februar: Kjemhus til Nest. Lars Christian Kjemhus forlot Sogndal etter forrige sesong. Nå  er det klart at midtbanespilleren returnerer til Hordaland, hvor han skal spille for Nest-Sotra kommende sesong.

5.februar: Ving på FKH-prøve. 20-årige Mohamadou Singoura skal vise seg fram for Haugesund på treningsleir i Spania denne uka. Senegaleseren tilhører Darou Salam Academy i hjemlandet.

5.februar: Ny costaricaner til Tromsø? Ifølge iTromsø skal midtstopperen Pablo Arboine (20) være aktuell for Tromsø, som nylig hentet spissen Brayan Rojas fra samme land. Arboine debuterte på landslaget i kamp mot USA i helgen og spiller for Santos de Guapiles i hjemlandet.

5.februar: Kabran vil vekk. Starts stjernespiller Kevin Kabran gir til Fædrelandsvennen klart uttrykk for at han ønsker seg vekk. Han sier han vil spille på høyeste nivå, at det finnes interesse, og at han håper det løser seg.

5.februar: KIL vil ha Dahl. Fredrik Dahl har trent med Kongsvinger den siste tiden. Nå skriver Glåmdalen at klubben ønsker å signere backen, som spilte for Fram Larvik sist sesong.

5.februar: Meløe håper på kontrakt. Sortlands Sondre Meløe trener med Harstad for tiden, og sier til Harstad Tidende at han ønsker å spillle for klubben.

5.februar: Rishovd til Modum. Etter to sesonger i Hønefoss har midtstopper Joakim Rishovd tirsdag signert for Modum, klubben han ble hentet fra.

5.februar: Holt til FKT. Midtstopperen Mats Holt vender tilbake til Vestfold. Etter spill i Ullern og Kjelsås sist sesong har den tidligere Sandefjord-spilleren nå signert for FK Tønsberg.

5.februar: Ire til Valdres. Midtbanespilleren Shane Donaghey har tidligere spilt for Fram Larvik. Kommende sesong skal 20-åringen spille for Valdres.

5.februar: Håndballspiller til VBK. Ruben Eggebø (21) har gjort seg mest bemerket som håndballspiller, men har i fotballens verden nå meldt overgang fra Finnøy (6.divisjon) til Vardeneset tre nivåer høyere.

5.februar: Ronaldo til Byåsen! Ja, det er helt sant. Den tekniske kantspilleren Ronaldo Pah Paul bytter ut spill i Tiller med Byåsen på nivået over. 21-åringen kom til Trøndelag fra Fauske/Sprint sist sesong.

5.februar: Bryne tilbyr to kontrakt. Keeper Andreas Hoppestad (Fløy) og belgieren Sean Aerts, som begge har vært på prøvespill, får tilbud om kontrakt med Bryne. Det melder Jærbladet.

4.februar: Johnson klar for MLS. Som det har vært ryktet en stund blir Sam Johnson MLS-spiller. Vålerenga-spissen skrev mandag under for Real Salt Lake, og forlater dermed Oslo etter én sesong, hvor det ble 11 mål på 21 kamper.

4.februar: Duo tilbake i Brumunddal. Syver Karlsen (Moelven) og Gaute Granmo (Furnes) spilte 4.divisjon i høst. Men nå er duoen igjen klar for spill på nivået over for Brumunddal.

4.februar: Nersveen til Færøyene. Peder Nersveen har bestemt seg for å takke ja til NSI Runarvik, som ble nummer to på Færøyene sist sesong. Midtbanespilleren spilte for HamKam i fjor, og så ut til å være på vei hjem til Elverum før tilbudet fra utlandet kom.

4.februar: Nigerianer på Glimt-besøk. En 19-åring med det velklingende navnet Family Alamari er på treningsfeltet til Bodø/Glimt denne uka. Det er sportssjef Åsmund Bjørkan som falt for spillerens kvaliteter på en Nigeria-tur i november, skriver Avisa Nordland.

4.februar: Kamp om Selvik? Både VG, Nettavisen og Eurosport skriver at Odd og Bodø/Glimt begge ønsker seg Egil Selvik. Den unge Sandnes Ulf-målvakten gjorde en imponerende figur i Nest-Sotra sist sesong.

4.februar: Unggutt fikk Bryne-kontrakt. 17-årige Petter Øfsteng flyttes opp i A-stallen etter å ha signert en toårig proffkontrakt med jærbuene mandag.

4.februar: Håland legger opp. Etter tre sesonger i Vidar har Martin Håland nå bestemt seg foor å legge opp, melder stavangerklubben.

4.februar: Haugan på prøve i Östersund. Den lovende midtstopperen Eirik Haugan fra Hødd kom både med da vi kåret årets lag i 2.divisjon, og med på lista over 15 juveler i 2.divisjon. Sist uke var den tidligere Molde- og Marseille-spilleren på treningsopphold med den svenske toppklubben Östersund.

4.februar: Ingen bud på Glesnes. Det har vært meldt fra Drammens Tidende at CSKA Moskva skal ha lagt inn bud på Jakob Glesnes. Men trener BP Ingebrigtsen sier nå til VG at det ikke har vært noe bud på midtstopperen, som dermed ser ut til å bli i Drammen.

4.februar: To på prøve i Moss. Spissen Erik Stafford Germundsson, som var i KFUM sist sesong, prøvespiller for Moss. Det samme gjør Reda Chikh, som  scoret 20 mål for Råde i 4.divisjon.

3.februar: Latifu klar for Mjøndalen. Høyreback Akeem Latifu gjorde en god figur mot Vålerenga søndag, og like etter kampen skrev nigerianeren under en toårskontrakt med den nyopprykkede klubben.

3.februar: En inn, en ut i Åsane? Åsanes førstekeeper Borge Thomas var å finne i Sotras kamptropp mot Sogndal søndag. Kontrakten hans med Åsane gikk ut ved nyttår. Åsanes selv hadde Førde-spiss Ørjan Myrkaskog med da de slo Nest-Sotra 1-0 søndag.

3.februar: Bordeaux-keeper trener med Haugesund. Klubben melder selv at franskmannen Jerome Prior får sjansen til å vise seg på treningsleir i Spania kommende uke. 23-åringen tilhører Bordeaux, og har spilt 29 kamper på øverste nivå i Frankrike.

2.februar: Haraldseid bekreftet til Molde. Lørdag kveld bekreftet Molde at de har signert Kristoffer Haraldseid fra Haugesund. Prisen for høyrebacken skal ligge rundt 5 millioner kroner. 25-åringen har signert en fireårskontrakt.

2.februar: Tre prøvespillere i Levanger. I 1-0-seieren over nabo Steinkjer prøvespilte keeper Stian Bolstad (Strømmen) og midtstopperne Mathias Laudal (Nybergsund) og engelske Samuel Oki. Også gjestene hadde flere på prøve i Filip Mørkved (Nardo), Nico Acosta (Venezuela), Preben Asp (Egge) og Pål Schei (Vinne).

2.februar: Storscorer på Fram-prøve. Henrik Udahl var mestscorende i de fire øverste divisjonene i fjor for Fana. Lørdag spilte han for Fram Larvik mot Sandefjord. Også Eben Koranteng (Urædd), Tony Vu, en franskmann og Markus Berg (Sandefjord junior) var med i 1-1-kampen.

2.februar: Kjapt avgjørelse i Bryne. Sean Aerts er navnet på belgieren som har vært på prøvespill i Bryne denne uka. Han spiller for Patro Eisden, og var med da Bryne slo Vard 2-1 lørdag. Han reiser hjem søndag, og klubben bestemmer seg i helgen for om de vil signere 24-åringen. Også keeper Andreas Hoppestad (Fløy) viste seg fram for Bryne.

2.februar: Fem på prøve i Lysekloster. Simen Næss ( Bryne), Kittiphong Pluemjai (Angthong), Erlend Skagestad (Flekkerøy), Mads Gerhard Rakner (Varegg) og keeper Magnus Eide prøvespilte for Lyskeloster i 2-0-seieren over Sandviken lørdag, melder Midtsiden.

2.februar: Latifu trener med Mjøndalen. Akeem Latifu og Sogndal ble enige om å skille veier etter forrige sesong. Nå trener høyrebacken med Mjøndalen, ifølge Drammens Tidende.

2.februar: Husebø klar for Hødd. Den unge midtstopperen Jens Husebø fra Viking har trent med Hødd en stund. Nå har han signert for klubben fra Ulsteinvik.

2.februar: Ndour på Sogndal-prøve. Også Alioune Ndour skal spille for Sogndal mot Sotra søndag. Det samme er det kjent at Florø-kollega Halvor Solheim-Olsen skal.

2.februar: Franskmann til Kvik Halden. Venstrekanten Albert Makaidi skrev fredag under for Kvik Halden. 21-åringen har imponert på prøvespill i januar. Han kommer fra Ajaccio.

2.februar: Nattestad til dansk fotball. Midtstopper Sonni Nattestad er ferdig i norsk fotball. Han forlater nå Molde for å spille for Frederica på nivå to i dansk fotball.

2.februar: Tre nye til Oppsal. Etter opprykket til 2.divisjon har osloklubben signert tre nye spillere. Lars Hauso (Træff), Eirik Baugstø (Skedsmo) og Torjus Kydland (Fløy) har kommet inn i løpet av vinteren.

2.februar: Unggutter med proffkontrakt. Sivert Mannsverk og Eivind Helgesen var med på å vinne junior-NM med Sogndal i høst. Nå har ungguttene signert A-lagskontrakter foran kommende sesong.

2.februar: KIL-keeper til toppklubb. Aleksey Gorodovoy var uten kontrakt videre i Kongsvinger og har vist seg fram flere steder. Nå har han reist hjem till Russland hvor han har signert for Rubin på øverste nivå.

1.februar: Keita til Belgia. Torsdag ble Aboubakar Keita meldt å være på vei ut i Stabæk, og litt senere ble lånet til OH Leuven bekreftet. Han var i utgangspunktet på lån fra FC København til Stabæk fram til sommeren.

1.februar: Berget ønsket i RBK. Eirik Horneland bekrefter til Eurosport at nå klubbløse Jo Inge Berget er en spiller de kunne tenke seg i Rosenbog. Også Adressa har medt at angriperen er aktuell for trønderne i vinter. Horneland sier samtidig at de ikke har kommet langt i prosessen med å forsøke å hente angriperen.

1.februar: Chima Chukwu ut?  Ifølge TV 2 skal Daniel Chima Chukwu være på vei tilbake til kinesisk fotball. Molde-spissen kan i så fall erstattes av Ohi Omoijuanfo, som samme kanal har meldt aktuell for romsdalingene.

1.februar: Olsen ferdig i Sogndal. Det ble med en halv sesong i saftbygda for veteranen Trond Olsen. Nå er han og klubben enige om å terminere kontrakten hans.

31.januar: Thun til Strømmen. Spissen Håvard Thun følger etter trener Ole Martin Nesselquist til Strømmen. Han scoret ti mål for Moss i 2.divisjon sist sesong. Han har signert for to år.

31.januar: Jarl går til Sarpsborg 08. Sebastian Jarl, som er fast innslag på U-landslag, ble torsdag klar for Sarpsborg 08. Den 19-årige midtbanespilleren går dermed samme vei som Sigurd Rosted gjorde for noen år siden. Han har signert en treårskontrakt.

I høst utropte vi Jarl til 1 av 15 juveler i 2.divisjon. Les om alle de spennende spillerne her.

31.januar: Tromsø vil ha to stoppere. Det er tynt med midtstoppere i Tromsø for tiden. Anders Jenssen fra Tromsdalen imponerrer på prøvespill, men ifølge iTromsø kan klubben ønske seg ytterligere en stopper, selv om 25-åringen blir signert. Rosenborgs Besim Serbecic skal være høyaktuell på lån. TIL ønsker seg da opsjon i tillegg.

31.januar: Heggem til Ranheim. Den unge midtstopperen Torbjørn Heggem går på lån fra Rosenborg til nabo Ranheim. Han er i utgangspunktet på lån ut sesongen, men RBK har sikret seg muligheten til å kunne kalle ham tilbake.

NFF innfører ny utlånsordning for unge talenter i år. Les mer om det her.

31.januar: Eid ferdig som trener! Sindre Eid har bestemt seg for å gi seg som trener for Hødd. Den tidligere midtstopperen har trent laget i to år. Han er imidlertid også ansatt som markedsansvarlig i klubben, og skal fortsette i den jobben.

31.januar: Acosta-krangel. Bergensavisen skriver at Brann skal ha reagert på at de mener Start har gitt sin eksspiller Bismar Acosta et kontraktstilbud. Klubbene har snakket ut nå, men det seg ikke ut til å gå mot en overgang for midtstopperen.

31.januar: Krans til Kvik. 25-årige Kevin Krans skrev torsdag under for Kvik Halden. Midtbanespilleren kommer fra Assyriska i Sverige og har signert en kontrakt ut 2019.

31.januar: Kornbakk til Turn. Eidsvold Turn har styrket stallen for opprykkskamp. 21-årige Jesper Kornbakk scoret ti mål for Skedsmo sist sesong, og har nå signert en toårskontrakt lengre nord på Romerike.

31.januar: To backer ut i Bærum. Med kort tids mellomrom ble to Bærum-backer presentert av andre 2.divisjonsklubber torsdag. Nicolay Grimstad vender hjem til Asker, mens Mathusan Sandrakumar har skrevet en toårskontrakt med Levanger.

31.januar: Grytnes til Ready. Sindre Grytnes tar steget opp i 3.divisjon med Ready etter å ha spilt tre sesonger for Manglerud Star.

31.januar: Nersveen til Færøyene? Peder Nersveen er høyaktuell for retur til Elverum. Men nå skal han vise seg fram for NSI Runarvik først, melder Østlendingen.

31.januar: Lillebror på Godset-prøve. Emanuel Kot Chol Tafesse (Bærum) viser seg fram for Strømsgodset denne uka. Den hurtige kantspilleren er lillebroren til Tokmac Nguen, som nylig ble solgt til Ferencvaros.

31.januar: Sju på prøve i KIL. Hele sju prøvespillere var med da Kongsvinger spilte 1-1 mot Elverum torsdag. Nikita Khaikin (Hapoel Kfar Saba), Fredrik Dahl (Fram Larvik), Jonas Jacobsen (Sandefjord), Jakob Dunsby (Sandefjord), Harmohan Singh (Fram Larvik), Song Chan Seung (prøvespiller fra Sør-Korea) og klubbløse Mame Niang fikk spilletid på Gjemselund.

31.januar: Godset-stopper trener med Hødd. Arnar Gudjonsson tilhører Strømsgodsets A-stall. Nå har han fått muligheten til å vise seg fram for Hødd.

31.januar: Jebali solgt. Som ventet er Issam Jebali ferdig i Trondheim. Torsdag bekreftet Rosenborg at de har kommet til enighet med Al Wehda i Saudi-Arabia om en overgang. Det skjer et halvt år etter at han ble hentet fra svenske Elfsborg.

31.januar: Heigre på Odd-prøve. Pål Vestly Heigre er overflødig i Strømsgodset etter at Viljar Myhra ble hentet fra Odd. Nå kan Heigre ende i nettopp Odd, hvor han torsdag er i troppen i treningskampen mot Raufoss.

31.januar: Keita på vei bort? Aboubakar Keita var viktig for Stabæk i høst, og lånet fra FC København varer egentlig til sommeren. Men han er ikke med på treningsleir til Thailand nå, og til Budstikka sier trener Henning Berg at det undersøkes andre muligheter for midtbanespilleren enn spill på Nadderud i vår.

31.januar: Meling tilbake i Vidar. Keeper Eivind Meling er klar for en ny periode i Vidar. Målvakten forlot klubben for spill i Vardeneset sist sesong, men er nå tilbake på Lassa.

31.januar: Duo trener med Nybergsund. Renato Punyed, som var i Sortland sist sesong, samt svenske Kevin Molinga er på trening med trysilklubben for tiden, skriver Østlendingen.

31.januar: Sæter klar for Beijing! Som ventet er Stabæks midtbanespiller John Hou Sæter klar for Beijing Guoan. Torsdag blir han presentert som klubbens nysignering på sosiale medier, iført klubbens treningsdress. Stabæk skal ha fått rundt 10 millioner for trønderen.

31.januar: Mathew til Tyrkia! Det så ut til at Ifeany Mathew kunne bli værende på Åråsen. Men torsdag, et halvt døgn før vinduet stenger i de største ligaene, er nigerianeren i ferd med å bli solgt til tyrkiske Osmanlispor. Det melder Nettavisen og Romerikes Blad. Det skal være snakk om lån fram til sommeren med opsjon på kjøp.

31.januar: Deadline day! Heldigvis ikke i Norge, men i nesten alle de store europeiske ligaene. Det kan også påvirke det norske markedet. Spillere som André Hansen, Birger Meling og Eirik Hestad ser ikke ut til å bli solgt i løpet av dagen – eller?

Samtidig betyr det også at norske klubber fra og med fredag vil kunne være langt mer attraktive for spillere som ønsker seg vekk, men ikke fikk til en overgang til en av de større europeiske ligaene.

31.januar: Sarpsborg selger spiss. Mikkel Agger slo ikke helt til i Sarpsborg 08. Nå har østfoldingene sendt 26-åringen hjem til Danmark. Der har angriperen signert for Viborg. Han scoret tre mål i Eliteserien sist sesong.

31.januar: AaFK-bud på islending. Ifølge Sunnmørsposten har Aalesund lagt inn et bud på 23-årige David Olafsson. Venstrebacken spiller nå for Breidablik i hjemlandet, og var på prøvespill i Aalesund sist uke.

31.januar: Sakor selges. Vajebah Sakor hadde ikke sin beste sesong i IFK Göteborg sist sesong. Nå skriver Göteborgs-Posten at 22-åringen er i ferd med å bli solgt til greske OFI Kreta.

31.januar: Bud på Tønnessen? Ok, rykte kokt på en liten spiker. Men ikke for liten! For Jerv-trener Arne Sandstø har på Twitter lagt ut en post som antyder at klubben har mottatt et bud på den meget lovende venstrebacken. Han har mottatt en mail med uforståelig innhold fra daglig leder Chrisopher MacConnacher, men hvor overskriven er ”Bud Kristoffer Tønnessen”.

31.januar: Molde-stopper ut? Ifølge Romsdals Budstikke er det en god sjanse for at Ruben Gabrielsen eller Stian Gregersen ikke er i Molde ved sesongstart. Det skal være en del interesse for Gabrielsen. Skulle han bli værende er det aktuelt å låne ut Gregersen i stedet.

30.januar: Hustad til Brann? Bergens Tidende og flere andre medier meldte onsdag at spissen Erlend Hustad er på vei til Brann fra Notodden. Ifølge BA skal det være snakk om en avtale først fra 1.juli, når kontrakten hans med OBOS-ligaklubben går ut. Han skal ha vært aktuell for Ull/Kisa også, og Sportshjørnet kjenner til at det var interesse fra Viking og Kristiansund sist sommer.

30.januar: Keeper til Nybergsund. Klubben fra Trysil har mistet nesten hele stallen, men har nå endelig fått en spiller inn. Den polske keeperen Robert Winogrodzki har tidligere spilt i Florø, men kommer nå fra Leiknir på nivå to på Island.

30.januar: Haugesund-stopper på vei vekk. FKH melder på sin hjemmeside at nigerianeren Izuchukwu Anthony ikke blir med til Marbella. Han reiser heller på treningsleir med latviske Spartaks Jurmala. Han var på utlån til Jerv på våren sist sesong.

30.januar: Fra Sogndal til Arendal. Den engelske kraftstopperen Reiss Greenidge ble onsdag klar for Arendal. 23-åringen har skrevet under en kontrakt som gjelder for de to neste sesongene.

30.januar. Fra Florø til Sogndal? Halvor Solheim-Olsen kan bytte ut Florø med nabo Sogndal. Midtbanespilleren, som tidligere var spiss, skal være med Sogndal til La Manga mandag, skriver Firda.

30.januar: To på Sarpsborg-prøve. Sarpsborg 08 har med seg Magnar Ødegaard og Artem Vyatkin på treningsleir til Spania. Ødegaard debuterte for klubben som 16-åringen, men er nå klubbløs, mens russeren tilhører storklubben Zenit.

30.januar: Oldrup tilbake til Odd? Telemarksavisa erfarer at Odd skal være lystne på å hente hjem Fredrik Oldrup Jensen. Midtbanespilleren er langt unna en plass på laget i belgiske Zulte Waregem.

30.januar: Vålerenga-spiller til Viking. Islendingen Samuel Kari Fridjonsson skal spille for Viking kommende sesong. 22-åringen, som var med i Islands VM-tropp, kommer på lån ut 2019-sesongen. Det bekrefter Viking-trener Bjarne Berntsen til RA.

30.januar: Spiss klar for Tromsø. Costaricanske Brayan Rojas skrev onsdag under for Tromsø. 21-åringen kommer fra Carmelita i hjemlandet, og er signert på lån med opsjon. Han var ønsket av flere større klubber i hjemlandet, men valgte et eventyr i Norge i stedet.

30.januar: Fra Asker til Sverige. Nicklas Raaholt var ferdig i Asker etter forrige sesong. Nå har 24-åringen skrevet under for Umeå på nivå tre i Sverige.

29.januar: Shuiabu til Israel. Haugesunds angriper Ibrahim Shuiabu skal spille for israelske Bnei Sakhin fram til sommeren på lån. 22-åringen var utlånt til Kongsvinger sist sesong.

29.januar: Lillebror til Egersund. Mads Nørby Madsen forlot Egersund for spill i Arendal i desember. Men nå har lillebroren Magnus (18) signert for rogalendingene. Han kommer fra spill i Viborg.

29.januar: Keeper til Strømmen. Marius Berntzen gjorde en god figur som burvokter i Tromsdalen sist sesong. Nå har han flyttet sørover, og tirsdag skrev han under en ettårskontrakt med Strømmen. Han har blant annet vært på prøvespill i Odd i vinter.

29.januar: Rask spiss på Strømmen-prøve. Samuel Narh har tidligere i januar vist seg fra i Östersund. Nå har den norske angriperen, som spiller på nivå to på Kypros, fått sjansen til å vise seg fram for Strømmen denne uka, etter det Sportshjørnet kjenner til.

29.januar: Back til Gjelleråsen. Afrim Thaqi har spilt i Skedsmo de siste årene. Nå har han signert for nabo Gjelleråsen foran kommende sesong.

29.januar: Dobbeltsignering i Moss. Christoffer Guttulsrød er enig med Moss om kontrakt, skriver Moss Avis. Forsvareren kommer fra juniorlaget til Sarpsborg 08. Samtidig er angriper Alagie Sanyang også nær en avtale etter å ha imponert på prøvespill.

29.januar: Sandefjord-talent trapper ned. Alf Øyvind Aslesen ser ut til å bli løst fra kontrakten i OBOS-ligaen, skriver Sandefjords Blad. Han mangler litt motivasjon for å fortsette satsingen, og ønsker å studere. FK Tønsberg og Ørn Horten er aktuelle som nye klubber.

29.januar: Keeper til Florø. Den danske 22-åringen Mark Jensen har signert for 2.divisjonsklubben. Han kommer fra AB på nivå tre i hjemlandet.

29.januar: Austnes til Ullern. Lars Austnes har lett etter klubb i Oslo-området. Nå har den tidligere Spjelkavik-spilleren signert for Ullern.

29.januar: Keeper på AaFK-prøve. Ifølge Sunnmørsposten er Enock Mawete Mwimba på prøvespill hos Aalesund denne uka. 18-åringen har spilt for Fyllingsdalen før, men har vært en del av Midtjyllands akademi de siste sesongene.

29.januar: Karlsen til Melbo. Per Erik Karlsen bytter ut Sortland med nabo Melbo i 3.divisjon. Den anvendelige spilleren har signert en toårskontrakt

28.januar: Nguen til Ungarn. Tokmac Nguen har vært ryktet hit og dit. Sportshjørnet kjenner til at en overgang til Partizan strandet da klubben ikke ble enig med Strømsgodset om kjøpesummen. Nå har han i stedet signert for den ungarske storklubben Ferencvaros.

28.januar: Selvik til Odd? Ifølge Eurosport skal Sandnes Ulfs lovende keeper Egil Selvik være ønsket av Odd, som er på jakt etter en keeper til å erstatte Viljar Myhra. Selvik imponerte stort i Nest-Sotra i fjor, men får tøff kamp om plassen i Ulf.

28.januar: Ingen Drage i Irak. Thomas Drage er klubbløs og hadde mulighet til å skrive under for en klubb i Bagdad. Men det ble i overkant eksotisk for kantspilleren, røper han i et intervju med Avisa Nordland. Også en klubb i Vietnam har han besøkt, men han ble skuffet over nivå og reiste hjem.

28.januar: Harris til Lysekloster. Nikolai Harris har vært fast for Åsane i halvannet år. Nå har den offensive backen valgt å signere for Lysekloster i 3.divisjon foran kommende sesong.

28.januar: Haraldseid ønsket i Molde? Ifølge TV 2 skal Kristoffer Haraldseid være på blokka i Molde. Høyrebacken har også tidligere vært ryktet å være aktuell for toppklubben. Med kun Christoffer Remmer, hvis kontrakt går ut i sommer, som høyreback, er det naturlig at de jakter forsterkning der.

28.januar: Granli til AIK. Midtstopper Daniel Granli ble mandag presentert som ny spiller for den svenske hovedstadklubben. 24-åringen kommer gratis ettersom kontrakten med Stabæk gikk ut ved nyttår.

28.januar: Normann klar for Rostov. Mathias Normann ble i helgen meldt å være på vei til russiske Rostov, og nå har midtbanespilleren signert for 4,5 år for klubben. Dermed forlater han Brighton etter null kamper for klubben.

28.januar: Ogungbaro på vei vekk? Michael Ogungbaro var på lån fra Start til Åsane i fjor, like etter at han ble kjøpt fra Jerv. Nå er han ikke med i troppen som drar på treningsleir til Gran Canaria. I stedet er junior Sander Sjøkvist med på midtbanen. Et tydelig tegn om at Ogungbaro er på vei vekk.

28.januar: Tre til Kjelsås. Da Kjelsås spilte mot Hallingdal i helgen var det også debuten for to midtbanespillere. Ulrik Mathisen (Vålerenga 2) og Sander Birkeland (Grorud) er nye i troppen. Også unge Sturla Ottesen er tilbake i klubben etter et opphold i Lyn.

28.januar: Wennberg til Florø. Johan Wennberg fikk ikke fornyet kontrakten med Kongsvinger. Nå har svensken skrevet under for Florø i stedet. Midtbanespilleren har tidligere spilt for nabo Førde.

28.januar: Ingen Hopcutt til Godset? Fra Sverige ble Jamie Hopcutt sist uke meldt å være nær overgang til Strømsgodset. Men nå sier den svenske klubbens medieansvarlige til Drammens Tidende at det ikke stemmer, og at angriperen reiser på treningsleir med Östersund onsdag.

28.januar: Svenske til Levanger. Granit Buzuku ble sist uke linket til Levanger. Mandag blir han presentert som klubbens nye spiller, melder Trønder-Avisa. Han kommer fra Timrå på nivå fire i Sverige, og har tidligere spilt under Magnus Powell i Egersund.

28.januar: Ekeland til Os. Roger Blokhus Ekeland fikk få sjanser i Sandnes Ulf. Nå er angriperen klar for Os i 3.divisjon, en divisjon han har vist seg meget målfarlig i tidligere.

28.januar: Sa nei til Levanger. Stjørdals-Blinks Jørgen Sollihaug skulle vise seg fram for Levanger, men nå har kantspilleren bestemt seg for å bli værende i Blink, skriver Trønder-Avisa.

28.januar: Shala aktuell for Stabæk. Herolind Shala hadde en god høstsesong i Start tross nedrykk, og er nå klubbløs. Etter det Sportshjørnet kjenner til er han på blokka i en rekke skandinaviske klubber, men nå kan det se ut til at Stabæk er først i køen. For 26-åringen er med på tur når Stabæk har reist på en tidagerstur til Thailand som nylig kom i stand.

28.januar: Ung stopper trener med Godset. Den unge midtstopperen Kristian Novak skal vise seg fram for Strømsgodset denne uka, etter det Sportshjørnet kjenner til. 20-åringen fikk ikke ny kontrakt med Viking etter et 2018 som ble spolert av en skade. Han har vært to år i Viking etter overgang fra Ålgård.

27.januar: Omoijuanfo til Molde? Ifølge TV 2 skal det være forhandlinger mellom Molde og Stabæk om sistnevntes angriper Ohi Omoijuanfo. 25-åringen var het på markedet etter 2017, men interessen fra utlandet har sluknet etter et svakere 2018.

27.januar: Danso til Egersund. Erixson Danso har vært tidvis god for Jerv og Sandnes Ulf de to siste sesongene. Nå har den offensive midtbanespilleren signert for ambisiøse Egersund i 2.divisjon.

27.januar: Normann til Rostov? TV 2 er på ballen for tiden. Mathias Normann er milevis fra Premier League-spill i Brighton, og ifølge kanalen skal midtbanespilleren være nær en overgang til russiske Rostov nå.

27.januar: Sandberg klar for Haugesund. Niklas Sandberg har lenge vært meldt å være på vei fra Start til Haugesund, og søndag skrev midtbanespilleren under kontrakten med klubben fra hjemfylket sitt.

27.januar: Økland til Ull/Kisa. Klubben fra Jessheim har hentet sin første spiller for vinteren. Midtbanespiller Sverre Økland fikk forrige sesong spolert med en kneskade og fikk ikke ny kontrakt i Kristiansund. 25-åringen har skrevet under for to år.

27.januar: Økland på Godset-trening. Kanskje spalten må bytte navn til Økland-nytt? Fyllingsdalens venstreback Thor Kristian Økland skal trene med Strømsgodset kommende uke. 24-åringen spilte for øvrig for Nest-Sotra mot Brann fredag.

27.januar: Flere på prøve i Kvik. Florian Brahimi (svensk midtbanespiller) og Jacob Toft (Jerv) spilte for Kvik Halden mot Follo i helgen. I tilegg var Mame Ndiaye og Albert Makiadi med, slik de var i årets første treningskamp. Venstrekant Makiadi skal ha imponert så langt.

27.januar: Antwi ferdig i Start. Ikke veldig uventet er Dennis Antwis kontrakt med Start terminert. Spissen var utlånt til Åsane i fjor, og ville havnet langt bak i køen om spilletid i Kristiansand.

27.januar: Jebali solgt! Ryktene har gått om en overgang til Al Wehda i Saudi-Arabia for Issam Jebali. Søndag publiserte hans nye klubb bilder av Jebali med budskap om at det er klubbens nye spiller. Dermed ble det med et halvt år i Trondheim for den tidligere Elfsborg-angriperen.

27.januar: Landslagsspiller til Stord. G16-landslagsspiller Lennart Andal er klar for Stord. Han kommer fra spill i Bremnes på naboøya Bømlo.

27.januar: Belgier til Bryne? Bryne jakter ennå en midtbanesjef. Til Aftenbladet bekrefter trener Jan Halvor Halvorsen at de får en prøvespiller til uka, og ifølge avisen er det snakk om en belgisk spiller som ankommer Jæren.

27.januar: Selnæs til Kina? TV 2 melder lørdag at Ole Selnæs, som har hatt en sterk sesong i St. Etienne, skal være på vei til kinesisk fotball. Ifølge kanalen skal han få 100 millioner kroner i lønn over de tre neste årene i nyopprykkede Shenzen.

27.januar: Costaricaner til Tromsø. 21-årige Brayan Rojas skal på det nærmeste være klar for spill i Tromsø denne sesongen. TIL har sikret seg lån med opsjon på kjøp ifølge både Nordlys og iTromsø. Rojas spiller nå for Carmelita i hjemlandet.

27.januar: Ny Kamma-unggutt til Elverum. 19-årige Bawi Mang skal spille for Elverum i år. Kantspilleren kommer fra HamKams juniorlag, og har signert en ettårskontrakt. Han er den tredje unge spilleren som går den veien i vinter.

26.januar: Nissen til Florø. Spissen Kasper Nissen var skadd hele 2017 og hadde et lite vellykket lån i Levanger i fjor. Nå har Sogndal solgt han til Florø, hvor dansken har signert en ettårskontrakt.

25.januar: Berget ferdig i USA! Jo Inge Berget og New York City har blitt enige om å terminere hadelendingens kontrakt. Det bekrefter klubben selv. Berget har vært linket til Rosenborg av flere den siste tiden. Han har også en samboer fra Trondheim som kan gjøre overgangen enda mer aktuell.

25.januar: To prøvespillere i Sogndal. Nikolai Harris (Åsane) og islendingen Julius Magnusson (Heerenveen) er med når Sogndal møter nabo Florø til treningskamp lørdag.

25.januar: Nersveen tilbake? Peder Nersveen fikk ikke fornyet kontrakt med HamKam. Fredag spilte han for gamleklubben Elverum mot Raufoss, og en retur skal være nært forestående.

25.januar: Dahl Abelsen til Skeid. Midtbanespilleren Mathias Dahl Abelsen blir Skeid-spiller. Han spilte en omgang mot KFUM fredag, og skal ha blitt enig med klubben om en kontrakt.

25.januar: Ferdig i Eliteserien etter en uke. Keeper Mladen Zivkovic skrev under for Mjøndalen fram til sommeren for halvannen uke siden. Men nå er serberen allerede ferdig i klubben. Av personlige årsaker har han bedt om å bli løst fra kontrakten, noe Mjøndalen har gått med på, skriver Drammens Tidende.

25.januar: Jebali forsvinner? Ifølge TV 2 kan Issam Jebali forlate Rosenborg etter kun et halvt år. Angriperen skal være interessant for en klubb i Saudi-Arabia, melder tv-kanalen.

25.januar: Jacobsen til 4.divisjon? Thomas Jacobsen fikk ikke ny kontrakt i Bodø/Glimt. Nå kan backen havne i 4.divisjon med Fauske/Sprint, hvor han også er aktuell som leder for FFO, skriver Saltenposten.

25.januar: Lysgård tilbake i Skeid. Som ventet ble Idar Nordby Lysgård klar for Skeid igjen. Klubben han spilte for til og med 2017, samt på utlånt i høst, har signert toårskontrakt med burvokteren.

25.januar: Skaug til Asker. Angriperen Julius Friberg Skaug går fra Follo til Asker. 20-åringen scoret 9 mål i 3.divisjon sist sesong.

25.januar: Clarke tilbake. Ferdinand Clarke har skrevet under for gamleklubben Junkeren. Høyrebacken returnerer dermed etter en halv sesong i Lyn.

25.januar: Johnsen til Byåsen. Etter spill i Rosenborg, Tromsø og sist Raufoss i høst har den snart 20-årige høyrebacken Christer Johnsen nå skrevet under for Byåsen.

24.januar: Agouda til KFUM. 19-årige Abdul-Basit Agouda har ikke slått til i Strømsgodset eller Stabæk. Nå har angriperen med 52 aldersbestemte landskamper signert for nyopprykkede KFUM i OBOS-ligaen.

24.januar: RBK-bud på portugiser? Ifølge TV 2 skal Rosenborg ha lagt inn et bud på rundt 10 millioner for portugiseren Antonio Manuel Fernandes Mendes. Det var portugisiske Record som meldte det først. 26-åringen har scoret sju mål for Tondela denne sesongen.

24.januar: Sandberg til FKH? Sist uke ytret Niklas Sandberg et sterkt ønske om å bli solgt fra Start til Haugesund. Nå skriver TV 2 at sørlendingene har gått med på å selge midtbanespilleren til FKH.

24.januar: Hopcutt til Godset? Ifølge flere svenske medier skal Östersunds Jamie Hopcutt være på vei til Strømsgodset. Den 26-årige angriperen sal ha blitt enig med drammenserne om de personlige betingelsene. Han har spilt i Östersund siden 2012.

24.januar: Daland til Start. Midtstopper Jesper Daland vender hjem til Kristiansand. Den tidligere Vigør-spilleren har vært en del av Stabæk de siste årene, men den 19-årige u-landslagsspilleren har nå signert for Start.

24.januar: Antwi ferdig i Start. Spissen Dennis Antwi var utlånt til Åsane sist sesong. Nå har han kommet til enighet med Start om å terminere kontrakten 25-åringen hadde hos sørlendingene.

24.januar: LSK-back til Asker. 19-årige Sivert Westerlund har vært en del av Lillestrøms junioravdeling. Nå har han signert en toårskontrakt med Asker.

24.januar: Keeper til Brattvåg. 23-årige Aleksandar Stankovic har skrevet under en toårskontrakt med 2.divisjonslaget. Han kommer fra Aarhus Fremad på nivå tre i Danmark.

24.januar: Braaten til TUIL. Midtstopper Thomas Braaten har flyttet til Tromsø. Nå er det klart at 31-åringen skal spille OBOS-liga for Tromsdalen kommende sesong.

24.januar: Russere trener med KIL. De to russiske målvaktene Valentin Maniakin og Nikita Khaikin viser seg fram for hedmarkingene for tiden.

24.januar: Stoppere på Elverum-trening. De unge midtstopperne Mathias Laudal (Nybergsund) og Håkon Øverby (Bærum) skal begge være med i Elverums treningskamp mot Raufoss fredag, skriver Østlendingen.

24.januar: Grindhaug tar over Haugesund. Som ventet gjør Jostein Grindhaug comeback som Haugesund-trener. Torsdag ble det bekreftet at han har signert en treårig kontrakt som trener. De to siste årene har han vært sportssjef med Eirik Horneland som trener, men da sistnevnte gikk til Rosenborg måtte FKH finne en ny trener igjen.

23.januar: Gersbach solgt. Den australske venstrebacen Alex Gersbach ble aldri noe førstevalg på Lerkendal. Nå har Rosenborg solgt ham til nederlandske NAC Breda.

23.januar: Fem på prøve i Strømmen. Keeperne Marius Berntzen (Tromsdalen) og Stian Christensen (Skjetten) er på prøvespill nå sammen med fjorårsduoen Simon Thomas og Stian Bolstad. Trener Ole Martin Nesselquist sier til Romerikes Blad at to av dem vil få kontraktstilbud. Også Magnus Tvedte (Eidsvold Turn), Brian Stangnes Kjeldsberg (Brattvåg) og Håvard Thun (Moss) trener med klubben.

23.januar: Andresen til Lørenskog. Marius Andresen blir værende i 3.divisjon. Forsvareren går fra Skedsmo til Lørenskog.

23.januar: Smarason blir! Det var Arnor Smarason det skulle handle om på Åråsen. Høstens store LSK-profil har forlenget kontrakten, og skal nå bli værende i Lillestrøm de to siste sesongene. Også flere andre klubber har vært inne i bildet, og LSK har trolig strukket seg langt for å beholde angriperen.

23.januar: Stopper til HamKam. Den færøyske midtstopperen Odmar Færø har signert for hedmarkingene. 29-åringen har 24 landskamper og kommer fra B36 Torshavn i hjemlandet.

23.januar: Opseths overgang bekreftet. Kristian Fardal Opseth er bekreftet solgt fra Bodø/Glimt til Erzurumspor. Han scoret ti mål sist sesong, og nå må Glimt på spissjakt.

23.januar: Estlender på prøve. Sarpsborg 08 har Madis Vihmann på prøvespill. Midtstopperen spiller for Flora Tallinn, samme klubb de lånte Joonas Tamm fra sist sesong.

23.januar: Kongsro til Ull/Kisa? Ifølge Porsgrunn Dagblad har Pors-forsvarer Vegard Kongsro imponert nok på prøvespill til at Ull/Kisa ønsker å hente 20-åringen.

23.januar: Sæter snart klar? Budstikka skriver at John Hou Sæter spilte en treningskamp for Beijing Guoan mot Slavia Praha onsdag. VG skrev sist uke at midtbanespilleren er høyaktuell for den kinesiske klubben.

23.januar: Ny spiller til Lilletrøm? LSK har innkalt til pressekonferanse kl. 14 i dag. Kan det være ny kontrakt for Arnor Smarason, eller drar de en ny kanin opp av hatten? Eller handler det om noe helt annet?

23.januar: Bidne til Sotra. Forsvarer Kristoffer Bidne bytter klubb, men flytter ikke langt. Etter 18 kamper for Nest-Sotra sist sesong skal han nå spille for Sotra SK, som er nyopprykket i 2.divisjon,

23.januar: Hellberg ikke til Sogndal. Midtbanespiller Seth Hellberg var ryktet å havne i Sogndal. Nå har han istedet skrevet under for Brage i svenske Superettan.

23.januar: To på prøve i Hødd. Midtstopper Jens Husebø (Viking 2) og keeper Vegar Berntsen (Elverum) skal spille treningskamp for Hødd fredag, melder Sunnmørsposten.

23.januar: Talentfull stopper til Sarpsborg. 17-årige Isak Heen Berge spilte fast for Follo i 3.divisjon sist sesong. Nå har han takket ja til Sarpsborg 08, hvor han trolig spiller for andrelaget i år.

22.januar: Åsen tilbake på Lerkendal. Tirsdag kveld ble det bekreftet. Etter å ha forlatt Rosenborg i 2011 er Gjermund Åsen nå kjøpt fra Tromsø. En ventet overgang og en spiller som nå er på riktig sted, må man si.

22.januar: Søderlund ønsket i Sverige? Fra svenske medier meldes det om at Hammarby skal ha RBK-spiss Alexander Søderlund i kikkerten. Spissen har også vært ryktet til tyrkisk fotball, samt til Vålerenga sist sommer.

22.januar: Ung duo til TUIL. Harstads lovende unggutter Sander Ringberg og Gabriel Andersen blir nå Tromsdalen-spillere, slik det har vært ryktet tidligere i vinter. 19-åringene har en god sesong i 3.divisjon bak seg.

22.januar: Blir i 2.divisjon. Awat Peyghambernejad er klar for Elverum Fotball. Han kommer fra Nybergsund, hvor han har spilt de tre siste sesongene.

22.januar: Ny Brattvåg-spiller til Vika. Daniel Stensøe blir tredje spiller på kort tid som går fra Brattvåg til Spjelkavik i 3.divisjon i januar.

22.januar: Keeper på Glimt-prøve. Aleksei Gorodovoys framtid ser ikke ut til å være i Kongsvinger. Nå viser russeren seg fram i Bodø/Glimt.

22.januar: Ajeti til Tyrkia. Den norske spissen Bajram Ajeti skjøt AFC Eskilstuna til Allsvenskan i høst. Nå forlater han imidlertid klubben. Ajeti skal spille for Afjet Afyonspor på nivå to i Tyrkia.

22.januar: Haugstad blir i Lyn. Hurtige Eirik Haugstad har vært på prøvespill i Ull/Kisa, men etter et par uker der har han nå bestemt seg for å bli værende i Lyn også kommende sesong.

21.januar: Vilhjalmsson og Skålevik klare! Nesten i samme sekund i ettermiddag ble to ventede overganger bekreftet. Matthias Vilhjalmssons overgang fra Rosenborg til Vålerenga var en av dem. Den islandske angriperen har signert en kontrakt til sommeren 2021. Samtidig kom Steffen Lie Skåleviks overgang fra Brann til Sarpsborg 08 i orden. Han har skrevet under for fire år.

21.januar: Opseth har dratt til Tyrkia. Ifølge Avisa Nordland er Kristian Fardal Opseth nå på vei til Tyrkia. Avisa skrev søndag om et bud, men da at det var fra Akhsarspor. Det skal imidlertid være Erzuumspor, som nylig kjøpte Rashad Muhammad, som nå har budt rundt 4 millioner for spissen.

21.januar: Solli til Blink. Sivert Solli fikk ikke all verden med spilletid for Ranheim i fjor. Nå lånes han ut til Stjørdals-Blink i 2.divisjon for kommende sesong.

21.januar: Antonijevic klar. Midtstopper Stefan Antonijevic ble mandag helt klar for Sogndal kommende sesong. Han var kontraktsløs etter to sesonger i Lillestrøm.

21.januar: Isegran til Asker. Midtstopper Rasmus Isegran tar den relativt korte turen fra Bærum til Asker. Han har signert en toårskontrakt.

21.januar: Arezou til 5.divisjon. Balal Arezou spilte høstsesonger for Asker etter å ha vært i Moss og Asker de siste årene. Kommende sesong venter imidlertid spill på lavere nivå for ambisiøse Trauma, skriver Agderposten.

21.januar: Keeper til Sola. Aron Lindstrand tar steget fra 4.divisjon til 2.divisjon når han bytter ut Lyngdal med Sola.

21.januar: Lockert til Melbo. Christoffer Lockert har spilt for Kolstad de siste årene. Nå flytter han hjem og skal spille for Melbo de to kommende sesongene.

21.januar: Östersund tester norsk spiller. Samuel Nii Noye Narh har tidligere spilt for blant annet Jevnaker, Gran og Vidar. Nå får angriperen, som i det siste har spilt på nivå to i Kypros, prøvespille for Östersund. Han er med når de møter kinesiske Henan Jinaye mandag.

21.januar: RBK i dialog med Åsen. Rosenborgs ferske trener Eirik Horneland bekrefter mandag til Eurosport at trønderne er i dialog med Tromsøs Gjermund Åsen. I helgen ble det kjent at Brann ikke lenger er interessert, men Molde skal ennå være inne i bildet.

21.januar: Russere på TIL-prøve. Ifølge iTromsø skal midtstopper Artem Sokol (21) og høyrekant Yaroslav Ivakin (20) trene med Tromsø på lagets treningsleir i Tyrkia. Begge spillerne tilhører Arsenal Tula, som er på treningsleir samme sted som TIL.

21.januar: Aasheim til Bryne. Kantspillere Tor André Skimmeland Aasheim har skrevet under for Bryne. Sist sesong var han i Jerv, mens han tidligere har spilt for Haugesund og Viking.

21.januar: Tre på prøve i Mjølner. Andreas van der Spa (Bodø/Glimt), Knut-Jørgen Evensen (Stabæk) og Markus Andersen har trent med Mjølner, skriver Fremover.

21.januar: Landslagsspiller trener med AaFK. Aalesund melder at islendingen David Kristjan Olafsson skal trene med klubben denne uka. Venstrebacken tilhører Breidablik, og fikk sin debut for landslaget mot Estland nylig.

21.januar: Skålevik i Østfold. Sarpsborg Arbeiderblad melder om at Steffen Lie Skålevik trener med Sarpsborg 08 mandag. En bekreftelse på overgangen er ventet å komme innen kort tid. Ifølge avisen er prisen rundt 3.5 millioner.

21.januar: Svenske til Levanger? Trønder-Avisa skriver at IFK Timrås angriper Granit Buzuku er aktuell for Levanger. Han har tidligere spilt i Egersund med nåværende Levanger-trener Magnus Powell som trener.

21.januar: Mbedule til Kråkerøy. Sarpsborg 08s angriper Amani Mbedule har vært på flere utlån de siste sesongene. Nå har kontrakten med eliteserielaget gått ut, og han har signert for Kråkerøy i 3.divisjon.

21.januar: Ung duo til Fram. Axel Ahlander (FK Tønsberg) og Marius Jacobsen (Sandefjord 2) fyller begge 18 år i løpet av året. Kommende sesong skal begge spille 2.divisjon med Fram Larvik.

20.januar: Bolly trener med Molde. Kantspiller Mathis Bolly er klubbløs, men skal nå være med Molde på treningsleir. Den lynhurtige oslogutten spilte sist for tyske Greuther Fürth.

20.januar: Nattestad på vei vekk. Midtstopper Sonni Nattestad har knapt vært på banen i sine to år i Molde. Benk, utlån og skader har preget oppholdet. Nå skriver Romsdals Budstikke at færøyingen er på vei vekk. Han skal ikke være med på klubbens treningsleir i Spania.

20.januar: Glimt-toppscorer til Tyrkia? Avisa Nordland skriver at Kristian Fardal Opseth kan være tapt for Bodø/Glimt. Det skal ha kommet flere bud fra Tyrkia i helgen. Det skal være nedrykkstruede Akhisarspor som har lagt inn budet. Sportshjørnet vet at spissen har ytret ønske om en overgang til en større klubb og/eller liga i vinter.

20.januar: Sollied fikk sparken. Trond Sollied fikk kun to måneder som trener i Lokeren. Etter 1-4-tap i helgen var det slutt for hans første trenerjobb på fem år.

20.januar: Thodesen henter Vibe. Tromsdalens midtstopper Tobias Vibe går til nyopprykkede HIFK på øverste nivå i finsk fotball. Der har Tor Thodesen nylig overtatt trenerjobben.

20.januar. Valsvik bytter klubb. I likhet med bror Gustav har også Kristoffer Valsvik nå byttet klubb. Han ble av BA kåret til årets 3.divisjonsspiller i Hordaland i fjor, og tar nå steget opp til Åsane.

20.januar: Gjesdal til Kolstad. Trønderne har gjort sin første signering for vinteren. Sander Fjorden Gjedal er hentet fra naboklubben Heimdal på nivået under.

19.januar: Glesnes til Russland? Ifølge Drammens Tidende skal Strømsgodset være nær å selge kaptein Jakob Glesnes. Avisen skriver at det skal være den russiske storklubben CSKA Moskva som ønsker seg midtstopperen, og at prisen neppe vil være under ti millioner kroner. Tidligere i uka ble Glesnes linket til Brann.

19.januar: Skålevik til Sarpsborg! Steffen Lie Skålevik har bestemt seg for å takke ja til Sarpsborg 08, skriver Bergens Tidende. Brann godtok et bud på spissen tidligere i uka, og etter et par dagers tenkepause har Skålevik nå bestemt seg for å flytte til Østfold.

19.januar: Grindhaug tar over FKH igjen? Haugesunds Avis skriver at alt tyder på at Jostein Grindhaug igjen blir trener for Haugesund, to år etter forrige gang. Avisa skriver at det ser ut som han blir offentliggjort som trener i løpet av kommende uke.

19.januar: Store spissendringer i Rosenborg? Ifølge TV 2 er Matthias Vilhjalmsson på det nærmeste klar for Vålerenga. Samme kanal melder lørdag at Stabæks Franck Boli, som ble toppscorer sist sesong, skal være i søkelyset til trønderne. Og ikke nok med det, for det går også rykter om at klubber i Tyrkia ønsker seg Alexander Søderlund, som teller på knappene når han ikke er et førstevalg på Lerkendal.

19.januar: Carvalho til Nacional. Som vi skrev om i går er Felipe Carvalho gått til Nacional. Men midtstopperen lånes i første omgang bare ut til klubben i hjemlandet sitt for resten av 2019.

19.januar: Nguen følger Njie? Det kan bli to norske kantspillere i Partizan. For Mozzart Sport i Serbia melder nå at Partizan, som nylig signerte Moussa Njie, ønsker seg Tokmac Nguen fra Strømsgodset. Kantspilleren skal ha flere tilbud, og har kontrakt som går ut til sommeren.

19.januar: Åsane-duo til Nest. Midtbanespillerne Senai Hagos og Jonas Hestetun er begge klare for Nest-Sotra. Duoen var med på å rykke ned fra OBOS-ligaen med Åsane denne sesongen, blant annet med tap for Nest i siste kamp.

19.januar: Norbye til HamKam. Gaute Helstrup fortsetter å hente spillere fra Tromsø-fotballen til HamKam. Lørdag ble høyreback Hans Norbye klar. Han har vært uten klubb etter at kontrakten med Tromsø gikk ut.

19.januar: Skeid-retur for Nordby Lysgård? Kongsvinger og keeper Idar Nordby Lysgård har blitt enige om å terminere kontrakten. Til Kongsvingers hjemmeside sier målvakten at han håper og tror på en retur til gamleklubben Skeid, som han også var utlånt til i høst.

19.januar: Argentiner til Egersund. Den 27-årige midtstopperen Manuel Gonzalez er klar for 2.divisjonsspill med Egersund. Han kommer fra San Carlos på øverste nivå i Costa Rica.

19.januar: Sandberg vil til Haugesund. Starts Niklas Sandberg sier i et intervju med VG at han vil til Haugesund, og er skuffet over at klubben har avslått et bud. Han er blant annet misfornøyd med å skulle brukes som vingback.

19.januar: Brattvåg-firkløver til Spjelkavik? Eirik Høivik og keeper Henrik Hansen er klare for spill i 3.divisjon med Spjelkavik. Ifølge NordreNett kan også Scott Fellows og Daniel Stensøe, som var viktige sist sesong i 2.divisjon, følge etter snart.

19.januar: Trio på prøve i Kvik. Renato Punyed, Mame Mor Ndiaye og Albert Makiadi prøvespilte for Kvik Halden i 2-0-seieren over Råde fredag. Punyed var i Sortland sist vår, spissen Ndiaye spilte høstsesongen i Fram Larvik, mens Makiadi har spilt i Bordeaux og Ajaccio tidligere, skriver Halden Arbeiderblad.

19.januar: Tveit ferdig i Fana. Forsvarer Ståle Tveit har vært i Fana lenge, men gir seg nå. Skader har gjort at det har blitt få kamper for den tidligere Brann-junioren de to siste årene.

19.januar: Benmoussa vender hjem. Monir Benmoussa har vært i Vålerenga, Bærum, Fredrikstad, Florø og sist Lysekloster. Nå tar han et steg ned for å spille 4.divisjon med moderlubben Holmlia.

18.januar: Carvalho reiser hjem? Ifølge media i Uruguay skal Vålerengas kulthelt Felipe Carvalho være aktuell for storklubben Nacional i hjemlandet. Dermed kan det bli med kun en sesong i Oslo for midtstopperen.

18.januar: Sarr sluppet. Molde har bestemt seg for å fristille Babacar Sarr. I en pressemelding sendt fredag skriver de at de har blitt enige med spilleren om å avslutte samarbeidet.

18.januar: Valsvik til RBK. Midtstopper Gustav Valsvik er Rosenborgs første vintersignering. Den tidligere Sogndal-  og Strømsgodset-spilleren har signert for fire år. Han kommer fra Braunschweig i 3.Bundesliga.

18.januar: Cosic ferdig i FKH. Skader gjorde at Marko Cosic aldri kom på banen for Haugesund i fjor. Nå har klubben og 24-åringen blitt enige om å avslutte kontrakten.

18.januar: Ny kontrakt for Ovenstad? Nå ser det ut til at Martin Rønning Ovenstad kan bli i Strømsgodset, selv om han først ikke fikk fornyet kontrakten. Drammens Tidende erfarer at 24-åringen nå likevel blir værende i Strømsgodset.

18.januar: Rekdal til Mainz. Stortalentet Thomas Rekdal har valgt sin neste klubb. Fredag ble midtbanespilleren, som er nevøen til Kjetil, klar for tyske Mainz. Rekdal har utmerket seg på aldersbestemte landslag lenge, og med utgått kontrakt kunne han velge og vrake blant mange klubber.

18.januar: Belsvik til Kongsvinger. Det ble med et halvt år i håndballens verden for Petter Belsvik. Den tidligere storscoreren ble fredag presentert som assistenttrener i Kongsvinger.

18.januar: Keeper til Mjøndalen. Serbiske Mladen Zivkovic er klar for Mjøndalen og spilte sine første minutter mot Notodden fredag. Han har signert en kontrakt ut juli. 29-åringen var sist i Radnicki Nis i hjemlandet.

18.januar: Brann dropper Åsen? Ifølge Bergensavisen skal Gjermund Åsen være lysten på en overgang til Brann, men bergenserne skal nå ha blitt mer lunkne til en overgang. Avisen skriver at Rosenborg og Molde skal være villige til å betale mer enn de rundt 2 millionene Brann vil gi for 27-åringen.

17.januar: Baranov til Bulgaria. Midtstopper Niktia Baranov er tapt for Sogndal. Den estiske landslagsspilleren signerer for Beroe, som ligger på en sterk 4.plass på øverste nivå i bulgarsk serie. Overgangen ble bekreftet av media i både Bulgaria og stopperkjempens hjemland Estland onsdag.

17.januar: Antonijevic til Sogndal? Ifølge Sogn Avis skal kontraktsløse Stefan Antonijevic være svært nær Sogndal. Midtstopperen, som erstatter Baranov, fikk ikke fornyet kontrakt på Åråsen etter to år i Lillestrøm.

17.januar: Stabæk casher inn på Sæther? Ifølge VG skal Stabæks John Hou Sæter være på vei til kinesiske Beijing Guoan for mellom 10 og 15 millioner kroner. Den tidligere RBK-spilleren har aner i Kina, og det gikk også rykter om en overgang dit i høst. 21-åringen bekrefter selv at det er interesse for ham.

17.januar: Zachariassen ønsket av Leicester? Ifølge det engelske nettstedet HITC Sport skal Leicester ha Sarpsborg 08s Kristoffer Zachariassen på radaren. Etter sarpingenes Europaliga-eventyr er det flere klubber som har merket seg 24-åringen.

17.januar: Antonijevic på vei til OBOS. Ifølge Sogn Avis skal midtstopper Stefan Antonijevic være svært nær en overgang til Sogndal. 29-åringen fikk ikke forlenget kontrakten sin etter to sesonger i Lillestrøm.

17.januar: Vega til Vålerenga. Som det er meldt om en stund ble Branns costaricaner Devyer Vega osloborger. Kantspilleren har skrevet under en treårskontrakt med hovedstadsklubben.

17.januar: Bjørnbak bekreftet. Molde har gjort sitt andre storkjøp på to dager. Bodø/Glimt-stopper Martin Bjørnbak ble torsdag klar for romsdalingene, som skal ha betalt over 5 millioner for å hente ham.

17.januar: Steen valgte Åsane. Vi har tidligere omtalt Eirik Wollen Steens ønske om retur til Bergen fra Bodø. Torsdag ble det klart at midtstopperen returerer til Åsane, ett år etter at han ble solgt til Bodø/Glimt.

17.januar: Strandberg på lån. Midtstopper Stefan Strandberg blir værende i Russland, selv om det har vært interesse fra Norge. Torsdag skrev han under en låneavtale som knytter han til Ural ut sesongen.

17.januar: Fire på prøve på Hamar. Spissene Lasse Bransdal (Oppsal) og Håvard Thun (Moss) prøvespiller i Hamkam sammen med forsvarerne Syver Karlsen (Moelven) og Sola Abolaji (USA). Alle skal få spilletid i fredagens treningskamp mot Brumunddal.

17.januar: Fire på prøve på Kongsvinger. Sandefjord-ungguttene Jonas Jacobsen og Jacob Dunsby viser seg fram når Kongsvinger innleder sesongoppkjøringen. Også den russiske målvakten Valentin Maniakin og en ikke-navngitt koreaner er på plass, melder Glåmdalen.

17.januar: Zariah på KFUM-trening. Tidligere Strømsgodset-junior Amin Zariah, som spilte i Nybergsund i fjor, viser seg nå fram for nyopprykkede KFUM. Unggutten scoret to mål i 2.divisjon sist sesong.

17.januar: Hummervoll til Fana. Spissen Martin Hummervoll fikk bare en halv sesong som inkluderte opprykk i Sotra. Nå blir han værende i 3.divisjon, hvor han har signert for Fana.

17.januar. Kamango till Hønefoss. Gran-spiller Nicolas Kamango har tidligere trent med HBK. Nå har klubben bestemt seg for å signere 20-åringen på en ettårskontrakt.

17.januar: Keeper til Finnsnes. Tobias Paulsen satt på benken for Fløya denne sesongen. Nå bytter han klubb til avdelingskollega Finnsnes.

17.januar: Tromsø vil ha Botheim. Ifølge Nordlys skal Tromsø, som er på spissjakt, ha ønsket seg Rosenborgs lovende spiss Erik Botheim (19) på lån. Avisa skriver at en låneavtale skal ha vært nær ved å bli inngått i løpet av vinteren, og en avtale er ennå ikke helt avskrevet.

17.januar: Njie klar for Partizan! Moussa Njie har vært ryktet til den serbiske storklubben Partizan. Torsdag ble kantspillere presentert som hovedstadsklubbens nye signering. Osloguttens kontrakt med Stabæk gikk ut ved nyttår.

17.januar: RBK følger norsk utenlandskvartett? Ifølge Dagbladet skal Jo Inge Berget, Martin Linnes, Gustav Valsvik og Mats Møller Dæhli alle være på radaren til Rosenborg. Spesielt midtstopper Valsvik skal være nær en overgang, hevder avisa. Felles for alle fire er at de har Jim Solbakken som agent, i likhet med nyansatte Eirik Horneland.

17.januar: Granli til Russland? Stabæk-stopper Daniel Granli er uten kontrakt videre, og skal nå ha flere tilbud fra utlandet. Ifølge Budstikka skal en overgang til russisk fotball nå være på trappene for 24-åringen. Agent Fredrik Risp utelukker imidlertid ikke at han blir værende i Stabæk.

17.januar: Brann godtok Skålevik-bud. Både Bergens Tidende og VG melder torsdag at Brann har godtatt et bud fra Sarpsborg 08 på Steffen Lie Skålevik. Nå gjenstår det for spissen å bli enig om sin personlige kontrakt før en overgang kan fullføres.

17.januar: Inder til Viking? Flere indiske medier melder at den indiske kantspilleren Lallianzuala Chhangte (21) skal være på vei til Viking.

Torsdag skriver klubben hans, Dehli Dynamos, at overgangen langt fra er klar. De skriver at de har fått en forespørsel om et treningsopphold for 21-årige Chhangte i slutten av måneden, og nå vurderer om de skal si ja til dette. 167 cm høye Chhangte står med 4 mål på 12 kamper denne sesongen, og spiller også på landslaget.

17.januar: Ikke kontrakt for McDermott? Ifølge rumensk media skal Sean McDermotts kontraktsforhandlinger med Dinamo Bucuresti ha brutt sammen. Avisen Fanatik mener å vite at det nå går mot at fjorårets Kristiansund-keeper ikke ender i den rumenske klubben.

17.januar: Elverum-duo viser seg fram. Keeper Vegar Granvold Berntsen og midtbanespiller Kristian Kjeverud Eggen ser ut til å kunne forlate Elverum. De to ungguttene er nå på prøvespill i henholdsvis Hødd og Fram Larvik.

17.januar: Gjøvik drømmer om Rocky. Til Oppland Arbeiderblad sier Gjøvik-Lyns trener Espen Haug at klubben har et håp om å hente den klubbløse angriperen Rocky Lekaj, men at de trenger ekstern økonomisk hjelp for å kunne få til det. Også Ingolfur Örn Kristjansson, som er klubbløs etter ett år i Raufoss, er aktuell på spissplass.

17.januar: Salvesen klar for Sarpsborg 08. Som det ble meldt onsdag er angriper Lars-Jørgen Salvesen klar for Sarpsborg 08. Sørlendingen kommer etter en god høst i Ull/Kisa, og ifølge Romerikes Blad er prisen 450.000 kroner.

17.januar: Stopper til Brattvåg. Den finske forsvareren Akseli Kalermo er klar for sunnmøringene. 21-åringen var ute av kontrakt med eliteserielaget VPS.

17.januar: Dahlby tilbake i Grorud. Spissen Magnus Lankhof Dahlby skal igjen spille for Grorud denne sesongen. Spissen var på utlån fra Strømsgodset i høst, og nå er lånet forlenget fram til sommeren.

17.januar: Trio til Fjøra. Nyopprykkede Fjøra har hentet tre spillere. Svenn Ove Gjørringbø kommer tilbake fra lån i Førde. Fra samme klubb kommer tidligere Kongsvinger-spiss Simen Stølen. Også Kristian Berg (Sogndal 2) er signert.

16.januar: Salvesen til Sarpsborg? Ifølge Eurosport skal Ull/Kisa-spiss Lars-Jørgen Salvesen  være på vei til Sarpsborg 08. Østfoldingene har mistet flere offensive nøkkelspillere og må forsterke før sesongen. Salvesen scoret 8 mål på 12 kamper på Jessheim etter overgang fra Start sist sommer.

16.januar: Stortalent til Stabæk. Ingé Andre Olsen fortsetter å hente unge spillere. Nå er det Nordstrands Younes Amer som har signert for bæringene. 17-åringen har prøvespilt for Stabæk i høst, og har vært uttatt på U17-landslaget.

16.januar: Mjøndalen vil ha Glimt-spiller. Etter det Sportshjørnet kjenner til skal Mjøndalen ha lagt inn bud på Bodø/Glimts midtbanespiller Vegard Leikvoll Moberg. Budet skal ha blitt avslått, og 27-åringen skal heller ikke være veldig fristet til å gå til den nyopprykkede klubben. Også Avisa Nordland har skrevet om budet.

16.januar: Hagos aktuell for Nest. Åsane-spiller Senai Hagos kan ende i Nest-Sotra, etter det Sportshjørnet kjenner til. Den kreative midtbanespilleren har fått et kontraktstilbud fra Nest, men er også i søkelyset hos flere andre OBOS-ligaklubber.

16.januar: Jonassen strøk medisinsk test. Venstreback Emil Jonassen er klubbløs etter å ikke ha fått forlenget kontrakten med Bodø/Glimt. Nå er han aktuell for greske PAS Giannia, men en medisinsk test som ikke ble bestått ser ut til å ødelegge for den overgangen.

16.januar: Ulland klar! Eirik Ulland Andersen ble som ventet Molde-spiller onsdag. Det meldes fra flere hold at overgangssummen skal være rundt 5 millioner, samt rundt 2 millioner i ytterligere klausuler.

16.januar: Bjørnbak til Molde? Det er kun et par dager siden Bodø/Glimt-kaptein Martin Bjørnbak sa at han spiller i klubben også i 2019.Men nå melder TV 2 at Molde, som også ønsket han i sommer, har lagt inn et solid bud på midtstopperen. Dermed kan det se ut til å gå mot en overgang til fjorårets sølvlag.

16.januar: RBK låner ut duo. Andreas Helmersen (Odd) og Erlend Dahl Reitan (Bodø/Glimt) skal forsøke å slå gjennom på utlån nok en gang. Onsdag ble det klart at den unge trønderduoen lånes ut for kommende sesong.

16.januar: Vilsvik ønsket i Oslo? Ifølge TV 2 skal Ronny Deila ønske seg sin tidligere elev Lars Vilsvik fra Strømsgodset. Vålerenga trenger høyreback etter å ha lånt ut Amin Nouri til belgisk fotball.

16.januar: Duo trolig ferdig i TUIL. Mathias Dahl Abelsen og Tor-Martin Mienna ser ut til å være ferdige i Tromsdalen. Abelsen skal ifølge Vesterålen Online ha tilbud fra tre andre OBOS-klubber, mens Mienna sier til iTromsø at han ikke har hørt noe fra klubben. Han har trent med Senja, men også Mjølner og Alta kan være aktuelle.

16.januar: Gytkjær til Lyngby. Frederik Gytkjær forlot Haugesund etter forrige sesong. Nå er det klart at Lyngby i hjemlandet blir danskens nye arbeidsgiver.

16.januar: Ødegaard til Bulgaria? Kontraktsløse Magnar Ødegaard fikk ikke ny kontrakt med Tromsø. Nå skal midtstopperen visse seg fram for den bulgarske toppklubben Levski Sofia på treningsleir på Kypros.

16.januar: Stortalent ferdig i Bryne. Vi mente at Einar Tunheim Lye var blant 2.divisjons 15 mest spennende spillere. Nå har stortalentet takket ja til å kombinere utdanning og fotball på college i USA. Dermed er kontrakten med Bryne terminert.

16.januar: Pereira til Fram. Jonas Pereira fikk ikke ny kontrakt i Viking. Nå er det klart at unggutten flytter til Larvik og skal spille for Fram kommende sesong.

16.januar: Back tilbake i Levanger. Henrik Kjeldsen Dahlen har spilt for Nardo og Stjørdals-Blink etter at han forlot Levanger for tre år siden. Nå er han tilbake der karrieren startet.

16.januar: Andersen til Moss. 19-årige Stian Andersen er klar for Moss. Han spilte sist for Nordstrands gode juniorlag etter å ha tilbrakt vårsesongen i Fram Larvik.

16.januar: Argentiner til Valdres. 21-årige Federico Giordano skal spille for Valdres kommende sesong. Han beskrives som en offensiv spiller som kan spille både kant og spiss.

16.januar: Bellhcen forlater Elverum. Venstrekant Elmahdi Bellchen har vært sentral for Elverum i en årrekke. Nå er det klart at han forlater klubben og skal spille 4.divisjon for Trysil kommende sesong.

16.januar: Bråtebæk trapper ned. Nybergsund-stallen blir, om mulig, enda tynnere. Nå har midtbanespiller Kristian Bråtebæk bestemt seg for å trappe ned. Han skal spille 4.divisjon for Engerdal i år.

16.januar: Dobbelt klubbytte for Vinje. Lovende Fredrik Vinje har slitt med skader, og kun spilt fem kamper for Rosenborg 2 på to år. Nå har Ranheim signert den lovende 21-åringen, men samtidig lånt han ut til Stjørdals-Blink for kommende sesong.

16.januar: Pires til Brodd. Kantspiller Eriel Pires Antonio flyttet til Stavanger i høst, men ble værende i Urædd. Nå har den tidligere Odd-junioren i stedet byttet klubb til Brodd i sin nye hjemby.

16.januar: Keeper til Arendal. I tillegg til Vital Curtis Kaba, som Sportshjørnet kunne fortelle at ble Arendal-spiller, ble også burvokter Leopold Wahlstedt signert av Arendal denne uka. Svensen kommer fra Dalkurd.

16.januar: Nordskag tilbake i Byåsen. Simen Nordskag skal spille for moderklubben Byåsen kommende sesong. Etter å ha vært fem år i Rosenborgs junioravdeling spilte han for Stjørdals-Blink sist sesong.

15.januar: Wembangomo klar for Sandefjord. Jerv-back Brice Wembangomo ble tirsdag klar for Sandefjord. Den hurtige 22-åringen hadde ett år igjen av kontrakten sin med sørlendingene.

15.januar: Ulland til Molde! Kantspiller Eirik Ulland Andersen skal ifølge TV 2 og VG snart være klar for Molde. Strømsgodset avslo flere bud, men nå skal Molde ha kommet med et forbedret tilbud som drammenserne godtok.

15.januar: Amundsen solgt fra RBK. Venstreback Malte Amundsen fikk kun tre kamper for Rosenborg. Mandag ble han meldt å være aktuell for Velje, og tirsdag ble overgangen for 20-åringen klar.

15.januar: Helmersen til Odd? TV 2-journalist Eirik Nesset Hjelvik skriver på Twitter at Andreas Helmersen, som i fjor var på utlån fra Rosenborg til Ranheim, nå skal være på vei til Odd.

15.januar: Spanjol aktuell for Ulf. Aftenbladets sportsleder Stig Nilsen skriver på Twitter at spanjolen Simon Colina (24) trener med Sandnes Ulf. Han har vært i Barcelona-systemet som yngre, men har sist spilt i polske Radomiak Radon på nivå tre.

15.januar: Stolsmo gir seg. Vidar melder at Petter Stolsmo gir seg etter sju år i klubben. Trønderens arbeid i militæret lar seg ikke kombinere med spill videre i 2.divisjon.

15.januar: Thun gir seg. Moss-angriper Håvard Thun er ikke med videre. Han var viktig med ti mål sist sesong, men er nå usikker på om han skal fortsette fotballsatsingen.

15.januar: TUIL med fire prøvespillere. Brødrene Henrik og Andreas Breimyr fra Hødd var begge på plass på Tromsdalens første trening for året tirsdag. Også Sverre Skoglund (Finnsnes) og Thomas Braaten (eks-Alta) var på plass.

15.januar: Skårn til Moss. Mandag kveld signerte den hurtige angriperen Christoffer Skårn for Moss. 25-åringen scoret 10 mål i 3.divisjon for Østsiden sist sesong.

15.januar: Skjørestad til Vidar. Backen Vegard Skjørestad fikk ikke fornyet kontrakt med Bryne. Nå har han i stedet signert for avdelingskollega Vidar.

14.januar: NFF gjør utlån enklere. Mandag kan Sportshjørnet fortelle at NFF myker opp utlånsreglene i 2019. Nå kan unge spillere lånes ut utenom overgangsvinduene, og for så lite som 14 dager av gangen. Les hele saken og begrunnelsene her.

14.januar: Njie til Serbia? Fra serbisk media ryktes det at Stabæks kontraktsløse kantspiller Moussa Njie skal være på vei til Partizan Beograd. 23-åringen var skadd mye av årets sesong, men kom tilbake til innspurten da Stabæk berget plassen.

14.januar: Nouri til Belgia. Vålerenga høyreback Amin Nouri går på lån til belgiske Oostende fram til sommeren. Oslogutten kom tilbake til Enga fra Brann før forrige sesong, og har i utgangspunktet kontrakt ut 2021.

14.januar: Torvund til Stabæk. 18-årrige Alexander Torvund gjør som Jonas Brauti gjorde i helgen, og bytter ut Stabæk med Ullern. Der har Torvund signert en treårskontrakt. Han har norsk pass, men ungarsk mor, og har bodd i Ungarn nesten hele livet. Før han gikk til Ullern i sommer trente han lenge med Stabæk.

14.januar: Gustavsson LSK-klar. Som meldt i helgen bytter kantspiller Daniel Gustavsson ut spill i Elfsborg med spill i Lillestrøm. 28-åringen ønsket seg en ny utfordring, og skal ifølge Romerikes Blad ha kostet 1 million svenske kroner – noe mindre enn meldt av svensk media søndag.

14.januar: Brix til KFUM. Anvendelige Kristian Brix vender hjem til Oslo. Etter spill i Sandnes Ulf det siste halvannet året har han nå signert en treårskontrak med nyopprykkede KFUM.

14.januar: Strangstad til Asker. Midtbanespiller Sivert Strangstad hadde en god sesong for Moss i fjor, men takket nei til å bli med videre. Mandag ble 21-åringen i stedet presentert som Asker-spiller.

14.januar: Wembangomo til Sandefjord? Brice Wembangomo har vært ryktet å være på vei vekk fra Jerv. Nå skriver Agderposten at Sandefjord kan bli hans neste arbeidsgiver. Litt overraskende, siden de også har hentet Vidar Ari Jonsson til høyrebacken.

14.januar: Nest og Åsane duellerer. Eirik Wollen Steens ønske om retur til Bergen fra Bodø/Glimt har vi omtalt tidligere. Mandag skriver BT at både Nest-Sotra og gamleklubben Åsane ønsker seg midtstopperen.

14.januar: Olsen klar for Kamma. Petter Mathias Olsen har trent med HamKam siden de startet sesongen sist uke. Mandag ble han klar på lån ut sesongen fra Lillestrøm. Sist sesong var kantspilleren utlånt til Strømmen.

14.januar: Finne til Ulf. Den finske midtbanespilleren Johannes Laaksonen har vunnet både serie og cup med Seinajoen. Nå har 28-åringen byttet ut finsk fotball med en toårskontrakt i Sandnes Ulf, hvor han blir tredje finske spiller.

14.januar: Solberg til FFK. Kantspiller Nicolay Solberg har vært god for Ull/Kisa i tre sesonger. Nå gjør kantspilleren en litt overraskende retur til gamleklubben Fredrikstad på nivået under. Han har signert en treårskontrakt med østfoldingene.

14.januar: Amundsen til Velje? Malte Amundsen fikk få sjanser i Rosenborg, og har vært utlånt til Braunschweig. Nå melder danske medier at venstrebacken er på vei til Velje i hjemlandet på permanent overgang.

14.januar: Stortalent til Sarpsborg 08. I slutten av desember fylte Ismael Cheick Coulibaly 18 år, og like etter signerte han en fireårskontrakt med østfoldingene. Den offensive spilleren har imponert på prøvespill, og har samme agent som Krepin Diatta.

14.januar: Glesnes ønsket i Brann. Ifølge Bergens Tidende ønsker Brann å hente hjem hordalendingen Jacob Glesnes. Strømsgodset-kapteinen blir sett på som en erstatter for Bismar Acosta, som kan være på vei vekk. Godset skal imidlertid ha godt betalt om de skal slippe midtstopperen nå.

14.januar: Stabæk sa nei til Børkeeiet-bud. Ifølge VG skal danske Brøndby være svært interessert i å hente midtbanespilleren. Stabæk har imidlertid avslått alle budene, selv om det siste skal ha vært på rundt 10 millioner.

14.januar: Muhammed forlater Sarpsborg 08. Enda en nøkkelspiller ser ut til å forsvinne fra Østfold etter europaligaeventyret. Fra Tyrkia blir det meldt at den lynhurtige angriperen er svært nær å signere for Erzurumspor. Klubben selv bekrefter at kun legesjekken gjenstår.

14.januar: TIL-talent på vei til United. Ifølge iTromsø skal 14-årige Isak Hansen-Aarøen, en spiller mange spår en lys framtid, være nær ved å bli Manchester United-spiller. Avisen skriver at Tromsøs sportssjef Svein-Morten Johansen og daglig leder Kristian Høydal skal til Manchester for å diskutere en overgang.

14.januar: Strand klar for Brann. Som rapportert i helgen ble Petter Strand Brann-spiller. Bergenseren kommer fra Molde som bosmanspiller, og har signert en fireårskontrakt.

14.januar: Brann-keeper til Nest. Talentfulle Markus Olsen Pettersen skal spille i OBOS-ligaen kommende sesong. Mandag bekreftet Brann at 19-åringen er lånt ut til Nest-Sotra for 2019.

14.januar: Hønefoss-keeper til Start. Alexander Pedersen er klar for spill hos sørlendingene. 23-åringen har i tillegg til et opphold i Kongsvinger spilt for Hønefoss hele seniorkarrieren. Han blir andrekeeper bak Jonas Deumeland.

14.januar: Ny spanjol til Sandefjord. Trener Marti Cifuentes henter en landsmann til OBOS-ligaen. Ifølge Sandefjords Blad er den 33-årige midtbanespilleren Alberto «Tito» Ortiz Moreno klar om han består legesjekken. Veteranen spilte sist for Reus på nivå to i Spania.

14.januar: Demba Bindia ferdig i Sandefjord. Høyreback Victor Demba Bindia har vært i Sandefjord siden 2008. Etter 271 kamper går turen nå videre til Al-Wehdat i Jordan for sennegaleseren.

13.januar: Stortalent til Vålerenga. 2003-modellen Odin Thiago Holm har vært svært ettertraktet, og blant annet Manchester United har hatt trønderen i søkelyset. Nå har 15-åringen i stedet byttet ut Ranheim med Vålerenga, hvor han har signert en treårig proffkontrakt.

13.januar: Gustavsson til Åråsen? Både Romerikes Blad og rapporter fra Sverige sier at Elfsborgs kantspiller Daniel Gustavsson snart blir presentert som Lillestrøm-spiller. I likhet med resten av laget var ikke 2018 altfor godt for 28-åringen, men LSK trenger offensive forsterkninger når flere har forsvunnet ut i vinter. Ifølge Borås Tidende er prisen rundt 1.5 millioner.

13.januar: Azofeifa klar for Sarpsborg 08! Som meldt fredag ble costaricanske Wilmer Azofeifa klar for østfoldingene. 24-åringen ble presentert søndag. Han har signert en treårskontrakt og kommer fra Santos i hjemlandet Costa Rica.

13.januar: Firkløver til Ullern. Hele fire spillere signerte for klubben fra Oslo vest søndag. Finn Badou Jor (Ready), Jacob Lillestjerna (Senja), Joakim Schreuder (Lokomotiv Oslo) og Eivind Stender (Halsen) signerte alle søndag.

13.januar: Keeper på prøve i FKH. Den 23-årige franske keeperen Axel Kacou kommer på prøvespill til Haugesund mandag. Han har u-landskamper for både Frankrike og Elfenbenskysten. Kacou er nå klubbløs etter sist å ha spilt for Tours på nivå to i Frankrike.

13.januar: Thioune til 4.divisjon! El Hadji Makthar Thioune går fra Vidar til Hinna i 4.divisjon. Det skriver Rogalands Avis. Han bor i bydelen og klubben har ansatt han i en 50%-stilling på sin fotballfritidsordning.

13.januar: McDermott til Romania? På Twitter melder flere om at Sean McDermott, som er uten kontrakt etter en god sesong i Kristiansund, skal være nær å signere for Dinamo Bucuresti. Deriblant journalist Will Unwin, som skriver for flere engelske medier. McDermotts eventuelle nye arbeidsgiver ligger kun på 11.plass av 14 lag, og bruker vinteren på å hente flere spillere for å klare oppover.

13.januar: Strand til Brann! Ifølge Eurosport blir bergenseren Petter Strand presentert som Brann-spiller i løpet av et par dager. Den anvendelige spillerens kontrakt med Molde er utløpt, og han har brukt jula på å vurdere alternativene sine. Nå blir det en retur til hjembyen.

13.januar: Ahamed ferdig i TUIL. Angriper Mohammed Ahamed har vært i Tromsdalen i store deler av karrieren. Men lørdag ble det klart at veteranen forlater klubben. 33-åringen vil fortsette som spiller, men det blir trolig på et lavere nivå.

13.januar: Eksotisk Raufoss-nykommer. Etter lørdagens treningskamp mot Mjøndalen skrev Ikhsan Fandi (19) under en toårskontrakt med Raufoss. Angriperen fra Singapore spiller for A-landslaget i hjemlandet, og reiste over 1000 mil for å prøvespille på Toten.

13.januar: Danske til Nest-Sotra. Angriperen Lee Rochester Sørensen har blitt forsøkt hentet til Nest to ganger tidligere. Alle gode ting var tre, og lørdag signerte 24-åringen. Han kommer fra Køge på nivå to i hjemlandet.

13.januar: Nguen har avslått flere. Ifølge Drammens Tidende skal Strømsgodsets kreative kantspiller Tokmac Nguen ha sagt nei til klubber fra Serbia, USA, Kypros og Nederland. Han ønsker seg ut, og med kontrakt som går ut i sommer er han attraktiv. TV 2 meldte torsdag at Östersund også er inne i bildet.

12.januar: Overgangsvinduet flyttes! Sportshjørnet kan fortelle at sommervinduet blir endret etter ønske fra klubbene. Nå åpner det 1.august og stenger 31.august. Les saken her.

12.januar: Islending til Mjøndalen. 18-årige Dagur Dan Thorhallsson er signert på et halvt års lån med opsjon av det nyopprykkede eliteserielaget. Midtbanespilleren kommer fra Keflavik i hjemlandet, men har vært i Gents junioravdeling tidligere. Mjøndalen låner han først for å se om han er en mulig eliteseriespiller.

12.januar: Johnson nær MLS? Vålerenga-spiss Sam Johnson kan forsvinne etter ett år i Oslo. VG siterer den amerikanske journalisten Paul Tenorio på at det kun er detaljer igjen før en overgang til Real Salt Lake gjennomføres for Johnson, som scoret 11 mål på 21 kamper sist sesong.

11.januar: Mortensen tilbake til Danmark! En av vinterens største overganger det her. Patrick Mortensen har i flere sesonger vært blant de viktigste spillerne i Sarpsborg 08, men har nå ytret ønske om å returnere til hjemlandet. Østfoldingene har latt han få den muligheten, og fredag ble spissen solgt til AGF Aarhus.

11.januar: Skålevik aktuell for Sarpsborg? Tidligere i vinter har det blitt kjent at Sarpsborg 08 har lagt inn bud på Brann-spiss Steffen Lie Skålevik. Med Mortensen ute skal interessen ha blusset opp, og Bergens Tidende skriver at det skal ha kommet et nytt bud på rundt 3 millioner kroner.

11.januar. Omarsson også ferdig. Midtstopper Orri Omarasson ble ingen suksess i Sarpsborg 08. Nå selges islendingen tilbake til Valur, som han ble hentet fra for ett år siden.

11.januar: Brustad til Mjøndalen. Fredrik Brustad ble fredag kveld klar for Mjøndalen. Den hurtige angriperen har vært på lån fra Molde til skotske Hamilton i høst, men ønsket seg selv til østlandsområdet nå.

11.januar: Solberg FFK-aktuell? Vingen Nicolay Solberg har vært god for Ull/Kisa i OBOS-ligaen de siste sesongene. Nå skriver Fredrikstad Blad at han kan være aktuell for en retur til Fredrikstad, hvor han også har spilt før.

11.januar: Storscorer til Arendal. Vital Curtis Kaba hadde en kanonsesong i 2018 med hele 29 mål for Frigg i 3.divisjon og NM. Spissen er fra Arendal, og Sportshjørnet vet at han nå er svært nær ved å signere for klubben fra hjembyen. Steinar Pedersen har allerede hentet midtstopper Ilir Kukleci fra Frigg i vinter.

11.januar: Mjøndalen vil ha Aasmundsen. Kristiansund-spiller Stian Aasmundsen er ønsket av gamleklubben. VG skriver at KBK har avslått to bud på den 29-årige midtbanespilleren, noe Mjøndalen også bekrefter.

11.januar: Costaricaner til Sarpsborg? Ifølge costaricansk media skal Wilmer Azofeifa være på det nærmeste klar for Sarpsborg 08. Sarpsborg Arbeiderblad skriver at planen er medisinsk test søndag og første trening mandag for 24-åringen, som spiller for Santos de Guápiles i hjemlandet.

10.januar: Kastrati trener med KBK. Det kan bli en brødreduo i angrep for Kristiansund denne sesongen. For nå trener i alle fall Fitim Kastrati, lillebroren til Flamur Kastrati, med nordmøringene. Den 24-åringe kantspilleren spilte for Gefle i Superettan sist sesong, og har tidligere spilt i Vålerenga, Hønefoss, Bryne og Grorud.

10.januar: Vilhjalmsson er populær. Den islandske Rosenborg-spissen Matthias Vilhjalmsson kan være på vei vekk. Ifølge Adressa skal 31-åringen være ønsket i Vålerenga, Lillestrøm og Tromsø.

10.januar: Kongsvinger-trener snart klar. Når Kongsvinger starter sesongoppkjøringen neste uke er trolig klubbens nye trener på plass, skriver Glomdalen. Daglig leder Espen Nystuen sier de har tre kandidater igjen, men vil ikke røpe mer. Én av de aktuelle er ifølge avisa portugiser.

10.januar: Njie trolig ferdig i Stabæk. Ifølge Inge André Olsen er trolig Moussa Njie tapt for Stabæk. Kantspilleren har fått flere kontraktstilbud som han har avslått.

(Saken fortsetter under bildet)

LIVE: Det norske overgangsvinduet 2019
Moussa Njie ser ut til å forlate Stabæk i vinter.

10.januar: Berg-Johansen tar over Fløya. Den tidligere Tromsø-spissen Stein Berg-Johansen ble torsdag presentert som ny trener for Fløya i 3.divisjon. Han har tidligere vært trener i blant annet Tromsø og Harstad.

10.januar: Stopper til Lysekloster. Den polske 22-åringen Damian Garbacik skal ha erfaring fra de to øverste nivåene i hjemlandet. Kommende sesong skal han spille for Lysekloster i 3.divisjon.

10.januar: Omerovic til Sverige. Hønefoss-stopper Benjamin Omerovic er tapt for klubben. I år skal han spille for Assyriska på nivå tre i hjemlandet.

10.januar: Undheim klar for Djerv. Vards midtbanespiller Tom Undheim uttrykte før jul ønske om å gå til moderklubben Djerv 1919. Nå er 23-åringen klar, skriver Haugesunds Avis. Vard ville ikke slippe han, men det løste seg da han ble tilbudt proffkontrakt.

10.januar: Vraket Levanger for 5.divisjon. Steinkjer-spiller Sander Nylund var invitert på prøvespill med Levanger. Nå har han i stedet bestemt seg for å bli spillende trener i Egge i 5.divisjon. Til Trønder-Avisa sier han at han er litt lei av å forsake alt av helger og å trene hundre prosent.

10.januar: Hadler-Olsen forlater Fana. Jesper Hadler-Olsen går en divisjon ned. Etter spill i Fana sist sesong skal han i 2019 dra på seg Gneist-drakta.

10.januar: Hallingdal-duo til 3.divisjon. Ahmed Ahmed (Årvoll) og Mikkel Storeskar (Nordstrand) tar steget opp fra 4.divisjon, melder Hallingdal.

10.januar: Braaten til Finnsnes. Tidligere u-landslagsspiller Patrik Braaten er klar for sin fjerde klubb på fire år. Nå forlater midtbanespilleren Skarp og skal spille for Finnsnes kommende sesong, skriver iTromsø.

10.januar: Ny keeper til Stabæk. Ullerns lovende keeper Jonas Brauti er klar for Stabæk. Han har vært førstekeeper i 3.divisjon det siste halvannet året, men skriver nå under for eliteserieklubben. Brauti imponerte blant annet da Ullern ga Stabæk tøff kamp i NM i fjor.

10.januar: Tromsø-spiller til Alta. Unggutten Brage Berg Pedersen skrev onsdag ny kontrakt med Tromsø. Dagen etter ble 19-åringen klar på lån til Alta kommende sesong, skriver iTromsø.

10.januar: Hellberg på vei til Sogndal. Ifølge svenske FotbollDirekt skal Seth Hellberg på det nærmeste være klar for spill i Sogndal. 23-åringen har vært en nøkkelspiller for Syrianska etter overgang fra Brommapojkarna i 2017. Han er kontraktsløs nå. Tidligere har han vært på prøvespill i Fredrikstad.

9.januar: Malmö-back nær Sandefjord. Ifølge Sandefjords Blad er den svenske 20-åringen Anton Kralj nær en overgang til vestfoldingene. 20-åringen var Malmös eiendom, men var utlånt til både i 2017 og 2018. Han er primært venstreback. Også Vidar Ari Jonsson (Brann) og Tobias Svendsen (Molde, lån) er ventet å bli klare for Sandefjord snart.

9.januar: Holmen Johansen klar for Brann. Bergenserne har funnet sin førstekeeper for de kommende sesongene. Eirik Holmen Johansen ble onsdag kjøpt fra Sandefjord. 26-åringen har skrevet en fireårskontrakt med bronsevinnerne fra sist sesong.

9.januar: Molde-spiller til Moss? Venstreback Simen Hagbø har litt for lang vei til spilletid i Molde. Nå skriver Moss Avis at løsningen kan bli et utlån til Moss for 2019. 19-åringen ankommer Melløs for prøvespill torsdag.

9.januar: Strangstad sa nei. Sivert Strangstad var strålende for Moss sist sesong. Nå har midtbanespilleren takket nei til et nytt kontraktstilbud fra Moss, som hadde frist onsdag. Dermed er han trolig ferdig i klubben, og bør kunne friste flere klubber i 2.divisjon eller på nivået over.

9.januar: Aamodt tilbake til Bryne. Pål Aamodt, som kan brukes både som back og kant på venstresiden, returnerer til Bryne fra Levanger. Han er nå skadd, men Bryne håper han er spilleklar mot slutten av vårsesongen.

9.januar: Duo til Brattvåg. Mange har forlatt Brattvåg i vinter, men nå har de sikret seg to nysigneringer. Den danske spissen Sami Kamel kommer fra Hønefoss, mens Alexander Jonassen kommer fra Træff.

9.januar: Glimt-stopper vil vekk. Eirik Wollen Steen ble hentet til Bodø/Glimt fra Åsane før sist sesong, men skader gjorde at det ble fire kamper. Nå har han bedt klubben om å bli løst fra kontrakten. Han ønsker seg hjem til familie og kjæreste i Bergen. Ifølge Avisa Nordland har både Nest-Sotra og HamKam vært interessert.

9.januar: Skjold-duo til Vard. Etter nedrykket til 3.divisjon har Vard mistet mange spillere. Nå har de også fått inn to. Midtbanespillerne Daniel Aarås og Aleksander Gundersen er begge hentet fra Skjold, skriver Haugesunds Avis.

9.januar: Tagbajumi på prøve i Mjøndalen. Marco Tagbajumi har hatt en omflakkende tilværelse, og spilte sist for Bodø/Glimt. Nå er han kontraktsløs, og denne uka viser han seg fram på Mjøndalens treninger.

8.januar: Velde til Nest-Sotra. Kantspilleren Kristoffer Velde lånes ut fra Haugesund til Nest-Sotra hele kommende sesong. Det bekrefter kantspilleren selv til Haugesunds Avis. Den talentfulle 18-åringen scoret to mål i Eliteserien sist sesong.

8.januar: Sjølstad klar for Molde. Kongsvinger har solgt midtbanespilleren Fredrik Sjølstad til Molde. Den tidligere HamKam- og Hødd-spilleren har signert en treårskontrakt med forrige sesongs sølvvinnere.

8.januar: Rekdal nær Mainz. Stortalentet Thomas Rekdal har prøvespilt for flere klubber i vinter. Nå skriver Eurosport at Fredrikstad-spilleren skal være nær en overgang til tyske Mainz. 2001-modellen har vært ettertraktet etter godt spill på G17-landslaget.

8.januar: RBK-spiller til Ranheim! Olaus Skarsem har hatt en lang vei til plass på laget i Rosenborg. Nå er det klart at midtbanespilleren tar turen til nabo Ranheim på lån ut hele 2019-sesongen.

8.januar: Mawa reiser til Tromsø. KFUM-spiss Moses Mawa har vært ryktet å være aktuell for Tromsø. Nå skriver iTromsø at 22-åringen skal prøvespille for TIL neste uke. Tromsø skal hente en spiss, men trenger en spiller som går inn og leverer fra første stund.

8.januar: Johnsen ferdig i Mjølner. Stian Johnsen har hatt meget solide resultater med Mjølner de siste sesongene. Men treneren klarte ikke å komme til enighet med klubben om en ny kontrakt. Dermed må narvikingene på trenerjakt. Vi nevner også at Johnsen har en spillerfortid i Haugesund…

8.januar: Norbye trener med Mjøndalen. Hans Norbye er uten klubb etter mange år i Tromsø. Nå trener den hurtige høyrebacken med Mjøndalen, skriver iTromsø.

8.januar: Martin klar for Valur. Gary Martins andre periode i Lillestrøm er over. Mandag presenterte islandske Valur spissen som sin nye signering. Etter sesongen gjorde engelskmannen det klart at han trolig var ferdig på Åråsen.

8.januar: Rye til Byåsen. Kantspilleren Andreas Rye var utlånt fra Ranheim til Stjørdals-Blink sist sesong. Nå har 25-åringen signert for nyopprykkede Byåsen i 2.divisjon.

8.januar: Ibrahim ferdig i Vålerenga. Abdisalam Ibrahim får ikke ny kontrakt i hovedstadsklubben. Til Dagsavisen sier midtbanespilleren at han har et kontraktstilbud fra Hellas, og at det har vært interesse fra Israel, Kasakhstan og Spania.

8.januar: Endelig Horneland-enighet! Vinterens største overgangssaga er løst. Eirik Horneland er fra og med tirsdag Rosenborg-trener. Ifølge VG skal RBK ha kommet til enighet med Haugesund om å betale rundt 3 millioner for å løse ut treneren nå.

8.januar: Käck klar for Djurgården. Det har vært på trappene lenge. Men tirsdag morgen ble det bekreftet at Elliot Käck forlater Start og går tilbake til Djurgården, som han kom fra sist vinter.

8.januar: Odd skal ha 2-3 spillere. En keeper må inn i Skien. Samtidig sier Dag-Eilev Fagermo til Telemarksavisa at de skal ha en eller to utespillere, avhengig av lønnsnivå. Trolig er en angriper høyt på lista. På mandagens trening viste Nikolas Tix og tidligere Stabæk-spiller Abdul-Basit Agouda seg fram.

8.januar: Madsen til Asker. Strømsgodset-stopper Kim André Madsen er klar som spillende assistenttrener i Asker. Han var nær en overgang til Sandefjord, som skal ha vært skeptiske etter den medisinske testen.

8.januar: Olsen aktuell for HamKam. Petter Mathias Olsen deltok på HamKams første trening mandag. Den LSK-eide offensive spilleren var i fjor på utlån i Strømmen, hvor nåværende Kamma-sportssjef Espen Olsen var trener.

8.januar: Wembangomo på vei vekk. Den hurtige høyrebacken Brice Wembangomo sier til Agderposten at han ikke spiller i Jerv kommende sesong. En overgang er nært forestående. Sist sommer var han høyaktuell for Bodø/Glimt, men følte det var en dårlig match.

8.januar: Klemensson aktuell for Notodden. Pors-keeper Anders Klemensson har vært utlånt til både Odd og Mjøndalen de siste sesongene. Nå skal han vise seg fram for Notodden i håp om permanent kontrakt, melder Telemarksavisa.

7.januar: Ciljan aktuell for Rosenborg? Ifølge TV 2 skal Per Ciljan Skjelbreds rådgiver ha vært i samtaler med RBK. Den 31-årige midtbanespilleren er inne i sitt siste kontraktsår i Hertha Berlin, og kontrakten blir neppe fornyet. Spørsmålet er om den tidligere landslagskapteinen vil hjem eller fortsette i utlandet.

7.januar: Reitan ønsket. Ifølge TV 2 er både Bodø/Glimt og Ranheim interessert i Rosenborgs høyreback Erlend Dahl Reitan. 21-åringen sier til kanalen at spilletid er det eneste som står i hodet hans nå.

7.januar: Huseklepp til Fyllingsdalen. Erik Huseklepps karriere startet i Fyllingen. Nå går han tilbake til samme område og avslutter karrieren i Fyllingsdalen i 3.divisjon, melder Bergens Tidende. I tillegg til å spille skal han også være assistenttrener.

7.januar: Back inn og ut i Lyn. Ferdinand Clarke gir seg i Lyn etter en halv sesong, og flytter nå tilbake til Bodø. Junkeren igjen? Inn har osloklubben hentet en god erstatter i Torvald Berthelsen fra Kråkerøy.

7.januar: Åtte prøvespillere i Moss. Ifølge Moss Avis var MFKs første trening for året godt besøkt. Ismar Dizdar (Bærum), Alagie Sanyang (Asker), Knut-Jørgen Evensen (Stabæk 2), Christoffer Skårn (Østsiden), Trym Solli (Ørn Horten), Erlend Kiani (Follo), Christoffer Guttulsrød (Sarpsborg 08 2) og Mentor Mazrekaj fra Kosovo var alle på plass.

7.januar: Salquist klar for LSK! Den danske midtstopperen Tobias Salquist har vært ryktet å være på vei til Åråsen, og mandag signerte 23-åringen med Lillestrøm. Han kommer fra belgiske Waasland-Beveren, hvor han har spilt i et halvt år. Kontrakten med LSK strekker seg over tre år.

7.januar: Gigantspiss til Brann? 203 centimeter høye Fejsal Mulic skal ifølge Bergens Tidende være høyaktuell for Brann. Serberen vil kunne bli tidenes høyeste eliteseriespiller om han hentes fra Hapoel Tel Aviv.

7.januar: Martinsen til Bryne. Venstreback Petter Martinsen forlater Nest-Sotra og er klar for Bryne. 28-åringen har signert en toårskontrakt, og erstatter Paul Addo på Jæren.

7.januar: Sandbuløkken overtar Nybergsund. Den tidligere keeperen Yngve Sandbuløkken har lang fartstid i Nybergsund. Nå er han klar som klubbens nye hovedtrener etter Jarl André Storbæk, som fikk sparken fordi klubben ikke kan ha en heltidsansatt trener etter nedrykket.

7.januar: Amundsen aktuell for Ull/Kisa? Trond Fredriksen har kun fem forsvarere når han tar over Jessheim-klubben. Romerikes Blad mener LSKs Marius Amundsen, som har utgående kontrakt, er en spiller de drømmer om. Samtidig skal Lyns hurtige kant Eirik Haugstad vise seg fram for Fredriksen og co.

7.januar: En ut, to inn i Levanger? Simen Sandmæl ser ifølge Innherred ut til å forlate Levanger. Midtbanespilleren sitter med utgått kontrakt, og har fått et tilbud fra KI Klaksvik på Færøyene. Samtidig skal Steinkjers Sander Nylund og midtstopper Karl Morten Eek, som er ferdig i Ranheim, være ønsket av Levanger.

7.januar: Drage trener med FFK. Thomas Drage står fritt til å forlate Bodø/Glimt i vinter. Mandag var kantspilleren på plass da Fredrikstad hadde årets første trening.

7.januar: Hanssen på prøve i Skeid. William Arne Hanssen har lang vei til plass på laget i Bodø/Glimt, og sa i helgen til Avisa Nordland at han ikke ser for seg å bli i klubben. Samtidig kunne angriperen fortelle at han skal mandag reiser til Oslo for å prøvespille for nyopprykkede Skeid.

7.januar: Kidane til Bærum. Backen Adonai Kidane har signert toårskontrakt med Bærum. Sist sesong spilte 21-åringen for Nybergsund etter overgang fra Grorud.

4.januar: Thodesen til Finland. Tor Thodesen, som her hjemme sist var trener i Hønefoss i høst, blir trener på øverste nivå igjen. Nyopprykkede HIFK fra Helsinki har ansatt vestfoldingen, som har signert på en ettårskontrakt.

4.januar: Riise blir sportssjef. John Arne Riise har fått sin første jobb i en fotballklubb. Den tidligere venstrebacken blir sportssjef for Birkirkara, som ble nummer fire i maltesisk serie sist sesong.

4.januar: Thorsby til Sampdoria! Den norske midtbanespilleren Morten Thorsby har lenge gjort en god figur i Heerenveen, og tar nå steget videre. Flere rapporter fredag i ulike medier sier at oslogutten signerer en femårskontrakt med Serie A-klubben Sampdoria, gjeldende fra sommeren av.

4.januar: Heintz til Kasimpasa klart. Fredag ble det endelig klart at Tobias Heintz er solgt fra Sarpsborg 08 til tyrkiske Kasimpasa. Østfoldingene skal ha fått i overkant av ti millioner for den offensive midtbanespilleren som gjorde en god figur i Europaligaen.

4.januar: Landslagsspiss på prøve i Raufoss. Singapores 19-årige landslagsspiss Ihksan Fandi reiser intet mindre enn 1000 mil for å vise seg fram for Raufoss. Til Oppland Arbeiderblad sier trener Christian Johnsen at de har sett spilleren på video og fått referanser som var så spennende at de vil se ham på treningn. Fandi, hvis far scoret 55 landslagsmål, har selv 5 mål for hjemlandet.

4.januar: Bizoza klar for Raufoss. Herd-spiller Parfait Bizoza skrev fredag under en treårskontrat med Raufoss. 19-åringen er egentlig stopper, men ble med hell brukt som spiss denne sesongen.

4.januar: Käck til Djurgården. Det har vært ryktet, og nå er det snart klart. Den svenske venstrebacken Elliot Käck forlater Start og vender tilbake til Djurgården i Allsvenskan.

4.januar: Hagen til FFK. For andre gang i vinter signerer Fredrikstad en Hagen til midtbanen sin. Sist var det Andreas, denne gang er det Marius som kommer fra Hødd. Klubbnomaden har signert en toårskontrakt.

Sist sesong var han god for Hødd og kom med da vi kåret årets lag i avdelingen.

4.januar: Nøkkelduo ferdig i Brattvåg. Scott Fellows og Daniel Stensøe spilte viktige roller for Brattvåg sist sesong, men forlater nå sunnmørsklubben etter at de ikke kom til enighet om nye kontrakter.

Fellows var med på årets lag som vi tok ut fra avdelingen, og stopperen sier til Sunnmørsposten at han er skuffet over å ha blitt tilbudt mindre lønn enn han hadde.

4.januar: Jendal til Asker. HamKam-keeper Lars Jendal var god på lån i Nybergsund sist sesong. Nå har han blitt lånt ut til Asker for kommende sesong, samtidig som han har forlenget kontrakten med Kamma.

4.januar: Fra TUIL til TIL? Tromsø er på jakt etter en midtstopper, og løsningen kan være over Tromsøbrua. For nå skal Tromsdalens stopper Anders Jenssen vise seg fra på treninger på Alfheim i en uke.

4.januar: Walberg tilbake i Fana. Etter spill i Bærum, Nest-Sotra, på Færøyene og nå sist i Lysekloster vender midtstopper Mats Walberg hjem til Fana.

4.januar: Fladmark tar over Herd? Sture Fladmark, mest kjent for å ha blitt byttet ut mot Hrvoje Braovic da Lyn styrte mot gull, kan ta over Herd i 3.divisjon, melder Sunnmørsposten. Deres hovedtrener Thomas Pedersen takket nylig ja til å bli assistent i Brattvåg.

4.januar: Skogseid legger opp? Etter å ha gått sykmeldt gjennom hele 2018 var det ingen overraskelse at Håkon Skogseid ikke fikk fornyet kontrakt med Stabæk. Til Eurosport sier forsvareren at han kanskje må legge opp, og trolig er ferdig med fotball på høyeste nivå.

4.januar: Jakobsen til Trondheim. Vidar-spiss Eirik Jakobsen skal flytte til Trondheim og er ferdig i klubben. Hvor han havner er ikke klart, men Byåsen, Nardo og Stjørdals-Blink bør alle kunne være interessert.

3.januar: Nguen på vei bort! Strømsgodset-profil Tokmac Nguen har kun et halvt år igjen av kontrakten med drammenserne, men kan forsvinne nå. Til Drammens Tidende sier kantspillere at det har kommet konkrete tilbud både til ham og til Godset, og at en klubb nå forhandler om å kjøpe ham. Det skal være snakk om en utenlandsk klubb.

– Jeg vet at det er flere som kan komme på banen. Samtidig er det én klubb jeg har sett meg ut helt fra starten og som jeg tror kunne vært veldig bra for meg. De har et spennende prosjekt på gang og hvis det skulle gå bra der, så kan det være en bra mulighet for meg videre, sier 26-åringen til DT.

3.januar: Danske aktuell for Lillestrøm. Ifølge Romerikes Blad skal den 23-årige stopperen Tobias Salquist være på vei til LSK. Dansken har spilt for belgiske Waasland-Beveren i høst, og var før det i Silkeborg.

3.januar: Radlinger blir? Samuel Sahin-Radlinger så ut til å være tapt for Brann. Men nå skriver Bergens Tidende at Hannover-keeperen likevel kan bli værende etter forrige sesongs lån. Sportssjef Rune Soltvedt bekrefter at de fortsatt ser på Radlinger som et alternativ.

3.januar: Åsen tilbake til RBK? Det kan være duket for en tredje runde på Lerkendal for Gjermund Åsen. Nordlys skriver at trønderne igjen skal ha kastet blikket på den kreative midtbanespilleren, som også har pådratt seg interesse fra Molde i vinter.

3.januar: Horneland RBK-klar! Men… Torsdagens store nyhet var selvsagt at Rosenborg annonserte Eirik Horneland som ny trener. Han tar med seg sin assistent Karl Oskar Emberlan fra Haugesund til Trondheim. Men i FKH er de ikke veldig imponerte. De er ikke enige med Rosenborg, og hevder Horneland ikke kan si opp sin kontrakt. Her går uenigheten på hvilken av den gamle kontrakten og den han signerte i høst som gjelder. Siste ord er ikke sagt.

3.januar: Horneland blir i FKH! Ok, villedende innledning. Men Dennis Horneland, sønnen til Eirik Horneland, har torsdag signert proffkontrakt med Haugesund, sammen dag som faren ikke er trener mer. Den talentfulle midtstopperen har vist seg fram for Chievo i vinter.

3.januar: Bakke erstatter Horneland? Med Eirik Horneland ut må Haugesund ha ny trener. Ifølge Eurosport skal nåværende Sogndal-trener Eirik Bakke stå høyt på lista over kandidater i klubben som ble nummer fire sist sesong.

3.januar: Huseklepp til gamleklubben? Ifølge Bergensavisen kan Erik Huseklepp ende i Fyllingsdalen neste sesong. Han slo gjennom i Fyllingen, én av to klubber bak sammenslåingen. Han har også tilbud fra nåværende klubb Åsane, men må da ned i lønn. I Fyllingsdalen er han også tiltenkt en trenerrolle.

3.januar: Gersbach på vei til Nederland. Adressa melder torsdag at den australske venstrebacken Alex Gersbach er på vei vekk. En klubb i Nederland er interessert, og torsdag kveld ble det rapportert at NAC Breda skal være den aktuelle kjøperen.

3.januar: Riise legger opp. Bjørn Helge Riise har gjort sitt på fotballbanen. Torsdag fortalte midtbanespilleren at han legger skoene på hylla etter å ha avsluttet karrieren med en halv sesong i Sogndal. Nå sikter han mot en trenerjobb.

3.januar: Ingebrigtsen til Byåsen. Midtbanespiller Mats Ingebrigtsen tar steget fra 3.divisjon i Tiller til Byåsen på nivået over. Sønnen til Kåre Ingebrigtsen scoret ni mål sist sesong.

3.januar: Midbøe Lunde tilbake i Brodd. Etter ett år uten fotball har den tidligere Brodd-kapteinen Petter Midbøe Lunde bestemt seg for å gjøre comeback. 29-åringen har også spilt for Bryne, Sola og Vidar.

3.januar: Spanjol til Valdres. Acai Elvirra Rodriguez fra Lanzarote er klar for spill i Valdres. 27-åringen er midtstopper og har erfaring fra nivå tre i hjemlandet.

2.januar: Morer ferdig i Sandefjord. Den spanske midtbanespilleren takket for seg i Vestfold i dag. Etter 3 ½ sesong i klubben takket han supporterne og klubben for sin tid i Sandefjord på sosiale medier onsdag.

2.januar: Acosta ønsket i Start. Ifølge Fædrelandsvennen skal Start være interessert i å hente tilbake Bismar Acosta fra Brann. Midtstopperen, som kom fra nettopp Start, mistet plassen på laget på slutten av sesongen.

2.januar: Unggutt tilbake til FKH. Kristoffer Gunnarshaug forlot Haugesund for Lysekloster i sommer. Men nå har eliteserieklubben hentet tilbake 19-åringen fra 3.divisjonsklubben, og signert en treårskontrakt med ham.

2.januar: Martin på vei til Island. Lillestrøm-spiss Gary Martin skal ifølge Romerikes Blad være nær en overgang til Valur. Han fikk få sjanser etter at Jörgen Lennartsson tok over LSK, og sa i høst at han høyst trolig kom til å forlate Åråsen.

2.januar: – De Lanlay vil hjem. Ifølge Rogalands Avis skal Rosenborgs kantspiller Yann-Erik de Lanlay ønske seg en retur til Stavanger.  Den skadeplagede spilleren har ikke svart avisen selv, men Viking-trener Bjarne Berntsen påpeker at de har mange spillere i hans posisjon nå.

2.januar: Kongsvinger selger Sjølstad. KILs sportssjef Espen Nystuen bekrefter til Glåmdalen at midtbanespilleren Fredrik Sjølstad blir presentert i en ny klubb innen kort tid. Hvor 24-åringen går er ikke kjent, men Viking har vært ivrige etter ham. Også Molde har vært nevnt.

Oppdatert: Og litt senere melder Aftenbladet at Viking ikke blir hans nye klubb. Molde neste da?

1.januar: Duo til Hønefoss. Keeper Andreas Vedeler tar et litt overraskende steg til Hønefoss og 3.divisjon. 23-åringen har spilt for Asker hele karrieren, og var god forrige sesong. Også midtstopper Jens Cato Rosenlund har en fortid i Asker, men kommer nå fra spill i Drøbak-Frogn.

1.januar: Molde på kant-jakt. VG skrev før nyttår at Stabæks lovende kantspiller Ola Brynhildsen har påkalt seg interesse fra Molde, noe spilleren selv og bekrefter. Fra før har avisen skrevet om Moldes bud på Eirik Ulland Andersen. Ingen tvil om at kantspillere er et mål i Molde.

1.januar: Svendsen til Sandefjord. Tobias Svendsens utlån fra Molde til Haugesund var ikke helt vellykket. Nå melder Eurosport at den offensive midtbanespilleren får sjansen i Sandefjord i OBOS-ligaen kommende sesong.

1.januar: Forsvarsduo til AaFK. På fjorårets siste dag signerte de to tidligere Vålerenga-juniorene Tega George og Kristoffer Hay for Aalesund. Stopper Hay var på lån fra Enga til Tromsdalen i fjor, mens høyreback George kommer fra Kjelsås

1.januar: Østli til Kråkerøy. Det ble med en halv sesong i Moss for veteranstopper Anders Østli. Kommende sesong danner han et sterkt stopperpar med tidligere Sarpsborg 08-kollega Ole Heieren Hansen i Kråkerøy.

28.desember: Ulland til Molde? Ifølge VG ser Strømsgodsets frisparkspesialist Eirik Ulland Andersen ut til å havne i Molde. Avisen skriver at drammenserne har avslått et bud på 6 millioner, og at de håper å få opp mot 10 millioner for kantspilleren, som har ett år igjen av kontrakten.

28.desember: Heintz nær overgang. Tidligere i desember ble Sarpsborg 08s Tobias Heintz meldt å være sterkt ønsket av tyrkiske Kasimpasa. Nå skriver VG at en overgang skal være svært nær. Sarpsborg 08 skal ha avslått fire bud fra klubben, og prisen kan ende opp mot ti millioner kroner nå.

28.desember: Mujcic tilbake i Lysekloster. Den svenske midtstopperen Mirza Mujcic spilte høstsesongen 2017 i Lysekloster før han dro til Brattvåg. Etter ett år på Sunnmøre vender han nå tilbake til 3.divisjon og Lysekloster.

28.desember: Ingebrigtsen ønsket i FKH? En tvist på at Eirik Horneland ser ut til å bli Rosenborg-trener er at TV 2 i romjula meldte at tidligere Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen skal ha takket nei til Haugesund. Men fra Haugesunds Avis meldes det at klubben ikke har vært i kontakt med treneren.

28.desember: Emberland ønsket i RBK. Fredag ble det kjent at Rosenborg ønsker å hente Haugesund-assistent Karl Oscar Emberland sammen med Eirik Horneland. Duoen sies å utfylle hverandre bra, og Emberlands 4-3-3-historie er neppe noen ulempe i Trondheim.

28.desember: Norheim til Strømmen. Fløy-kaptein Jon Olav Norheim er tilbake i OBOS-ligaen. Midtstopperen med fortid i KFUM og Nest-Sotra har signert for Strømmen, som samtidig forlenget kontrakten til Andreas Dieserud.

28.desember: Nygaard til Hønefoss. Midtbanespilleren Thomas Nygaard blir den andre spilleren trener Luke Torjussen tar med seg fra Bærum til HBK. Han har signert en ettårskontrakt. Samtidig er det klart at kaptein Tor-Øyvind Hovda fortsetter i Hønefoss.

23.desember: Liseth valgte Mjøndalen. Nest-Sotras spiss Sondre Liseth ble lille julaften presentert som Mjøndalen-spiller. Tidligere i uka ble det kjent at han hadde takket nei til Brann. 21-åringen har signert en treårskontrakt med den nyopprykkede eliteserieklubben.

23.desember: Bakke forlenget med Sarpsborg. Trener Geir Bakke har skrevet kontrakt med europaliga-askeladdene ut 2024. Dermed setter treneren en definitiv stopper for spekulasjoner om Rosenborg, som han skal ha takket nei til for noen uker siden.

23.desember: Mladenovic klar for Sandefjord. Som meldt for noen dager siden blir Stefan Mladenovic Sandefjord-spiller. Kantspilleren fikk forlate Odd, og har signert en toårskontrakt med vestfoldingene.

23.desember: Jalasto til Kongsvinger. Veteranforsvareren Ville Jalasto, med en fortid i Aalesund og Stabæk, har signert for Kongsvinger lille julaften. 32-åringen har de to siste årene blitt seriemester med HJK, og har signert en toårskontrakt.

23.desember: Brotangen ferdig i HamKam. Midtstopperen Lars Brotangen gir seg etter en sesong i HamKam. Han følger etter Truls Jevne Hagen til Moelven i 4.divisjon, hvor broren Emil er sportslig leder.

23.desember: Helstrup hentet ny TUIL-spiller. Gaute Helstrup har tatt med seg midtbanespilleren Lars-Gunnar Johnsen til sin nye klubb HamKam. Pasningsgeneralen på midtbanen blir den andre spilleren han tar med seg fra Tromsdalen til Hedmark.

23.desember: Fuhre til Asker. Dagen før dagen sørget Asker for å kjøpe en fin gave til seg selv. Lars Fuhre har mye erfaring fra de to øverste nivåene i Sverige og Norge, men kantspilleren har nå signert for 2.divisjonsklubben.

23.desember: Hill tar over TUIL! Engelske Jonathan Hill, som har jobbet i Manchester Uniteds junioravdeling, tar over Tromsdalen i OBOS-ligaen, melder iTromsø. Han har også jobbet i Fulham og vært assistenttrener i Tromsø tidligere.

23.desember: Storscorer til Strømmen. Sivert Gussiås (19) har hamret inn mål for Molde 2 og juniorlaget. Neste sesong skal han forsøke seg i Strømmen på lån ut sesongen. Spissen sier selv at førstelagserfaring er viktig for ham nå.

23.desember: Andreasson blir med Viking videre. Den islandske stopperkjempen Axel Oskar Andresson ble som ventet Viking-spiller videre etter at stavangerklubben har kjøpt han fra engelske Reading. Han var på lån derfra i høst.

23.desember: Ringstad ferdig i Sandefjord. Stian Ringstad gjorde en fin figur på lån i Sandefjord i høst. Men nå har klubben bestemt seg for å ikke signere han permanent, og dermed vender han tilbake til Strømsgodset.

23.desember: Start-duo til Jerv. Keeper Benjamin Boujar og midtstopper Simon Larsen har begge skrevet under for Jerv. Larsen har vært Start-kaptein og erstatter Glenn Andersen som stopper for klubben fra Aust-Agder.

23.desember: Llullaku til Hønefoss. Trener Luke Torjussen har hentet spissen Erblin Llullaku fra sin tidligere klubb Bærum. Dermed har 3.divisjonsklubben fått inn en erstatter for storscorer Kristoffer Hoven, som gikk til Kristiansund.

23.desember: Rekdal til Tyskland? Stortalentet Thomas Rekdal har besøkt flere europeiske klubber i høst. Nå bekrefter faren Sindre til Fredrikstad Blad at en overgang er på trappene. Midtbanespilleren (17) har fått et tilbud fra en tysk klubb som skal ha gitt et godt inntrykk.

23.desember: Fransk keeper til Valdres. Hugo Fauroux (22) har signert for Valdres. Han har en fortid i klubber som Cannes, Monaco og Miami City.

23.desember: Brødre erstatter brødre. Nylig ga Lars Kristian og Pål Erik Pedersen seg som trenere for Donn. Nå har kristiansandsklubben hentet et nytt brødrepar til å lede dem. Rolf-Martin og Odd-Arild Skonhoft har ledet Vigør, men tar nå over 3.divisjonsklubben.

23.desember: Richardsen til Fløy. Backen Jørgen Richardsen returnerer til Sørlandet. Etter en sesong på Island skal den tidligere Kongsvinger- og Alta-backen nå spille 3.divisjon med Fløy kommende sesong, ti år etter at han forlot moderklubben.

23.desember: Firkløver inn i Strindheim. Bydelsklubben fra Trondheim ruster opp før returen til 3.divisjon. Christ Oulahi (Trygg/Lade), Martin Grong Risan (Byåsen, var på lån i høst), Patrick James Strand (Rosenborg) og Oskar Andreassen (Ranheim) har alle signert i løpet av den siste tiden.

23.desember: Berisha ferdig i Kråkerøy. Angriperen Fatos Berisha forlater fredrikstadklubben i 3.divisjon. Han skal nå spille for Råde på nivået under.

23.desember: En inn, en ut i Gjøvik-Lyn. Midtbaneveteran Lars-Johan Kollshaugen forlater 3.divisjon og Gjøvik-Lyn. Han skal nå spille for FK Toten på nivået under. Samtidig er det klart at Steinkjer-keeper Andrej Novak flytter sørover og skal spille for klubben kommende sesong.

23.desember: Dybevik til Bryne. Andreas Dybevik har signert for Bryne, hvor han tidligere har vært på lån. 20-åringen ble ikke enig med Sandnes Ulf om ny kontrakt etter årets sesong.

20.desember: Liseth ikke til Brann. Nest-Sotras spiss Sondre Liseth ble ikke enig med Brann om sin personlige kontrakt. Dermed hentet Brann i stedet Marcus Mehnert torsdag (se lenger ned). Men Liseth forsvinner likevel trolig fra Nest. BA skriver at blant annet Mjøndalen skal ha meldt seg på i kampen om 21-åringen igjen.

20.desember: Høyland til Sola. Tidligere Bryne-spiller Geir Dahle Høyland returnerer til 2.divisjon etter ett år i Frøyland. Han skal spille for nyopprykkede Sola kommende sesong.

20.desember: Horneland på vei til RBK likevel? Torsdag melder stadig flere medier at Haugesund-trener Eirik Horneland skal være i nye samtaler med Rosenborg om den ledige trenerjobben. Adressa har flere kilder på at samtalene er gjenopptatt etter at ballen ble lagt død sist uke.

Samtidig ryktes Nordsjælland-trener Kasper Hjulmand, som er favoritt til jobben, å være aktuell for trenerløse Anderlecht.

20.desember: Mehnert klar for Brann! Litt ut av det blå ble Askers målfarlige 21-åring Markus Mehnert klar for bronsevinnerne torsdag. Han har tidligere i vinter vært i søkelyset til både Odd og Sarpsborg 08 etter det Sportshjørnet kjenner til. Han hadde kontraktstilbud flere steder, blant annet i Fredrikstad. Brann melder at spissen har signert for tre år.

20.desember: Hove klar for Viking! Torsdag ble Florøs duellsterke midtstopper Runar Hove klar for Viking. 23-åringen har vært i søkelyset til flere klubber, og blir nå heltidsspiller for første gang i karrieren. Han har signert en treårskontrakt i Stavanger.

20.desember: Aase til Åsane. Enda en nøkkelspiller forlater Florø torsdag. Midtbanespiller Stefan Aase har signert for nedrykkskollega Åsane. Tidligere har tvillingbroren Peter spilt for oransjetrøyene.

20.desember: Nytt Bryne-talent til Molde. Markus Eiane scoret 26 mål for Bryne 2 i 4.divisjon i år. Nå følger 17-åringen i fotsporene til Erling Braut Haaland og går til Bryne. Det skriver Aftenbladet. Siden Eiane ikke har proffkontrakt har Bryne lite de skulle ha sagt.

20.desember: Valsvik-retur til Norge? I kriserammede Eintracht Braunschweig, som kjemper i bunnen av 3.Bundesliga, har norske Gustav Valsvik sammen med tre andre spillere blitt ”fritatt fra treninger”, mens en femte spiller er løst fra kontrakten. Valsvik har allerede vært et navn på blokka i flere norske klubber etter hva Sportshjørnet forstår, og blir neppe mindre aktuell for en retur hjem nå.

20.desember: Målsnik til Bryne. Torben Dvergsdal scoret 24 mål for Varhaug i 4.divisjon denne sesongen. Nå har 18-åringen tatt steget opp til storebror Bryne.

20.desember: Vega aktuell for Vålerenga. Ifølge Bergens Tidende skal Vålerenga ha fattet interesse for Branns costaricanske kantspiller Devyer Vega. Han får lov til å forlate Bergen etter lite spilletid i 2018.

20.desember: Få endringer i Skeid. I et intervju med Dagsavisen sier Tom Nordlie at det ikke blir store utskiftninger i stallen etter opprykket. Fredrik Berglie (Halsen) er eneste nye inn så langt, mens Kevin Mankowitz (Grorud) og Bendik Lind forsvinner ut.

20.desember: Pieroth til Lokomotiv Oslo. ”Sunnmørsklubben” har sikret seg enda en sunnmøring. Tidligere Hødd-keeper Sivert Pieroth melder overgang fra Lørenskog foran kommende sesong.

20.desember: Ingebrigtsen gir seg. Herd mister en viktig brikke foran kommende sesong, når rutinerte Jonas Ingebrigtsen trapper ned og prioriterer jobb.

20.desember: Witry valgte Djurgården! Ranheims høyreback Aslak Fonn Witry kunne velge mellom Rosenborg og Djurgården etter at Ranheim godkjente bud fra begge. Nå har 22-åringen bestemt seg for å vrake RBK for å flytte til Stockholm, bekrefter Ranheim. Witry har signert en fireårskontrakt med sin nye klubb.

20.desember: Andresson tilbake til Viking. Den islandske midtstopperen Axel Óskar Andrésson var på lån i Viking fra Reading denne høsten. Nå skriver Stavanger Aftenblad og Rogalands Avis at Viking skal være svært nær å kjøpe 20-åringen fra den engelske klubben.

20.desember: Markussen legger opp. Altas 31-årige midtstopper Andreas Markussen har bestemt seg for å legge skoene på hylla. Men han blir værende i klubben, for nå blir han assistent for Bryant Lazaro kommende sesong.

20.desember: 3.divisjonskant aktuell for Rosenborg. Orklas 16-årige venstreving Magnus Høiseth scoret hele 11 mål for Orkla denne sesongen. Han har vært på prøvespill i Kristiansund allerede, men nå skriver Avisa Sør-Trøndelag at han skal trene med Rosenborgs juniorlag etter nyttår.

20.desember: Jerv nær midtstopper. Arne Sandstø sier til Agderposten at de er veldig nær å signere en midtstopper. De skal ha hatt samtaler med en stopper som har erfaring fra de to øverste nivåene denne uka.

20.desember: Rogulj til Bærum. Unggutten Adrian Rogulj er klar for spill i Bærum. Angriperen har signert en toårskontrakt med 2.divisjonsklubben. Han scoret fem mål for Godsets andrelag denne sesongen.

20.desember: Westgaard vil vekk. Anvendelige Filip Westgaard kan være på vei bort fra Fredrikstad. Til Fredrikstad Blad sier 24-åringen at han utforsker hvilke muligheter som kan ligge åpne for ham.

20.desember: Enga-spiller til Grorud. Oliver Valaker Edvardsen har vært aktuell for flere klubber i 2.divisjon. Nå har den anvendelige spilleren signert av Grorud, som ser på ham som et spissalternativ.

20.desember: Løvig tilbake i Pors. Angriperen Patrick Løvig har spilt for moderklubben Brevik i 6.divisjon i år. Nå skal han igjen forsøke seg i Pors tre divisjoner høyere opp.

20.desember: 40-åring til Harstad. Veteranmålvakten Karl Harald Bruun tar steget opp fra Medkila til Harstad i 3.divisjon, skriver Harstad Tidende. Dermed følger han etter trener Thomas Bergland.

19.desember: Eliteserie-trio på vei til Sandefjord. Ifølge Sandefjords Blad er Kim André Madsen, Vidar Ari Jonsson og Stefan Mladenovic svært nær å bli Sandefjord-spillere. Stopper Madsen forlater Strømsgodset etter ti sesonger, og det står kun på den medisinske testen. Brann-back Jonsson og Odd-kant Mladenovic har også fått beskjed av sine klubber om at de er overflødige.

19.desember: Sarpsborg-juvel ønsket i Tyrkia. Både VG og Nettavisen skriver at Tobias Heintz er ønsket i Tyrkia. Ifølge begge skal det være Kasimpasa som ønsker seg den kreative østfoldingen, og Sarpsborg 08 skal ha avslått hele fire bud på 20-åringen. En pris på rundt 1 million euro (8 millioner kroner) nevnes, og hovedpersonen gjør det klart at han gjerne kunne tenke seg en overgang.

19.desember: Cirak til KBK. Nest-Sotras svenske midtbanestrateg Haris Cirak tar steget opp i eliteserien. 23-åringen hadde en god sesong i år, og har nå skrevet under en ettårsavtale med Kristiansund.

19.desember: Bråtveit klar for Djurgården. Onsdag ble Haugesund-keeper Per Kristian Bråtveit klar for stockholmsklubben. FKH har lenge skjønt at keeperen kunne bli solgt i vinter, og daglig leder Eirik Opedal gjør det klart til Haugesunds Avis at de skal hente ny førstekeeper nå.

19.desember: Trio til  Tromsdalen. OBOS-klubben slo til med tre nysigneringer og tre re-signeringer onsdag. Tidligere utenlandsproff Thomas Kind Bendiksen er det mest oppsiktsvekkende navnet. Etter å ha slitt med sykdom de siste årene har han trent med klubben de siste månedene og vist stigende form. Den målfarlige kantspilleren Andreas Hanssen (Byåsen) og forsvarer Henrik Åsali Hanssen (Tromsø, lånt ut til Alta i høst) er også klare.

I tillegg har ungguttene Martin Albertsen og Thedor Nilsen, samt midtbanespiller Anders Karlsen, alle signert nye kontrakter med TUIL.

19.desember: Bakli aktuell for Tromsdalen. Mer TUIL-nytt. Nordlys skriver at Jan Tore Bakli, som trener damelaget til Grand Bodø, kan bli klubbens nye trener. Daglig leder Inge Takøy sier til avisen at de har en positiv dialog med Grand, men samtidig at de snakker med flere kandidater.

19.desember: Solskjær klar! Knapt noen i verden som ikke har fått med seg at Ole Gunnar Solskjær skal lede Manchester United ut sesongen nå. Rett og slett utrolig og utrolig gøy! I Molde tar Erling Moe over midlertidig, slik han har gjort tidligere. Så gjenstår det å se om Solskjær vender hjem igjen, eller om større eventyr venter han også fra sommeren av.

19.desember: Keeperbytte i Lyn. Sofus Rasmussen returerer til Lyn etter å ha vært reservekeeper i Bærum. Samtidig er det klart at årets førstekeeper Orhan Simsek ikke fortsetter i osloklubben

19.desember: Salvesen ønsket hjem. Lars-Jørgen Salvesen imponerte for Ull/Kisa etter overgang fra Start i sommer. Nå kan han gå motsatt vei igjen. Start-trener Kjetil Rekdal sier til Fædrelandsvennen at han ønsker seg målsniken tilbake i Kristiansand.

19.desember: To ferdig i Levanger. Midtstopper-veteran Tom Erik Nordberg har bestemt seg for å legge opp nå. Samtidig er heller ikke angriper Andreas Lykke Strand med videre. Han skal operere en hofteskade som har skapt trøbbel lenge, skriver Innherred.

18.desember: Solskjær tar over United?! Ok, det skal vanskelig gjøres å toppe denne i silly season. Men det tok ikke lang tid før Ole Gunnar Solskjær-ryktene begynte å komme da det var kjent at José Mourinho var ferdig i Manchester United.

Utover tirsdagen har stadig flere meldt at Molde-treneren er høyaktuell som løsning ut sesongen. Deriblant The Telegraph, Sky Sports og ESPN-journalist Mark Ogden, som var blant de første. Skal det virkelig skje?

18.desember: Coolen ferdig som sjef. Som ventet er Rini Coolen ikke aktuell som hovedtrener videre i Rosenborg. Tirsdag sendte klubben ut en bekreftelse på at nederlenderen vender tilbake til jobben som akademisjef hos seriemesterne.

18.desember: Bråtveit på vei til Djurgården. Ifølge VG og Expressen skal Haugesunds 22-årige keeper Per Kristian Bråtveit nå være på vei til den svenske hovedstadsklubben.  VG skriver at prisen for målvakten skal ligge mellom 3.5 og 4 millioner.

18.desember: Jonsson til Sandefjord? Mandag meldte Bergens Tidende at Branns høyreback Vidar Ari Jonsson var på vei til Örebro. Men senere meldte konkurrenten Bergensavisen at det er Sandefjord som er nærmest å sikre seg islendingens tjenester for kommende år.

18.desember: RBK med Witry-bud. Mange har stusset over om Rosenborg skulle la Ranheims høyreback Aslak Fonn Witry gå til Djurgården uten kamp. Men nå bekrefter Ranheim til Adressa at de har godkjent et bud fra storebror RBK, så nå er det opp til spilleren selv hvor han spiller neste sesong.

18.desember: Røssland erstatter Mjelde. Morten Røssland har ledet Arna-Bjørnars lag i Toppserien de siste sesongene. Tirsdag ble han klar som Åsane-trener. Der erstatter han Mons Ivar Mjelde etter nedrykket til 2.divisjon. Med seg som assistent får han Sindre Tjemeland.

18.desember: Strangstad er Strømmen-aktuell. Tidligere Moss-trener Ole Martin Nesselquist ser på muligheten for å ta med seg midtbanespiller Sivert Strangstad til Strømmen. Krav om utdanningskompensasjon på rundt 200.000 kr gjør det imidlertid litt vanskeligere, skriver Moss Avis.

18.desember: Midtskogen til Elverum. 19-årige Ådne Midtskogen gjorde en god figur på utlån fra HamKam til Nybergsund i høst. Nå har midtstopperen bestemt seg for å bli i 2.divisjon, hvor han har signert ettårskontrakt med Elverum.

18.desember: Nisja legger opp. Vidar Nisja fikk ikke ny kontrakt i Sandnes Ulf, og valgte å takke nei til Bryne. Nå har midtbanespilleren bestemt seg for å legge opp i enalder av 32 år.

18.desember: Latifu ferdig i Sogndal. Høyreback Akeem Latifu blir ikke å se i Sogndal-drakt kommende sesong. Han har meddelt klubben at han ønsker seg videre, og har dermed blitt løst fra kontrakten.

18.desember: Pettersen til Junkeren. Mosjøens midtbanespiller Fredrik Pettersen har meldt overgang til bodøklubben Junkeren i 3.divisjon etter 99 kamper og 24 mål i sin tidligere klubb.

18.desember: Shabani til Råde. Argtim Shabani var med på å rykke opp til 2.divisjon med Kvik Halden denne sesongen. Men i stedet for å bli med opp går han ned til 4.divisjon, hvor han kommende sesong skal spille for Råde.

17.desember: Høgmo gir seg som trener! Per-Mathias Høgmo skal ikke trene Fredrikstad videre. Mandag offentliggjorde klubben at Høgmo går over i en 50%-stilling som sportslig leder i klubben, samtidig som han skal jobbe som forsker. Hans assistent fra i år, Bjørn Johansen, tar over som trener. Den tidligere midtbanespilleren har før vært hovedtrener i Finnsnes.

17.desember: Undheim til moderklubben. Vard ser ut til å miste en viktig brikke til avdelingskollega Djerv 1919. Midtbanespilleren Tom Undheim vil til moderklubben, og nå må bare klubbene bli enige, ettersom han har amatørkontrakt ut 2019, skriver Haugesunds Avis.

17.desember: Svensk kant til FFK. Love Reuterswärd, som vi har omtalt før, ble mandag klar for Fredrikstad. Den 21-årige kantspilleren kommer fra Brommmapojkarna, men har vært utlånt til Assyriska. Han har signert en treårskontrakt med Per-Mathias Høgmos mannskap.

17.desember: Fagermo neste på RBK-lista? Ifølge Telemarksavisa seiler Odd-trener Dag-Eilev Fagermo nå fram som en kandidat til den ledige trenerjobben hos seriemesteren. Avisen har fått bekreftet av flere kilder at den mangeårige Odd-treneren er på trøndernes liste. Selv avviser Fagermo til TV 2 at han har blitt kontaktet av Rosenborg.

17.desember: Molde med Åsen-bud. Det har gått rykter om at Tromsøs trønder Gjermund Åsen er ønsket i Molde. Nå skriver iTromsø at Ole Gunnar Solskjær og co. i helgen la inn et bud på den kreative midtbanespilleren. Budet skal være over én million, men Tromsø ønsker litt mer enn det gjeldende budet for å selge. Selv sier Åsen til avisen at han ikke har hørt noe.

17.desember: Helstrup tar med back. Høyreback Steffen Skogvang Pedersen følger etter trener Gaute Helstrup til HamKam. Mandag skrev 25-åringen, som har en meget god sesong bak seg, under en toårskontrakt med hedmarkingene.

17.desember: Käck tilbake til Sverige? Ifølge Expressen kan Elliot Käck vende tilbake til hjemlandet og Djurgården etter Starts nedrykk. Venstrebacken skal ha gitt beskjed om at han ønsker å forlate sørlendingene, og ifølge avisen pågår det forhandlinger om et kjøp nå.

17.desember: Brann-back til Sverige? Islendingen Vidar Ari Jonsson er regnet som overflødig i Bergen. Nå skal høyebacken være nær en overgang til Örebro i Allsvenskan, skriver Bergens Tidende. Branns sportssjef Rune Soltvedt vil ikke kommentere saken.

17.desember: Duman på prøve i Tyrkia. Midtbanespilleren Hasan Hüseyin Duman fikk noen innhopp for Strømsgodset i år. Nå skriver Drammens Tidende at 19-åringen skal på prøvespilli tyrkiske Antalyaspor, hvor han skal trene med U21-laget.

17.desember: Mankowitz tilbake i Grorud. Etter ett år i Skeid vender midtbanespiller Kevin Mankowitz nå tilbake til Grorud hvor broren Preben også spiller. Etter en meget god sesong i den gule drakta i 2017 løsnet det ikke helt for ham i Skeid i år. En solid signering for et lag som blir en outsider i toppen igjen.

17.desember: Ny trenerduo i Lokomotiv Oslo. To år på rad har ”Loket” mistet trenere til avdelingskollegaer. Nå har de igjen sett mot NIH for en løsning, og  er det Jørgen Reikerås og Oddbjørn Sindland valget har falt på. Duoen får et delt ansvar for laget i 2019.

17.desember: Kirsebom tilbake til Ullern. Keeperveteran Terje Kirsebom forlater Kjelsås etter sjusesongen. Nå returnerer han til Ullern, hvor han også har spilt tidligere.

17.desember: Molde-flopp solgt. Ottar Magnus Karlsson slo aldri til i Molde. Nå er han solgt til svenske Mjällby etter at han var på lån i Trelleborg denne sesongen.

16.desember: Molde på kant-jakt. Ifølge TV 2 skal Strømsgodsets frisparkspesialist Eirik Ulland Andersen være ønsket hos sølvvinneren. Ingen av partene ønsker å kommentere ryktene. Også Tromsøs Gjermund Åsen er i søkelyset hos Solskjærs mannskap. Interessen henger sammen med at laget mister og kan miste flere spillere til kantene sine.

16.desember: Witry nær overgang. Ifølge svenske Expressen er Ranheim-back Aslak Fonn Witry nå nær en overgang til Djurgården. Hovedstadsklubben skal være enig med trønderne om overgangssum.

15.desember: Sandbuløkken ny Nybergsund-trener? Elverums keepertrener Yngve Sandbuløkken skal ifølge Østlendingen være høyaktuell som ny Nybergsund-trener. Han har spilt for klubben i to perioder. Jarl Anré Storbæk fikk sparken fordi klubben ikke har råd til en trener på fulltidskontrakt.

15.desember: Kant aktuell for FFK. Til Fredriksktad Blad bekrefter 21-årige Love Reuterswärdå ha fått et kontraktstilbud fra Fredrikstad. Han har hatt kontrakt med Brommapojkarna, men har vært utlånt til Assyriska.

15.desember: Witry er ettertraktet. Ifølge TV 2 skal svenske Djurgården være interessert i Ranheims høyreback Aslak Fonn Witry. Fra før er det kjent at Rosenborg vurderer ham som forsterkning før kommende sesong.

15.desember: Ødegaard tilbake i Strømsgodset. Hans Erik Ødegaard skal igjen jobbe for Godset. Faren til Martin Ødegaard blir nå spillerutvikler på G16-laget.

15.desember: Løten-spiller til Elverum. 19-årige Karl Johan Olsen spilte for Løten i høst etter overgang fra Kongsvinger. Nå er han klar for Elverum, som samtidig mister Emil Engerbakk, skriver Østlendingen.

15.desember: Stopper tilbake i Harstad. Midtstopperkjempen Marcus Ursin Ingebrigtsen skal igjen spille for Harstad i 3.divisjon etter to år i Medkila på nivået under.

15.desember: Fløya må på trenerjakt. David Lundblad ga denne uka beskjed om at han gir seg som trener for Fløya etter to år. Totalbildet med jobb og familie har vært en av årsakene.

15.desember: Gundersen til Åssia. Mads Gundersen ble ikke med Mjøndalen opp i Eliteserien. Nå returnerer han istedet til Åssiden, hvor han skal spille i 4.divisjon kommende sesong.

15.desember: Fra Godset til Danmark. Francisco Junior fikk ikke ny kontrakt i Strømsgodset. Nå har han signert for bunnlaget Vendsyssel i dansk fotball.

15.desember: Edvardsen til Sotra. Nyopprykkede Sotra SK har gjort sin  tredje signering på kort tid. Kantspiller Joachim Edvardsen har spilt for nabo Nest-Sotra i et par sesonger, før han spilte høstsesongen i Hønefoss.

13.desember: Sier Horneland blir i Haugesund. Eirik Horneland er aktuell som ny Rosenborg-trener. Men på Haugesunds julelunsj torsdag slo styreleder Ole Henrik Nesheim fast at treneren blir værende i FKH, ifølge Haugesunds Avis.

13.desember: Hoven klar for Kristiansund. Kristoffer Hoven har bøttet inn mål for Hønefoss i 2.divisjon de to siste sesongene. Torsdag ble den tidligere Strømsgodset-spilleren igjen klar for Eliteserien. 22-åringen har signert en toårskontrakt med Kristiansund.

13.desember:  Lopez klar for Ranheim. Som vi tidligere har omtalt har Levangers spanjol Adria Mateo Lopez vært aktuell for Ranheim. Torsdag signerte den elegantemidtbanespilleren for trondheimsklubben.

13.desember: Enkerud valgte HamKam. Jonas Enkerud ble toppscorer i 2.divisjon med 21 mål for Elverum denne sesongen. Torsdag signerte 28-åringen for nabo HamKam. Han valgte dermed å vrake tilbud fra Raufoss, Kongsvinger og Ull/Kisa.

13.desember: Aas til Nest-Sotra. Tredje signering på få dager for Nest. Jo Sondre Aas forlater Trøndelag og har signert for Nest. Spissen har de siste sesongene også vært brukt på midtbanen for Levanger.

13.desember: Sandberg aktuell for Haugesund. For halvannet år siden forsøkte Haugesund å hente Niklas Sandberg. I stedet gikk han til Start i sommer. Men nå som kristiansandsklubben har rykket ned har FKH gjort et nytt framstøt på midtbanespilleren, skriver Haugesunds Avis. Men første bud ble avvist.

12.desember: Powell tilbake i Levanger. Magnus Powell forlot Levanger etter 2017-sesongen, men fikk raskt sparken i Sandefjord. I kveld ble han på ny ansatt i Levanger. På en pressekonferanse beskrev han seg selv som revansjesugen, og sa han var glad forå være tilbake.

12.desember: Ulven tar over Steinkjer. I likhet med nabo Levanger ansatte Steinkjer ny trener onsdag. Thomas Ulven, med en fortid i Molde, tar steget opp fra juniortrener til å lede A-laget i 3.divisjon.

12.desember: Olsen tar over Halsen. Petter Olsen kommer fra jobben som rekruttrener i Sandefjord, og tar over larviksklubben Halsen i 3.divisjon, skriver Østlands-Posten. Der erstatter han kameraten Roger Iversen, som tidligere i høst ble ansatt i Fram Larvik.

12.desember: Groven til Island. Alexander Groven går fra Hønefoss til KA Akureyri på øverste nivå på Island. Venstrebackens nye klubb endte på 4.plass sist sesong. Groven kom tilbake til Hønefoss fra Sarpsborg 08 før denne sesongen.

12.desember: Kristiansen blir i Brann. Det så lenge ut til at venstreback Ruben Kristiansen skulle forlate Bergen i vinter. Men nå har han og klubben i stedet blitt enige om en ny toårskontrakt.

12.desember: Horneland og Hjulmand til Rosenborg? Den store snakkisen det siste døgnet er selvsagt at Adressa meldte at Haugesund-trener Eirik Horneland har vært i samtaler medRosenborg. Noen timer senere meldte VG at han er tenkt som assistent for danske Kasper Hjulmand, som nå trener Nordsjælland, men at Horneland eventuelt kan ha ansvaret fram til dansken kommer til sommeren. Siste ord i Trondheim er ikke sagt…

12.desember: El Fakiri til Åsane? Fyllingsdalens trener Hiep Tran valgte å takke nei til åta over Åsane i divisjonen over. Nå kan i stedet Hassan El Fakiri bli ny trener for 2.divisjonsklubben, skriver Bergensavisen. Han jobber nå  i Brann.

12.desember: Liseth til Brann? Fra Bergens Tidende meldes det at Brann skal ha fått godkjent et bud på Nest-Sotras talentfulle angriper Sondre Liseth. Da gjenstår det for 21-åringen å bli enig med bronsevinnerne om sin personlige kontrakt.

12.desember: Islandsk spiss til Tromsø? Ifølge iTromsø skal Andri Runar Bjarnason, som var med på å rykke opp til Allsvenskan med Helsingborg nylig, være akutell for TIL. 28-åringen ble toppscorer i Superettan med 16 mål denne sesongen.

12.desember: Moss signerte et helt lag. Det har vært kaos i Moss siden sesongslutt,  fikk trener Marko Jovic på plass mange viktige brikker. I løpet av de to siste dagene har 11 spillerne fra årets tropp signert nye kontrakter, og ifølge Moss Avis skal to nye signeringer komme på plass torsdag.

12.desember: Kant til Nest-Sotra. Brodds kantspiller Jefferson De Souza fikk ikke kontrakt med Viking. Men tirsdag ble den kreative spilleren klar for Nest-Sotra i OBOS-ligaen i stedet. Han var også aktuell for flere lag i 2.divisjon.

12.desember: Mange på prøve i Arendal. Henrik Udahl (Fana) ble mestscorende i de fire øverste divisjonene i år med sine 26 mål. Sammen med Jakob Toft (Fløy), Sander Emanuelsen (Start 2), Leopold Wahlstedt (Dalkurd) og Marcus Enstedt viser han seg nå fram i Arendal, skriver Agderposten.

12.desember: Raniowski til Lysekloster. Keeper Marcel Raniowski spilte for Brodd mot Lysekloster iår. Nå har 22-åringen meldt overgang til den hardtsatsende klubben. Han harogså spilt i Verdal tidligere.

12.desember: Kalve til Sotra. Nyopprykkede Sotra har gjort en spennende signering før de skal teste seg i 2.divisjon. Tidligere Brann-spiller Kjetil Kalve har vært meget viktig for opprykksrival Fyllingsdalen, og bør bli en god forsterkning.

12.desember: På prøve i Inter. Den meget spennende midtstopperen Nicolas Pignatel Jenssen (16) er i Stabæks A-stall. Nå er han imidlertid på treningsopphold med den italienske storklubben Inter.

12.desember: Strand usikker. Moldes Peter Strand har utgående kontrakt og er usikker på framtiden. I et intervju med BA kommer det fram at både i Molde og Brann er han ønsket for 2019, men han har selv fortsatt lyst til å kunne ta en sjanse i utlandet om den rette klubben kommer.

12.desember: Spissduo i sikte hos Raufoss. Parfait Bizoza (Herd) trener med Raufoss nå, melder Oppland Arbeiderblad. Han var en suksess da han ble omgjort fra stopper til spiss i år. Også Friggs storscorer Vital Curtis Kaba er i kikkerten hos Raufoss.

12.desember: Spennende talent til FKF. 18-årige Sebastian Brudvik blir ikke med Tertnes ned fra 3.divisjon. Han har i stedet signert en toårskontrakt med Fyllingsdalen.

12.desember: Bøgild til Madla. 3.divisjonsklubben Madla gjorde en kjempesignering tirsdag da Mads Bøgild ble klar. Midtbanespilleren ga seg nylig i Bryne, og bør være en kraftig forsterkning.

11.desember: Lazaro tar over Alta. Bryant Lazaro er ny hovedtrener i Alta. Han har vært trener for Tromsø 2 denne sesongen. Amerikaneren har tidligere vært trener i Spania i flere år.

11.desember: Trio ferdig i Ulf. Keeper Nicklas Frenderup og midtbanespilere Kristian Brix og Andreas Dybevik er ferdige i Sandnes Ulf. Døren er imidlertid ikke helt lukket for sistnevnte. Også Erixson Danso ser ut til å forsvinne.

10.desember: Wennberg ferdig i Kongsvinger. Svenske Johan Wennberg var skadd det meste av årets sesong. Nå har midtbanespilleren fått beskjed om at kontrakten ikke blir fornyet.

10.desember: Flere ut i AaFK? At opprykket røk for Aalesund kan få konsekvenser, skriver Sunnmørsposten. Toppscorer Holmbert Fridjonsson nevnes sammen med Pape Habib Gueye og Aron Thrandarson som tre som har vekket interesse hos andre. Mandag meldte klubben at backen Arnor Örn Arnarson ikke blir med videre.

10.desember: Hay til AaFK? Stoppertalentet Kristoffer Hay kan derimot havne i Aalesund. iTromsø skriver mandag at 20-åringen, som var på lån i Tromsdalen fra Vålerenga i år, skal besøke sunnmøringene denne uka.

10.desember: Knudsen til Lillestrøm. Tidligere landslagsspiller Jon Knudsen blir ny keepertrener i Lillestrøm, klubben han er vokst opp like ved. Han tar over etter en annen som spilte med flagget på brystet, Thomas Gill. Knudsens sønn Magnus er forøvrig en av LSKs mest lovende spillere, og 17-åringen kan få a-lagsplass.

10.desember: Norbye ferdig i Tromsø – Ødegaard følger? Som ventet er Hans Norbye ferdig i TIL. Den hurtige backen har vært i klubben i ti år, men spilte svært lite i år. Også Magnar Ødegaard ser ut til å forsvinne. Han sier til iTromsø at han regner med å spille et annet sted neste år.

10.desember: Halgunset til Ulf. Den spennende midtbanespilleren Ingvald Halgunset fra Vidar fikk ikke kontrakt med Viking. Nå har han istedet gått til Sandnes Ulf.

10.desember: Åsane vil ha Tran. Ifølge BA er Åsane i forhandlinger med Fyllingsdalen for å kunne hente trener Hiep Tran. Selv om klubbene forhandler har ikke treneren endelig bestemt seg for om han skal takke ja til å gå en divisjon opp.

10.desember: Walstad til Lyn. Rolf-Magne Walstad har vært sportssjef i Brann og Hønefoss, samt to perioder i Lyn. Nå går han fra Oslo-klubben for å innta samme rolle i Asker.

10.desember: Lorentzen klar for TUIL. Midtstopper Robin Lorentzen, som har spilt for Rosenborg 2 de siste årene, er klar for Tromsdalen. Det bekrefter Tromsdalen til iTromsø.

10.desember: Donn-trenerne slutter. Brødrene Lars Kristian og Pål Erik Pedersen gir seg som trenere for Donn i 3.divisjon. Problemer med å få hverdagen til å gå opp er en hovedårsak til avgjørelsen.

10.desember: Trio ferdig i Flint. Det polske trekløveret Damian Aldas, Konrad Kapusta og Adrian Chomiuk var med på å spille Flint opp til 3.divisjon, men blir ikke å se i klubben kommende sesong.

10.desember: Nytt nei til Sarpsborg 08. For litt siden sa Moss-keeper Andreas Wasenius (18) nei til Sarpsborg 08. Nå har tvillingbror og midtbanespiller Fredrik også bestemt seg for å takke nei til europaliga-askeladdene.

10.desember: Fodstad til Nordstrand. 18-årige Mikkel Fodstad blir andre Bærum-junior på kort tid til å gå til Nordstrand. Han kan brukes i flere posisjoner offensivt.

8.desember: Bakke sa nei til RBK. Oi oi oi! Rosenborgs trenerjakt er langt fra i mål, og nå skriver VG at Sarpsborg 08s suksesstrener Geir Bakke har avslått trønderne. Østfoldingenes leder Cato Haug bekrefter at klubben fikk en henvendelse og ga tillatelse til at Rosenborg fikk snakke med Bakke, men sier treneren deretter valgte å bli i Sarpsborg. VGs opplysninger tilsier at Bakke ville ha blitt innstilt som trøndernes førstevalg om han selv var interessert.

LIVE: Det norske overgangsvinduet 2019
Sarpsborg-trener Geir Bakke har takket nei til Rosenborg.

8.desember: Snart trenerløsning i Levanger. Onsdag skal trolig Levangers nye trener presenteres på et medlemsmøte. Ifølge Trønder-Avisa ser det ut til at Are Tronseth, som ga seg i Stjørdals-Blink etter sesongen, blir klubbens nye trener.

8.desember: Engblom aktuell for Sverige-retur. Pontus Engblom scoret seks mål for Sandefjord i år, men det er usikkert om han blir med ned til OBOS-ligaen. Ifølge svenske medier skal gamleklubben GIF Sundsvall vurdere ham som en mulig forsterkning før neste sesong.

8.desember: Åsanes første signering. Nedrykkede Åsane har hentet Ole Didrik Blomberg fra 4.divisjonsklubben Gneist. Den 18-årige kantspilleren har tre sesonger bak seg på A-laget der.

8.desember: Skjellum forlater Kongsvinger. Markus SKjellum fikk ikke all verden med spilletid i KIL i år. Nå har han og klubben blitt enige om at kontrakten hans ikke fornyes.

8.desember: Monsen legger opp. Fredrik Greve Monsen har i en alder av 25 år bestemt seg for å legge skoene på hylla, skriver Raufoss. Han har spilt for klubben hele livet, men etter et skadeplaget 2018 har han innsett at nok er nok.

8.desember: Unggutt til Nordstrand. Midtstopperen Batu Jaquesson Sowe har signert for tre år i Nordstrand, som er nyopprykket i 3.divisjon. Han kommer fra Bærums juniorlag.

8.desember: Nybø tar over Florø. Frode Nybø skal lede Florø etter nedrykket fra OBOS-ligaen. Han har i år hatt ansvar for klubbens juniorlag, og erstatter Terje Rognsø, som blir daglig leder i Sogndal.

7.desember: Skålevik-tilbud avslått. Ifølge VG skal Brann ha avslått et andre bud på Steffen Lie Skålevik fra Sarpsborg 08. Budet skal ha vært på rundt 2 millioner kroner.

7.desember: Fredriksen bekreftet til Jessheim. Trond Fredriksen ble fredag offentliggjort som Ull/Kisas nye trener etter Vegard Skogheim. Den tidligere Aalesund-treneren sier han har en drøm om opprykk.

7.desember: Austevoll til Sotra. Nyopprykkede Sotra har gjort sin første signering utenfra. Forsvareren Sindre Austevoll, som spilte høstsesongen for Brann 2, men som har OBOS-erfaring fra Åsane, ble klar fredag.

7.desember: Myrbakk til Flint. Det ble ikke noe av samarbeidet mellom FK Tønsberg og Flint. Nå har sistnevnte hentet kantspilleren Julius Alexander Myrbakk fra naboen.

7.desember: Radojkic til Nest-Sotra. Lyseklosters lovende midtbanespiller Vladan Radojkic har signert for to år med Nest. Han skal ha hatt flere tilbud som var bedre økonomisk, og Nest-trener Steffen Landro er fornøyd med at den tidligere Brann-junioren havnet hos dem.

7.desember: Hoven på vei til KBK. Kristoffer Hoven har bøttet inn mål for Hønefoss de to siste sesongene. Tidligere i vinter trente han med Kristiansund, og nå skriver Tidens Krav at klubben har innledet dialog med agent Kent Karlsen for å bli enige om kontraktsbetingelsene.

7.desember: Kukleci til Arendal. 20-årige Ilir Kukleci var strålene for Frigg denne sesongen. Nå har den nesten to meter høye midtstopperen signert en toårskontrakt med hardtsatsende Arendal i 2.divisjon.

7.desember: Johannessen tar over Kråkerøy igjen. Tidligere hovedtrener Bjørnar Johannessen skal igjen lede Kråkerøy. Det melder klubben fredag. 41-åringen ledet klubben fra 2010 til 2015, og var i fjor trener for rivalen Østsiden.

6.desember: Liseth aktuell for Eliteserien. Den meget spennende angriperen Sondre Liseth kan forlate Nest-Sotra for spill på øverste nivå. Ifølge BA skal 21-åringen, som kom fra Fana før sesongen, ha vært i samtaler med både Brann og Mjøndalen. Den tidligere verdensmesteren i jetski har kontrakt med Nest ut neste sesong.

6.desember: Rossbach ønsket i Sverige. Ifølge Fotbollskanalen skal Sondre Rossbach være aktuell for Djurgården. Der vil Odd-keeperen isåfall erstatte den svenske landslagslegenden Andreas Isaksson, som la opp etter årets sesong.

6.desember: Fredriksen høyaktuell for Ull/Kisa. Tidligere Aalesund-trener Trond Fredriksen er ifølge Romerikes Blad veldig aktuell til å ta over klubben fra Jessheim. Han vil ikke kommentere ryktene selv, men skal være observert ved stadion.

6.desember: Firkløver ferdig i Godset. Espen Bugge Pettersen har allerede kunngjort at han legger opp. I dag ble det kjent at han tar over som daglig leder i gamleklubben Sandefjord. I tillegg kunne Godset fortelle at Martin Rønning Ovenstad, Kim André Madsen og Francisco Junior heller ikke får nye kontrakter.

6.desember: Spanjol aktuell for Ranheim. Adria Lopez kan ifølge Adressa bli Ranheim-spiller snart. Men han har flere tilbud, og etter det vi kjenner til er Kongsvinger og HamKam også blant klubbene som har han i siktet. Adressa skriver videre at Kjelsås’ trønder Magnus Aasarød også er aktuell for årets eliteserieoverraskelse.

6.desember: Sawa til Mandal. Mandalskameratene har gjort sin første signering før returen til 3.divisjon. Offensive Enil Sawa kommer fra Start, hvor han spilte 12 kamper i 3.divisjon i år.

5.desember: Ali til Moss. Midtbanespiller Shadi Ali gir seg etter en halv sesong i Fram. Han gjør som Durim Muqkurtaj og drar over Oslofjorden for å spille for Moss neste sesong.

5.desember: Elverum-duo gir seg. Håkon Rønes og Stian Lund har vært lenge i Elverum. Nå trapper begge ned. Lund på grunn av skadetrøbbel, mens Rønes ønsker å prioritere andre ting enn fotball.

5.desember: Vard-spiller til FKH. Onsdag ble Thore Baardsen Pedersen klar for Haugesund. Den 22-årige midtbanespilleren kommer fra nabo Vard. Den anvendelige spilleren som trives best på midtbanen har signert en treårskontrakt med laget som ble nummer fire i Eliteserien.

5.desember: Rygg blir i Verdal. Keeper Ola Rygg var ønsket tilbake til Levanger, som mister Julian Faye-Lund tilbake til Rosenborg. Men Rygg har nå bestemt seg for å takke nei, og heller fortsette i Verdal, skriver Innherred.

5.desember: Wangberg blir i Tromsø. En viktig brikke falt på plass for Tromsø onsdag. Midtstopper Simen Wangberg har hatt utgående kontrakt og vært interessant for andre klubber, men signerer nå en avtale ut 2021 på Alfheim.

LIVE: Det norske overgangsvinduet 2019
Simen Wangberg blir værende i Tromsø.

5.desember: Storbæk har fått sparken. Etter nedrykket til 3.divisjon har Nybergsund valgt å si opp trener Jarl André Storbæk. I en pressemelding skriver klubben at sparkingen kommer som en konsekvens av behovet for nedbemmaning, melder Østlendingen.

5.desember: Miljeteig hjem til Vard. Den kreative midtbanespilleren Roy Miljeteig vender hjem til Vard. De siste sesongene har han spilt i Haugesund, Sandnes Ulf og Egersund, men nå blir han en strålende signering for laget som rykket ned fra 2.divisjon.

5.desember: Laham til Strømmen. Den første vintersigneringen til Strømmen er på plass. Mahmoud Laham fikk ikke sjansen på a-laget da han var i klubben i 2014, men har etter en god sesong i Fram blitt hentet tilbake til Romerike. Den offensive midtbanespilleren har signert en toårskontrakt, skriver Romerikes Blad.

5.desember: Hem til 4.divisjon. Storscorer Tobias Hem hadde ikke sin beste sesong for FK Tønsberg i år etter å ha levert mål på bestilling i Halsen. Nå har han bestemt seg for å trappe litt ned, og neste sesong spiller han i Runar i 4.divisjon, skriver Tønsberg Blad.

4.desember: Hagen til Fredrikstad. FFK har gjort en meget sterk signering foran kommende sesong. Jerv-profilen Andreas Hagen vender tilbake til Østlandet, og midtbanespilleren har signert en kontrat ut 2020-sesongen.

4.desember: Wadji klar for Haugesund. Ibrahima Wadji var en hit i FKH på lån fra Molde i høst, og scoret 6 mål på 12 kamper. Nå har senegaleseren signert permanent for Haugesund. Avtalen varer i tre år.

4.desember: Pirinen klar for Tromsø. Den finske forsvareren Juha Pirinen er som ventet klar for Tromsø. Tirsdag signerte 27-åringen, som kommer fra HJK, en toårskontrakt. Han står med 12 landskamper for Finland.

4.desember: Tran aktuell som Mjelde-erstatter. Fyllingsdalens trener Hiep Tran kan bli Mons Ivar Mjeldes etterfølger i Åsane. Han sier til BT at Åsane har tatt kontakt og forhørt seg om situasjonen hans, og betegner trenerjobben som «interessant».

4.desember: Nisja ikke til Bryne. Midtbanespiller Vidar Nisja har valgt å takke nei til et tilbud fra Bryne. Manglende motivasjon er årsak, skriver Jærbladet. Dermed kan det høres ut som skoene legges på hylla.

4.desember: Halve Skjetten til Skedsmo. Oleksandr Vysochenko og Ole-Christian Moltzau har blitt presentert som nye Skedsmo-spillere. Men krisen i Skjetten er enda verre. Klubben er uten trener og ansatte, og Romerikes Blad skriver at også Jonas Kordahl og Jørgen Slorafoss har signert, mens Martin Rosenkilde er ønsket.

3.desember: Orry Larsen klar for gamleklubben. Etter to år i Brann vender Peter Orry Larsen tilbake til Aalesund. Midtbanespilleren takket nei til et nytt kontraktsforslag i Bergen, og har signert for to år i AaFK.

3.desember: Fire ut, en inn i EIK. Egersund bekreftet mandag at de har hentet keeper Deniss Korneiciks fra Sandnes Ulf. Samtidig forsvinner høstens andrekeeper Alexander Lie forsvinner, i tillegg til den offensive trioen Roy Miljeteig, Kevin Beugre og Kristoffer Rasmussen.

3.desember: Enkerud aktuell for Raufoss. Elverum-angriper Jonas Enkerud ble toppscorer i årets 2.divisjon med 21 mål. Nå står han uten kontrakt, og en overgang til opprykkslaget Raufoss kan bli en realitet. Det er Østlendingen som skriver oom at 28-åringen har fått et tilbud fra klubben på den andre siden av Mjøsa som han nå vurderer.

3.desember: Iversen tar over Fram. Roger Iversen har hatt stor suksess i 3.divisjon med Halsen de siste årene. Nå tar han steget opp til 2.divisjon, ettersom han har takket ja til å ta over byrival Fram Larvik.

3.desember: Bjerkeseth sa nei til Levanger. Mangeårig Nardo-trener Tormod Bjerkeset jr. fikk før helgen et tilbud om å ta over nedrykkede Levanger. Etter å ha brukt helgen til å tenke takket han nei til tilbudet, skriver Trønder-Avisa.

3.desember: Strømsvik tar over Kolstad. Frode Strømsvik er ny trener i Kolstad, som berget plassen i siste sekund i 3.divisjon. Han har tidligere trent blant annet Kattems damelag i Toppserien, men har ikke ledet et lag på halvannet år nå.

3.desember: Vysochenko til Skedsmo. Midtbanespilleren Oleksandr Vysochenko spilte 3.divisjon for Skjetten i år. Nå tar han den korte turen til Skedsmo, som rykket ned denne sesongen.

3.desember: Thorsen til Verdal. 19-årige Even Thorsen spilte for Vuku sist sesong etter overgang fra Steinkjer. Nå tar han turen tilbake til 3.divisjon, denne gang for Verdal.

1.desember: Kamp om Hove. Florøs solide midtstopper Runar Hove har vært på prøvespill i Haugesund. Nå skriver Eurosport at klubben har fått avvist et bud. Spilleren selv sier til kanalen at han kjenner til interesse fra Viking, Bodø/Glimt, Aalesund, Kongsvinger og Sogndal.

1.desember: Stopper til Moss. Durim Muqkurtaj tar turen over Oslofjorden og bytter klubb fra Fram Larvik til Moss. Stopperen var skadd det meste av 2018, men imponerte trener Marijo Jovic på prøvespill nylig.

1.desember: Finsk landslagsspiller til Tromsø. Ifølge iTromsø er Juha Pirinen nær å signere for Tromsø. Han har tidlligere vært nevnt som aktuell for Aalesund, men ser nå ut til å velge landsmann Simo Valakari som trener. Pirinen har spilt for HJK de siste sesongene, men er nå kontraktsløs.

1.desember: Jevne Hagen gir seg. Hamkam-legenden Truls Jevne Hagen takker for seg etter 15 sesonger i klubben. Den anvendelige spilleren legger ikke skoene helt opp på hylla ennå, for trolig venter spill for moderklubben Moelven i 4.divisjon.

1.desember: Berglann til Arendal. Laget fra Aust-Agder fortsetter å forsterke. Nylig ble det kjent at den hurtige kantspilleren Ulrik Berglann ikke fikk fornyet kontrakt med deres nabo Jerv. Nå har 26-åringen signert for Arendal istedet.

1.desember: Gundersen gir seg i Mjøndalen. Midtbanespiller Mads Gundersen blir ikke med Mjøndalen til Eliteserien enda en gang. Han leter nå istedet etter ny klubb, og antyder at OBOS-ligaen er trolig destinasjon igjen.

1.desember: Svenske ferdig i Molde. Isak Ssewankambo har ikke slått til i Molde, og har også vært utlånt. Nå sier Ole Gunnar Solskjær at 22-åringen kommer til å forlate klubben i vinter i jakt på mer spilletid.

1.desember: Pytel til Pors. Midtstopper Adam Pytel var den eneste som hadde kontrakt med FK Tønsberg for neste år. Nå har han derimot skrevet under for Pors, og bør bli en meget solid signering for et lag som sleit i 2018.

30.november: Næss klar for Sarpsborg 08. Dagen etter det sure tapet for Besiktas kunne Sarpsborg presentere en nysignering. Midtstopper Nicolai Næss, som tidligere har spilt i Vålerenga og Stabæk, hentes hjem til Norge fra Heerenveen. Han har signert en treårskontrakt. – Vi har ønsket å signere ham i flere år. Han var en bauta i Stabæk, gjorde det godt for Columbus Crew i USA, men har slitt mer i Heerenveen. Vi forventer at Nicolai er med på å heve standarden hos oss. Målet er å få ham tilbake i landslagsdiskusjonen, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens nettside.

30.november: Gytkjær ferdig i Haugesund. Fredag bekrefter Haugesund at den danske spissen Frederik Gytkjær ikke blir med videre. Han hadde egentlig kontrakt til sommeren 2020, men etter en sesong med skader og benkesliting har partene blitt enige om å skilles.

30.november: Ny Wichne til toppfotballen. Torje Wichne går fra Fløy til Jerv. Dermed blir han den tredje av firlingene i de to øverste divisjonene, sammen med Amund (Viking) og Eirik (Start).

30.november: Wembangomo til Eliteserien? Med Wichne på plass (se over) i Jerv spørs det om ikke Brice Wembangomo er på vei vekk. Det har tidligere vært interesse for den meget hurtige backen, og nå kan en overgang være på trappene. Stabæk skal være blant klubbene som har fattet interesse for ham i år.

30.november: Knutsen til Arendal. Tidligere Jerv-keeper Øyvind Knutsen skrev fredag under for Arendal i 2.divisjon. Han mistet plassen i Jerv denne sesongen, og spilte høstsesongen for Hønefoss.

30.november: Aasen ferdig i Ulf. Midtbanespiller Vegard Aasen er ferdig i Sandnes Ulf. Klubben skriver på hjemmesiden at de er enige om at han skal søke nye utfordringer for å få mer spilletid. Samtidig har de hentet opp 16-årige Kaloyan Kalinov Kostadinov i A-stallen. Talentet har signert en toårskontrakt.

29.november: Nesselquist tar over Strømmen. Torsdag ble det bekreftet at 25-årige Ole Martin Nesselquist tar over etter Espen Olsen i Strømmen etter å ha ledet Moss i 2 1/2 år. Med seg som assistent får han tidligere Strømmen-spiller Jonas Rygg, som har trent Ready de siste årene.

29.november: Helstrup til HamKam. Etter åtte år i Tromsdalen ble Gaute Helstrup torsdag klar som ny HamKam-trener. Der danner han nå en spennende duo med Espen Olsen som sportssjef.

29.november: Mjelde ferdig i Åsane. Etter nedrykket i helgen er det klart at Mons Ivar Mjelde ikke får fortsette som trener i Åsane. Spillerne ble informert på et møte torsdag. På hjemmesiden skriver de at de nå søker en trener som skal kunne utvikle spillere fra klubben og Bergens-regionen videre.

29.november: Brann-duo på vei vekk. Amer Ordagic og Devyer Vega har spilt lite for bergenserne denne sesongen. Nå ser begge ut til å være på vei vekk. BT skrev onsdag om at Vega har fått lov til å finne en ny klubb, og torsdag skriver avisen at også Ordagic’ agent nå leter etter ny arbeidsgiver for 25-åringen.

29.november: Helstrup aktuell for HamKam. Tromsdalen-trener Gaute Helstrup ser ut til å kunne bli HamKams nye trener. Etter åtte år i TUIL er han ifølge iTromsø og Nordlys nå i forhandlinger med hedmarkingene. Han skal tidligere i høst ha takket nei til Bryne og Moss i 2.divisjon.

29.november: Trio ferdig i Levanger. Trønderne som rykket ned til 2.divisjon bekrefter at trioen Solomon Duah, Martin Ove Roseth og Kasper Nissen er ferdig i klubben. Nissen og Roseth har vært på lån, mens finske Duah løses fra femårskontrakten etter ett år.

29.november: Rekdal på besøk hos Liverpool. Fredrikstad Blad skriver at FFKs stortalent Thomas Rekdal er på trening hos Liverpool denne uka. Der er han sammen med Lillestrøm-spiller Apipon Tongnoy. Avisen skriver at Rekdal allerede har trent med Aston Villa, og at han skal videre for å vise seg fram for Bologna.

29.november: Søreide fikk proffkontrakt. Ull/Kisa har flyttet opp 18-årige Martin Søreide i A-stallen etter en god sesong i 4.divisjon.

29.november: Chaib ønsket av gamleklubben. Det ble mye benkesliting for Youssef Chaib i Fredrikstad i år. Til Moss Avis bekrefter FFKs daglige leder Joachim Heier nå at de har fått henvendelser på kantspilleren fra flere klubber, og Moss skal være blant disse.

29.november: Nye trenere i Harstad. Jostein Kajander tar over A-laget til Harstad i 3.divisjon, og får med Thomas Bergland som assistent. Kajander var i trenerteamet også i år, mens Bergland kommer fra Medkila.

29.november: Heiberg tar over Gjelleråsen. Ørjan Heiberg er klar som Bent Inge Johnsens trenererstatter i Gjelleråsen. 26-åringen har trent FuVo de tre siste sesongene.

28.november: Italiener trener med Mjøndalen. Nyopprykkede Mjøndalen er på keeperjakt, og nå viser 25-årige Riccardo Piscitelli seg fram. Han har vært i Milans junioravdeling, men har de siste årene spilt for Benevento

28.november: Fredheim Holm til KFUM. Daniel Fredheim Holm skrev onsdag under en avtale med nyopprykkede KFUM. Han kommer fra Vålerenga og blir spillende assistent på Ekeberg, i tillegg til å skulle jobbe i administrasjonen.

28.november: Brann vil ha raskt keepersvar. Innleide Samuel Sahin-Radlinger er ønsket med videre i Brann, men ikke for en hver pris. Til BT sier sportssjef Rune Soltvedt at de går videre om de ikke får et kjapt svar. Avisen skriver at Brann skal ha en opsjon på rundt 4 millioner kroner for å kjøpe målvakten fra Hannover 96.

28. november: Rosenborg setter overganger litt på vent. Ettersom RBK ennå ikke har funnet en permanent hovedtrener kan det få konsekvenser for spillerjakten. Til RBKWeb sier sportssjef Stig Inge Bjørnebye at noe må vente.

-Vi setter ikke veldig mye på vent egentlig, men det sier seg sjøl at noen avgjørelser ønsker vi at ny hovedtrener skal være med på. Men vi må jobbe uavhengig av det.

LIVE: Det norske overgangsvinduet 2019
Stig Inge Bjørnebye, Rino Coolen og Ivar Koteng har neste sesong i tankene.


28.november: LSK-spiller trener med Liverpool. Unggutten Apipon Tongnoy, som er fast på G16-landslaget, skal vise seg fram for Liverpool i en uke. Det skriver Romerikes Blad. Tongoy trener med storklubbens G18-lag denne uka.

28.november: Lyngen viser seg fram. Bærum-spiller Mads Lyngen har vist seg fram for opprykksduoen Skeid og KFUM den siste tiden. Spilleren med den strålende venstrefoten håper å kunne få napp hos en av klubbene som har tatt steget opp i OBOS-ligaen.

28.november: Nei til Sarpsborg, men tvillingbroren aktuell. Moss-keeper Andreas Wasenius har takket nei til et tilbud fra Sarpsborg 08. Men tvillingbroren Fredrik er fortsatt aktuell. Til Moss Avis sier Sarpsborgs toppspillerutvikler Erik Holtan at de håper å snakke med midtstopperen i løpet av en ukes tid.

27.november: Mehnert er ettertraktet. Marcus Mehnert scoret 15 mål for Asker denne sesongen og kom med da vi tok ut årets lag i avdelingen. Nå kan han forsvinne. Etter det Sportshjørnet kjenner til er det interesse fra både Sarpsborg 08 og Odd. Men mest trolig er en overgang til årets avdelingskollega Fredrikstad for 21-åringen.

27.november: Stopperbytte i FFK. Asker-kaptein Stian Stray Molde har skrevet under en treårskontrakt med Fredrikstad. 21-åringen med den gode venstrefoten blir dermed østfoldingenes første nysignering i vinter. Samtidig forsvinner Mikko Viitikko hjem til Finland. Stopperen klarte aldri å spille seg inn på laget etter en skade i vår.

27.november: Aalbu legger opp, Nilsen blir. Andreas Aalbu har bestemt seg for å gi seg som fotballspiller. Etter å ha spilt høstsesongen i Fredrikstad returnerer han nå til Ull/Kisa, hvor han blir markedssjef. Samtidig er det klart at spissmakker Tim Nilsen har forlenget sin kontrakt med FFK ut neste sesong.

26.november: Holmen Johansen ønsket i Bergen. Keeper Eirik Holmen Johansen hadde en bra sesong i Sandefjord. Nå skriver Bergens Tidende at Brann har vist interesse for 26-åringen, som var i Manchester City som junior. Keeperen bekrefter selv å kjenne til interessen.

26.november: Cirak aktuell for Aalesund. Søndag tapte Nest-Sotra og midtbanegeneral Haris Cirak for Aalesund i kvalifiseringen. Nå bekrefter Aafk-trener Lars Bohinen til Sunnmørsposten at de vurderer å hente svensken, som har utgående kontrakt. Cirak selv betegner AaFK som en spennende klubb.

26.november: Sjølstad aktuell for Viking. Opprykksgjengen fra Stavanger skal ruste opp. Blant spillerne som vurderes er Kongsvingers 24-årige midtbanespiller Fredrik Sjølstad. – Ja, jeg er kjent med Vikings interesse. Det er veldig spennende, Viking er en aktuell klubb for meg, sier Sjølstad til avisen.

26.november: Flere ferdig i Arendal. Etter en skuffende sesong bekrefter Arendal at nøkkelspillere som Grzegorz Flasza, Petar Rnkovic, Tobias Henanger og Wilhem Pepa nå er ferdig i klubben. Samtidig sier trener Steinar Pedersen at de håper å ha på plass et par nykommere senest rett etter jul.

26.november: Grytten til Færøyene. Målfarlige Torbjørn Grytten er ferdig i Brattvåg. Nordre skriver at 23-åringen er på vei til en toppklubb på Færøyene. Siden overgangen ikke er helt klar vil ikke Grytten si hvilken klubb det er.

26.november: Drivenes forlater Vard. Erlend Drivenes har spilt nesten 300 kamper for Vard. Nå forlater han klubben og går til ambisiøse Åkra, som misset opprykket fra 4.divisjon på målstreken i år.

26.november: Svenske til Bærum. 21-årige Simon Bern har skrevet ettårskontrakt med Bærum. Han kommmer fra Linsdal på nivå fire i hjemlandet, og kan brukes som back og kant.

26. november: Halgunset og De Souza ikke til Viking. Lokale Ingvald Halgunset (Vidar) og Jefferson De Souza (Brodd) har trent med Viking den siste tiden. Men nå er det klart at duoen ikke får kontrakt med opprykkslaget, skriver Aftenbladet.

26. november: Vikvang tar over Blink. Søndag ble det kjent at Are Tronseth gir seg som trener for Stjørdals-Blink. Nå har 2.divisjonsklubben ansatt Roar Vikvang som ny trener. Han var tidligere trener for laget fra 2011 til 2015.

26. november: Ophaug gir seg. Det ble med en sesong som trener for Jan Tore Ophaug i Kråkerøy. Sammen med assistenttrener Joacim Jonsson, som har vært i klubben i tre år, gir han seg nå, skriver Fredrikstad Blad. For begge handler det om familiekabal og å bruke ettermiddager på andre ting det kommende året.

25. november: Solskjær blir i Molde. Ole Gunnar Solskjær ser ut til å komme til enighet med Molde om ny kontrakt etter årets sølvsesong. Det bekrefter treneren selv til VG.

– Det er så godt som klart, vi mangler bare prikken over i-en og punktum, sier han.

25.november: Tronseth gir seg. Den tidligere midtstopperen Are Tronseth har ledet Stjørdals-Blink i to år. Men etter å ha berget plassen i 2.divisjon har han nå bestemt seg for å gi seg. Kabalen med Totalbelastninga med jobb, familie og fotball var for vanskelig å få til å gå opp for Tronseth

25.november: Fra Lørenskog til Færøyene. Julian Madsen gir seg som trener i Lørenskog. På Facebook skriver klubben at han har valgt å takke ja til en trenerjobb for 07 Vestur på Færøyene etter å ha ledet Lørenskog i to sesonger.

23. november: Luvenberg tilbake i Verdal. Svenske Tobias Luvenberg har spilt for Verdal i både 2015 og 2017. Nå er han klar for en tredje periode i trønderklubben.

23. november: Bugge Pettersen legger opp. Med utgående kontrakt i Strømsgodset har framtiden vært uviss for Bugge Pettersen. Nå har 38-åringen bestemt seg for å legge hanskene på hylla etter sesongen, bekrefter han til Tønsberg Blad.

23.november: Bugge Pettersen legger opp. Med utgående kontrakt i Strømsgodset har framtiden vært uviss for Bugge Pettersen. Nå har 38-åringen bestemt seg for å legge hanskene på hylla etter sesongen, bekrefter han til Tønsberg Blad.

23. november: Interesse for Åsen. Eliteseriens assist-konge Gjermund Åsen kan bli solgt av et økonomisk presset Tromsø i vinter. Ifølge Nordlys har det vært både interesse fra lag i norsk, svensk og dansk fotball og enkelte klubber i land som Belgia og Nederland. Brann skal være blant klubbene som har trønderen på blokka.

22.november: KBK signerte kant. 21 år gamle Meinhard Egilsson Olsen har signert en ettårskontrakt med nordmøringene. Kantspilleren fra Færøyene kommer fra B36 Torshavn i hjemlandet. Han imponerte på prøvespill i KBK tidligere i høst, og ble derfor signert nå.

22. november: Skovdahl tar over Brattvåg. Danske René Skovdahl har tidligere jobbet med Ole Gunnar Solskjær i Manchester United og Molde, i tillegg til å ha ledet Hønefoss i 1.divisjon. Nå har dansken takket ja til å ta over Brattvåg i 2.divisjon etter Karl Oskar Fjørtoft. Hans siste jobb var for Roskilde på nivå to i Danmark.

22. november: Trener og gammel helt til Follo. Torsdag kveld kunne Follo fortelle at Christian Qvist er klubbens nye a-lagstrener. 30-åringen får sin første jobb som trener på seniornivå, og kommer fra jobben som juniortrener. I tillegg har Follo fått tilbake Patrik Karoliussen, som har spilt for Fredrikstad og Asker de siste sesongene. Midtbanespilleren blir spillende assistent når han nå vender tilbake.

22. november: Velde vil vekk. Kantspilleren Kristoffer Velde er en spiller mange i Haugesund har tro på. Men det har blitt lite med spilletid for 19-åringen denne sesongen. I et intervju med Haugesunds Avis sier han at han ønsker å spille et annet sted kommende sesong, og at spillestilen til FKH ikke passer ham.

22.november: Naustdal trener med AaFK. Torje Naustdal var på banen i rundt halvparten av kampene for Florø i år. Nå har G18-landslagsspilleren fått to dager på å vise seg fram for Aalesund, skriver Sunnmørsposten.

22.november: Håland tar over Fana. Ørjan Håland trakk seg fra kaotiske Varegg før årets sesong startet. Nå får han en ny sjanse i 3.divisjon, hvor han torsdag ble klar som Fanas nye trener.

22.november: Måltyv på Bryne-trening. Torben Dvergsdal hamret inn 23 mål for Varegg i 4.divisjon denne sesongen. Nå viser han seg fram for storebror Bryne.

22. november: Nersveen ferdig i HamKam. Det ble med én sesong på Hamar for anvendelige Peder Nersveen. 25-åringen kom fra Elverum før sesongen, men får ikke fornyet kontrakt. Det skriver Østlendingen.

22. november: Fredheim Holm aktuell for KFUM? Ifølge Dagsavisen kan Daniel Fredheim Holm havne i KFUM kommende sesong. Han er ferdig i Vålerenga etter lørdagens kamp mot Ranheim. Fredheim Holm er venn med KFUM-trener Jørgen Isnes, men ingen i klubben vil kommentere Dagsavisens rykktere.

22.november: Bryne-talent trener med Molde. 2001-modellen Markus Eiane hamret inn mål for Bryne 2 i 4.divisjon i år. Nå har spissen fått muligheten til å vise seg fram for Molde, melder Jærbladet.

22. november: Mathew vil vekk. Lillestrøms midtbanejuvel Ifeanyi Mathew er få dager unna skjebnekampen mot Kristiansund. Nå sier nigerianeren til Romerikes Blad at han vil vekk. – Jeg både håper og tror det blir min siste kamp. Jeg er klar for noe nytt. Jeg har snakket med agenten min (Atta Aneke). Vi får se hva som skjer i januar, sier 21-åringen til lokalavisen.

22. november: Sakshaug klar for Levanger. Sindre Sakshaug hadde en bra sesong for Steinkjer i 3.divisjon med 19 scoringer. Nå skal angriperen spille for nabo Levanger i 2.divisjon.

22. november: Trio ferdig i Ulf. Vidar Nisja, Remi Johansen og Roger Ekeland blir ikke med OBOS-klubben videre. De to førstnevnte midtbanespillerne har hatt variable sesonger, mens Ekeland kun spilte én kamp for Ulf denne sesongen.

21. november: Naustan ferdig i Levanger. Det ble med en sesong som hovedtrener for Roger Naustan. Etter det klare nedrykket fra OBOS-ligaen er den unge treneren nå ferdig. Også daglig leder Hroar Stjernen er ferdig hos trønderne etter 4 1/2 år i klubben.

21. november: Torjussen tar over Hønefoss. Luke Torjussen ga seg som Bærum-trener etter å ha ledet laget i tre år. Nå har engelskmannen fått seg ny jobb. Årets avdelingskollega Hønefoss i 3.divisjon blir hans nye arbeidsgiver. Han har signert toårskontrat med laget som har opprykksambisjoner i 3.divisjon.

21. november: Flere ferdig i Jerv. Fra før var det kjent at Glenn Andersen og Alexander Lind legger opp. Nå bekrefter Jerv at også Ulrik Berglann, innleide Marc Nordqvist, Sean Ugo Okoli og Tor Skimmeland Aasheim har gjort sitt for sørlendingene.

21. november: Sollie Rønning til Ranheim. Ivar Sollie Rønning valgte å ikke forlenge kontrakten med HamKam. Nå er han i stedet klar for spill i Eliteserienmed Ranheim. Onsdag signerte den tidligere Levanger-spilleren en treårskontraktmed askeladdene fra Trondheim, som dermed styrker sin trønderprofil nok engang.

21.  november: Waagan trener med Brattvåg. Spjelkavik-spiss Andreas Waagan, som kom fra Aalesund i sommer, trener nå med 2.divisjonslaget Brattvåg. Han scoret 8 mål for Vika i høst. Også spisskollega Roald Runde teller på knappene. Moderklubben Bergsøy er blant annet interessert, ifølge Sunnmørsposten.

21. november: Broberg klar for Örebro. Mandag ble det kjent at Martin Broberg ikke får forlenget kontrakten sin med Odd. Onsdag ble han klar for Örebro, klubben han spilt for før han kom til Skien.

20. november: Kongsvinger tester Brodd-duo. Kantspiller Jefferson de Souza og midtbssnespilleren Adonis Brahimi trener med Kongsvinger denne uka, skriver Aftenbladet. Førstnevnte har trent med Viking regelmessig i høst. Bjarne Berntsen åpner nå for at han kan bli signert, og så muligens lånt ut.

20. november: Grodås trener med Brann. Strømmens venstreback Victor Grodås skal trene med Brann de neste dagene. Det melder BA. Sønnen til Frode Grodås ble cupmester med Brann-trener Lars Arne Nilsen for Hødd i 2012.

20. november: Duo ferdig i HamKam. Toppscorer Ivar Sollie Rønning og reservekeeper Marco Priis Jørgensen blir ikke med kameratene fra Hamar videre. Sollie Rønning har 45 mål på 81 kamper for klubben, og kommer til å være interessant for flere. At danske Jørgensen ikke blir med videre er mindre overraskende.

20. november: Fredheim Holm ferdig i Vålerenga. Etter å ha rundet 300 kamper for Vålerenga  fordelt på to perioder er Daniel Fredheim Holm ferdig i osloklubben.

-Jeg har hatt god dialog med Ronny hele veien, og han syntes det var en voksen avgjørelse. Jeg er glad for at jeg selv kunne velge å gi meg, og at jeg ikke trengte å bli rulla ut av stadion, sier han til klubbens nettside.

20. november: Vuk ferdig i Norge. Spissen Slobodan Vuk ble alt annet enn en suksess i Tromsø. Nå er han ferdig i norskk fotball. Hans tidligere klubb Domzale har nå kommet til enighet med TIL om en overgang.

20. november: Hove på prøve i Haugesund. Den målfarlige midtstopperen Runar Hove har utgående kontrakt i Florø. Nå er han på plass i Haugesund for å vise seg fra denne uka.

20. november: Duo på Ranheim-trening. Elverums Jonas Enkerud ble toppscorer i 2.divisjon denne sesongen. Sammen med Stjørdals/Blink-spiller Sander Kartum trener han nå med eliteserielaget.

20. november: Harstad-trio på vei til Tromsdalen. Harstad-spillerne Sander Ringberg og Gabriel Anersen har gjort en god figur i 3.divisjon denne sesongen. Nå kan 19-åringene og jevngamle Robin Lorentzen fra samme by, og som har spilt for Rosenborgs juniorlag de siste årene, være på vei til Tromsdalen.

-Vi har en dialog med guttene, og har opprettet dialog med HIL. Målet er få til noe, men vi har ikke kommet så langt at vi har gitt et tilbud, sier daglig leder Inge Takøy til iTromsø. Avisen har også snakket med Lars Henrik Andreassen, som er misfornøyd med årets sesong i  TUIL, og kan være på vei vekk.

20. november: Austbø fikk kontraktstilbud. Iven Austbø har utgående kontrakt med Viking. Men til RA bekrefter veteranen at han nå har fått tilbud om ny kontrakt med opprykkslaget.

20. november: Viking-duo aktuell for Ulf. Rasmus Martinsen og Claes Kronberg fikk ikke fornyet kontraktene sine med stavangerklubben. Nå skriver Aftenbladet at det har vært kontakt mellom forsvarsduoen og Vikings nabo Sandnes Ulf.

20. november: Finne og McDermott (!) interessante for Aalesund. Den finske 27-årige backen Juha Pirinen er ifølge Sunnmørsposten aktuell for AaFK. Han har spilt for seriemester HJK i to år, men har utgående kontrakt. Agenten sier til avisen at det er synd Aalesund ikke rykket direkte opp.

Samtidig skal sunnmøringene har vært i kontakt med Kristiansund-keeper Sean McDermott – som bør ha enda mer attraktive friere når han nå står med utgående kontrakt.

20. november: Bjella tar over Ullern. For andre år på rad mister Lokomotiv Oslo treneren til en mer ambisiøs avdelingskollega. Nå ha Didrik Bjella tatt over Ullern, som han var med på å slå 6-1 i siste serierunde. Han erstatter Ole Johan Aas, som tar over Lyns damelag i Toppserien.

19. november: Trio ferdig i Odd! Andreas Nordvik, Martin Broberg og Stefan Mladenovic forlater Skien etter sesongen. Alle tre ha utgående kontrakter. Nordvik kom i sommer, men har fått lite spilletid. Anvendelige Broberg og kantspiller Mladenovic har også fått mye tid på benken, så det er ingen stor overraskelse at Odd nå lar dem gå videre.

19. november: Kvartett på prøve i Kristiansund. Fire spillere fra lavere nivåer viser seg fram for Kristiansund denne uka, skriver Tidens Krav. De fire er Hønefoss-storscorer Kristoffer Hoven (22), Levanger-stjerne Adria Lopez (23), Tromsdalens tekniker Mathias Dahl Abelsen (24) og Herd-spiss Parfait Bizoza (19), som tidligere har vært i Aalesund.

19. november: Berntsen klar for Ulf. Som vi skrev i forrige uke var Adrian Berntsen aktuell for Sandnes Ulf. Nå har midtbanespilleren skrevet under. 19-åringen kommer fra Brodd og har signert en toårskontrakt.

19. november: Sarpsborg vil konkurrere på lønn. Sarpsborg 08 har imponert stort de siste sesongene til tross for en ganske rigid og forsiktig lønnsmodell. For å bli enda bedre neste sesong skal de nå lette litt på modellen for å kunne kjempe om de mest interessante spillerne.

-Vi har ikke lenger et så rigid lønnsnivå som tidligere. Det betyr at vi kan være noe mer konkurransedyktig også på det området, sier sportssjef Thomas Berntsen til Sarpsborg Arbeiderblad.

19. november: Brann-interesse for svenske? Ifølge svenske medier skal Brann være interessert i Dalkurd-spiller Simon Strand. 25-åringen kan bekle rollene som høyre back og kant, og har kontrakt med Dalkurd i ytterligere to år.

19. november: Mawa interessant for Tromsø. Moses Mawa har vært god for KFUM i år, og kom med på årets lag i avdelingen. Nå bekrefter Tromsøs sportssjef Svein-Morten Johansen at 22-åringen er interessant for dem.

– Vi har fulgt litt med ham, men har ingen umiddelbar plan om å ta «action», sier Johansen til iTromsø.

Samtidig trener en gammel kjenning med TIL. Håkon Kjæve forlot Tromsø IL for sju år siden. Den 26-årige Tromsdalen-kanten viser seg fram for storebror på trening denne uka.

19. november: Ny kontrakt for Våge Nilsen. Joakim Våge Nilsen har vært viktig for Haugesund etter returen fra Odd. Nå har bømlingen, som hadde kontrakt ut neste sesong, signert en forlengelse ut 2021.

19. november: Bjørlo viser seg fram i Ulf. 2001-modellen Ørjan Bjørlo har vært god for Staal i 3.divisjon. Nå skal den spennende offensive spilleren vise seg fram på treningsfeltet til Sandnes Ulf.

19. november: Rønning blir i Melbo. Trener Thomas Rønning har etter litt betenkningstid bestemt seg for å ta ett år til som trener for Melbo i 3.divisjon. -Har er rett og slett vår egen Nils Arne Eggen. Han betyr enormt mye for spillergruppa, støtteapparatet og klubben som helhet, sier klubbleder Kristin Grøm till Vesterålen Online.

17. november: Vard ute etter forsterkninger. Som for mange andre er mye uklart for Vard etter nedrykket til 3.divisjon. Men ifølge Haugesunds Avis har de seks mann på ønskelista. Åkra-triioen Jakob Rasmussen, Anders Underhaug og Daniel Kvalvågnes er på radaren. Det samme er Egersund-spiller Roy Miljeteig, som har ymtet frampå om en retur til Haugalandet, mens klubben er i dialog med Stord-duoen Jonas Tungeland og Simen Grov, som begge har spilt for Vard før.

16. november: Lie ønsket i Sverige? Ifølge svenske GT skal IFK Göteborg ha blinket seg ut Aalesunds Andreas Lie i sin keeperjakt. Til Sunnmørsposten sier han selv at han ble kontaktet av en svensk agent for noen måneder siden, og at han har tenkt lite på det. Samtidig llegger 31-åringen til at et opphold utenlands kan friste.

16. november: Skålevik er populær. Steffen Lie Skåleviks tid i Brann kan være over. Med Daouda Bamba inn har det blitt en del tid på benken. BA skriver at Sarpsborg 08 skal være interessert, og at østfoldingene allerede har fått et bud avslått. Også Start, hvor Skålevik var på lån sist høst, er inne i bildet. 

16. november: Cordero klar for Egersund. Den spansk venstrebacken Juan Cordero er klar for sin fjerde norske klubb. Han forlater nå Alta og har signert for Egersund, hvor han erstatter Mads Madsen som nylig skrev under for Arendal.

16. november: Breimyr vil bort. Hødd må kutte en god del i kostnader før neste sesong. Nå kan Henrik Breimyr følge toppscorer Markus Naglestad ut døra. Daglig leder Oddmund Otterlei ser til Sunnmørsposten at den tidligere U-landslagsspilleren har signalisert at han ønsker seg oppover i divisjonene.

16. november: Rufo vil bli. Rubén «Rufo» Alcaraz har vært en hit for Sandefjord i høst med 7 mål på 11 kamper.  Nå åpner spanjolen for å bli med ned i OBOS-ligaen.

– Nå ligger alt fokus på å fullføre sesongen. Men Martí kommer til å fortsette, og vi har funnet vår måte å spille på. Jeg er sikker på at dette laget vil ha et spennende prosjekt også neste sesong. Det vil jeg selvsagt gjerne være en del av, sier han til Eurosport.

16. november: Holmvik blir i Ulf. Veteranbacken Bjørnar Holmvik har bestemt seg for å bli værende i Sandnes Ulf. Han returnerte til klubben i sommer, og har nå signert en ny ettårskontrakt.

16. november: Braaten flytter hjem. Stoppersjef Thomas Braaten er ferdig i Alta. 31-åringen har bestemt seg for å flytte til Tromsø. Han kom fra Ull/Kisa før forrige sesong, og var også i Alta fra 2009 til 2011. Tvillingbror Vegard har samtidig bestemt seg for å legge opp, så Alta mister to profiler samtidig.

16. november: Trio ferdig i Bryne. For et par dager siden ble det kjent at Bryne-profil Mads Bøgild gir seg. Han skal prioritere andre ting enn fotball. Nå skriver Jærbladet at keeper Kris Dewaux og angriperne Frank Hole og Simen Næss også er ferdig i klubben.

16. november: Halvorsen Storm-aktuell. Pors-spiller Håvard Halvorsen kan havne i nyopprykkede Storm, som han nå skal trene med. Denne sesongen ble det 17 kamper på den tidligere Odd-junioren i Pors.

15. november: Ullern bytter trener. Ole Johan Aas er ferdig som trener i Ullern etter å ha ledet dem i seks år. På klubbens nettsted kan man lese at de har blitt enige om at det beste for alle parter nå er at de går hvert til sitt.

15. november: Ving ferdig i Hønefoss. Joachim Edvardsen kom til Hønefoss fra Nest-Sotra i sommer. Nå har klubben og spilleren blitt enige om å terminere kontrakten. HBK leter ennå etter trener, og fikk nylig nei av en kandidat de håpet å komme til havn med.

15. november: Orry Larsen og Braaten ferdige i Brann! Ifølge TV 2 er veteranen Daniel Braaten ferdig i bergensklubben. 36-åringen har vært skadeplaget i år. Samtidig melder BA at også midtbanespiller Peter Orry Larrsen forlater klubben etter sesongen. Med utgående kontrakt og Kristoffer Løkberg klar er ikke det heller en stor overraskelse.

15. november: Fire spillere ferdig i Viking. Claes Kronberg, Rasmus Martinsen, Kristian Novak og veteranen Steffen Ernemann får ikke bli med Viking opp i Eliteserien. Det skriver Stavanger Aftenblad. Alle fire har utgående kontrakter.

15. november: Boye ferdig i Mjøndalen. Den nyopprykkede klubben skriver torsdag at spissen Ousseynou Boye ikke får fornyet kontrakt. Etter hele 14 seriemål i 2017 har det blitt langt mer benkesliting og færre scoringer i år.

15. november: Berntsen Ulf-aktuell. Adrian Berntsen, nevøen til Viking-trener Bjarne Berntsen, ser ut til å havne i Sandnes Ulf. Midtbanespilleren kom til Brodd fra Bryne tidligere i år, men kan nå ta steget opp i 1.divisjon.

15. november: Aalesund tester back. Tega George fra 2.divisjonsklubben Kjelsås trener med Aalesund denne uka, melder Sunnmørsposten.

-Han er her for at vi skal se på han i vår treningshverdag. Jeg har sett ham i et par kamper for Kjelsås i år, og jeg har lyst til å se han i vårt eget miljø, sier trener Lars Bohinen til avisen om 22-årige George.

15. november: Sørhøy klar for Ranheim! Den spennende kantspilleren Erlend Sørhøy tar steget fra 3.divisjon og spill i Kolstad til Eliteserien med Ranheim. 24-åringen har 47 mål på 85 kamper for klubben.

– Vi har fulgt med Erlend over en lang periode, flere år, hans lengre periode i seniorfotballen viser god utvikling og nå er gutten klar for større utfordringer, forteller trener Svein Maalen til klubbens nettsted.

15. november: De Souza er ønsket. Den meget spennende kantspilleren Jefferson de Souza (23)  fra Brodd har vist seg fram for Viking i høst, og trener nå for å få kontrakt. Skulle Viking vende tommelen ned har han likevel flere tilbud. Ifølge Aftenbladet har han et konkret tilbud fra Egersund, mens Bryne har varslet at de vil komme med det samme.

15. november: Lind legger opp. Jerv-spiss Alexander Lind har ikke vært på banen i høst. Nå har 29-åringen bestemt seg for å gi seg med fotballen. Årsaken er alle skadene han har slitt med.

-Jeg må tenke på at jeg skal ha denne kroppen resten av livet, sier han til Fædrelandsvennen, og legger til at han ikke kan trene med høy intensitet.

15. november: Hay følges av mange. Kristoffer Hay har vært god for Tromsdalen på lån fra Vålerenga i år, men midtstopperen har utgående kontrakt  med osloklubben. Men mange andre skal være interesserte. Agenten Torgeir Knutsen sier til iTromsø at han har fått henvendelser fra både Eliteserien og OBOS-ligaen for Hay, som nylig ble tatt ut på U21-landslaget. Tromsø skal ikke være blant klubbene som har meldt interesse for tromsøværingen.

15. november: Veloso til Island. Keeperen Rafael Velsoso har vært bunnsolid for Valdres i to sesongen. Nå har portugiseren reist videre. Neste arbeidsgiver er IBV i den islandske toppdivisjonen.

14. november: Leko og Lekaj ferdig i FFK. Midtstopper Miroslav Leko og angrepsspiller Rocky Lekaj er ferdige i Fredrikstad. Klubben bekrefter til Fredrikstad Blad at duoen ikke blir tilbudt nye kontrakter. Leko har vært fast på stopperplass i to år, mens Lekaj har fått årets sesong spolert av skader.

Oppdatering: Leko kan nå havne i Moss. Ifølge Moss Avis kjenner han den nytilsatte treneren Marijo Jokic, og Leko sier til avisen at Moss kan være interessant for ham.

14. november: Bøgild gir seg. Brynes Mads Bøgild har vært en nøkkelspiller de siste sesongene. Men nå er det klart at midtbanespilleren, som hadde utgående kontrakt, ikke forlenger med jærbuene.

14. november: Rognsø til Sogndal! Florø-trener Terje Rognsø kunngjorde for kort tid siden at han gir seg i klubben han har trent i en årrekke. Onsdag ble han presentert som ny daglig leder hos nabo Sogndal. En interessant vri  der altså.

14. november: Madsen til Arendal. Den solide danske backen Mads Nørby Madsen har fem sesonger bak seg i Egersund. Nå har han valgt å skrive under for divisjonskollega Arendal. Overgangen er ikke bekreftet av klubbene, men på Instagram har han postet et bilde av seg selv i Arendal-drakt.

14. november: Uheldig Halgunset. Vidar-spiller Ingvald Halgunset, som vi mener er blant de 15 mest spennende spillerne i 2.divisjon, fikk en stygg kneskade da han skulle vise seg fram for Viking i fjor. Nå har han vært uheldig igjen. På Viking-trening onsdag fikk han en skikkelig trøkk i ankelen, melder Rogalands Avis.

14. november: Klubbløs back på Enga-prøve. Leandro Marín, som sist var i Lausanne, men som har vært lenge i Boca Juniors, viser seg fram for Vålerenga denne uka, melder Eurosport. 26-åringens navn er spilt inn av Terje Liverød, som også bidra da Felipe Carvalho ble Vålerenga-spiller.

14. november: Interesse for Udahl. Henrik Udahl ble med 26 scoringer toppscorer i de fire øverste divisjonene denne sesongen. Heldigvis for Fana har de proffkontrakt med ham ut neste sesong.

-Vi vet det er veldig stor interesse rundt Henrik Udahl. Det skulle egentlig bare mangle, sier sportslig leder Mads Vik Tvedte til Fanaposten.

14. november: Proffkontrakt til Fløgum. Henrik Fløgum har fått en toårskontrakt med Raufoss. 19-åringen har vært viktig for Raufoss 2, som rykket opp fra 4.divisjon denne sesongen.

13. november: Johnsen ansatt i Lyn. Mandag ble det kjent at Bent Inge Johnsen gir seg som trener i Gjelleråsen, og tirsdag ble den tidligere toppspilleren presentert som ny Lyn-trener.

–Det er ikke til å legge skjul på at jeg synes Lyn er en kjempespennende klubb, ikke mest på grunn av historien, men fordi jeg vet at klubben stadig får fram gode unggutter som jeg har lyst til å være med på å utvikle videre, sammen med de eksisterende erfarne spillerne, sier han til klubbens nettsted.

13. november: Berisha Viking-aktuell?! I Stavanger Aftenblads oversikt over Viking-stallen blir det påstått at Veton Berisha kan være aktuell for en sjokkretur til Stavanger. «Hold i hatten, folkens! Dette kan faktisk bli en realitet. Rapid Wien-spillerens hjerte banker så hardt for Viking at det slettes ikke er umulig at han vender hjem for å hjelpe gamleklubben», sto det i regionsavisens gjennomgang.

Selv gjør ikke 24-åringen, som kostet Rapid Wien 18 millioner da han ble kjøpt, altfor mye for å dempe håpet. – Jeg ser gjerne for meg å komme tilbake til Viking en gang, men jeg vet ikke når det blir. Samtidig ser jeg ikke for meg at det blir så lenge til. Jeg vil komme tilbake for å oppnå noe med Viking, sier han til Aftenbladet.

13. november: Tandberg takket nei. Ull/Kisa hadde håpet å presentere klubbens nye trener, men i siste liten snudde Morten Tandberg og takket nei. Den nåværende Start-assistenten skal ha gitt uttrykk for at han ønsker å bruke mer tid med familien det nærmeste året, melder Romerikes Blad. Ull/Kisa har to andre trenerkandidater som nå er tilbake i søkelyset.

Fra Jessheim meldes det også at forsvarerne Mats Kaland og Emmanuel Troudart har takket nei til kontraktstilbudene de har mottatt.

13. november: Dempsey ferdig i Kongsvinger! Mark Dempsey gir seg som hovedtrener i Kongsvinger etter kun et halvt år.

– Jeg kan bekrefte at vi har flyttet tilbake til England. Som de fleste veit har jeg ikke følt meg bra i det siste, og datteren vår Maisie har følt at ting har vært tungt. Etter nøye og lange overveielser har vi bestemt oss for at det beste er å flytte hjem, sier Dempsey til lokalavisa Glomdalen.

Dempsey har vært sykmeldt den siste tiden. Nå må Kongsvinger igjen på trenerjakt etter hyppige bytter den siste perioden.

13.november: Vorthoren ferdig i Ulf. Niels Vorthoren blir ikke med Sandnes Ulf videre. Sandnesposten skriver at 30-åringen, som fikk kapteinsbindet etter overgangen fra Start, har bestemt seg for å flytte hjem til Nederland.

13. november: Akintola forsvinner? Innleide David Akintola har vært fantastisk for Haugesund i år på utlån fra danske Midtjylland. Men trener Eirik Horneland tror det blir tøft å beholde stjernespilleren.

– Jeg tror de kommer til å ta ham tilbake for å se hvor han står. Og hvis de ikke synes han er god nok, vil de nok selge ham ut på det åpne markedet, sier trener Eirik Horneland til Haugesunds Avis.

13. november: Horneland på prøve i Italia. Stoppertalentet Dennis Horneland, sønn av Haugesund-trener Eirik, skal vise seg fram for Serie A-klubben Chievo denne uka. Til Haugesunds Avis sier 16-åringen at målet er å få kontrakt, selv om han tror det kan bli vanskelig.

13. november: Rødsand hjem til Kristiansund. Andreas Rødsand var lenge en nøkkelspiller for Kristiansund BK. Neste år blir han spillende trener hos Kristiansund FK i 4.divisjon, etter spill i Nest-Sotra og Hønefoss de siste sesongene.

13.november: Unggutt opp i Groruds A-stall. Årets overraskelseslag Grorud har bestemt seg for å gi Saadiq Elmi kontrakt med førstelaget. Den 18-årige kantspilleren har vært i klubben hele veien på aldersbestemte lag, og har signert en treårskontrakt.

12.november: Sørensen tar over Bærum. Den tidligere landslagsspilleren Jan Derek Sørensen blir ny trener for Bærum i 2.divisjon. Han har tidligere vært trener for aldersbestemte lag i klubben, men er uprøvd som trener på høyt nivå i seniorfotball.

12. november: Jovic ny Moss-trener. Marko Jovic forlater Follo og tar den korte turen til 2.divisjon og Moss. Jovic har ledet et ungt Follo-mannskap til 6.plass i årets 3.divisjon, men nå har 33-åringen signert en 3-årskontrakt med Moss. Der får han en utfordrende jobb med å lede et lag hvor knapt en spiller har kontrakt for neste år, og hvor avskjeden til daglig leder Kjetil Berge har ført til en opprivende konflikt.

12.november: Johnsen gir seg i Gjelleråsen. Den tidligere Rosenborg-spilleren Bent Inge Johnsen har gjort en solid jobb med Gjelleråsen, men har nå bestemt seg for å gi seg etter å ha ført klubben til sikker plass i 3.divisjon.

Johnsen skal ha takket ja til en klubb som han ser på som et fornuftig steg videre, så da er det bare å spekulere. En av naboene i OBOS, altså Strømmen eller Ull/Kisa? Eller er det Hønefoss, Follo eller Lyn som frister?

12. november: Glenn Andersen legger opp. Den 38-årige midtstopperen har gjort sitt i toppfotballen. Etter tapet for Tromsdalen søndag fortalte Jerv-kapteinen at han legger skoene på hylla. Til Fædrelandsvennen sier han at det kun er sønnen på ti år som har forsøkt å overtale ham til å fortsette.

12. november: Flovik gir seg i Alta. Trener Bård Flovik gir seg i Alta etter å ha ledet klubben i en sesong. «Jeg savner familien, jeg savner Tromsø, og kjenner at jeg utenfor banen i Alta ikke har funnet meg helt til rette», sier treneren i en pressemelding fra klubben. I tillegg har han fått et jobbtilbud som ikke er i fotballen som gjør at valget om å flytte hjem ble enda enklere.

11. november: Lopez ferdig i Levanger. Spanjolen Adria Mateo Lopez gir seg etter fire sesonger hos nordtrønderne. Den elegante midtbanespilleren bekrefter til Trønder-Avisa at han ikke blir med ned i 2.divisjon. Avisen skriver at flere klubber i Spania og Skandinavia er interesserte, deriblant Ranheim.

10. november: Jørstad til 5.divisjon. Tidligere i høst ble det kjent at klubblegende Truls Jørstad er ferdig i Ull/Kisa. Nå har midtbanespilleren, som fikk mange friere på Romerike, bestemt seg for at ferden går til Hauerseeter. Han blir nå spillende trener i klubben som rykket ned til 5.divisjon.

9.november: Olsen Øveraas tilbake i Ranheim. Forsvarsspilleren Jørgen Olsen Øveraas er klar for en retur til Trondheim. 28-åringen har spilt for Egersund i år, og har også vært i Sandnes Ulf siden han forlot Ranheim. Trener Svein Maalen sier til Adressa at de begynte å bli tynne i forsvar, og at det er en stor fordel at forsvareren har vært i klubben tidligere.

9.november: Naglestad til Egersund! Storscorer Markus Naglestad har blitt litt av en klubbnomade. Nå forlater han Hødd, og neste sesong venter spill for hardtsatsende Egersund. Han har spilt for Donn, Gjøvik-Lyn, Fram Larvik, Sandefjord og HamKam de siste sesongene, og har imponerende 94 mål de fem siste årene.

9.november: Stjerne blir i Egersund. Marcel Wawrzynkiewicz har forlenget kontrakten sin med rogalendingene. Den solide høyrebacken fikk en klar plass da vi tok ut årets lag nylig.

9. november: Delikås til Djerv 1919. Fredrik Delikås bytter ut Vard med Djerv 1919 kommende sesong. Høyrekanten fikk én eliteseriekamp i sin tid i FK Haugesund, og har signert toårskontrakt med det nyopprykkede 3.divisjonslaget, ifølge Haugesunds Avis.

8. november: Rognsø gir seg i Florø. Terje Rognsø leder Florø for siste gang når de møter Mjøndalen søndag. Treneren har vært arkitekten bak Florøs reise fra 3. til 1.divisjon, men gir seg nå. Mangel på sivil jobb og at han trenger en pause gjør at han velger å takke for seg nå.

8. november: Follo-talent i Skien. Den unge venstrebacken Martin Sjølstad (født 2000) har spilt fast i 3.divisjon i år. Nå har han fått sjansen til å vise seg fram på treningsfeltet hos Odd denne uka.

8.november: Torneus ferdig i Skjervøy. Eline Torneus fikk overskrifter da hun tok over 3.divisjonslaget Skjervøy før sesongen. Etter å ha ledet dem til sikker plass har den unge treneren nå takket for seg. Nå har hun istedet takket ja til en heltidsjobb på NTG Tromsø. Til klubbens Facebook-side sier hun at det ikke er siste gang hun er hovedtrener i løpet av karrieren.

Også Sortland hadde kvinnelig trener i Julie Voktor Pedersen i år, men siden de rykket ned går det nå fra 2 til 0 kvinnelige trenere så høyt i seriesystemet.

8.november: Wiker ferdig i Skjetten. Trener Martin Wiker gir seg etter å ha ledet Skjetten de fire siste sesongene. På Twitter takker han for seg og skriver at han gleder seg til nye utfordringer.

8.november: Moss-stjerne trener med FFK. Sivert Strangstad var en nøkkelspiller for Moss i år, og var med i troppen vi tok ut på årets lag. Nå melder Fredrikstad Blad at 21-åringen trener med nabo Fredrikstad.

8. november: Westlye ut, Sørli blir. For Vidar er det klart at nøkkelspilleren Andreas Westlye trapper ned. Midtbanespilleren skal spille 5.divisjon for moderklubben Sandved neste sesong. Samtidig har Kristian Sørli, som tok over laget mot slutten og ledet Vidar unna nedrykk, blitt enig om å forlenge trenerkontrakten med stavangerlaget.

7. november: Pehrsson aktuell for HamKam! Magnus Pehrsson tok seriegull i Allsvenskan med Malmö i 2017, men fikk sparken etter en skuffende innledning i år. Nå melder Hamar Arbeiderblad at svensken skal være aktuell som trener i HamKam.  Hedmarkingene har nylig ansatt Strømmen-trener Espen Olsen som sportssjef.

7. november: Karadas forlenget kontrakten. Rutinerte Azar Karadas har for det meste vært på benken for Brann de to siste sesongene. Men nå har 37-åringen likevel fått ny kontrakt.

7.november: Fjørtoft ferdig i Brattvåg. Karl Oscar Fjørtoft har ledet Brattvåg til en sterk 8.plass i 2.divisjon i år etter opprykk i fjor. Men nå er det klart at den tidligere midtbanespilleren ikke får forlenget kontrakten. Bjørn Helge Riise og Trond Fredriksen er ifølge Sunnmørsposten aktuelle erstattere.

7.november: Bærum signerer unggutter. Bærum har brukt tiden etter siste kamp til å ta opp en lang rekke unggutter i a-stallen. William Naper, Odin Berre, Aaron Kiil Olsen, Victor Sandsmark-Evensen og Espen Omholt-Jensen har alle signert a-lagskontrakter den siste uka.

7.november: Soma og Midtsian tok trenerjobber. Den tidligere midtbaneeleganten Aleksander Midtsian bytter ut en jobb i Bryne med å bli hovedtrener for Brodd i 3.divisjon. I Rogaland har også Ragnvald Soma takket ja til et trenertilbud. Han leder Klepp i 4.divisjon neste år.

7. november: Skeid vil ha rutine. Skeid-trener Tom Nordlie sier til Dagsavisen at han regner med klubben beholder de fleste spillerne etter opprykket til OBOS-ligaen, men ønsker seg også litt mer rutine i sentrale ledd.

7. november:  Hovland ferdig i Lysekloster. Truls Hovland har tidligere vært innom både Sogndal og Florø. I år har han spilt for Lysekloster, men etter at de ikke rykket opp er det nå klart at han igjen vender hjem til Årdal.